ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ 
ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ  
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ " ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ", ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ - 18/11/2013

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ 
ΟΜΑΔΑ : EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αρτέμης Σώρρας 18-11-13 (Εγγύς της Πόλεως - Αρίστογλου Γιώργος - Ράδιο Ακρίτες 102,3FM)http://youtu.be/oxxF9TT_1kc

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΜΥΗΣΗ: ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΟΧΕΙΑ 

ΟΙ ΑΣΚΑΝΑΖΙ & ΟΙ 360 ΒΑΘΜΟΙ ΜΥΗΣΗΣ 

Ακούστε λοιπόν το οξύμωρο της υπόθεσης: αυτοί οι Ασκανάζι, οι Χαζαρομογγόλοι υιοθέτησαν την εβραϊκή θρησκεία και είπαν είμαστε κι εμείς Εβραίοι. Το ζήτημα όμως είναι η απλότητα όλη αυτή, θα σας κάνει εντύπωση πως έχουν αναρριχηθεί στον πλανήτη με τόσες δυνατότητες τραπεζικές και μέσα από το σύστημα. Αυτό δεν είναι εξυπνάδα ούτε των Εβραίων ούτε των Χαζαρομογγόλων. 

Εγώ πέρα από τις κυβερνήσεις, όταν μιλώ με οικογένειες, πολύ εξειδικευμένη συζήτηση για μια τεράστια οικογένεια που διοικεί τον πλανήτη, η γνώμη μου για τους Εβραίους λέω ότι είναι δοχεία και εργάτες του αφεντικού. Θα σας παραπέμψω τώρα κάπου αλλού. Θα σας παραπέμψω στην Μασονία. Η Μασονία δεν είναι θρησκεία. Θρησκεία είναι οι Χριστιανοί, είναι οι Έλληνες, αλλά υπάρχει μια άλλη "θρησκεία" πάνω από όλες τις θρησκείες. Η Μασονία ακολουθεί μια διαδικασία. Η Μασονία έχει βαθμούς-και θα σας παραπέμψω λίγο εκεί και θα διευρύνω λίγο τη σκέψη σας και από κει και πέρα θα ψαχτείτε μόνοι σας. Τι σημαίνουν αυτοί οι βαθμοί; Ρώτησε κανένας; Οι βαθμοί είναι 360. Προσέξτε τι είπα, 360!!  Κοινοί άνθρωποι, θνητοί, και λέω θνητοί για όσους το καταλαβαίνουν. 

Την λέξη "θνητοί" την τοποθετώ όπως οι αθάνατοι των Ολυμπιακών αγώνων, τι αθανασία έχουν; Ή οι αθάνατοι της Ακαδημίας Αθηνών, τι αθανασία έχουν; Αθάνατο είναι το πνεύμα, αυτοί δεν είναι τίποτα, αλλά τέλος πάντων. Σας παραπέμπω λοιπόν στους βαθμούς. Αν καταλάβατε τι είναι οι βαθμοί θα καταλάβετε τι είναι οι βαθμοί μύησης. Αν λοιπόν εξηγήσουμε τι είναι οι βαθμοί μύησης και πάμε λίγο παλιότερα για όποιον ξέρει τι είναι Χαζαρομογγόλοι θα πούμε ότι είχαν φτάσει σε ένα επίπεδο. 
masonmap.jpg


Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΤΟΥ

Θυμηθείτε τις πύλες που είχε ξεκινήσει να κλείνει ο Μέγας Αλέξανδρος είναι στην περιοχή τους, αν σας λέει κάτι αυτό. Σε ότι αφορά στον Μέγα Αλέξανδρο δεν είναι το σημαντικό ότι έφτιαξε μια μακρύτερη λόγχη, είναι πολύ πιο τεχνολογικός ο πόλεμος του, έχει πολύ πιο μεγάλα μυστικά. Τον μύθο, που ο μύθος είναι μια πραγματική ιστορία, θα πρέπει να τον αντιλαμβάνεστε τελείως διαφορετικά, για την αρχαία μας ιστορία, τη νόηση για να την αντιληφθούμε πρέπει να την δούμε μέσα από "πραγματικά" μάτια ή να αναλύσουμε το αίνιγμα το οποίο κρύβει το μυστικό. 

Η ιστορία δηλώνεται έτσι όπως ακριβώς αποτυπώνεται. Όταν λέει γεννήθηκε ο Θεός, ένας Θεός μπορεί να πάρει οποιαδήποτε μορφή. Ας υποθέσουμε ότι όταν γεννήθηκε ο Χριστός, πήρε ανθρώπινη μορφή μια θεότητα. Η θεότητα μπορεί να πάρει πολλές μορφές ανθρώπων ή οποιονδήποτε άλλων πλασμάτων στο σύμπαν. 

Όταν ο Απόλλωνας γεννήθηκε στη Δήλο, δε γεννήθηκε ένας Απόλλωνας, μετενσαρκώθηκε σε άνθρωπο Απόλλωνα. Βλέπουμε λοιπόν ότι οι βαθμοί μύησης της μασονίας είναι μύηση προς που; Ακούστε λοιπόν τη μύηση, μία είναι η Μύηση. 

Σας παραθέτω ότι στην περιοχή της Χαζαρίας και της Χαζαρομογγολίας ήταν οι πρώτες πύλες που έκλεισε ο Μέγας Αλέξανδρος, για όποιον ξέρει τι πύλες έκλεισε. Έκλεισε συγκεκριμένες πύλες, συγκεκριμένων οντοτήτων και συγκεκριμένων πλασμάτων. Φυσικά θα ήταν αδαής κάποιος που διαβάζει την ιστορία και αντιλαμβάνεται ότι ο Μέγας Αλέξανδρος με 10.000 στρατό κατέκτησε τον κόσμο. Φυσικά είχε άλλα οπλικά συστήματα, φυσικά είχε πολλά άλλα τεχνολογικά συστήματα και μπορούσε να κατακτήσει. Φυσικά ξέρετε ότι τα χρυσά νομίσματα που κόπηκαν την εποχή εκείνη επί Μεγάλου Αλέξανδρου, δε θα μπορούσε κανένα μουλάρι ή άλογο, τρένα δεν είχανε, αεροπλάνα δεν είχανε, να κουβαλάνε από τη Μακεδονία, από τα ορυχεία του Φιλίππου, το χρυσό στα βάθη της Ασίας. Άρα λοιπόν αντιλαμβάνεστε ότι υπήρχε μια τεχνολογία όπου θα μπορούσε να φτιάξει χρυσάφι, να κόβει χρυσάφι. Πλήρωνε στις πόλεις τον κόσμο; Πως έφτιαχνε τις πόλεις; Με χρήμα, δεν τις έφτιαχνε με όπλα. Όπου πήγαινε έφτιαχνε πόλεις, στη δε Κίνα έχει φτιάξει 13 πόλεις από τις οποίες οι δύο ήταν πολύ μεγάλες. 

alt

ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΜΥΗΣΗ

Τις κατακτήσεις δεν τις κέρδισε με το σπαθί ούτε με μια λόγχη, όπως γράφουνε τα ζώα τα σιωνιστικά ότι είχε φτιάξει μια λόγχη ένα χιλιόμετρο μακρύτερη και τους τσάκισε όλους. Άκου να δεις τα ζώα, δεν ντρέπεστε; Άκου να δεις έφτιαξε μια λόγχη μακρύτερη ένα χιλιόμετρο και κέρδισε τον κόσμο τον τότε.

Αντιλαμβάνεστε ότι υπήρχε πολύ μεγάλη τεχνολογία στα χέρια ενός ανθρώπου, όπου είχε πολύ σημαντικούς αλχημιστές. Έτσι κατακτούσε τον κόσμο, η κατάκτησή του ήταν πιο πολύ οικονομική και πολεμούσε όποιον δεν καθότανε καλά. Υπήρχαν και μάχες που γνωρίζουμε τον τρόπο που έγιναν είτε με ψυχοτροπικά όπλα είτε με δύο μεγάλες πέτρες που είχε στα χέρια του πάντα, για αυτό και πιστεύεται ότι πέθανε από έκθεση σε ραδιενέργεια και δε πέθανε επειδή του ήρθε να πεθάνει. Έτσι λοιπόν μπαίνουμε σε μια άλλη διαδικασία. 

Βλέπουμε αυτά τα Χαζαρομογγόλια τα οποία είναι δοχεία από τότε, είναι ακριβώς πάνω στα όρια στις πύλες του μεγάλου Αλέξανδρου. Κρύβουν συγκεκριμένες οντότητες που τις λέμε υποχθόνιες. Εδώ λοιπόν ο τρόπος μύησης της μασονίας ειδικά από τον 23ο και πάνω βαθμό, (ενώ μυείται κάποιος σε κάτι π.χ στα μαθηματικά, στην ιστορία, μυείται, αρχίζει και μπορεί να κάνει πράγματα), αυτοί μυήθηκαν, όταν μυείσαι στη μασονία μετά τον 23ο βαθμό ως 33ο ,35ο τελικά κάποια στιγμή πάνε σε πιο υψηλά επίπεδα, όπου αλλάζουνε ονόματα και κλαμπ,μυούνται στο να βάζουν τη συνειδητότητά τους στην άκρη και να μπαίνει άλλος εκεί μέσα, με αποτέλεσμα βλέπεις ένα ανόητο εκφραστικό πρόσωπο ηλίθιου και πανηλίθιου και κάθεται σε ένα τραπέζι και να συζητά για γεωπολιτική, γεωστρατηγική, να μιλά τρεις, τέσσερις γλώσσες, την ώρα που το άτομο δε μιλά καλά ούτε τη δική του. 

Κάποιοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να δουν αν στο συγκεκριμένο δοχείο, θα πω το σώμα-δοχείο, έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν αν εκεί μέσα, στο τραπέζι που κάθεσαι και συνομιλείς με κάποιον υπάρχουν μια, δύο ή τρεις οντότητες και αν είναι διαφορετική η μία από την άλλη. 

Μύηση είναι να βγάλεις τη συνειδητότητα και σε αυτό το δοχείο να έρχεται αυτό που πρέπει να κάτσει να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα. Μέσα από τόσα χρόνια από τη μύηση βλέπουμε ότι έχουν στρατό συντεταγμένο σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Καταλαβαίνετε τώρα πως διοικείται ο πλανήτης με κάτι ανόητες, ανώμαλες φάτσες; Αυτό είναι αποδεδειγμένο, μπορώ να αποδείξω πως γίνεται η μύηση και επιστημονικά έχει γίνει στη διαδικασία. 

Για αυτό θα δείτε αγαπητοί μου μια οικογένεια από αυτές τις οικογένειες τις πλανητικές, τις 12-13. Βλέπετε πως τα ίδια ονόματα διοικούν χωρίς παρέκκλιση λάθους. Ο πατέρας σου καλός, εσύ πήγες καλά, ο γιός σου τρελάθηκε δεν υπάρχει αυτοκρατορία, ενώ εκεί δεν υπάρχει λάθος, καταλαβαίνεις; Βλέπεις ότι η γενιά και τα ονόματα περπατάνε χωρίς να γίνει κανένα λάθος και εσύ τα βλέπεις. Δέν διοικούν οι "φαινομενικές" οντότητες, διοικούν οι άλλοι που είναι από μέσα, και κατευθύνουν τα πάντα. 
alt

Οι οντότητες είναι όλες μυημένες είναι σαν στρατιώτες, δώσαν το τίμημα αν θέλεις με αποτέλεσμα να έχουν στρατό σε όλο τον πλανήτη και σε όλες τις κύριες θέσεις του συστήματος,της πολιτικής , της οικονομικής, της στρατηγικής για αυτό και κάνουν ό,τι θέλουν. Βλέπεις ένα άτομο όπως ο George Bush παράδειγμα. 


ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΟΧΕΙΑ 

Γιώργος Αρίστογλου: να μην πάω στον Γιώργο τον Παπανδρέου; 

Αρτέμης Σώρρας: να πας, όπου θέλεις να πας, σου λέω η μύηση είναι πολύ συγκεκριμένη, δεν υπάρχει άλλη μύηση. Που να μυηθείς; να μυηθείς στη θρησκεία; όταν μυείσαι, μυείσαι σε κάποια στάδια. Σε κάποιο βαθμό και πάνω είναι απλό, για αυτό και βλέπεις πολύ μεγάλους βαθμούς σε κάποιες συγκεκριμένες θέσεις, γιατί από κει και πέρα οπουδήποτε θα μιλήσεις, ή που θα θα κάτσεις σε συμφωνία πρέπει να μιλήσει από μέσα αυτός που μπορεί.

Αυτή είναι η συμφωνία. Έτσι μπορούν να έρθουν στη δική σου διάσταση, απλά δε θέλω να βάλω ταμπέλες στις λέξεις. Ίσως είναι βαρύ αυτό που λέω, ίσως πολλοί δεν θα το καταλάβουν αλλά αυτές είναι οι μυήσεις. Όταν ανεβαίνεις μετά στους 98, 99 βαθμούς, είναι πολύ εξειδικευμένα τα στάδια γι` αυτό και όλοι σου οι αρχιεπίσκοποι γι` αυτό και όλοι σου οι πατριάρχες είναι μασόνοι συγκεκριμένου βαθμού, έχουν μύηση, γι` αυτό δεν μιλάνε. 

Είναι συγκεκριμένα δοχεία, δίνεις το κορμάκι σου και μπαίνει μέσα η οντότητα που πρέπει και λέει αυτά που πρέπει . Εσύ όμως θα είσαι καγκελάριος, πρωθυπουργός, θα είσαι όπου θέλεις.Πρέπει να αντιληφθείτε ακριβώς πως γίνεται. Δε θέλω να καταλάβουν ότι κάτι ανόητες παλιοφάτσες διοικούν τον πλανήτη. Δεν διοικούν αυτές τον πλανήτη. 

alt

Ο πλανήτης διοικείται από συγκεκριμένες οντότητες, με συγκεκριμένο τρόπο και απολογούνται σε συγκεκριμένο αφεντικό. Από κει και πέρα πρέπει να ξέρουμε τι και πόσο χρονών είμαστε. Άρα δεν είναι κάτι μικρό η μασονία. Ξεκινάει από μικρό, υπάρχει μια μόμα ανθρώπων όπου από κει ξεχωρίζουν κάποιες, τους παίρνουν, υπάρχει κάποιο ψυχογράφημα που μπορεί να γίνει, κάποιος μπορεί να γίνει δέκτης ή να μη μπορεί να γίνει. Σας λέω έχω υπάρξει σε τραπέζι και οι άνθρωποι οι συγκεκριμένοι που έκατσα μαζί τους δηλαδή, είχαν συγκεκριμένες δομές, ήταν σαν να πολεμούσες με δέκα εξειδικευμένα μυαλά στην ουσία, ενώ ήταν πέντε. Έτσι θα αντιληφθείτε πως δεν περνά τίποτε εκεί μέσα, για αυτό και τα έχουνε όλα. 

Αν δεν είσαι στη μασονία και δεν είσαι σε συγκεκριμένο βαθμό δεν είσαι δοχείο, άρα δεν μας κάνεις. Αν βάλω εσένα Πατριάρχη αύριο και φεύγω εγώ ο Βαρθολομαίος για καμιά βδομάδα και κάτσε εσύ, τι θα κάνεις εσύ αύριο; Όπου υπάρχει περιουσία θα την μοιράσεις όλη εσύ αύριο, τι θα την κάνεις; Αν μπεις και δεις  5δις τι θα κάνεις; Η εκκλησία του κόσμου δεν είναι; κράτα το ένα δις δώσε τα άλλα τρία κάτω. Θα δεις ότι όλη η Ελλάδα ανήκει στο πατριαρχείο και τις εκκλησίες και θα πεις τι είναι αυτά; Ωραίες παραλίες; ελάτε να κάνουμε μπάνιο. Άσε την εκκλησία. Μοναστήρια έχει, καλά είναι.. Θα κάνεις μια έτσι, θα πεις τι είναι αυτό; Μοίρασε τον τόπο να κάνουμε μπάνιο, άντε γεια. Να τα κρατήσει η εκκλησία να τα κάνει τι; Ο Χριστός έκανε περιουσία μωρέ; Είπε κανένας Θεός μαζέψτε την περιουσία σας; Σφίξτε τους, βάλτε τους να σας φέρουνε και λεφτά, σκίστε τους κιόλας και άμα μπορείτε πηδήξτε και κανένα αγοράκι, τα παιδιά τους; Οι Εβραίοι τα πιάνουνε και τα σκίζουν και τα κάνουνε αυγολέμονο. Είναι αλήθεια αυτό, για αυτό χάνονται 8 εκατ. παιδιά. Το είπε και ραβίνος επίσημα. Οι άλλοι κάνουν ό,τι γουστάρουν, το Βατικανό 4.500 αγοράκια, τα έπιασαν σε φυλακή στο ορφανοτροφείο και τα εσκίσαν όλα και τα κάνανε γυναίκες, και δεν μπορούσε να κάνει τίποτε το παιδί, και μετά λένε Θεός υπάρχει. 

Αυτά τα κάνει ο άνθρωπος, δεν τα κάνει ο Θεός. Εσύ ρε άνθρωπε που τα είδες αυτά τι έκανες; Τους άφησες να τα ξανακάνουν; Από την πολλή θεότητα ή από τον πολύ Θεό τα κάνανε αυτά; Καταλαβαίνετε λοιπόν τι συμβαίνει Συνέλληνες, ας σταματήσουμε τις ιστορίες και ας αφήσουμε τους Θεούς στην άκρη γιατί είναι θέμα των ανθρώπων, και πρέπει να το λύσουμε ανθρώπινα, γιατί αυτό είμαστε. 

Να μην ασχολείται κανείς με τις βλακείες του δόγματος. Εμείς είμαστε εδώ να προστατέψουμε και το συνάνθρωπό μας και την πολιτεία μας και τα παιδιά μας, και το παιδί του αλλουνού, είναι και δικό μου, τα πάντα. Θα `ρθει και σε σένα αύριο. Αν δεν μπορείς όμως η ψυχή του πονάει για το ξένο το παιδί. Γιατί το ξένο το παιδί, το ίδιο είδος είμαστε, γιατί δεν το καταλαβαίνουμε έτσι. Αφού ρε παιδιά η ευτυχία - ευδαιμονία είναι μαζικό δικαίωμα, είναι δικαίωμα όλων, δεν είναι ατομικό. Γιατί δεν το καταλαβαίνετε; Δεν μπορείς να ευτυχήσεις μόνος σου, άντε ανέβα σε ένα βουνό και κάτσε να μείνεις.


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ 
ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ  
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ " ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ", ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ - 18/11/2013

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ 
ΟΜΑΔΑ : EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αρτέμης Σώρρας 18-11-13 (Εγγύς της Πόλεως - Αρίστογλου Γιώργος - Ράδιο Ακρίτες 102,3FM)http://youtu.be/oxxF9TT_1kc
Manly_Hall.jpg

"Όταν ο μασόνος μαθαίνει ότι το κλειδί είναι η σωστή εφαρμογή της γεννήτριας της ζωντανής ενέργειας, 
έχει μάθει το μυστήριο της τέχνης του. 
Η κοχλάζουσα δύναμη του Σατανά είναι στα χέρια του"
Manly P Hall (Μασόνος 33ου Βαθμού)


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΑΛΕΞΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΖΕΙ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ



ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ ΚΑΙ TO ΚΡΥΒΟΥΝ



ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ