16 Ιουνίου 2014

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΚΑΖΑΡΩΝ



ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΚΑΖΑΡΩΝ

ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ 
Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Ακούτε τώρα τι συνέβη το 2013 τον Δεκέμβριο και γιατί έχουν αλλάξει οι ισορροπίες και γιατί γίνεται αυτή η μεγάλη αναμπουμπούλα στον πλανήτη. Παρά το γεγονός ότι οι Rothschild κάνανε τρεις αιτήσεις στην Αμερικανική γερουσία και το κογκρέσο να ανανεωθεί η άδεια λειτουργίας της Federal Reserve δεν έγινε δεκτή. Ανακοίνωσε λοιπόν η Federal Reserve ότι δεν μπορεί πλέον να στηρίζει την Αμερικανική οικονομία. Μοίρασαν την Federal Reserve σε δύο κομμάτια. Το ένα κομμάτι διαφεντεύει και έχει στην κατοχή του όλα τα περιουσιακά στοιχεία που είναι εκτός των συνόρων των Ηνωμένων Πολιτειών το ίδιο συνέβη και με το δολάριο. Ότι δολάρια κυκλοφορούν εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών δηλαδή της κοπής απάτης, διότι δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών από τότε και μέχρι σήμερα δηλαδή από τότε που κατηργήθει η ισοτιμία χρυσού, από τότε και έπειτα το δολάριο είναι ένα χρεωστικό, είναι ένα χρεόγραφο και δεν είναι χρήμα. Άλλο χρήμα άλλο χρεόγραφο. Το χρήμα σημαίνει ότι μέσα στο ντουλάπι μου έχω 5 κιλά χρυσό και μπορώ και κόβω 100 δολάρια. Όταν δεν έχω το χρυσό στο ντουλάπι μου τι λέω «Θα τα τυπώσω τα 100 δολάρια, αλλά θα μου τα χρωστάτε εσείς που τα έχετε επάνω σας.» Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι Καζάροι φτιάχνουν τα χρήματα.

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ

Τι συνέβη τώρα, η Αμερική προσπαθεί να αναλάβει τα ινία και την τύχη της στα χέρια της. Αυτό που συμβαίνει στην Αμερική αυτή την στιγμή είναι μία μεγάλη τραγωδία η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα να θυμάστε θα καταλήξει στην μεγαλύτερη θα σας έλεγα χρεοκοπία που έχει δει ο πλανήτης ποτέ. Θα δείτε δηλαδή το Αμερικανικό δολάριο να υποτιμάται μπορεί και 70% για ποιο λόγο ; Είναι μία απαραίτητη διόρθωσης για τον απλό λόγο ότι από την στιγμή που οι Αμερικανοί πατριώτες αποφάσισαν να πάρουν τις τύχες στα χέρια τους πρέπει να επανέλθουν στην σωστή έκδοση του χρήματος που σημαίνει ότι αυτή την στιγμή κυκλοφορούν στην Αμερική 100 δολάρια π.χ. μέσα στον Αμερικανικό χώρο αλλά χρυσάφι μέσα στην τράπεζα έχουμε μόνο για 20 ή 30 άρα τα 100 δολάρια πρέπει τώρα αν διαμοιραστούν μόνο στο κομμάτι του χρυσού που έχουμε εδώ, δηλαδή υποτίμησης του δολαρίου. Ανέλαβε λοιπόν την ευθύνη η Federal Reserve το δολάριο που κυκλοφορεί εκτός Αμερικής να παραμείνει κάτω από την δική της εποπτεία ενώ η νέα Αμερικανική τράπεζα που δημιουργείται τώρα θα αναλάβει να συνεχίσει το δολάριο σαν νόμισμα έστω και αν ακόμα έχει ελάχιστα αποθέματα χρυσού. Ο λόγος που συνέβη αυτό είναι ο εξής, στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο η Federal Reserve μέσω του Αμερικανικού ναυτικού επήρε από την Κίνα 9 βαπόρια του ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών φορτώθηκαν με χρυσάφι και έφυγαν από την Κίνα, 11 βαπόρια από τις Φιλιππίνες.

Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ B.I.S. (BANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS)

H BIS που ήτανε η τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών εδήλωσε πτώχευση την περασμένη εβδομάδα, το BIS είναι η μεγαλύτερη καταθετική τράπεζα στον πλανήτη μιλάμε για οχτάκις έως και δεκάκις εκατομμύρια κατατεθημένα, γιατί επτώχευσε ; Επτώχευσε διότι αναγκάστηκε η Federal Reserve λόγω τελισιδίκου αποφάσεως που εκέρδισε η Κίνα να στείλει στην Κίνα το χρυσάφι το οποίο έκλεψαν στον Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και το οποίο κατεύθασε στον Χονγκ-Κονγκ και άφησε εντελώς ξεκρέμαστη την Αμερική. Τι γίνεται τώρα ; όταν αντελήφθει ο κόσμος ο πολιτισμένος ότι το Αμερικανικό δολάριο δεν μπορεί να παίξει το ρόλο που έπαιζε ως τώρα τι βλέπετε ;

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ

βλέπετε τον Πούτιν και τον κινέζο πρωθυπουργό την περασμένη εβδομάδα να απαξιώνουν όλες τις αγοραπωλησίες που γίνονται με βάση το δολάριο και από δω και πέρα να λένε ότι θα κάνουν όλες τις αγοραπωλησίες τους με ρούβλια και γουάν. Αυτό τι σημαίνει ότι μόνο με αυτήν την απλή κίνηση δηλαδή η Κίνα και η Ρωσία είναι περίπου το 40% της αξίας του Αμερικανικού δολαρίου. Οι Κινέζοι από το 2006 και μετά δεν αγόρασαν ούτε ένα Αμερικανικό δολάριο χρέος χρυσού, σε χρέος, κανένα χρεόγραφο Αμερικανικό δεν αγοράστηκε από τους Κινέζους. Αυτό βέβαια ανησυχούσε τους Αμερικανούς και η κρίση του 2008 ήτανε ένα φοβέρισμα, τους φοβέρισαν δηλαδή απειλήσαν τους Κινέζους ότι οι Καζάροι έχουν την δύναμη και μπορούν να διαλύσουν την οικονομία του κόσμου όποτε θέλουν. Αυτό έγινε το 2008, αυτές είναι οι ισορροπίες αφού με προκαλείτε να σας πω πως έγιναν όλα τα πράγματα. Δεν ίδρωσε το αυτί των Κινέζων και των Ρώσων. Ο Πούτιν μάλιστα φέρθηκε με πολύ μεγάλη μαεστρία παίρνοντας στην κρίσιμη στιγμή από τα καταπιστεύματα τα χρήματα που χρειαζόταν για να αναβιώσει την Ρωσική αυτοκρατορία. Οι Κινέζοι από την άλλη μεριά και αν δείτε και σας προκαλώ όσοι από σας μιλάτε αγγλικά σας λέω που να πάτε να το βρείτε The 10 largest creditors of the United States εκεί θα διαπιστώσετε ότι από τα 17 σχεδόν τρισεκατομμύρια που χρωστάει η Αμερική μόνον τα 3,5 ή 3,7 τα έχει η Κίνα τα έχει η Ιαπωνία τα έχει η Αγγλία η Ευρώπη κτλ. τα 13 τρις είναι χρέος προς την Federal Reserve.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΚΑΖΑΡΩΝ

Επειδή όμως η Federal Reserve δεν είναι κρατική τράπεζα και επειδή οι κεντρικοί της ιδιοκτήτες κατοικοεδρεύουν στην Ελβετία και το Λονδίνο καταγράφεται σαν εξωτερικό χρέος, είναι κάτι το ανάλογο με την Ελλάδα, ενώ δηλαδή το χρέος της Ελλάδος είναι 265 δις προς τους τραπεζίτες, εντελώς ιδιωτικό χρέος καταγράφεται σαν κρατικό επειδή το εγγυήθηκε όλος ο Ελληνικός λαός το ίδιο συμβαίνει και με την Αμερική. Επειδή το εγγυήθηκε ο Αμερικανικός Λαός αυτό το χρέος εν αγνοία του βεβαίως γι’ αυτό το λόγο καταγράφεται σαν εξωτερικό χρέος. Το πραγματικό εξωτερικό χρέος της Αμερικής είναι 3,7 τρις δηλαδή είναι περίπου το 30% του ακαθαρίστου εθνικού εισοδήματος, είναι η υγιέστερη οικονομικώς χώρα αν βγάλεις από την εξίσωση την Federal Reserve. Εάν λοιπόν η Federal Reserve μέχρι τώρα προσπαθεί να πείσει τους Αμερικανούς ότι είναι δική τους τράπεζα γιατί οι Αμερικανοί χρωστάνε στην δική τους τράπεζα και το καταγράφουν σαν εξωτερικό χρέος ; Αφού δεν χρωστάς σε κανέναν υποτίθεται. Είναι σαν και εμάς, έχουμε κάποιες ιδιωτικές τράπεζες που πάνε να τις ξεπουλήσουν για 50 δις και με την παρέμβαση του Αρτέμη ελπίζω να μην τα καταφέρουν έχουν λοιπόν αυτό και ενώ χρωστάνε σε μία ιδιωτική εταιρία το καταγράφουν σαν χρέος κρατικό. Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό των Καζάρων το οποίο το έχουν επιβάλει στην Αμερική στην Αγγλία στην Γαλλία στην Γερμανία στην Ισπανία στο Βέλγιο την Ολλανδία την Πορτογαλία και τώρα και στην Ελλάδα. Την Ελλάδα την είχανε κατακτήσει μέσω άλλων μεθόδων δηλαδή μέσω της συμβάσεως Cooper, μέσω του Κωσκοτά, μέσω του Καρούζου, της CIA, όλα αυτά ήτανε κατακτητικές πράξεις των Καζάρων εναντίων των Ελλήνων τώρα όμως πάνε να εφαρμόσουνε και εδώ το ίδιο δόγμα που έχουνε εφαρμόσει στην Αμερική και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες των οποίων η πτώχευσης έγινε το 1932 και 1933. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τώρα ότι όλο αυτό που βλέπετε την εντός εισαγωγικών, οι αγορές την ονομάζουν διόρθωση, αυτή η διόρθωση λοιπόν την οποία έχετε την εμπειρία αυτές τις μέρες δεν είναι τίποτα άλλο από το ότι εντέλει πιάσαμε τους κλέφτες να κλέβουν τα ροδάκινα και προσπαθούνε τώρα να δούνε εάν, και αυτό που σας λέω δεν είναι σχήμα λόγου, την περασμένη εβδομάδα ο Ομπάμα παρακαλούσε γονατιστός τον Πούτιν να μην προχωρήσει στην ανακοίνωση ότι το δολάριο δεν θα είναι πλέον το νόμισμα αναφοράς αλλά ο Πούτιν τον αγνόησε εντελώς.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΟΚΤΩΡΟΣ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ ART FM RADIO ΚΥΠΡΟΣ

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ:ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


Ei-End Μνημοσυνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου