08 Ιουνίου 2014

ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ!ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΡΓΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ!

Artemis Sorras

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΣΤΗΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΛΕΤΟΜΕΝΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΡΑ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΕΣ ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΧΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΙΤ ΟΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΨΕΥΤΟΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΟΥ [ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΟΥ ] ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΤΑ ΜΟΝΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΧΡΩΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΣ ΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΣΤΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΣΚΕΛΕΤΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΑΡΑΣΥΤΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ


ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ!ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΡΓΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ!




Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ 

 Ποιοί χρωστούν και εξαιτίας τους πληρώνουμε; 
Ή άλλος μαμάει κι άλλος πληρώνει 
Έκθεση της ΤΡΟΙΚΑ για τα επιχειρηματικά δάνεια 

Ονόματα: 


ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ο κατασκευαστικός όμιλος της οικογένειας Μπόμπολα. Δηλαδή βασικά, όπου δημόσια έργα, βλέπε Ελλάκτωρ. Και όμως, τα τραπεζικά δάνεια που έχει αποκρύπτονται. 
AXON HOLDINGS: Το επιχειρηματικό όχημα του Θωμά Λιακουνάκου. Το 2012 παρουσίαζε τραπεζικό δανεισμό 447.200.000 εκατ. Ευρώ. Μόνο η θυγατρική του ομίλου 
EUROMEDICA, έχει .... χρέη προς τις τράπεζες, που ξεπερνούν τα 372. 700.000 Ευρώ. 
ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ: Δηλαδή με άλλα λόγια, 
MEGA CHANNEL, τo μεγάλο κανάλι, των τριών.. ισχυρών, Μπόμπολα, Ψυχάρη, Βαρδινογιάννη. Το 2012, λοιπόν, ο τραπεζικός δανεισμός έφτασε τα 123.500.000 ευρώ περίπου, μαζί και με το νέο δάνειο των 98.000.000 ευρώ, που προκάλεσε την παρέμβαση των οικονομικών εισαγγελέων. 
ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ: Το δίκτυο των επιχειρήσεων που ελέγχει ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, έχει χρέη ύψους 861.300.000 ευρώ. Εδώ υπάρχει και το εξής ενδιαφέρον. Η Korinthoς Power, μια εταιρία στην οποία συμμετέχουν, κατά 65% ο Όμιλος Μυτιληναίου, και κατά 35% ο Όμιλος Βαρδινογιάννη, χρωστάει στις τράπεζες 172.500.000 ευρώ. 
INTRACOM: Εδώ τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Intracom ίσον Σωκράτης Κόκκαλης. Ο όμιλος, από ομολογιακά και τραπεζικά δάνεια, χρωστάει 315.700.000 ευρώ. 
ΌΜΙΛΟΣ ΠΗΓΑΣΟΥ: Η εκδοτική «αυτοκρατορία» της οικογένειας Μπόμπολα έχει χρέη προς τις τράπεζες 164.300.000 ευρώ. 
ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ο κατασκευαστικός όμιλος της οικογένειας Μπόμπολα. Δηλαδή βασικά, όπου δημόσια έργα, βλέπε Ελλάκτωρ. Και όμως, τα τραπεζικά δάνεια που έχει αποκρύπτονται. 
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ: Μετά τον αείμνηστο Λαμπράκη, ισχυρός άνδρας του ομίλου είναι πλέον ο Σταύρος Ψυχάρης. Ο τραπεζικός δανεισμός αγγίζει τα 134.000.000 ευρώ. 
ΜΟΤΟR OIL: Έχουμε ήδη αναφερθεί στην οικογένεια Βαρδινογιάννη. Πάμε να δούμε τι χρωστάει η πετρελαϊκή «ναυαρχίδα» της οικογένειας στις τράπεζες. 1.200.000.000 ευρώ περίπου. 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ: Οικογένεια Στέγγου, Πόρτο Καρράς, σκάνδαλο στην Χαλκιδική, και πάει λέγοντας. Εδώ ο ισολογισμός μας δείχνει τραπεζικό δανεισμό μόλις 22.900.000 ευρώ. 
STAR CHANNEL: Πάλι οι Βαρδινογιάννηδες. Ο τηλεοπτικός σταθμός έχει τραπεζικά χρέη 58.100.000 ευρώ. 
ΟΜΙΛΟΣ ANT1: Το δημιούργημα του Μίνωα Κυριακού, το οποίο πλέον κατευθύνει ο υιός, Θεόδωρος Κυριακού. Τα δάνεια από τις τράπεζες ξεπερνούν τα 170.000.000 ευρώ. 
ALPHA TV: Στον τηλεοπτικό σταθμό, κυρίως μέσω της INTERTECH, μεγαλομέτοχος είναι ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Τραπεζικός δανεισμός; 58.000.00Ονόματα: 0 ευρώΟνόματα: . 
 J&P ΑΒΑΞ: Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς ομίλους της χώρας, με τραπεζικό δανεισμό 268.900.000 ευρώ. 
MARFIN INVESTMENT GROUP: Ο όμιλος, που μας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια με διάφορες υποθέσεις, όπως ΟΤΕ, Ολυμπιακή, Λαϊκη Τράπεζα κ.α., και δημιούργημα του Ανδρέα Βγενόπουλου. Τα χρέη προς τις τράπεζες ξεπερνούν τα 2.000.000.000 ευρώ. 
ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Μια παραδοσιακή δύναμη, στο χώρο των μετάλλων. Ο όμιλος έχει τραπεζικά ανοίγματα 1.100.000.000 ευρώ. 
ΤΙΤΑΝ: Σχεδόν μονοπώλιο στο χώρο των τσιμέντων, και με τραπεζικό δανεισμό, που φτάνει το 1.000.000.000 ευρώ περίπου. 
FORTHNET: Ο τηλεπικοινωνιακός όμιλος που κατέχει το συνδρομητικό κανάλι 
NOVA, εμφανίζει τραπεζικό δανεισμό 331.000.000 ευρώ. 
MINOAN LINES: Μεγάλη ιστορία. Πρώην Μινωϊκές Γραμμές, ναυάγιο ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ, αυτοκτονία Παντελή Σφηνιά. Και χρέη 270.100.000 ευρώ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ: Οικογένεια Στέγγου, Πόρτο Καρράς, σκάνδαλο στην Χαλκιδική, και πάει λέγοντας. Εδώ ο ισολογισμός μας δείχνει τραπεζικό δανεισμό μόλις 22.900.000 ευρώ. 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ: Οικογένεια Στέγγου, Πόρτο Καρράς, σκάνδαλο στην Χαλκιδική, και πάει λέγοντας. Εδώ ο ισολογισμός μας δείχνει τραπεζικό δανεισμό μόλις 22.900.000 ευρώ. 
ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η 50ετία ΜΕΤΑ ............. ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΑ ΔΑΝΕΙΑ 
ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Μια παραδοσιακή δύναμη, στο χώρο των μετάλλων. 
Ο όμιλος έχει τραπεζικά ανοίγματα 1.100.000.000 ευρώ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου