21 Ιουνίου 2014

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΧΣ - ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ




ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:
ΤΧΣ - ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ


Αρτέμης Σώρρας: Το ΤΧΣ είναι ένα πολύ ισχυρό όπλο τώρα στα χέρια μας, το οποίο αυτό έχει σχεδόν καταστρέψει την Ελλάδα. Υπάρχει μία μεγάλη προδοσία με το ΤΧΣ το οποίο έτσι όπως το έχουνε στήσει, όπως το έχουν δομήσει και όπως έχει δομηθεί, γιατί τα παιδιά ξέρετε το στήσανε για να έχει ημερομηνία λήξης. Το στήσανε το 2010 για να έχει ημερομηνία λήξης μέχρι το 2017 λες και ξέρανε ακριβώς ότι τόσο θα χρειαστεί. Το ΤΧΣ πρέπει να ξέρετε ότι έχει όλες τις μετοχές των τραπεζών μας, όλες. Με ένα ομόλογο 50 δις, είναι μία ξεκάθαρη σχέση, βέβαια εκεί θα δείτε ότι ο νόμος της Ενωμένης Ευρώπης και εκεί θα χρειαστούμε και τους συνέλληνες, τους ενεργούς μας Έλληνες, που λέει ότι οι 20 πρώτοι μέτοχοι των τραπεζών – και αυτό έγινε νόμος και στην Ελλάδα – θα πρέπει να αναφέρονται και να δημοσιοποιηθούν τα ονόματά τους ακόμη και αν είναι εταιρίες μέσα από τις εταιρίες τους και το διαβατήριό τους. Αυτό είναι νόμος της Ευρώπης, δεν το έχει κάνει καμία τράπεζα και θα θέλαμε τώρα να μας το υποδείξουν και λόγο του ΤΧΣ. Έτσι είναι μία υγιής αγορά, να ξέρουμε ποιοί είναι οι 20 μεγαλύτεροι μέτοχοι; Δηλαδή οι νόμοι υπάρχουν, το ότι έχουνε γίνει άνομοι είναι μία άλλη διαδικασία και εκεί εστιάζουμε εμείς. 

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 100 ΔΙΣ

Ξέρετε ότι το ΤΧΣ λοιπόν πήρε όλες τις μετοχές των τραπεζών μας, όλες για 50 δισεκατομμύρια. Έτσι λοιπόν κλείδωσε με 1 ευρώ την μετοχή, ότι δεν μπορεί να πουληθεί η μετοχή κάτω από 1 ευρώ. Πρόσφατα όμως, έχουμε το δημοσίευμα και θα σας το δώσουμε, πουλήσανε σε δύο εβραιόπαιδα το 2,6% όλου του ΤΧΣ, που σημαίνει των τραπεζών των Ελληνικών, στο Firefox και σε μία άλλη εβραϊκή εταιρία με έκπτωση 37%. Γιατί κύριοι; Σαφώς υπάρχει ένα συμβούλιο, ο νόμος λέει στο συμβούλιο που θα συστηθεί για το ΤΧΣ απαγορεύεται να υπάρχει κάποιος ο οποίος είναι σύμβουλος σε τράπεζα ή σύμβουλος σε κυβέρνηση ή σύμβουλος σε υπουργείο. Και καλά το λέει ο νόμος. Όλοι αυτοί που είναι στο συμβούλιο του ΤΧΣ είναι σύμβουλοι σε τράπεζες και σύμβουλοι σε υπουργεία. Δηλαδή συγνώμη ο νόμος λέει να μην είναι και εσείς βάλατε ένα συμβούλιο να είναι; Δηλαδή το στήσατε τόσο καλά το μαγαζί να μου καταστρέψετε την χώρα; 
Εκεί λοιπόν εγώ εδώ και ένα μήνα έκανα μία προσφορά των 100 δισεκατομμυρίων, επίσημη. Αφού πέρασαν 15 μέρες, σήμερα η συνελληνίδα μας Αριστέα Λάτση – και τιμή της βέβαια έτσι; Γιατί ξέρετε η Αριστέα Λάτση είναι πολεμίστρια, είναι μία πολεμίστρια πραγματική – έστειλε εξώδικα σε όλους τους παράγοντες, στην Τράπεζα της Ελλάδος, στο Υπουργείο Οικονομικών, ότι εντός 5 ημερών είστε υποχρεωμένοι να λάβετε την προσφορά μας σε αντίθετη εάν δεν μας απαντήσετε θα κάνουμε μήνυση για παράβαση και υπέρβαση καθήκοντος. Τώρα πάμε αλλού, δεν είναι γιατί δεν μας απαντάει, γιατί εμείς κάναμε προσφορά για να αγοράσουμε τις μετοχές στο διπλάσιο της αξίας, δηλαδή από τα 50 δισεκατομμύρια να τις αγοράσουμε 100. Κάναμε προσφορά 100 δισεκατομμύρια να αγοράσουμε όλες τις μετοχές του ΤΧΣ. Βεβαίως αφήσαμε μίνιμουμ 35% γιατί μπορεί να μην μας τις πουλήσουν όλες. 

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ - 5 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 

Θα το δείτε, θα αναρτηθεί, έχω δώσει εντολή, τουλάχιστον θα βγούνε στις ομάδες όλα αυτά τα έγγραφα και η προσφορά αλλά και το εξώδικο που τους δίνουμε μόνο 5 μέρες, σε αντίθετη περίπτωση θα πάμε σε μία μήνυση και τώρα δεν έχει χάρη, δεν έχει άσυλο, δεν έχει τίποτα. Είναι συμβούλιο, είναι θεσμός και θα έπρεπε να κάνει την εργασία του έτσι όπως έπρεπε. Σήμερα ήταν και το τελευταίο εξώδικο που πήγε στον κύριο Τσίπρα στην αξιωματική αντιπολίτευση. Άρα λοιπόν αγαπητοί μου συνέλληνες αντιλαμβάνεστε ότι ενημερώσαμε τους πάντες. Ενημερώσαμε με εξώδικα το IMF (ΔΝΤ), την Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης, την Προεδρία της Ευρώπης και ενημερώσαμε τον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της δημοκρατίας, τον υπουργό οικονομικών, τον κ. Προβόπουλο, την κεφαλαιαγορά, ενημερώσαμε και την κεντρική επιτροπή των μέσων μαζικής ενημέρωσης μην πούνε τα παιδιά ότι δεν ξέραμε. Ενημερώσαμε την αξιωματική αντιπολίτευση, ενημερώσαμε όλους τους μηχανισμούς τους οποίους θα τους δείτε με όλα τα εξώδικα πως έχουνε πάει. Άρα ξέρουνε όλοι, ξέρετε και εσείς. Απαγορεύεται λοιπόν με ένα συμβούλιο που ήθελε γρήγορα, ήθελε γρήγορα χρήματα το ΤΧΣ και πούλησε με 37%, σοβαρά; Ο.Κ. Έρχεται λοιπόν ο κύριος Σώρρας με τα ωραία του τα στοιχεία και σας λέει, απαντήστε του σας παρακαλώ, σας δίνουμε 100%. Εάν ποτέ δεχόσαστε αυτή την προσφορά θα μεσουρανούσαν οι τράπεζές μας, θα φεύγανε κατευθείαν οι μικρομέτοχοι και όλοι αυτοί που χάσανε χρήματα θα ξανάπαιρναν τα λεφτά τους πίσω και θα πηγαίναμε σε υγεία. Ποιος θα έχανε; Ο Σώρρας θα έχανε. Αφήστε με να χάσω λοιπόν κύριοι. 

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΤΧΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 

Έτσι λοιπόν τώρα αυτή την ανακοίνωση που είχαμε κάνει και την ήξεραν τα παιδιά γι αυτό και έβγαλαν μία γνωμοδότηση να αποτραβήξει το ΤΧΣ να το πάρει η Τράπεζα της Ελλάδος. Αλλά ρε παιδιά, το κρατικό ΤΧΣ που είναι του κράτους θα το απορροφήσει μία ιδιωτική εταιρία; Πως; Δηλαδή η ιδιωτική εταιρία, η Τράπεζα της Ελλάδος θα απορροφήσει το ΤΧΣ; Μα τι λέτε ρε παιδιά; Ε δηλαδή που θα φτάσει αυτή η αηδία. Μα ότι γουστάρετε κάνετε; Μα τι λέτε; Ειδικά στο ΤΧΣ που θα έπρεπε να είναι άνθρωποι αμερόληπτοι ή άνθρωποι που να μην είναι πουθενά σύμβουλοι, είναι όλοι σύμβουλοι; Εντάξει δεν θα πω αν είναι όλοι καλοί οι σύμβουλοι ή εγκάθετοι, αλλά εν πάση περιπτώσει θα το δούμε και αυτό. Εμείς κάναμε μία προσφορά πολύ συγκεκριμένη και θα πρέπει να καταλάβετε το εξής, θα σας πως ένα στοιχείο το οποίο μου το είπε η κυρία Αριστέα Λάτση, γιατί παραδώσαμε και εξώδικο στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου και στον γενικό εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αγαπητοί συνέλληνες και τώρα όλοι αυτοί οι κλόουν, οι κλόουν που πρέπει να γελάνε – παρακαλώ πολύ όλοι οι αυτοί προδότες όλοι αυτοί οι κλόουν θα πρέπει κάποιοι που φτιάχνουν ωραία video να φτιάξουν video και να μας χαροποιούν, για να μας διασκεδάζουν, δηλαδή αν είναι δυνατόν, αυτοί είναι κλόουν παιδιά, συνέλληνες. Ίσως δηλαδή με τόση πειστικότητα που έχουνε, φτιάξτε τους κλόουν για να διασκεδάζουμε, δεν είναι για κάτι άλλο παιδιά. Το σύστημα έχει βάλει τους καλύτερους κλόουν άμα το θέλετε. Εν πάση περιπτώσει λοιπόν, ο πρόεδρος των δικαστών που παρέδωσε η κυρία Αριστέα Λάτση – και ελπίζω να βρει, δεν θα πω το θάρρος, να βρει την τόλμη να το πει μόνη της – την ώρα που παρέδιδε το εξώδικο, λέει ο πρόεδρος των δικαστών «του Σώρρα τα λεφτά είναι καλά, το ξέρουμε όλοι, αλλά εάν το πάρει ποτέ αυτό το βρώμικο σύστημα θα πέσει όλο το τραπεζικό σύστημα». Αυτά είναι τα λόγια που μου μετέφερε η Αριστέα από τον πρόεδρο των δικαστών. 

ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Συνέλληνες θέλω να ξέρετε δεν είστε μόνοι σας, μας κοιτάνε όλοι, ξέρουν όλοι τι συμβαίνει. Πρέπει να αγωνιστείτε τώρα, θέλω να ξεσηκωθείτε όλοι, όλος ο κόσμος. Ήδη ξέρουν όλοι. Θα σας πως και τούτη την πληροφορία όχι για να νοιώσετε καλά, για να δείτε πόσο άθλιο είναι το καθεστώς και πόσο καλά κρατεί. Να δείτε τι πράκτορες και τι δεμένοι είναι μεταξύ τους. Θα σας πω αυτό και το οποίο είναι σίγουρο και προσπαθώ να βρω στοιχεία αλλά είναι καλά κλειδωμένα και με έχουν έξω από το σύστημα. Κάποιες άλλες εποχές που δεν ήμουνα τόσο «κλειδωμένος» θα μπορούσα να κάνω άλλα πράγματα, τώρα όμως είμαι στην απέναντι μεριά οπότε βλέπω από την άλλη μεριά του ποταμού την απέναντι όχθη. Όταν λοιπόν ήρθαμε με τα 600 στην Ελλάδα, και το κάναμε αν το θέλετε με βίαιο τρόπο γιατί δεν μας κάλεσε κανείς στην Ελλάδα, ήθελαν όλοι να πτωχεύσουν την Ελλάδα μας με ένα ομόλογο βρώμικο 37-38 δισεκατομμύρια, δεν θυμάμαι το ποσό. Έτσι λοιπόν πριν το κάνουμε εμείς έπρεπε να το διαφημίσουμε, ήμασταν υποχρεωμένοι βάση της κεφαλαιαγοράς του Καναδά να το διαφημίσουμε και να πούμε στο τραπεζικό σύστημα και σε όλους τους τραπεζικούς παράγοντες τι λεφτά είναι αυτά και που τα έχουμε καταθέσει. Με αποτέλεσμα, κάναμε μία πληρωμένη διαφήμιση όπως έλεγε ο νόμος στο CΝW στο BLOOBERG σε όλα τα οικονομικά συστήματα στον πλανήτη και ενημερώσαμε λοιπόν ότι καταθέσαμε 600 για την Ελλάδα και 50 για την Κύπρο. Αυτόματα όλο αυτό το πήραν όλες οι τράπεζες και όλα τα Hedge Funds και όλοι οι οικονομικοί θεσμοί. 

ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Οι οικονομικοί θεσμοί, όπως είναι οι τράπεζες, όταν μιλάς για Ελλάδα όλες οι τράπεζες στην Ελλάδα και όχι τα κανάλια – και θα θυμηθώ έναν γελοίο Παπαδάκη και θυμάμαι και αυτούς τους κλόουν αυτά τα ζώα, κάτι Ρήνους, που με έπαιρνε τηλέφωνο σε αυτό το μαγαζί (θα πω μαγαζί) του Τριανταφυλλόπουλου – κύριοι δεν παίρνεις στο υπουργείο ή στην τράπεζα τηλέφωνο και τους λες «ναι, ναι γεια σας, γεια σας και ξέρετε είμαι αυτός από το κανάλι, έχει ο Σώρρας 600;»…Μα τι γελοίοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, δηλαδή που θα φτάσουν δηλαδή πόση γελοιότητα; Είναι κλόουν, από δημοσιογράφους μέχρι πολιτικοί όσοι έχουν ασχοληθεί μαζί μας είναι κλόουν, γελοίοι. 
Ακούστε λοιπόν συνέλληνες ποια είναι η αλήθεια. Θα σας πω λοιπόν αυτό και ψάξτε για όλα τα στοιχεία γιατί είστε μεγάλα ψαχτήρια και ψαχτείτε παντού. Σας λέω λοιπόν ότι την ημέρα που το κάναμε, ξεκινήσαμε στην Ελλάδα και το ανακοινώναμε, στο President ήτανε πάνω από 11 πρεσβείες και ήρθανε τραπεζίτες να δούνε τι ακριβώς είναι. Αμέσως οι τράπεζες όταν υπάρχει ένας πλούτος μέσα σε έναν χώρο Ελληνικό ή και Ευρωπαϊκό είναι υποχρεωμένες να ελέγξουνε τι είναι αυτό που έρχεται για να δούνε πως θα αντιμετωπίσουνε είτε τα ομόλογά τους είτε την οικονομική πολιτική τους είτε την επιθετικότητα στην αγορά που μπορεί να έχει κάποιος, είναι σαν προστασία τους οπότε είναι υποχρεωμένη να τους απαντήσει η Μόντρεαλ. 

Ο ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ & Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ MONTREAL BANK

Σας δηλώνω λοιπόν ότι ήρθε ένας αξιωματούχος από την Αγροτική Τράπεζα – γιατί εμείς είχαμε ενδιαφερθεί για την Αγροτική πριν έρθουμε στην Ελλάδα και είχαμε παραδώσει 1 δισεκατομμύριο αλλά σιγά μην μας απαντούσανε, τελικά δώσανε 418 εκατομμύρια δάνειο στον Σάλα για να πάρει με 75 την Αγροτική, γίνανε εγκλήματα σε αυτή την χώρα. Και πραγματικά πιστέψτε με, ενώ κάποιοι πρακτόροι όπου με βρούνε στην δικαιοσύνη με λιανίζουνε, γι αυτό σας λέω να μην στεναχωριέστε, έχω δικούς μου ανθρώπους, άνθρωποι που ήταν δίπλα μου και έχουνε γίνει οι χειρότεροι εχθροί μου, μην αμφιβάλετε λοιπόν πως μπορεί να γίνει κάποιος εχθρός ή πράκτορας. Έχει πολλούς λόγους να γίνει, είτε γιατί γεννήθηκε σκορπιός, πρέπει να το καταλάβετε συνέλληνες. Ένας λοιπόν αξιωματούχος της Αγροτικής Τράπεζας έκανε verification (επαλήθευση) με την Μόντρεαλ και πήρε confirmation πίσω (επικύρωση) και το confirmation το έχουνε δει και το έχουνε διαβάσει δικοί μας συνέλληνες και μας ενημερώνουνε, ναι έχει confirmation η Αγροτική. Έχει confirmation ότι τα ομόλογα είναι κατατεθειμένα εκεί, ναι είναι τόσα, είναι για την Ελλάδα, ναι είναι του κυρίου Σώρρα. Λέμε και μια άλλοι πληροφορία ότι αξιωματούχοι της Eurobank πήγανε confirmation δικό μου στον Τριανταφυλλόπουλο, το «ανέβασε» το 2012 για 2 ώρες, δεν ξέρω τι συνέβη ή τι μπορεί να έκανε και το «κατέβασε» αμέσως. Σας λέω λοιπόν ότι η Μόντρεαλ έχει ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια με confirmation που έστειλε και από την Γερμανία και όλες οι τράπεζες από την Ελλάδα με ενημερώνουνε ότι έχουνε κάνει confirmation. Έχουνε κάνει verification της υπόθεσης Σώρρα. Αυτό το λέω με τα λόγου γνώσεως, όλες οι τράπεζες έχουνε κάνει. Γιατί είναι μέσα στον νόμο να κάνουν. Ουσιαστικά όμως όταν μια τράπεζα μιλήσει τραπεζικά με μία άλλη, βεβαίως της απαντάει, κανάλι δεν μπορεί να απαντήσει, ο κάθε βλαμμένος κλόουν. Όλες οι τράπεζες λοιπόν έχουνε πάρει verification και βεβαίως έχει πάρει και η Τράπεζα της Ελλάδος, έχει πάρει και το υπουργείο, μας έχουνε ενημερώσει και από υπηρεσίες, ναι έχουνε πάρει ένα πολύ καλό confirmation αλλά από κάτω μία κόκκινη γραμμή «μην ακουμπάτε καθόλου», τα γνωστά κείμενα των προδοτών. 

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ «SORRAS FM» 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014
(00:33:53 – 00:47:02) 
https://www.youtube.com/watch?v=ytMT6NHzkTQ
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


Ei-End Μνημοσυνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου