15 Σεπτεμβρίου 2014

Η Rita Katz δημοσιεύει βίντεο με τον «αποκεφαλισμό» του Steven Sotloff, πρίν ακόμη από την ISIS.(ΒΙΝΤΕΟ)

Η Rita Katz δημοσιεύει βίντεο με τον «αποκεφαλισμό» του Steven Sotloff, πρίν ακόμη από την ISIS.(ΒΙΝΤΕΟ)
Η Rita Katz δημοσιεύει βίντεο με τον «αποκεφαλισμό» του Steven Sotloff, πρίν ακόμη από την Isis.

Η Rita Katz ήταν η πρώτη που ως εκ θαύματος είχε το βίντεο, με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν όταν τον κυνηγούσε όλος ο δυτικός κόσμος.

Η ίδια Rita Katz είναι και πάλι η μόνη και πραγματική γυναίκα που δημοσιεύει το βίντεο με τον «αποκεφαλισμό» του Steven Sotloff, πρόσεξε λίγο την μικρή λεπτομέρια, το είχε πριν ακόμη και από την Isis!

Ψαχνοντας πέσαμε σε μερικές αξιόλογες πληροφορίες, απο που κρατάει η σκούφια της λετε; Ποια είναι η περίεργη κυρία που ονομάζεται Rita Katz;

Η κυρία Katz είναι εβραία, ο άντρας της είναι ο Josh Devon, από το 2002 έχουν μια οργάνωση στη Νέα Υόρκη που ονομάζεται SITE. Για τα μάτια του κόσμου λένε οτι πρόκειτια για μια ιδιωτική υπηρεσία πληροφοριών που υποστηρίζεται από ιδιωτικές δωρεές και από αμερικανικές οργανώσεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με πολλούς, όπως ο David Icke, η SITE είναι υποκατάστημα της Μοσάντ.

Η Katz γεννήθηκε στο Ιράκ. Οταν ο Σαντάμ Χουσεΐν ανέβηκε στην εξουσία ο πατέρας της είχε συλληφθεί ως Ισραηλινός κατάσκοπος, και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα εκτελέστηκε δημόσια. Η οικογένεια της διέφυγε έγκαιρα στο Ισραήλ, όπου η Rita Katz πήγε στο κολέγιο και κατατάχτηκε στον ισραηλινό στρατό.

Η Katz είναι γνωστή ως φανατική σιωνιστρια, δείτε το τέρας στο βίντεο στην συνέντευξη στο CNN. Ετσι κατασκεύαζεται η πραγματικότητα και η αλήθεια του αμερικανού.

Γνωρίζουν οτι η επανάληψη της πληροφορία τους λειτουργεί υποσυνείδητα, ετσι πλάθουν την αλήθεια όπως θέλουν αυτοί.

Need Text
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου