02 Μαΐου 2014

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΕΤΡΑΚΗΣ υπ.Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΚΑΛΑΤΖΑΚΗ

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΕΤΡΑΚΗΣ υπ.Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΚΑΛΑΤΖΑΚΗ

1491684_245152602338408_4672404420980468498_n10176065_245152729005062_4969382837812277687_n

Ανδρέας Παπαδοπετράκης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
ΕΠΩΝΥΜΟ: ΠΑΠΑΔΟΠΕΤΡΑΚΗΣ
ΟΝΟΜΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ
ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6978899757
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ :13/04/1980
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
2002 Μηχανικός τηλεπικοινωνιών MSc
2001 Μηχανικός τηλεπικοινωνιών BEng
1998 Πανελλήνιες εξετάσεις για εισαγωγή σε ανώτατες σχολές. (ΤΕΙ Μηχανολογίας)
1998 Απόφοιτος 1ου Γενικού Λυκείου Ιεράπετρας
ΓΝΩΣΕΙΣ
1. ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Αγγλικά (επάρκεια)
Γερμανικά(4ετης φοίτηση)
2. ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ Windows, άριστη χρήση διαδικτύου, Word Excel, Power point,Linux,Unix
ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ
1. Εργαζόμενος στον ΟΤΕ Ηρακλείου από το 2006 έως και σήμερα υπεύθυνος σε δίκτυο πρόσβασης, διαχειριστής σε μετάδοση και μεταγωγή.
2. Ειδικός σύμβουλος στην εταιρεία Extremecomms (fleet management services)
3. Παραγωγή και προώθηση αγροτικών προϊόντων λάδι, αλόη και ζέα σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσω της οικογενειακής επιχείρησης Cretangoods.
4. Χειριστής δορυφόρου ΗΕLLAS SAT 2 από 12/10/2004 έως 01/05/2006.Η πιστοποίηση του τίτλου ‘Satellite Operator’ έγινε μετά από επιτυχείς εξετάσεις της κατασκευάστριας εταιρίας ASTRIUM.
5. Απόφοιτος ΣΑΚΕΔΒ (Σχολή Αξιωματικών Κέντρου εκπαίδευσης Διαβιβάσεων). Εκπαίδευση τέσσερις μήνες, από 19/03/03- 30/07/04. Στρατιωτική Θητεία διάρκειας ενός έτους ως Δόκιμος έφεδρος αξιωματικός στις τάξεις του όπλου των διαβιβάσεων από 30/07/2004 έως 30/07/2004.
6. Πρακτική εξάσκηση στην επιχειρηματική μονάδα Ηλεκτρονικών της ΕΑΒ (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία). Πρακτική εξάσκηση από 20/02/2002 έως 15/10/2002.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
1. Μεταπτυχιακή εργασία διάρκειας 6 μηνών,Department of Electrical and Electronic Engineering, Portsmouth University, Portsmouth με θέμα Η υλοποίηση of coded CDMA modem με τη χρήση MATLAB.
2. Πτυχιακή εργασία διάρκειας ενός ακαδημαϊκού έτους, Department of Electrical and Electronic Engineering, Portsmouth University, Portsmouth, με θέμα υλοποίηση και απόδοση MPSK modem με τη χρήση MATLAB
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ/ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
1. Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Πάνω χωριού ‘Νίκος Στρατάκης’
2. Μέλος Τεχνικού επιμελητηρίου Ελλάδος, FITCE
3. Συνεχής ενημέρωση στις τηλεπικοινωνίες (cebit exhibition Αννόβερο , συμμετοχή σε συνέδρια όπως ICT , σεμινάρια oteacademy. Συμμετοχή σε έκθεση προώθησης προϊόντων της εταιρείας cretangoods στην Ουκρανία.
4. Ποδηλασία
5. Internet
6. Κολύμβηση
7. Ορειβατικό σκι
ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Όλοι οι Δήμοι της Ελλάδος σήμερα, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ελλάδα τα τελευταία τρία (3) έτη, έχουν υποστεί περικοπές, μείωση, αφαίρεση, ή ακόμα και ανάκληση στα έργα ανάπτυξης που είχαν προγραμματισμένα στον προϋπολογισμό τους.
Αποτέλεσμα αυτής της άσχημης συγκυρίας είναι η ραγδαία αύξηση της ανεργίας, μειώθηκε η δυνατότητα υλοποίησης έργων υποδομής, καθώς δυσχεραίνεται όλο και περισσότερο η εξεύρεση πόρων για όποια βιώσιμη ανάπτυξη. Ως εκ τούτου ο Δήμος θα δυσκολεύεται ολοένα και πιο πολύ στο να διατηρήσει και να συντηρήσει τις υφιστάμενες δημοτικές υποδομές και τα τοπικά προγράμματα, με αποτέλεσμα σιγά σιγά να μην είναι σε θέση να βοηθήσει τον πληθυσμό του και να μην είναι σε θέση να οργανώσει, να αρχίσει, και να ολοκληρώσει κάποιο σημαντικό αριθμό έργων και δημοτικών επιχειρήσεων στη γύρω Δημοτική περιοχή.
Δεδομένης της αδυναμίας της Ελληνικής Πολιτείας και του Υπουργείου Οικονομικών για την προμήθειας/ παροχή προς το Δήμο ικανοποιητικών κεφαλαίων, ο Δήμος με σκοπό στο να συντηρήσει και να ικανοποιήσει τις τρέχουσες ανάγκες και να υποστηρίξει τις δραστηριότητές του, διατηρώντας το νόμιμο του δικαίωμα του, όπως αυτό προβλέπεται από το νόμο υπ’ αρ. 3852/ Φεκ Αρ. Φύλλου 87/ 7-07-2010 και που αφορά την Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα «Καλλικράτη», δύναται να καταφεύγει σε άλλα μέσα εξεύρεσης πόρων με την προϋπόθεση να μην επιβαρύνει με κανένα επιπρόσθετο έξοδο το Δημόσιο γι’ αυτή του την ενέργεια.
Για τους παραπάνω λόγους Πεντακόσιοι και πλέον συνδημότες έχουν καταθέσει αίτημα στον δήμο Ιεράπετρας και απαιτούν να εξεταστεί η επενδυτική πρόταση του οργανισμού END που αφορά τον δήμο για υλοποίηση , έργων τα οποία θα έχουν κοινωφελή και ανταποδοτικό χαρακτήρα όπως:
Βελτίωση μονάδων γεωργικής και ζωικής παραγωγικότητας, μέσω προηγμένων τεχνολογιών που θα είναι εναντίον των γενετικά τροποποιήσεων σπόρων και υβριδίων, συμπεριλαμβανομένου στο να εφαρμοστούν υποχρεωτικά μέτρα για καλλιέργειες με τους φυσικούς τοπικούς σπόρους που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία, έτσι ώστε η Ελλάδα θα γίνει ξανά ένα οργανικό προτεκτοράτο φυσικής ανάπτυξης ούτως ώστε οτιδήποτε καλλιεργείται στην Ελλάδα να είναι πραγματικά βιολογικό.
Τρόφιμα απαλλαγμένα από <GM> (δηλητήρια, τοξίνες, φθόριο)
Απαλλαγή των δημοτών από τον βραχνά των τραπεζών με άτοκες μακροχρόνιες αποπληρωμές έως και 40 έτη.
Ανθρωπιστική βοήθεια επείγουσα και μη
Υποδομές
Γέφυρες, δρόμοι, δίκτυα ύδρευσης καθαρού νερού
Αθλητικές εγκαταστάσεις
Εκπαιδευτικά ιδρύματα
Προγράμματα για όλους τους Έλληνες κλπ.

Δυστυχώς Το αίτημα μας δεν πέρασε καν από δημοτικό συμβούλιο, ο δήμος στηρίχτηκε σε μια απάντηση της ΚΕΔΕ περί δανειακών συμβάσεων, Η πρόταση της END αφορά καθαρά αξιοποίηση ελληνικών χρημάτων του παγκοσμίου καταπιστεύματος τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν για 50 χρόνια άτοκα υλοποιώντας έργα ανταποδοτικά και κοινωφελή.
Η παραπάνω πρόταση στο δήμο μας την επόμενη μέρα των εκλογών και εφόσον θα εκλεγούμε θα στηριχτεί από τον υποψήφιο δήμαρχο Θεοδόση Καλατζάκη, σ” αυτό τον συνδυασμό είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές στις 18 του Μάη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου