10 Απριλίου 2015

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ !! ΠΑΝΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !


armenians-630x400
[...κρίσεις επιληψίας κάθε φορά που θυμόταν τη μητέρα του, τον αδελφό του, τις σφαγμένες μπροστά στα μάτια του αδελφές του... ...Και να που το φάντασμα της μητέρας του είχε σηκωθεί όρθιο και τον είχε μαλώσει αυστηρά: «Πώς; ξέρεις ότι ο δολοφόνος μας είναι εδώ, μπροστά στα μάτια σου και αδιαφορείς; Δεν είσαι πια γιος μου!»... Η ρητή εντολή της μητέρας του ήταν υπεράνω κάθε νόμου…]«ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΕΜΕΣΙΣ»
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ !!
ΠΑΝΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ !
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ !
ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΧΟ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!!
ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΛΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΘΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΔΗ ΕΛΛΗΝΑ !!!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !
ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΙΑΣΜΑΤΑ !
ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΑΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΜΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ !
ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΘΙ Σ” ΕΑΥΤΟΝ Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ
[ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .....ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ]
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
…………………………………..
Πρόκειται για ντοκουμέντο από τα Αρχεία του Βατικανού.
Στις 24 Απριλίου του 1915, δηλαδή πριν ακριβώς 100 χρόνια, λίγες ημέρες μετά το Πάσχα, οτουρκικός στρατός σταύρωσε γυμνές τις γυναίκες των Αρμενίων.
Ως Γενοκτονία των Αρμενίων αναφέρονται τα γεγονότα εξόντωσης Αρμενίων πολιτών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κατά τη διάρκεια του Α” Παγκοσμίου Πολέμου.
Ως έναρξη της Αρμενικής Γενοκτονίας συμβολικά θεωρείται η 24η Απριλίου του 1915, όταν η ηγεσία της Αρμενικής κοινότητας της Κωνσταντινούπολης φυλακίστηκε και εκατοντάδες Αρμένιοι της Πόλης απαγχονίστηκαν.
Τουρκικές πηγές αναφέρουν ότι ο αριθμός των νεκρών Αρμενίων ήταν από 600.000 ως 800.000, ενώ Δυτικές και Αρμενικές πηγές ανεβάζουν τον αριθμό των σφαγιασθέντων στο 1.500.000.
Θεωρείται μια από τις πρώτες σύγχρονες γενοκτονίες.
Η Τουρκία αρνείται την ύπαρξη «γενοκτονίας» και ισχυρίζεται ότι πραγματοποιήθηκε ένας βίαιος εκτοπισμός του Αρμενικού πληθυσμού.
Η Γενοκτονία των Αρμενίων πραγματοποιήθηκε παράλληλα και με τον ίδιο τρόπο με γενοκτονίες σε βάρος και άλλων χριστιανικών πληθυσμών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, δηλ. των Ελλήνων και των Ασσυρίων.
…………………………………
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου