13 Ιουνίου 2014

Κογκρέσσου McFadden την Federal Reserve Corporation Παρατηρήσεις στο Κογκρέσο, 1934




Στις 23 Μαΐου 1933, το μέλος του Κογκρέσσου, Louis T. McFadden, έφερε επίσημα κατηγορίες κατά του Συμβουλίου των Διοικητών του συστήματος Federal Reserve Bank, The ελεγκτή του νομίσματος και του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Πολιτειών του Υπουργείου Οικονομικών για πολλές εγκληματικές πράξεις, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε , συνωμοσία, ΑΠΑΤΗ, ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ . 
Η αναφορά για τα άρθρα των Μομφής μετέπειτα αναφέρεται στην Δικαστικής Επιτροπής και έχει ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ. Έτσι, αυτό ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ πρέπει να ανατυπωθεί, αναδημοσιευθούν, που έχει συσταθεί στις σελίδες web και κυκλοφόρησε και πολύ μεγάλη. 



Κογκρέσσου McFadden
την Federal Reserve Corporation
Παρατηρήσεις στο Κογκρέσο, 1934
Μια εκπληκτική ΕΚΘΕΣΗ
Ανατύπωση με την άδεια του 1978 Arizona Caucus Λέσχη
Ομιλία του Κογκρέσσου του McFadden
Από την Federal Reserve Corporation

Αποσπάσματα από διάφορες ομιλίες που έγιναν στο πάτωμα της Βουλής των Αντιπροσώπων από το Αξιότιμο Louis T. McFadden της Πενσυλβάνια. Ο κ. McFadden, λόγω του έχοντας διατελέσει πρόεδρος της Επιτροπής Τραπεζικών και νόμισμα για περισσότερα από 10 χρόνια, ήταν ο καλύτερος άνθρωπος δημοσιευμένα για τα θέματα αυτά στην Αμερική και ήταν σε θέση να μιλήσει με αρχή τις τεράστιες επιπτώσεις αυτής της γιγαντιαίας ιδιωτικών πιστωτικό μονοπώλιο. Ως Εκπρόσωπος του κράτους το οποίο ήταν μεταξύ των πρώτων για να κηρύξει την ελευθερία του από τους ξένους τυράννους χρήματα είναι σωστό ότι η Πενσυλβάνια, το λίκνο της ελευθερίας, πρέπει να δοθεί και πάλι η πίστωση για την παραγωγή ένα γιο που δεν φοβήθηκε να ρίξει περιφρόνηση στο πρόσωπο του χρήματα-bund. Ενώ ο κ. McFadden εξελέγη στο υψηλό αξίωμα τόσο των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικάνων εισιτήρια, δεν μπορεί να υπάρξει κατηγορία κομματισμό που κατέθεσε εναντίον του. Επειδή αυτές οι ομιλίες που ορίζονται στο πλήρες στα αρχεία του Κογκρέσου, που φέρουν το βάρος ότι κανένα ποσό καταδίκη εκ μέρους των ιδιωτών θα μπορούσε ελπίζω να συνεχίσουμε.

Η Federal Reserve-ένα κατεστραμμένο όργανο

«Κύριε Πρόεδρε, έχουμε σε αυτή τη χώρα ένα από τα πιο διεφθαρμένα θεσμικά όργανα που ο κόσμος έχει γνωρίσει ποτέ. Αναφέρομαι στην Federal Reserve Board και των Federal Reserve Banks, εφεξής καλούμενη η Fed. Η Fed έχει εξαπατηθεί από την κυβέρνηση της αυτές τις Ηνωμένες Πολιτείες και οι άνθρωποι των Ηνωμένων Πολιτειών από αρκετά χρήματα για να πληρώσει το χρέος του Έθνους. Οι λεηλασίες και τις ανομίες της Fed έχει κοστίσει αρκετά χρήματα για να πληρώσει το χρέος Εθνική αρκετές φορές.

"Αυτό το κακό ίδρυμα έχει αποδυναμωθεί και κατέστρεψε τους ανθρώπους αυτών των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει χρεοκοπήσει η ίδια, και έχει ουσιαστικά χρεοκοπήσει η κυβέρνησή μας. Έχει γίνει αυτό μέσα από τα ελαττώματα του νόμου βάσει του οποίου λειτουργεί, μέσα από την κακοδιοίκηση του εν λόγω νόμου από την Fed και μέσα από τις πρακτικές διαφθοράς των πλουσίων γύπες που την ελέγχουν.

"Μερικοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι τα θεσμικά όργανα της Federal Reserve Banks κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών Είναι ιδιωτικά μονοπώλια που λυμαίνονται τους ανθρώπους αυτών των Ηνωμένων Πολιτειών προς όφελος των ίδιων και των ξένων πελατών τους?. Ξένοι και ντόπιοι κερδοσκόποι και απατεώνες? Πλούσιοι και αρπακτικοί χρήματα . δανειστή Στο σκοτεινό εκείνο πλήρωμα οικονομικών πειρατών, υπάρχουν εκείνοι που θα έκοβαν το λαιμό ενός άνδρα να πάρει ένα δολάριο από την τσέπη του? υπάρχουν και εκείνοι που στέλνουν χρήματα στις χώρες για να αγοράσουν ψήφους για να ελέγχουν τα νομοθετικά μας? υπάρχουν και εκείνοι που διατηρούν Διεθνές προπαγάνδα για το σκοπό εξαπάτησης μας σε χορήγηση νέων παραχωρήσεων που θα τους επιτρέψει να καλύψουν το παρελθόν τους παραπτώματα και ρυθμίστε ξανά σε κίνηση γιγαντιαία τρένο της εγκληματικότητας.

"Αυτά τα δώδεκα ιδιωτικά πιστωτικά μονοπώλια με δόλο και disloyally πλασάρεται επάνω σε αυτήν την χώρα από τους τραπεζίτες οι οποίοι ήρθαν εδώ από την Ευρώπη και να μας επιστραφεί η φιλοξενία μας, υπονομεύοντας αμερικανικά ιδρύματα μας. Οι τραπεζίτες πήραν τα χρήματα από τη χώρα αυτή για τη χρηματοδότηση της Ιαπωνίας σε έναν πόλεμο ενάντια στη Ρωσία. Δημιούργησαν μια βασιλεία του τρόμου στη Ρωσία, με τα χρήματά μας, προκειμένου να βοηθήσει στον πόλεμο κατά μήκος. Οι υποκίνησε τη χωριστή ειρήνη μεταξύ της Γερμανίας και της Ρωσίας, και ως εκ τούτου οδήγησε μια σφήνα ανάμεσα στους συμμάχους στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Θα χρηματοδοτείται πέρασμα του Τρότσκι από Νέα Υόρκη προς τη Ρωσία ώστε να μπορέσει να βοηθήσει στην καταστροφή της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Οι υπέθαλψε και υποκίνησε τη Ρωσική Επανάσταση, και τοποθέτησε ένα μεγάλο κεφάλαιο των αμερικανικών δολαρίων που έχει στη διάθεσή του Τρότσκι σε μία από τις τράπεζες υποκαταστήματός τους στη Σουηδία, έτσι ώστε μέσα από τον ρωσικό σπίτια μπορεί να σπάσει σε βάθος και παιδιά από τη Ρωσία πέταξε μακριά και ευρέως από τους φυσικούς τους προστάτες. Έχουν αρχίσει από το σπάσιμο των αμερικανικών σπιτιών και τη διασπορά των παιδιών στις ΗΠΑ. «Κύριε Πρόεδρε, δεν πρέπει να υπάρχει κομματισμό σε θέματα σχετικά με τις τραπεζικές και το νόμισμα θέματα σε αυτή τη Χώρα, και δεν μιλώ με καμία.

«Το 1912 η Εθνική Νομισματική Ένωση, υπό την προεδρία του αείμνηστου γερουσιαστή Nelson W. Aldrich, έκανε μια έκθεση και παρουσίασε ένα φαύλο νομοσχέδιο που ονομάζεται το νομοσχέδιο Εθνικό Αποθεματικό Association. Αυτό το νομοσχέδιο είναι συνήθως μιλήσει ως το νομοσχέδιο Aldrich. Γερουσιαστής Aldrich δεν έκανε γράψει το νομοσχέδιο Aldrich. Ήταν το εργαλείο, αν όχι συνεργός, των Ευρωπαίων τραπεζιτών που παίζουν για σχεδόν είκοσι χρόνια είχε δολοπλοκίες να δημιουργήσει μια κεντρική τράπεζα σε αυτή τη Χώρα και οι οποίοι το 1912 έχει περάσει και συνέχιζαν να δαπανούν τεράστια ποσά χρήματα για να επιτύχει το σκοπό τους.

«Ήμασταν αντίθετοι με το σχέδιο Aldrich για μια κεντρική τράπεζα. Οι άνδρες που κυβερνούν το Δημοκρατικό Κόμμα στη συνέχεια υποσχέθηκαν στο λαό ότι αν είχαν επιστρέψει στην εξουσία δεν θα υπήρχε κεντρική τράπεζα που είναι εγκατεστημένη εδώ, ενώ κράτησε τα ηνία της κυβέρνησης. Δεκατρείς μήνες αργότερα, ότι η υπόσχεση ήταν σπασμένα, και η διοίκηση Wilson, κάτω από την κηδεμονία αυτών των μοχθηρών προσώπων Wall Street, που βρισκόταν πίσω από τον συνταγματάρχη House, ιδρύθηκε εδώ σε ελεύθερη χώρα μας η σαρακοφαγωμένη μοναρχικό θεσμό της «Τράπεζα του βασιλιά» να μας ελέγχουν από την κορυφή προς τα κάτω , και από την κούνια μέχρι τον τάφο.

«Η Federal Reserve Bank κατέστρεψε παλιά και χαρακτηριστικό τρόπο μας για την επιχειρηματική δραστηριότητα. Είναι διακρίσεις 1-commercial paper όνομα μας, τα καλύτερα στον κόσμο, και δημιούργησε το απαρχαιωμένο χαρτί 2-όνομα, το οποίο είναι η παρούσα κατάρα της Χώρας και το οποίο ναυάγησε σε κάθε χώρα που έχει δώσει ποτέ το πεδίο εφαρμογής? έδεσε κάτω στη Χώρα των πολύ τυραννία από την οποία οι συντάκτες του Συντάγματος θρόισμα για να μας σώσει.

TIME ΠΡΟΕΔΡΟΣ JACKSON'S

"Μία από τις μεγαλύτερες μάχες για τη διατήρηση αυτής της Δημοκρατίας πάλεψαν εδώ στην ώρα του Τζάκσον? Όταν η δεύτερη τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών, που ιδρύθηκε στις ίδιες ψεύτικες αρχές εκείνων που είναι εδώ παραδειγματικά στην Fed ρίχτηκε από την ύπαρξη. Μετά από αυτό, το 1837, η χώρα είχε προειδοποιηθεί από τους κινδύνους που ενδέχεται να προκύψουν εάν τα αρπακτικά συμφέροντα, αφού ρίχνει έξω πρέπει να επανέλθει στη μεταμφίεση και να ενωθούν οι ίδιοι στην εκτελεστική και μέσω αυτού να αποκτήσει τον έλεγχο της κυβέρνησης. Αυτό είναι ό, τι τα αρπακτικά συμφέροντα έκαναν όταν επέστρεψαν στην στολή της υποκρισίας και με ψευδείς παραστάσεις που λαμβάνονται το πέρασμα της Fed.

«Ο κίνδυνος ότι η χώρα είχε προειδοποιηθεί από ήρθε επάνω μας και εμφανίζεται στο μεγάλο τρένο της φρίκης συνδεόμενες με τις υποθέσεις του προδοτικού και ανέντιμο Fed. Κοιτάξτε γύρω σας όταν φεύγετε από αυτή την αίθουσα και θα δείτε αποδείξεις από αυτό σε όλες τις πλευρές . Αυτή είναι μια εποχή της μιζέριας και για τις συνθήκες που προκάλεσε η μιζέρια, η Fed είναι πλήρως υπεύθυνοι. Αυτή είναι μια εποχή χρηματοδοτούμενων εγκλήματος και της χρηματοδότησης του εγκλήματος η Fed δεν παίξει το ρόλο ενός ανιδιοτελούς θεατή.

"Έχει ειπωθεί ότι η σχέδια άνθρωπος που είχε προσληφθεί για να γράψει το κείμενο του νομοσχεδίου Aldrich, διότι αυτό είχε συνταχθεί από δικηγόρους, τραπεζίτες από την αποδοχή της ευρωπαϊκής προέλευσης στη Νέα Υόρκη. Ήταν ένα αντίγραφο, σε γενικές γραμμές μια μετάφραση του αγάλματα της Reichsbank και άλλες ευρωπαϊκές κεντρικές τράπεζες. One-μισό εκατομμύριο δολάρια δαπανήθηκαν από την πλευρά της προπαγάνδας που οργανώνονται από αυτά τραπεζίτες για το σκοπό παραπλάνησης της κοινής γνώμης και δίνοντας το Κογκρέσο την εντύπωση ότι υπήρχε μια συντριπτική λαϊκή απαίτηση γι 'αυτό και η είδος νομίσματος που πηγαίνει με αυτό, δηλαδή, ένα νόμισμα περιουσιακό στοιχείο που βασίζεται στα ανθρώπινα χρέη και τις υποχρεώσεις. Δρ Η. Parker Willis είχε προσληφθεί από Wall Street και προπαγανδιστές, και όταν το μέτρο Aldrich απέτυχε-απέκτησε την απασχόληση με Carter Glass, για να βοηθούν στην κατάρτιση του τραπεζικού λογαριασμού για τη διοίκηση Wilson. Καθιέρωσε το κείμενο του νομοσχεδίου Aldrich. Δεν υπάρχει κανένα μυστικό γι 'αυτό. Η δοκιμή της Federal Reserve Act ήταν αλλοιωμένο από την πρώτη.

«Λίγες μέρες πριν από το νομοσχέδιο ήρθε σε ψηφοφορία, ο γερουσιαστής Henry Cabot Lodge, της Μασαχουσέτης, έγραψε στο γερουσιαστή John W. Εβδομάδες ως εξής:


Νέα Υόρκη, Νέα
17 του Δεκέμβρη 1913
«« Αγαπητέ μου γερουσιαστής Εβδομάδες:
"" Κατά τη διάρκεια της δημόσιας ζωής μου έχω υποστηρίξει όλα τα μέτρα που έχουν σχεδιαστεί για να αναλάβει την κυβέρνηση του τραπεζικού επιχειρήσεων. Το νομοσχέδιο θέτει η κυβέρνηση στο τραπεζικό επιχειρήσεων όσο ποτέ άλλοτε στην ιστορία μας ».« Οι εξουσίες του Federal Reserve Board φαίνεται να με άκρως επικίνδυνα, ιδίως όταν υπάρχει πολιτικό έλεγχο του Διοικητικού Συμβουλίου. Θα πρέπει να είναι θλιβερό να κρατήσει απόθεμα σε μια τράπεζα υπόκειται σε τέτοιες κυριαρχίες. Το νομοσχέδιο ως έχει μου φαίνεται για να ανοίξει το δρόμο για ένα τεράστιο πληθωρισμό του νομίσματος. «Εγώ ήλπιζα να υποστηρίξει αυτό το νομοσχέδιο, αλλά δεν μπορώ να ψηφίσω υπέρ αιτία μου φαίνεται να περιέχουν χαρακτηριστικά και να στηριχθεί αρχές στο μέγιστο βαθμό απειλητικό για την ευημερία μας, στη σταθερότητα των επιχειρήσεων, και στη γενική ευημερία του οι άνθρωποι των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πολύ πραγματικά δικό σας,
Henry Cabot Lodge. "

«Σε δεκαοχτώ χρόνια που έχουν περάσει από τότε που ο γερουσιαστής Lodge έγραψε ότι η προειδοποιητική επιστολή όλες τις προβλέψεις του έχουν γίνει πραγματικότητα. Η κυβέρνηση είναι στις τραπεζικές εργασίες όπως ποτέ πριν. Κατά τη βούλησή του να έχει γίνει το στήριγμα των κλεφτών αλόγων και εν γένει της κάρτας, λαθρέμποροι, οι κερδοσκόποι bootlegger, καθώς και απατεώνες σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μέσω της Fed η αλητεία της κάθε χώρας που δραστηριοποιούνται στο δημόσιο πίστωση κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Μεγάλη Ύφεση

"Εν τω μεταξύ και για λογαριασμό του, εμείς οι ίδιοι στη μέση της μεγαλύτερης κατάθλιψη που έχουμε γνωρίσει ποτέ. Από τον Ατλαντικό μέχρι τον Ειρηνικό, η Χώρα μας έχει ερημωθεί και που τα απόβλητα από τις κακές πρακτικές της Fed και τα συμφέροντα που ελέγχουν τους. Σε καμία στιγμή στην ιστορία μας, έχει τη γενική ευημερία των ανθρώπων ήταν σε χαμηλότερο επίπεδο ή τα μυαλά των ανθρώπων τόσο γεμάτη απελπισία.

«Πρόσφατα σε ένα από τα μέλη μας, 60.000 κατοικίες και αγροκτήματα έφερε κάτω από το σφυρί σε μια μέρα. 71.000 σπίτια και αγροκτήματα στο Oakland County, Michigan, πωλήθηκαν και πρώην ιδιοκτήτες τους στερημένους. Οι άνθρωποι που έχουν έτσι οδηγείται έξω είναι η σπατάλη της Fed. Είναι τα θύματα της Fed. τα παιδιά τους είναι οι νέοι σκλάβοι των μπλοκ δημοπρασία στην αναβίωση του θεσμού της ανθρώπινης δουλείας.

Το Σχέδιο της Fed

"Το 1913, πριν από τη Γερουσία Τραπεζικών και Νομισματικής Επιτροπής, κ. Αλέξανδρο Lassen έκανε την ακόλουθη δήλωση:« Το όλο σύστημα της Fed με εμπορικά χρεόγραφα του είναι ένα πρακτικό, δυσκίνητη μηχανές-είναι απλά ένα κάλυμμα για να εξασφαλίσει το προνόμιο της έκδοσης χρήματος , και να αποφύγουν την καταβολή του φόρου τόσο κατά την κυκλοφορία όσο το δυνατόν και στη συνέχεια να ελέγξει το θέμα και να διατηρήσει, αντί της μείωσης των επιτοκίων. Θα αποδειχθεί προς όφελος των λίγων και εις βάρος του λαού. Θα σημαίνει συνεχή έλλειψη των πραγματικών χρημάτων και την περαιτέρω επέκταση των πιστώσεων, όταν υπάρχει μια έλλειψη των χρημάτων οι άνθρωποι πρέπει να δανειστούν με το κόστος τους ». «Λίγες μέρες πριν περάσει η Fed, ο γερουσιαστής Ρίζα κατήγγειλε την Fed ως οργή για τις ελευθερίες μας Προέβλεψε:.« Πολύ πριν μας ξυπνήσει από το όνειρό μας για ευημερία μέσω του φουσκωμένου νόμισμα, χρυσό-το οποίο μας και μόνο θα μπορούσε να μας κρατήσει από καταστροφή-θα έχουν εξαφανιστεί και δεν το επιτόκιο θα δελεάσει να επιστρέψει ».

«Αν ποτέ μια προφητεία έγινε πραγματικότητα, ότι κανείς δεν έκανε.

«Η Fed έγινε νόμος την ημέρα πριν από την παραμονή των Χριστουγέννων, κατά το έτος 1913, και λίγο αργότερα, οι γερμανικές Διεθνείς τραπεζίτες, Kuhn, Loeb & Co έστειλε ένας από τους εταίρους τους εδώ για να το τρέξει.

«Η Fed Note είναι ουσιαστικά αβάσιμο. Είναι η χειρότερη νόμισμα και το πιο επικίνδυνο το γεγονός ότι αυτή η χώρα έχει γνωρίσει ποτέ. Οταν οι υπέρμαχοι της πράξης είδε ότι η Δημοκρατική δόγμα δεν θα τους επέτρεπε να αφήσει τα προτεινόμενα τράπεζες εκδίδουν το νέο νόμισμα ως τράπεζα σημειώσεις, θα έπρεπε να σταματήσει σε αυτό. Δεν έπρεπε να πλασάρεται αυτό το είδος του νομίσματος, δηλαδή, ένα νόμισμα του ενεργητικού, την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Θα πρέπει να μην έχουν κάνει την κυβέρνηση [ευθύνεται για τις ιδιωτικές] χρέη των ιδιωτών και των επιχειρήσεων, . και, τουλάχιστον απ 'όλα, για τις ιδιωτικά χρέη των αλλοδαπών "Όπως Kemerer λέει:« Οι Fed σημειώνει, ως εκ τούτου, τη μορφή, έχουν μερικά από τα χαρακτηριστικά της κυβέρνησης χαρτονόμισμα, αλλά στην ουσία, είναι σχεδόν μια καθαρή νόμισμα του ενεργητικού που κατέχει μια Κυβερνητική εγγύηση έναντι των οποίων έκτακτης ανάγκης η κυβέρνηση δεν έχει κάνει καμία πρόβλεψη οτιδήποτε ».

". Hon LJHill, πρώην μέλος της Βουλής, είπε, και πραγματικά:« Είναι υποχρεώσεις της κυβέρνησης για το οποίο οι Ηνωμένες Πολιτείες έλαβαν τίποτα και για την καταβολή των οποίων, ανά πάσα στιγμή, να αναλαμβάνει την ευθύνη: το βλέμμα στραμμένο στο Fed να ανακτήσουν το ίδιο ».

"Αν αυτό Ηνωμένες Πολιτείες είναι να εξαγοράσει τις σημειώσεις Fed, όταν η General Public βρίσκει κοστίζει για να παραδώσει αυτό το χαρτί με την Fed, και εάν η κυβέρνηση έχει κάνει προβλέψεις για την εξαγορά τους, το πρώτο στοιχείο της αβάσιμους δεν είναι μακριά για να αναζητήσουν.

"Πριν από την Επιτροπή Τραπεζικών και νόμισμα, όταν το νομοσχέδιο ήταν υπό συζήτηση ο κ. Crozier του Σινσινάτι, δήλωσε:« Η αυτοκρατορική δύναμη της ελαστικότητας του δημόσιου χρήματος την μεταχειρίζονται αποκλειστικά από τις κεντρικές εταιρείες, που ανήκουν στις τράπεζες Αυτή είναι μια δύναμη ζωής και θανάτου. σε όλες τις τοπικές τράπεζες και επιχειρήσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει ή να καταστρέψει την ευημερία, για να αποκρούσει ή να προκαλέσει ελλείψεις και πανικούς. Κάνοντας τεχνητά σπάνια τα χρήματα, τα επιτόκια σε όλη τη χώρα μπορεί να είναι αυθαίρετα έθεσε και ο φόρος της τράπεζας σε όλες τις επιχειρήσεις και κόστος ζωής να αυξηθεί προς όφελος των τραπεζών ανήκουν αυτές οι περιφερειακές κεντρικές τράπεζες, και χωρίς το παραμικρό όφελος για τους ανθρώπους. Οι 12 εταιρείες μαζί καλύπτουν y και μονοπωλούν και χρησιμοποιούν για προσωπικό κέρδος, κάθε δολάριο του δημοσίου χρήματος και όλα τα δημόσια έσοδα οι Ηνωμένες Πολιτείες. Ούτε ένα δολάριο δεν μπορεί να τεθεί σε κυκλοφορία μεταξύ των ανθρώπων από την κυβέρνησή τους, χωρίς τη συγκατάθεση του και υπό τους όρους που καθορίζονται από αυτά τα 12 ιδιωτικά καταπιστεύματα χρήματα ».

«Σε πείσμα αυτού και όλων των άλλων προειδοποιήσεων, οι υπέρμαχοι της Fed δημιούργησε τις 12 ιδιωτικά πιστωτικά εταιρείες και τους έδωσε ένα απόλυτο μονοπώλιο του νομίσματος αυτές τις Ηνωμένες Πολιτείες-όχι των Fed Σημειώσεις και μόνο-αλλά και όλων των άλλων νομισμάτων! The Fed Πράξη παρέχει τρόπους και μέσα με τα οποία ο χρυσός και η γενική νόμισμα στα χέρια του αμερικανικού λαού θα μπορούσαν να ληφθούν από την Fed σε αντάλλαγμα για την Fed Σημειώσεις-τα οποία δεν είναι τα χρήματα-αλλά απλές υποσχέσεις να πληρώσει.

"Από τη ημέρα τη πονηρά όταν αυτό έγινε, η αρχική μονοπώλιο έχει επεκταθεί από τον φαύλο τροποποιήσεις της Fed και από τις παράνομες και προδοτική πρακτικές της Fed.

Χρήματα για τους Distillers της Σκωτίας

"Κύριε Πρόεδρε, αν ένα σκωτσέζικο αποστακτήριο επιθυμεί να στείλει ένα φορτίο του Scotch whisky για αυτές τις Ηνωμένες Πολιτείες, ότι μπορεί να αντλήσει το λογαριασμό του κατά την bootlegger αγοράς σε δολάρια και μετά την bootlegger έχει αποδεχθεί γράφοντας το όνομά του πέρα από το πρόσωπο του, το αποστακτήριο ουίσκι μπορεί να στείλει αυτό το νομοσχέδιο για φαύλους ανοικτής αγοράς με έκπτωση σε Νέα Υόρκη, όπου η Fed θα το αγοράσουν και να το χρησιμοποιούν ως εγγύηση για νέα έκδοση της Fed σημειώνει. Έτσι, η κυβέρνηση αυτές τις Ηνωμένες Πολιτείες πληρώνουν το αποστακτήριο ουίσκι για το ουίσκι προτού να σταλεί, και εάν χαθεί στο δρόμο, ή αν το Λιμενικό Σώμα να κατάσχει και να καταστρέφει, η Fed απλά να αποσβέσει η απώλεια και η κυβέρνηση ποτέ δεν ανακτά τα χρήματα που καταβάλλονται στον οινοπνευματοποιό Scotch.

«Ενώ προσπαθούμε να επιβάλει απαγόρευση εδώ, η Fed είναι στην επιχείρηση αποστακτήριο στην Ευρώπη και να πληρώνουν τους λογαριασμούς bootlegger με δημόσια πιστωτικά αυτών των Ηνωμένων Πολιτειών." Ο κ. Πρόεδρος, με την ίδια διαδικασία, να υποχρεώσουν κυβέρνηση μας να πληρώσουν τη γερμανική ζυθοποιία μπύρα του. Γιατί θα πρέπει η Fed να επιτραπεί να χρηματοδοτήσει τη βιομηχανία ζυθοποιίας στη Γερμανία, είτε με αυτόν τον τρόπο ή όπως κάνουν με το συναρπαστικό μικρό και φοβισμένοι Ηνωμένες Πολιτείες τράπεζες να προβεί σε απολογισμό της Isenbeck Ζυθοποιία και της Γερμανικής Τράπεζας για τις βιομηχανίες ζυθοποιίας; "Κύριε Πρόεδρε, αν Dynamit Nobel της Γερμανίας, επιθυμεί να πωλήσει δυναμίτη στην Ιαπωνία για χρήση σε Μαντζουρία ή αλλού, μπορεί επέστησε νομοσχέδιο ενάντια στους Ιάπωνες πελάτες σε δολάρια και να στείλουν το λογαριασμό στην φαύλους ανοικτής αγοράς με έκπτωση σε Νέα Υόρκη, όπου η Fed θα το αγοράσουν και να το χρησιμοποιούν ως εγγύηση για νέα έκδοση της Fed Σημειώσεις-ενώ την ίδια στιγμή η Fed θα βοηθήσει Dynamit Nobel με γέμιση μετοχών της στο τραπεζικό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Γιατί θα πρέπει να στείλει εκπροσώπους μας στη διάσκεψη αφοπλισμό στη Γενεύη, ενώ η Fed έχει κάνει η κυβέρνησή μας πληρώσει Ιάπωνες χρέη προς γερμανικές Πυρομαχικά κατασκευαστές;

"Κύριε Πρόεδρε, αν ο Γερμανός επιθυμεί να αυξήσει την καλλιέργεια των φασολιών και να τα πωλούν σε ένα ιαπωνικό πελάτη, μπορεί να συντάξει ένα νομοσχέδιο κατά υποψήφιους ιαπωνική πελάτη του σε δολάρια και έχουν αγοραστεί από την Fed και να πάρει τα χρήματα από τη χώρα αυτή σε βάρος του αμερικανικού λαού πριν καν φύτεψαν τους σπόρους στο έδαφος. "Ο κ. Πρόεδρος, αν ένας Γερμανός στη Γερμανία, επιθυμεί να εξάγει προϊόντα στη Νότια Αμερική, ή οποιαδήποτε άλλη χώρα, μπορεί να συντάξει νομοσχέδιο του σε βάρος των πελατών του και να το στείλετε σε αυτές τις Ηνωμένες Πολιτείες και να πάρει τα χρήματα από τη χώρα αυτή πριν πλοία, ή ακόμη και κατασκευάζει τα αγαθά.

«Κύριε Πρόεδρε, γιατί θα πρέπει το νόμισμα αυτών των Ηνωμένων Πολιτειών να εκδοθεί την δύναμη της γερμανικής μπύρας; Γιατί θα πρέπει να εκδίδεται από την καλλιέργεια των φασολιών unplanted να καλλιεργείται στην Χιλή για τα ιαπωνικά κατανάλωση; Γιατί θα πρέπει οι Ηνωμένες Πολιτείες να υποχρεωθεί να εκδίδουν πολλά δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο για να πληρώσει τα χρέη ενός αλλοδαπού σε άλλο ξένο; "Ήταν γι 'αυτό ότι η Εθνική Τράπεζα μας καταθέτες τα χρήματά τους είχαν ληφθεί από τις τράπεζες μας και θα σταλούν στο εξωτερικό; Ήταν γι 'αυτό που έπρεπε να το χάσει; Γιατί θα πρέπει η δημόσια πίστωση αυτές τις Ηνωμένες Πολιτείες και επίσης τα χρήματα που ανήκουν στην Εθνική Τράπεζα μας καταθέτες να χρησιμοποιηθεί για να υποστηρίξει τις αλλοδαπές ζυθοποιίες, ναρκωτικά πωλητές ναρκωτικών, αποσταγματοποιών ουίσκι, κάνει περούκα, τα ανθρώπινα μαλλιά έμποροι, Χιλής καλλιεργητές φασολιού, για να χρηματοδοτήσει τα εργοστάσια πυρομαχικών της Γερμανίας και Σοβιετική Ρωσία;

ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ Λεηλατήθηκε

"Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχει λεηλάτησαν και λεηλάτησαν. Οι δομές μας έχουν χωρίς εντόσθια και υπάρχουν μόνο οι τοίχοι έμειναν όρθια. Ενώ που διαπράττονται, πάντα ο κόσμος θα γκανιότα να μας πουλήσουν έφερε εδώ με δικά μας έξοδα από την Fed μέχρι τις αγορές μας ήταν κατακλυσθεί με αχρείαστα και ανεπιθύμητα εισαγόμενα εμπορεύματα τιμή πολύ πάνω από την αξία τους και να κάνουν ώστε να ισούται με τον όγκο του δολαρίου των έντιμων εξαγωγών μας, και να σκοτώσουν ή να μειώσει το αγαπημένο μας εμπορικό ισοζύγιο. Ως πράκτορας των ξένων κεντρικών τραπεζών της Fed να προσπαθήσουμε με κάθε μέσο στο έδαφός τους ενέργειας να μειώσουν ευνοϊκή ισορροπία του εμπορίου μας. Ενεργούν για τους ξένους εντολέα τους και δέχονται αμοιβές από τους ξένους για να ενεργήσει κατά των συμφερόντων αυτών των Ηνωμένων Πολιτειών. Φυσικά υπήρξε μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ μεταξύ των αλλοδαπών για τις χάρες της Fed.

«Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να στείλετε τα αποθεματικά της Εθνικής Τράπεζες σπίτι μας με τους ανθρώπους που κέρδισε και παράγονται και οι οποίοι εξακολουθούν να κατέχουν τους και στις τράπεζες που ήταν υποχρεωμένοι να τους παραδώσει αρπακτικά συμφέροντα.

«Κύριε Πρόεδρε, δεν υπάρχει τίποτα σαν την πισίνα Fed των κατασχεθέντων τραπεζικές καταθέσεις στον κόσμο. Είναι ένα κοινό στο χαμηλότερο σημείο του αμερικανικού πλούτου στην οποία οι ξένοι ισχυρίζονται δικαιώματα, ίση ή μεγαλύτερη από ό, τι οι Αμερικανοί. Η Fed είναι οι πράκτορες των ξένων κεντρικές τράπεζες. Χρησιμοποιούν τα χρήματα τράπεζα μας καταθετών προς όφελος των αλλοδαπών εντολέων τους. Θα ανταλλάξει το δημόσιο πίστωσης των Ηνωμένων Πολιτειών κυβέρνηση και μίσθωση μας σε αλλοδαπούς με κέρδος για τον εαυτό τους.

"Όλα αυτά γίνονται σε βάρος της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, και σε ένα αποκρουστικό απώλεια για τον αμερικανικό λαό. Μόνο μεγάλο πλούτο μας, μας έδωσε τη δυνατότητα να σταθεί η διαρροή από αυτό όσο κάναμε.

"Πρέπει να καταστρέψει την Fed, όπου τα εθνικά μας αποθέματα κατασχέθηκαν προς όφελος των αλλοδαπών." Πρέπει να σώσουμε την Αμερική για τους Αμερικανούς.

Οι παρασιτικές ΤΙΤΛΩΝ

«Κύριε Πρόεδρε, όταν κρατάτε ένα $ 10.00 Fed σημείωση στο χέρι σας, κρατώντας ο καθένας από χαρτί το οποίο αργά ή γρήγορα πρόκειται να κοστίσει στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών 10,00 δολάρια σε χρυσό (εκτός εάν η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να πάει μακριά το χρυσό πρότυπο) . Βασίζεται στο τυρί Limburger (φέρεται να είναι ξένες αποθήκες) ή σε δοχεία φέρονταν να περιέχουν μπιζέλια (αλλά μπορεί να περιέχει θαλασσινό νερό αντ 'αυτού), ή κρέας αλόγου, των παράνομων ναρκωτικών, λαθρέμποροι φαντασίες, κουρέλια και τα οστά από τη σοβιετική Ρωσία (εκ των οποίων αυτά Ηνωμένες Πολιτείες που εισάγονται πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια αξίζει το προηγούμενο έτος), σχετικά με τα κρασιά ουίσκι, το φυσικό αέριο, το κατσικίσιο και σκύλου, το σκόρδο για το string, και Βομβάη πάπιες.

"Εάν θέλετε να έχετε χρήματα χαρτί-το οποίο είναι εξασφαλισμένο με τα προϊόντα αυτά-το έχετε στην Fed Σημείωση. Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε το πράγμα της αξίας πάνω στην οποία αυτό το νόμισμα έγγραφο βασίζεται, δηλαδή, το τυρί Limburger, το ουίσκι, τα παράνομα ναρκωτικά, ή οποιοδήποτε από τα άλλα βασικά-θα έχετε ένα πολύ σκληρό χρόνο βρίσκοντας τους.

«Πολλά από αυτά τα προϊόντα είναι σεβάσμια σε χώρες του εξωτερικού. Σκοπεύετε στη Γερμανία για να επιθεωρήσει τις αποθήκες της για να δούμε αν τα συγκεκριμένα πράγματα του αξία είναι εκεί; Νομίζω ότι περισσότερο, δεν νομίζω ότι θα τους βρείτε εκεί, αν πήγε.

"Στις 27 Απριλίου 1932, η στολή Fed έστειλε $ 750.000 που ανήκουν σε αμερικανική τράπεζα καταθέτες σε χρυσό στη Γερμανία. Μία εβδομάδα αργότερα, ένα άλλο $ 300.000 σε χρυσό εστάλη στη Γερμανία. Σχετικά με τα μέσα Μαΐου 12.000.000 δολαρίων σε χρυσό εστάλη στη Γερμανία από την Fed. Σχεδόν κάθε εβδομάδα υπάρχει μια μεταφορά του χρυσού στη Γερμανία. Αυτές οι αποστολές δεν γίνονται για το κέρδος για την ανταλλαγή δεδομένου ότι τα γερμανικά σήματα είναι χτύπημα ισοτιμία με το δολάριο.

«Κύριε Πρόεδρε, πιστεύω ότι η Εθνική Τράπεζα καταθέτες αυτών των Ηνωμένες Πολιτείες έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν ποια είναι η Fed κάνουν με τα χρήματά τους. Υπάρχουν εκατομμύρια της Εθνικής Τράπεζας καταθετών στη χώρα που δεν ξέρουν ότι ένα ποσοστό από κάθε δολάριο καταθέτουν σε ένα κράτος Τράπεζα της Fed πηγαίνει αυτόματα στην αμερικανική πράκτορας των ξένων τραπεζών και ότι όλες οι καταθέσεις τους μπορεί να πληρωθεί μακριά σε αλλοδαπούς χωρίς τη γνώση ή συγκατάθεσή τους από το στραβό μηχανήματα της Fed και τις αμφιλεγόμενες πρακτικές της Fed.

[Ed. Σημείωση-Πρόβλημα με την επόμενη παράγραφο στην αρχική] «Κύριε Πρόεδρε, ο αμερικανικός λαός θα πρέπει να πει την αλήθεια από τους υπαλλήλους τους στο γραφείο. Το 1930, είχαμε πάνω από μισό δισεκατομμύριο δολάρια εξαιρετική καθημερινά για τη χρηματοδότηση των ξένων προϊόντων που αποθηκεύονται ή αποστέλλονται μεταξύ πολλών δισεκατομμύρια δολάρια. Ποια προϊόντα είναι αυτά για τα οποία η Fed ετήσια ενέχυρο αρκετά δισεκατομμύρια δολάρια. Σε ετήσιο σύνολο της, η θέση αυτή ανέρχεται σε πολλά δισεκατομμύρια δολάρια των δημόσιων πιστωτικών αυτών των Ηνωμένων Πολιτειών;

«Τι είναι τα αγαθά εκείνα που είναι κρυμμένα στην ευρωπαϊκή και ασιατική καταστήματα δεν έχουν δει από οποιοδήποτε λειτουργό της Κυβέρνησης μας, αλλά οι οποίες χρηματοδοτούνται από το δημόσιο πίστωσης των Ηνωμένων Πολιτειών κυβέρνηση; Ποια προϊόντα είναι εκείνες επί των οποίων τα 17 Ηνωμένες Πολιτείες κυβέρνηση να υποχρεούται από την Fed να εκδώσει Fed Σημειώσεις στο βαθμό πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο;

Αποδοχή ρακέτα τους τραπεζίτες »

«Η Fed έχουν Διεθνών Τραπεζών από την αρχή, με αυτές τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως επιβάλλεται τραπεζίτης και προμηθευτής του νομίσματός τους. Αλλά δεν είναι το λιγότερο συναρπαστικό να δούμε αυτά τα δώδεκα αυτά τα ιδιωτικά πιστωτικά μονοπώλια, αγοράζοντας τα χρέη των αλλοδαπών εναντίον των ξένων, σε όλες τις μέρη του κόσμου και ζητώντας από την κυβέρνηση αυτών των Ηνωμένων Πολιτειών για τις νέες εκδόσεις της Fed σημειώσεις σε αντάλλαγμα για αυτούς. "Το μέγεθος της ρακέτας αποδοχής, όπως έχει αναπτυχθεί από την Fed, ξένους ανταποκριτές τους, και τα αρπακτικά της Ευρωπαϊκής γεννήθηκε τραπεζίτες, η οποία δημιούργησε τη Fed εδώ και δίδαξε τους δικούς σας, από και πειρατών, πώς να λεηλατήσουν τους ανθρώπους: Λέω το μέγεθος αυτής της ρακέτας υπολογίζεται να είναι στη γειτονιά των 9.000.000.000 ετησίως. Κατά τα τελευταία δέκα χρόνια λέγεται ότι ανήλθε σε $ 90,000,000,000.00. Κατά τη γνώμη μου, ανήλθε σε αρκετές φορές τόσο πολύ. σε συνδυασμό με αυτό που έχετε στο βαθμό δισεκατομμύρια δολάρια, η τυχερών παιχνιδιών σε τίτλους Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία λαμβάνει χώρα στο ίδιο ανοικτό έκπτωση στην αγορά ενός παιχνιδιού στο οποίο η Fed ξοδεύει τώρα $ 100.000.000,00 εβδομάδα.

"Fed σημειώνει λαμβάνονται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ σε απεριόριστες ποσότητες. Είναι περίεργο είναι ότι το βάρος της προμήθειας αυτών τεράστια χρηματικά ποσά για την αδελφότητα των τυχερών παιχνιδιών έχει επιτέλους αποδείχθηκε πολύ βαρύ για τον αμερικανικό λαό να αντέξει; Δεν θα ήταν μια εθνική [ συμφορά για] και πάλι δέσιμο αυτό το βάρος στις πλάτες του αμερικανικού λαού και με τη βοήθεια μιας μακράς βούρδουλας μαστίγιο των πιστωτικών πλοιάρχους, τους υποχρεώσει να πληκτρολογήσετε πλέον άλλους δεκαεπτά χρόνια της σκλαβιάς;

"Προσπαθούν να το κάνω τώρα. Προσπαθούν να λάβει $ 100.000.000,00 της δημόσιας πίστωσης των Ηνωμένων Πολιτειών κάθε εβδομάδα, εκτός από όλες τις άλλες κρίσεις τους και στέλνουν τα χρήματα για να φαύλους ανοικτή αγορά σε μια απελπισμένη ρίσκο να αποκαταστήσει μόσχευμα τους ως δρώσα οικονομική μονάδα.

"Βάζουν κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών στο χρέος προς την έκταση 100.000.000 δολάρια την εβδομάδα, και με τα χρήματα που αγοράζουν κρατικούς τίτλους μας για τους εαυτούς του



https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203066969988743&set=a.2934737861095.134117.1640542322&type=1&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου