02 Ιουλίου 2014

ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤ” ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ, ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ Ο ΚΟΚΟΣ(de Grecia) ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ!

ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤ” ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ, ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ Ο ΚΟΚΟΣ(de Grecia) ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ!

10525656_1501913080039963_4050573995168427331_n
Miltos Anastasiadis
Ενημερωτικά για όσουν δεν το πρόσεξαν, και ερώτηση προς όσους γνωρίζουν.


Ο Χουάν Κάρλος δεν παραιτήθηκε μόνον από Βασιλιάς Ισπανίας αλλά και από Βασιλιάς Ιερουσαλήμ και Βυζαντίου. Προσοχή: Παραιτήθηκε σημαίνει ότι έχει χάσει και όλα τα δικαιώματα επάνω στις αντίστοιχες περιουσίες.
Τα τρία παραπάνω αξιώματα τα ανέλαβε ο Φίλιππος 6ος (Φίλιππος Ιωάννης Παύλος Αλφόνσος των Αγίων Πάντων των Βουρβόνων και της Ελλάδος).
Όπως το αντιλαμβάνομαι η παραίτηση έγινε επειδή έπρεπε οπωσδηποτε και με όποιο κόστος για τον Χουάν Κάρλος (και για όποιους υπηρετεί) να τοποθετηθεί κάποιος με ελληνικό αίμα. Και αυτή η απαίτηση ήταν τόσο ισχυρή που ο ΧΟυάν και το Καθεστώς που υπηρετεί δεν είχε επιλογή.
Πρόκειται για αντικατάσταση πολύ υψηλά ισταμένου στην Ιεραρχία.
Το ερώτημα είναι: Ο Φίλιππος 6ος είναι όντως Έλληνας ή πρόκειται για συνέχιση της εξαπάτησης με αλλαγή τίτλων; Η (αφανώς) βίαιη αντικατάσταση του Νο 2 κάτω από τον Νικολάς Αδόλφο (μαύρο Πάπα) και η τοποθέτηση του Φιλίππου 6ου δεν γίνεται να μην έχει σχέση με την πτώση των κεφαλών της πυραμίδας. Στην ουσία το ερώτημα είναι αν μπήκε κάποιος που εξυπηρετεί τον Ελληνισμό στη θέση του Κάρλος. Τί γνωρίζουμε για τον Φίλιππο 6ο;
………………………………………………………………
ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΤΟΥΣ-300

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΓΙΝΑΝ… «ΕΛΛΗΝΕΣ»;;;
(βαπτισμένος ως: Φίλιππος Ιωάννης Παύλος Αλφόνσος των Αγίων Πάντων των Βουρβόνων και της Ελλάδος, ισπανικά: Felipe Juan Pablo Alfonso de Todos los Santos de Borbón y de Grecia, 30 Ιανουαρίου 1968) είναι ο σημερινός βασιλιάς της Ισπανίας. Φέρει μεταξύ άλλων επίσης τον τίτλο του βασιλιά της Ιερουσαλήμ και του αυτοκράτορα του Βυζαντίου.
Βασιλιάς της Ισπανίας
Εθιμικοί («κληρονομικώ δικαιώματι»)
Βασιλιάς της Καστίλλης, της Λεόν, της Αραγωνίας, των Δύο Σικελιών (Νεαπόλεως και Σικελίας), της Ιερουσαλήμ, της Ναβάρρας, της Γρανάδας, του Τολέδου, της Βαλένθιας, της Γαλικίας, της Μαγιόρκας, της Σεβίλλης, της Σαρδηνίας, της Κόρδοβας, της Κορσικής, της Mούρθιας, της Μινόρκας, της Χαέν, των Αλγαρβών, της Αλχεθίρας, του Γιβραλτάρ, των Καναρίων Νήσων, των Ανατολικών και Δυτικών Ινδιών, και των Νήσων και Χωρών του Ωκεανού.
Δευτερεύοντες εθιμικοί
Αρχιδούκας της Αυστρίας, Δούκας της Βουργουνδίας, της Βραβάντης, του Μιλάνου, των Αθηνών και των Νέων Πατρών. Κόμης των Αψβούργων, της Φλάνδρας, του Τιρόλου, του Ρουσιγιόν και της Βαρκελώνης, Κύριος της Βισκαΐας και της Μολίνας, Καθολικός Βασιλεύς. Ο τίτλος του Αυτοκράτορα των Ρωμαίων πωλήθηκε από τον Ανδρέα Παλαιολόγο, ανιψιό και διάδοχο του Κωνσταντίνου ΙΑ’, στους Φερδινάνδο της Αραγωνίας και Ισαβέλλα της Καστίλλης το 1502, αλλά δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ από τους Ισπανούς βασιλείς.
Τίτλοι Ιπποτικών Ταγμάτων
Γενικός Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων
Αρχηγός του Τάγματος Μοντέσα
Αρχηγός του Τάγματος Αλκάνταρα
Αρχηγός του Τάγματος Καλατράβα
Αρχηγός του Τάγματος Σαντιάγο
Αρχηγός και άλλων ισπανικών στρατιωτικών Ταγμάτων – Ισπανικών παρασήμων.
…………………………………………
ΤΙΠΟΤ” ΑΛΛΟ ΕΜΕΙΝΕ;…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου