08 Αυγούστου 2014

Μανώλης Μιχ. Διακομανώλης ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ... ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΟΛΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,


ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ...
ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΟΛΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΙΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΤΤΕΙ ΩΣ ΟΡΟ Ο ΣΩΡΡΑΣ.
ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΦΕΙΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η FEDERAL RESERVE ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΗΤΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.....
ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΩΡΡΑ. ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:
1. Ο Σωρρας δεν είπε ποτέ ότι έχει τα λεφτά στην τσέπη, γιατί τα λεφτά που θα πάρει η Ελλάδα με την εγγύηση του Σώρρα, δεν είναι δικά του, είναι του Ελληνικού λαού, είναι δικά μας, από το Παγκόσμιο Ταμείο.
2. Ο Σώρρας είπε, ότι είναι ο μηχανισμός, ότι έχει τις εγγυήσεις, τις ομολογίες και τις βάζει ως εγγύηση για να κατεβάσουμε τα καταπιστεύματα, που είναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ. Με αυτές τις εγγυήσεις μπαίνει η Ελλάδα και ο κάθε Δήμαρχος στο Παγκόσμιο Ταμείο και κατεβαζει αμέσως τα χρήματά μας, αφού θα έχει τις εγγυήσεις σε αξιογραφο. Δηλαδή μπορεί η Ελλάδα με το αξιόγραφο αυτό, να πάρει τα καταπιστεύματά της από το Παγκόσμιο Ταμείο όπως πανε κάθε μέρα και τα παίρνουν τράπεζες, δόγματα, μασόνοι, ΚΙΣ, και παίρνουν, κατεβάζουν, τα δικά μας χρήματα, που από τις εργασίες μας τόσα χρόνια ταΐζονται καθημερινά αυτοί οι ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ.
3. Τα 600 δις είναι αμερικάνικα ομόλογα, δηλαδή αξιογραφα και από τα ομόλογα που κατέθεσε ο Σώρρας στο Παγκόσμιο Ταμείο για όλους τους Δήμους της Ελλάδας, εγκρίθηκαν τα 2,3 τρις.
4. Το ομόλογο 100 δις, που κατέθεσε ο Σώρρας στο ΤΧΣ και φαίνεται στο εξώδικο, είναι κι αυτό αξιόγραφο. Έτσι δουλεύει το σύστημα, έτσι είναι δομημένο. Έχεις αξιογραφα, τότε πας στο Παγκόσμιο Ταμείο και κατεβαζεις τα δικά σου χρήματα. Αλλά πρέπει να μπουν εγγυήσεις ώστε τα χρήματα που παίρνεις να μη χαθούν. Και εάν χαθούν, να υπάρχει το αξιογραφο και όχι το χρεογραφο, διότι όπως είπαμε, αυτά τα λεφτά είναι σε μητρικους λογαριασμούς ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ και εμείς πλέον έχουμε τόσα αξιογραφα, που μπορούμε να σηκώσουμε όλο το ταμείο. Οι λογαριασμοί των Ελλήνων σε αυτά τα ταμεία είναι πάνω από 7000.
5. Για να βάλει χέρι όμως κάποιος στο ταμείο, θα πρέπει:
Α) Να καταθέσει κάποιος τις εγγυήσεις, και
Β) Το θεσμικό όργανο να βάλει την υπογράφή του.
6. Ποιοι θεσμοί αναγνωρίζονται στο Παγκόσμιο Ταμείο;
Πρωθυπουργος, Υπουργός Οικονομικών, Βασιλιάς, Αρχηγός αυτοκέφαλης Εκκλησίας και αρχηγός αναγνωρισμένου Δόγματος.
Η Εκκλησία της Ελλάδος έχει 72 αναγνωρισμένες αυτοκέφαλες Εκκλησίες, οι οποίες μπορούν να υπογράψουν ώστε να κατεβούν τα χρήματα που χρειαζόμαστε. Και τώρα με τον Καλλικράτη και οι Δήμαρχοι ακόμα έχουν πρόσβαση στο Παγκόσμιο Ταμείο.
7. Ένα παράδειγμα πραγματικό, για το πως δουλεύουν οι τράπεζες:
Οι Τράπεζες από το 2010 έχουν το δικαίωμα να κάνουν την υποθήκη του δανείου μας ομόλογο, το οποίο είναι αξιόγραφο. Κοιτάει λοιπόν μια Τράπεζα π.χ. και βλέπει, πόσα δάνεια έδωσα φέτος στους Έλληνες, π.χ. 50 δάνεια. Φτιάχνει λοιπόν και ένα αξιογραφο με τις υποθήκες των δανειοληπτών αυτών των 50 δανείων και μετά το στέλνει στο Παγκόσμιο Ταμείο και από εκεί κατεβάζει στο ιδιωτικό της μαγαζάκι τα λεφτά των Ελλήνων, από τους δικούς μας μητρικους καταπιστευματικούς λογαριασμούς, με εγγύηση δική μας, από τις υποθήκες των σπιτιών μας. Και μετά μας δανείζει τα δικά μας χρήματα, με τόκο ~15%....!!! Έτσι δουλεύει το σύστημα.
Καμμία τράπεζα δεν έχει λεφτά, είναι όλες άφραγγες και μόνο από το Παγκόσμιο Ταμείο κατεβαίνουν χρήματα, ΜΕ ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.
8. Δείτε μια φράση του Αρτέμη Σώρρα που ερμηνεύονται όλα αυτά:
"ΕΙΜΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΤΑ ΟΠΛΑ, ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ για να πάρετε ΕΛΛΗΝΕΣ τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ χρήματα από τους ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ λογαριασμούς της Παγκόσμιας Τράπεζας. Και εάν τα χάσετε, μη σας νοιάζει. Έχω βάλει εγώ τις δικές μου εγγυήσεις και θα τις χάσω, εάν τα χρήματα αυτά δεν επιστραφούν. ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ".
.
.
Σχόλια:
Όπως είδαμε, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο κάποιοι κακοθελητές, με υπογραφές Παπούλια Αλογοσκούφη, Βασιλάκη, κατέβασαν διαπιστεύματα, χρήματα που ανήκουν στους Έλληνες, από το Παγκόσμιο Ταμείο :
Με τον ίδιο τρόπο μαθαίνουμε από το Μετοχαράκη, ότι τις μετοχές της Ανατολής που έδωσε στην οικογένεια Μητσοτάκη, ΤΙΣ "ΕΠΝΙΞΑΝ".......
Ακολούθως μας ενημερώνει ο πρόεδρος της EI END Δρ Μανώλης Λαμπράκης, ότι τις μετοχές αυτές κατάφερε η οικογένεια Μητσοτάκη δίδοντας ανταλλάγματα, να τις ρευστοποιήσει... ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΠΟΛΥ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΞΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΡΥΦΑ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σχετικά λοιπόν με τα 600 δις δολάρια σε ομόλογα, για να λύσουμε πολλών τις απορίες, όλα στηρίζονται στο γεγονός, ότι η FEDERAL RESERVE, ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΦΕΙΛΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΛΑ. Όπως αντιλαμβάνομαι, πίσω από αυτήν την οφειλή βρίσκονται μετοχές της Ανατολής με αντίκρυσμα σε χρυσό και ίσως και άλλα οικονομικά εργαλεία που δε γνωρίζουμε, αυτά όλα όμως είναι ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ τη στιγμή που οι εγγυήσεις κατατέθηκαν και μάλιστα ΣΕ ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ 3Α. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...
ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ.
ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΠΑΘΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ. Η καθαρά εβραική FEDERAL RESERVE είναι ουσιαστικά το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής. Ο πρόεδρος της EI END Μανώλης Λαμπράκης, σε δημόσιο μικρόφωνο, ξεκαθαρίζει, ότι ο δικηγόρος κ. Stephan Louis Wozny, ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ με τα ομόλογα 600 δις που κατέθεσε ο Αρτέμης ο Σώρρας στον Καναδά. Απλά η αμερικανική κυβέρνηση, όρισε το Wozny ως διαχειριστή της υπόθεσης αυτών των ομολόγων. Ούτε και πλαστά ομόλογα υπάρχουν, γιατί αν πας να καταθέσεις πλαστό ομόλογο σε τράπεζα, μέσα σε λίγες ώρες θα σε έχουν μαζέψει. Και ο Ρήνος βρήκε την ευκαιρία να δείξει πόσο προδότης και ανδρείκελο είναι παρουσιάζοντας ως ψεύτες και απατεώνες τα μέλη της EI END. Επομένως, όσα είπε αυτό το τσογλάνι του George Sorros, ο Ρήνος, στα κανάλια και στο ρεπορτάζ του Τριανταφυλλόπουλου, έγιναν με συγκεκριμένο σκοπό, να κάνει κακό στον αγώνα που δίνει η οργάνωση. Ο Ρήνος δεν είναι παρά ένα καλό παπαγαλάκι, που μόνο κακό στην Ελλάδα μπορεί να κάνει και καλό στους προδότες της. Η στάση του είναι ΚΑΘΑΡΑ μισελληνική.
Αυτό που πρέπει σαν Έλληνες να μην ξεχνάμε, είναι ότι η FEDERAL RESERVE, έχει καταληστέψει τις περιουσίες των λαών του κόσμου. Αν λοιπόν ο Σώρρας βρήκε τα κλειδιά να πολεμήσει τη FEDERAL με τα ίδια εργαλεία που η FEDERAL καταληστεύει και γδύνει τους λαούς, αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευθεί η ελληνική κυβέρνηση. Δεν το κάνει όμως διότι απλά δεν είναι ελληνική και γιατί τρέμει τον οικονομικό έλεγχο για το χρέος μας, που ο Σώρρας θέττει ως όρο. Κι εδώ θα πρέπει να παρέμβουν όλοι οι Έλληνες ενωμένοι.
Συμπέρασμα:
Επομένως, εάν ο Σώρρας, με τον Α ή το Β τρόπο, βρήκε τον τρόπο, ξέρει τον τρόπο, του δόθηκε η ευκαιρία, βρήκε τα οικονομικά εργαλεία, μπόρεσε, τα κατάφερε, να του έχει η FEDERAL κάποια μεγάλη οικονομική οφείλή, την οποία ο Σώρρας ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;; ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΔΙΔΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΗ, ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ, ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΛΟΜΠΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ;;;
ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ.
(...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΠΟΚΕΡ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΗΣ FEDERAL RESERVE ΚΑΙ ΝΙΚΟΥΣΕ...)
Ένα αναλυτικό ιστορικό ρεπορτάζ της υπόθεσης της Εθνικής μας Προδοσίας:
.
Υ/Γ
Το να πεταχτεί ένας Τούρκος και να προσπαθήσει να αμφισβητήσει τα ομόλογα του Σώρρα, ίσως και να το καταλάβαινα...
Το να προσπαθούν όμως Έλληνες να τα διαβάλλουν, όπως ο Ρήνος, όπως ο Άδωνις, ο Ψυλλάκης και ο Χατζηνικολάου, αυτό θα πρέπει ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.
ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ:
1. Στο παρακάτω παράδειγμα, ο προδότης Γιωργάκης Παπανδρέου ΓΑΠ, τον Οκτώβρη και Νοέμβρη του 2009, ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΕ περίπου 6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ σε τέσσερις παρτίδες από τα Παγκόσμια Καταπιστεύματα του Ελληνικού λαού, δηλαδή από τα χρήματα των Ελλήνων, με επιτόκιο 0,31% :
Το ίδιο συμβαίνει και το 2007, γι' αυτό δε μιλάει κανείς :
Δήλωναν ό,τι έργα ήθελαν, κατέβαζαν χρήματα από το Παγκόσμιο Ταμείο και ΖΗΜΙΩΝΑΝ το Ελληνικο Δημόσιο:
Την ευθύνη φέρουν γι' αυτές τις αρπαγές χωρίς λόγο, μόνο για σπατάλες και ρουσφέτια, οι τότε πολιτικοί.
Επειδή η Ελλάδα τότε ήταν αξιόχρεη, με τα ελληνικά ομόλογα ισχυρά, χαρακτηρισθέντα ως "3Α", ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΕΓΓΥΗΣΗ για τη λήψη των χρημάτων αυτών από τα καταπιστεύματα των Ελλήνων στο Παγκόσμιο Ταμείο.
2. Τώρα που οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΛΟΜΠΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΜΕΡΙΚΗ & ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ & ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΨΕΜΑ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ....
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΕΝ ΜΕΡΕΙ, ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΞΟΦΛΗΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ.
ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ, ΥΠΟΒΙΒΑΣΑΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ. ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΑ 3Α ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΥΠΕΡΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...
3. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.
4. ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΩΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ" ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΟΠΟΥ:
Α) ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ. ΣΑΤΑΝΙΚΟ... ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ...
Β) ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΙΘΑΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΑ. ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...
ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟ, ΠΟΥ "ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ" ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ. ΩΣΤΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
5) ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΥΧΗ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΒΑΖΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
------ΣΕ ΕΓΚΥΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ "3Α"-------
ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΟΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ 2010.
ΤΟ ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΙΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΚΛΟΠΗΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΠΡΟΙΟΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Η ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΑΥΤΟ ----ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ---- ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΛΗΝ ΑΣΦΑΛΩΣ, ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...
ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ....
6) ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΓΙΑΤΙ;;;
ΓΙΑΤΙ;;;
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ...
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...
ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟ ΕΤΩΝ, ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΑΠΟΥΛΙΕΣ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ & ΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ, ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΤΡΩΓΑΝ...
ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου