05 Ιουνίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΤΑ «ΜΕΤΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ» ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ( «Θεσμοί» και κυβέρνηση ) ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ !!!


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΣΥ
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ !!!
…………………………………………….
Τα μέτρα που προτείνουν «θεσμοί» και κυβέρνηση
Αναλυτική σύγκριση των θέσεων που παρουσίασε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στον Αλέξη Τσίπρα το βράδυ της Τετάρτης με τις θέσεις που περιλαμβάνει η ελληνική πρόταση περιέχει non paper που αργά το βράδυ της Πέμπτης έδωσε στη δημοσιότητα το Μέγαρο Μαξίμου.
Διαβάστε αναλυτικά το έγγραφο:
«Η πρόταση που παρουσιάστηκε από τους θεσμούς στις Βρυξέλλες χθες, Τετάρτη, περιέχει ακραίες θέσεις που δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές από την ελληνική κυβέρνηση. Δεν ανταποκρίνονται, μάλιστα, στις αλλαγές που είχαν αποδεχθεί στο Brussels Group! Δεν έχουν κάνει ούτε βήμα πίσω, ανεξάρτητα αν στους τέσσερις αυτούς μήνες οι δύο πλευρές είχαν συγκλίνει σε μεταρρυθμίσεις, τις οποίες, ενώ η ελληνική κυβέρνηση ενσωμάτωσε στην πρότασή της, η πρόταση των δανειστών δεν τις εμπεριέχει. Αυτή τους η στάση δημιουργεί εύλογα ερωτήματα σχετικά με το κατά πόσο συμβάλει στην εύρεση αμοιβαία επωφελούς συμφωνίας. Αν γίνουν αποδεκτές οι προτάσεις τους θα συνεχιστεί το τραγικό λάθος της κυβέρνησης Σαμαρά/Βενιζέλου που οδήγησε τη χώρα σε στρατηγικό αδιέξοδο λιτότητας.
Η πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης δεν αντικατοπτρίζει τις αρχικές της θέσεις –όπως αυτές εκφράστηκαν στις προγραμματικές της δηλώσεις- αλλά είναι προϊόν υποχωρήσεων και συμβιβασμών στη βάση των επεξεργασιών του Brussels Group και των τεχνικών κλιμακίων. Η κυβέρνηση, μάλιστα, συναρτά την υπογραφή της συμφωνίας μόνο με λύση για το χρέος, καθώς και με την κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της ελληνικής οικονομίας. 
Ειδικότερα, όπως είχε τονίσει και ο πρωθυπουργός στο συνέδριο του Economist, η όποια συμφωνία συναρτάται με τέσσερα βασικά σημεία: 
α. Χαμηλά πρωτογενή πλεονάσματα, ώστε να μπορέσει η χώρα να διασπάσει το μηχανισμό αναπαραγωγής της λιτότητας και να ανακτήσει τον αναγκαίο δημοσιονομικό χώρο.
β. Να μην υπάρξουν δεσμεύσεις, υποχρεώσεις για νέες περικοπές. Καμιά νέα περικοπή σε μισθούς και συντάξεις, σε μέτρα δηλαδή που θα εντείνουν την κοινωνική ανισότητα και θα ξαναφέρουν την οικονομία στο σπιράλ της ύφεσης. 
γ. Αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους ώστε να μπει τέλος στο φαύλο κύκλο της τελευταίας πενταετίας όπου η χώρα αναγκάζεται διαρκώς να παίρνει νέα δάνεια για να ξεπληρώνει τα προηγούμενα και τέλος
δ. Ισχυρό Πρόγραμμα επενδύσεων, συντονισμένη χρηματοδότηση επενδύσεων, ιδίως στις υποδομές και τις νέες τεχνολογίες.
Η σύγκριση μεταξύ όχι μόνο των δύο προτάσεων, αλλά και με το μεσοπρόθεσμο 2015-2018, που έχει ψηφίσει η κυβέρνηση Σαμαρά/Βενιζέλου, καθώς και με το γνωστό mail Χαρδούβελη, αποκαλύπτει ποιοι θέλουν τη χώρα εγκλωβισμένη και τι συμφέροντα εξυπηρετούν.
Οι θεσμοί ζητούν την ψήφιση όλων των μέτρων τον Ιούνιο και άμεση εφαρμογή τους από την 1η Ιουλίου 2015. Ζητούν ακόμα μέτρα ύψους 4,5 δισ. ευρώ για τη διετία 2015-2016!
1. Πρωτογενή πλεονάσματαΤα πρωτογενή πλεονάσματα έχουν τεράστιο ρόλο στην πορεία για την ανάπτυξη. Μία ποσοστιαία μονάδα χαμηλότερου πρωτογενούς πλεονάσματος μεταφράζεται σε 1,8 δισ. ευρώ που διατίθεται στην πραγματική οικονομία και όχι στη μαύρη τρύπα του χρέους.
Συνολικά στην 4ετία το όφελος για την ελληνική οικονομία είναι περίπου 14 δισ. ευρώ [ακόμα και δεν υπολογίσουμε την ανάπτυξη του ΑΕΠ που μεγαλώνει ακόμα περισσότερο το ποσό]. Ανά έτος αναλογεί περίπου σε 3.6 δισ. ευρώ, 5.4 δισ. 3.6 δις, 1.1 δις αντίστοιχα.
2. ΦΠΑΔανειστές: Επιπλέον έσοδα 1% του ΑΕΠ [1,8 δισ. ευρώ τον χρόνο]. Άμεση εφαρμογή της κατάργησης όλων των εξαιρέσεων από 01/07/2015.
Κυβέρνηση: Η εφαρμογή του νέου ΦΠΑ σε ξενοδοχεία, καταλύματα και νησιά [όπου καταργούνται οι εξαιρέσεις] θα εφαρμοστούν από την 1η Οκτωβρίου του 2015. Ουσιαστικά μειώνονται οι τιμές των φαρμάκων [έστω και κατά μισή ποσοστιαία μονάδα], ενώ σημαντικά μειώνονται και οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος.
3. Συντάξεις – ΕΚΑΣ
Δανειστές: Σύνταξη στα 67! Όσοι συνταξιοδοτούνται μετά την 30η Ιουνίου 2015 θα εισπράττουν ανταποδοτική σύνταξη και αφού συμπληρώνουν την ηλικία των 67 ετών.
Σταδιακή κατάργηση του ΕΚΑΣ ως το τέλος του 2016. Να σημειωθεί ότι η κατάργηση του ΕΚΑΣ περιλαμβάνονταν στα προαπαιτούμενα που είχε υπογράψει ο Γ. Στουρνάρας.
Περικοπές στις συντάξεις κατά 1% του ΑΕΠ τον χρόνο [1,8 δισ. ευρώ!]
Κυβέρνηση: Καμιά περικοπή σε συντάξεις.
Δεν θα θιγούν ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα.
Αναστολή εφαρμογής ρήτρας μηδενικού ελλείμματος.
Αντικίνητρα για πρόωρες συνταξιοδοτήσεις.
4. Φάρμακα
Δανειστές: Αύξηση της συμμετοχής των συνταξιούχων στη δαπάνη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Επίσης αύξηση του ΦΠΑ στα φάρμακα στο 11%, από το 6% που ζητάει η κυβέρνηση και το 6.5% που είναι σήμερα.
5. Ασφαλιστικό σύστημα
Δανειστές: 
Ενοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων [γεγονός που αποδέχεται και η κυβέρνηση].
Κατάργηση των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων.
Σύνδεση ασφαλιστικών εισφορών με τη σύνταξη.
Εφαρμογή ρήτρας μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές συντάξεις, που θα οδηγήσει στην εξάλειψή τους.
6. Εισφορά αλληλεγγύης
Η κυβέρνηση τροποποιεί τις κλίμακες της εισφοράς αλληλεγγύης. Στόχος της να πληρώσουν επιτέλους τα υψηλότερα εισοδήματα και όχι, ως συνήθως, οι χαμηλόμισθοι και οι συνταξιούχοι:
* 12.000 – 20.000 ευρώ 0,7%
* 20.001 – 30.000 ευρώ 1,4%
* 30.001 – 50.000 ευρώ 2,0% [από 1,4%]
* 50.001 – 100.000 ευρώ 4,0% [από 2,1%]
* 100.001 – 500.000 ευρώ 6,0% [από 2,8%]
* Πάνω από 500.000 ευρώ` 8,0% [νέα κλίμακα]
7. Φορολογική δικαιοσύνη
Δανειστές: Ζητούνται έσοδα 2,65 δισ. ευρώ από τα ακίνητα [όσα, δηλαδή, αποδίδει ο ΕΝΦΙΑ] για το 2015 και άλλα τόσα για το 2016, παρά την όποια μείωση των αντικειμενικών τιμών ζώνης.
Μεγάλη αύξηση της φορολογίας των αγροτών
Οι κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών να γίνου ευκολότερες.
Κυβέρνηση: Η κατεύθυνση της φορολογίας δείχνει τη θέληση της κυβέρνησης να συγκρουστεί με τον πυρήνα όλων όσων ευνοήθηκαν κατά την περίοδο των μνημονίων –και όχι μόνο- προκειμένου να ανακουφίσει τα χαμηλότερα στρώματα, τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.
Έκτακτη εισφορά στα κέρδη των μεγαλύτερων επιχειρήσεων
Φόρος τηλεοπτικών διαφημίσεων
Φόρος πολυτελείας 13% από 10% [αεροσκάφη, ανεμόπτερα, σκάφη αναψυχής, πισίνες, αυτοκίνητα των 2.500 κυβικών και άνω].
Τηλεοπτικές άδειες.
Είσπραξη προστίμων ΚΤΕΟ, ανασφάλιστων οχημάτων.
Περιστολή φοροδιαφυγής και αύξηση εσόδων από ΦΠΑ μέσω ελέγχων και νομοθετικής δυνατότητας επίλυσης υποθέσεων για να υπάρχει η δυνατότητα είσπραξης των προστίμων.
Πάταξη λαθρεμπορίου καυσίμων.
Έλεγχοι στις τραπεζικές συναλλαγές/μαύρο χρήμα.
Συνεργασία με αρχές χωρών όπου υπάρχουν αποκρυφθέντα κεφάλαια [ήδη υπάρχει τεχνική συνεργασία με Ελβετία].
8. Δημόσιο
Οι δανειστές ζητούν γενναίες μειώσεις μισθών στο δημόσιο. Ιδιαίτερα στους χαμηλόμισθους!». http://www.zougla.gr/politiki/article/maksimou-ta-metra-pou-protinoun-8esmi-ke-kivernisi
…………………………………………………..
ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ … ΔΙΑΒΑΣΤΕ … 
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 1 ΚΑΒΑΛΑΣ 16 5 2899
Τα «μέτρα» ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ( ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΈΡΓΩΝ/ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ) μέσω των εγγυήσεων του Αρτέμη Σώρρα 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ…
[ … Η ΕΝΤΟΛΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Ή ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ, ΜΕΣΩ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ Ή ΤΑΜΕΙΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ  Η ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.  Άρα, πρέπει να υλοποιηθεί η εντολή του Δημάρχου.
Η εντολή του Δημάρχου είναι ξεκάθαρη: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΓΙΑ ΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ή ΤΟ 1 Ή 2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 150.000 ΑΝΑ ΔΗΜΟΤΗ, ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!
Ας πούμε ότι ο Δήμαρχος της Πρέβεζας δεν έχει υπογράψει, αλλά οι 30.000 – 60.000 δημότες, όσους δηλαδή έχει ο Δήμος Πρεβέζης, αυτοί είναι οι ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ! Ποιος αποφασίζει; Μπορεί να αποφασίσει ο Δήμαρχος της Αργολίδας, που μπορεί να έχει υπογράψει; Αυτός όμως έχει δικό του Δήμο και δεν μπορεί να ξέρει τις ανάγκες που έχει ο Δήμος της Πρέβεζας. Άρα, πώς θα γίνει η διαχείριση αυτών των χρημάτων; Πρέπει λοιπόν, οι δημότες του κάθε Δήμου να κάνουν την δική τους Εταιρεία Ειδικού Σκοπού, όπως και να αποφασίσουν μόνοι τους πώς θα χρησιμοποιήσουν τα χρήματα αυτά. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ! … 
… Ακούστε λοιπόν πώς θα λειτουργήσει: ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ 2-3Δις ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ.
Όταν λέμε «θα αποφασίσει» δεν σημαίνει ότι 50 άνθρωποι που θα έχουν φτιάξει μια Ε.ΣΥ. ή όταν φτάσουν να έχει 100-200 μέλη, κλείσαμε, ενώ ο Δήμος έχει 40.000 κόσμο.
Άρα, αυτό το λέτε σε όλους για να καταλάβουν τι είναι η Ε.ΣΥ και να θέλουν πρώτα οι άλλοι να έρθουν να ενταχθούν. Οι ιδιοκτήτες αυτών των χρημάτων που είναι για τον πληθυσμό του κάθε Δήμου είναι οι άνθρωποι, οι φυσικές οντότητες.
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.Ο Δήμαρχος όμως της Πρέβεζας δεν έχει υπογράψει. Η Ε.ΣΥ όμως της Πρέβεζας που θα έχει 2.000-3.000 μέλη και σε λίγο, όταν θα μάθουν ότι ήρθαν τα χρήματα θα είναι όλοι μέλη, ακόμα και οι αντίθετοι, οι άπιστοι, οι κομματάρχες κ.α… ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟ. … ]
………………………………………………………….
ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ…
Βίκυ Χαραλάμπους:
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. 
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ.. 
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ 
-ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΘΕΙ Η ΑΓΟΡΑ 
-ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ 
-ΠΩΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ 
-ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ 
-ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ 
-ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΜΥΝΕΣ 
-ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ (ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΟΠΟ) ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΕΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.. 
-ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ 
-ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΑΙΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΕΡΩΧΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. 
ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΟΨΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ 
Για τις ειδικές ανάγκες του Δήμου ή/και του Κράτους, τα προγράμματα που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι: 
a. Συμμετοχή του ελληνικού λαού σε πρόγραμμα διαβίωσης και επιχειρηματικότητας, 
b. Αστική Πολεοδόμηση, με οικολογική ανάπτυξη για μια καλύτερη διαβίωση, 
c. Προγράμματα υγειονομικής περίθαλψης για να βοηθηθούν τα άτομα να έχουν καλή υγεία, 
d. Αναπηρία / αφυπηρέτηση / συνταξιοδοτικά προγράμματα για να βοηθηθούν όλα τα άτομα με ειδικές ανάγκες / συνταξιούχοι / Τρίτη ηλικία, να διεκδικηθούν και να εξασφαλιστούν τα δικαιώματα όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων πολιτών, 
e. Τοπικές υποδομές αστικής και αγροτικής ανάπτυξης όπως, δρόμοι, γέφυρες, κτίρια, νοσοκομεία, μετεγκαταστάσεις κτιρίων κτλ, 
f. Υψηλών προδιαγραφών Ιατρικές παροχές και υγειονομικές υπηρεσίες, τοπική φαρμακοβιομηχανία κτλ 
g. Νέες εναλλακτικές λύσεις, επαναστατική ιατρική και επιστημονική τεχνολογία σε διάφορους τομείς συμπεριλαμβανομένων της φυσικής και της νανοτεχνολογίας, 
h. Κέντρα αποτοξίνωσης για εξαρτημένα άτομα, 
i. Οίκοι ευγηρίας για τους ηλικιωμένους και για άτομα με ειδικές ανάγκες, υψηλών προδιαγραφών, 
j. Σύγχρονες εγκαταστάσεις εκπαίδευσης για όλα τα επίπεδα, σχολικά κτίρια, βιβλιοθήκες κλπ, 
k. Προγράμματα υποτροφιών από το Δημοτικό έως το Πανεπιστήμιο με σκοπό να υλοποιούν τις σχολικές τους υποχρεώσεις και να γίνεται η εκμάθηση της ελληνικής κληρονομιάς, της ιστορίας και των αρχαίων ελληνικών. 
l. Πολιτική και στρατηγική για την παραγωγή τροφίμων με οικολογικούς τρόπους, χωρίς μεταλλαγμένες ουσίες και σπόρους, 
m. Αγροτικά, αναπτυξιακά προγράμματα άρδευσης, καλλιέργεια σπόρων και υποστήριξη του εφοδιασμού για να βοηθηθούν όλοι οι τοπικοί αγρότες και οι εργαζόμενοι να διατηρήσουν και να υποστηρίξουν τη παραγωγή και τη ζήτηση και να ικανοποιηθούν οι ανάγκες τους, 
n. Ενδυνάμωση της τοπικής κτηνοτροφίας ενισχύοντας και εκπαιδεύοντας για νέες τεχνολογίες στην αλυσίδα παραγωγής τροφίμων, τον έλεγχο, τον εφοδιασμό, τη ζωική διατροφή και ιατρική κλπ, 
o. Καθαρισμός του νερού, βιολογικός καθαρισμός, αφαλάτωση, 
p. Παραγωγή ενέργειας σε όλες τις πτυχές, ηλεκτροπαραγωγικούς σταθμούς, εγκαταστάσεις και διανομή και με χαμηλό κόστος, 
q. Ανάπτυξη και παραγωγή για βιο-καύσιμα με χαμηλό κόστος, 
r. Σύστημα διαχείρισης στερεών αποβλήτων στους Δήμους, 
s. Μαρίνες και την κάθε σχετική υποδομή, 
t. Μουσεία, βιβλιοθήκες και αναπτυγμένοι αρχαιολογικοί χώροι για να καλλιεργείται το ενδιαφέρον για μάθηση της πραγματικής αποκωδικοποίησης της ελληνικής ιστορίας και γλώσσας, 
u. Τεχνολογία και τηλεπικοινωνίες, τεχνολογικά πάρκα, 
v. Βιομηχανία παραγωγής, χρησιμοποίηση όλων των πρώτων υλών- πόρων που διαθέτει η χώρα, 
w. Πυροσβεστική υπηρεσία, 
x. Ενίσχυση των αναδασώσεων αλλά και επιμέλεια των υφιστάμενων δασών και χώρων πρασίνου, 
y. Προστασία της άγριας ζωής χλωρίδας, πανίδας, 
z. Ενίσχυση του περιβάλλοντος, ενδυνάμωση του αγροτουρισμού, καλύτερες εγκαταστάσεις αναψυχής, ιαματικών κέντρων, θερμαλιστικών κέντρων κτλ, 
aa. Αυστηρή προστασία και διατήρηση της μοναδικής πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Πολιτιστική, δημόσια πολιτική και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και ανταλλαγής εμπειριών με άλλους Δήμους στο παγκόσμιο στερέωμα. 
bb. Αυστηρή προστασία της Ελληνικής Γλώσσας, Ελληνικό Αλφάβητο, γραμματική και η διδασκαλία της Αρχαίας Ελληνικής σε όλες τις ηλικίες, 
cc. Κατασκευή πάρκου μάθησης – διασκέδασης για παιδιά και μεγάλους, που θα αποτελεί ένα πόλο έλξης για τουρισμό αλλά και σχολεία κτλ Θεματικό πάρκο για περιπέτεια, «Η γη των Μύθων», 
dd. Παροχή κοινωνικής κατοικίας και έργα υποδομής με ευνοϊκούς όρους προς όφελος των χαμηλού εισοδήματος οικογενειών, άστέγων και των λιγότερο ευνοημένων, ee. Επενδύσεις σε μεγάλα έργα ανάπτυξης και σε έρευνα.
…………………………………………….
Βίκυ Χαραλάμπους:
Ο Σκοπός είναι να γίνει η περιοχή ο πιο όμορφος, ενεργός, κερδοφόρος και δημιουργικός Δήμος και κατ” επέκταση ν χώρα, που να είναι ισχυρό βοήθημα προς τον Πολίτη, αλλά και κατ” επέκταση για όλη την Ελλάδα και όπου υπάρχει Έλληνας στο παγκόσμιο στερέωμα.
ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΥΠΩΝ: 
Α) ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ, 
Β) ΜΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ & 
Γ) ΕΞΑΓΟΡΑ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ 
Α. ΜΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ: Κοινής ωφελείας & χαρακτήρα/ Ανθρωπιστικής βοήθειας:
Το κόστος αυτό περικλείει όλα τα έργα που δεν έχουν έσοδα (δρόμοι, νερό, σχολεία, γηροκομεία, πυρόσβεση, κτλ)
Χρειάζονται τα χρήματα για την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΕΝΑΡΞΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. 
Β. ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ: Έργα που μπορούν να επιφέρουν εισοδήματα:
Χρειάζονται χρήματα για την κατασκευή, έναρξη, λειτουργία και συντήρηση και μελλοντικές αλλαγές αλλά συνάμα παράγουν χρήματα. 
Τα έργα «Α» θα μεταφερθούν άμεσα ως κληροδότημα στο Δήμο και θα διατηρηθεί η διαχείριση τους από τον Θεματοφύλακα μέχρι να αποπληρωθούν όλα τα έργα και να μπορέσει να ελευθερωθεί η περιουσία του.  
Όλα τα έσοδα από τα έργα Α, Β & Γ θα κατατίθενται στο Ειδικό Ταμείο που θα δημιουργηθεί υπό την εποπτεία του «Θεματοφύλακα» Αρτέμη Σώρρα όπου θα καλύπτονται τα έξοδα εγκατάστασης, λειτουργίας και συντήρησης όλων των έργων συν τα κεφάλαια για την αποπληρωμή του αρχικού κεφαλαίου προς το «Ταμείο» (2 % ή και περισσότερο αν είναι δυνατόν ανά έτος x 50 έτη), 
Το σύνολο των έργων σταδιακά και ανάλογα με την περίπτωση, θα μεταφερθούν ως δωρεά και χωρίς αξιώσεις, ελεύθερα βαρών, με πλήρη νομή και κατοχή προς το Δήμο/ Δημόσιο. 
Μέχρι όμως αποπληρωθεί το σύνολο των κεφαλαίων πίσω στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα, ο Θεματοφύλακας, θα διατηρήσει τη διαχείριση όλων των έργων και αφού πληρωθούν πίσω τα κεφάλαια και ελευθερωθεί η περιουσία του τότε θα μεταφερθεί και η διαχείριση προς το Δήμο/ Δημόσιο.
Μερικά έργα όπως οι δρόμοι, νερό κτλ θα χαίρουν μιας ειδικής άλλης διαδικασίας. 
Με τον τρόπο αυτόν, ο Δήμος δεν θα ξαναχρειαστεί ποτέ δάνεια από το Κράτος ή/ και τρίτους.
Με μια καλή διακυβέρνηση, ο κάθε Δήμος θα καταστεί ένας υγιής και δυνατός Φορέας και θα είναι παράδειγμα προς μίμηση ως το στολίδι της υφηλίου. 
Έχουμε ήδη ετοιμάσει ένα κατάλογο που αφορά όλες τις ενότητες πιθανών έργων και που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εργασιών.
Εάν υπάρχει κάτι που ο Δήμος ενδιαφέρεται να προθέσει ή/και να αφαιρέσει, μπορεί να το κάνει και ο προϋπολογισμός θα αλλαχθεί αναλόγως.
Ο προϋπολογισμός που αναλογεί στον εκάστοτε Δήμο, υπολογίζεται με ειδική φόρμουλα επί του συνολικού ποσού κάθε ξεχωριστής ενότητας έργων όπως εμφαίνονται στο παράρτημα «Α» και βασίζεται λαμβάνοντας γνώση των τοπικών δεδομένων όπως του πληθυσμού και έκτασης του Δήμου, οικονομικής κατάστασης, υφιστάμενων υποδομών, ενεργειακών αναγκών, μορφολογικών (Ορεινή, Παραθαλάσσια, Παραλίμνια περιοχή κτλ), γεωλογικών, κλιματικών ιδιαιτεροτήτων, δάση, χλωρίδα και πανίδα, αρχαιολογία, εμπορικών δραστηριοτήτων, της γεωστρατηγικοπολιτικής σημασίας κτλ.  
Αφού συνυπολογιστούν τα πιο πάνω, βάσει της εξίσωσης αναλογιών δημιουργείται το πλαφόν για την κάθε ενότητα, είδος έργου και σύνολο που αναλογεί για τον εκάστοτε Δήμο.
Αυτό γίνεται στο αρχικό στάδιο και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ. Οι σωστές εισικές μελέτες θα υλοποιηθούν αφού κατέβουν τα χρήματα. 
Γ. Εξαγορά των ιδιωτικών ή/και δημόσιων χρεών των Δημοτών ή/ και του Δήμου από τράπεζες, Δημόσιο, εξωτερικούς δανειστές
Ως έργο μπορεί επίσης να υπολογιστεί η αναχρηματοδότηση – εξαγορά των χρεών/ δανείων του Δήμου, των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.
Δηλαδή, σε συνεργασία με το Δήμο, μπορεί να παρέχει το ειδικό ταμείο τα χρήματα στο ν” αποπληρωθούν τα δάνεια προς τις τράπεζες, να δοθούν καλύτεροι όροι αποπληρωμής (μέχρι και 30 – 35 χρόνια), με δικαίωμα αποπληρωμής νωρίτερα χωρίς καθόλου έξοδα, κτλ ούτως ώστε να αποφευχθούν οι κατασχέσεις από τις τράπεζες των περιουσιών των συμπολιτών μας.
Το ίδιο μπορεί να γίνει και για την αποπληρωμή των χρωστουμένων προς ΙΚΑ, Εφορία, εξωτερικούς δανειστές κτλ. 
Την ίδια στιγμή, με τα έργα που θα γίνονται στην περιοχή, θα μπορούν οι Δημότες και οι επιχειρήσεις να εργαστούν και μέρος των εσόδων τους (το αναλογούν ποσό θα είναι πολύ μικρό αφού θα κερδίσουν 30 – 35 χρόνια αποπληρωμής) θα μπορεί να παρακρατείται για την αποπληρωμή του δανείου τους.  
Έτσι σιγά σιγά, θα αποπληρωθεί το δάνειο από έσοδα που θα προκύπτουν από την εργασία τους και έτσι δεν θα επηρεαστεί ούτε θα επιβαρυνθεί ποτέ κανείς.
Αυτά θα συζητηθούν με μεγαλύτερη ανάλυση όταν και εφόσον έχουμε κοινό επίπεδο συνεργασίας.
……………………………………………………………
ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 325!  

Ψάχνοντας την ιστορία όλων των Δήμων, τις ανάγκες, τη μυθολογία του τόπου, τα ορυκτά, τις σπάνιες γαίες, την αρχιτεκτονική, τα ήθη και τα έθιμα, τη χλωρίδα και πανίδα, τα μαγειρέματα, το θα
λάσσιο βασίλειο κτλ  

Για να ετοιμαστούν όλες οι ειδικές αναπτυξιακές μελέτες, μπαίνουμε σε ένα φανταστικό, απίθανο φαντασμαγορικό κόσμο.. ταξιδεύουμε σε τοπία αμύθητης αξίας που κάπου ίσως τα ξεχάσαμε…  

Κάθε γωνιά της Ελλάδας είναι γεμάτη από θαύματα.  

Γι” αυτό κάθε λεπτό που ξοδεύουμε σε αυτό που κάνουμε, γεμίζουμε με ενέργεια, χαρά και όνειρα!  

Η ΕΛ- ΛΑΣ είναι ο ιερός τόπος του φωτός και τίποτα δεν μπορεί να το σβήσει αυτό!!!!
………………………………………………………
ΟΦΕΛΗ ΔΗΜΟΤΩΝ/ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ: 
1. Θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Τα έργα θα υλοποιηθούν με τοπικούς φορείς,
2. Θα δημιουργηθούν νέες πηγές εσόδων στους Δήμους/ Δημόσιο και Δημότες/ Πολίτες,
3. Θα δημιουργηθούν υγιή επίπεδα αναπτυξιακής προοπτικής σε όλα τα επίπεδα,
4. Θα αναπτυχθούν οι βιομηχανίες/ βιοτεχνίες, οι παραγωγές και οι εξαγωγές και θα μειωθούν παράλληλα οι εισαγωγές,
5. Θα μειωθεί το κόστος ενεργειακών πηγών με απώτερο στόχο να μειωθεί το κόστος προς τον τελικό καταναλωτή,
6. Θα διατεθεί ψηλών προδιαγραφών Παιδεία, Υγεία με προνόμιο την Δωρεά είσοδο προς τους Έλληνες Δημότες,
7. Πρόνοια καλής ευνοϊκής διαχείρισης των ευπαθών στρωμάτων της κοινωνίας και της τρίτης ηλικίας,
8. Θα ανασυγκροτηθούν τα χρέη σε υγιή, υποφερτά και αποδεχτά όρια,
9. Θα αναπτυχθεί μια υγιής και αειφόρος ανάπτυξη στην αγροτική παραγωγή, κτηνοτροφία, τρόφιμα σε υγιή επίπεδα, κτλ
10. Θα αναπτυχθεί μια ασφαλής διαχείριση των υδάτινων πόρων, ορυκτών υλών, μεταλλευμάτων κτλ 
» Ο Έλληνας Δημότης του Δήμου που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα, θα δικαιούται κάρτα δωρεάν εισόδου στις σχολές, κλινικές και γηροκομία του αναπτυξιακού ταμείου στην Ελλάδα/ Κύπρο και στο παγκόσμιο στερέωμα ες αεί. 
» Ο «Φιλέλληνας» Δημότης, θα δικαιούται κάρτα εισόδου με έκπτωση.
» Ο Εξωτερικός / επισκέπτης κτλ θα πρέπει να πληρώνει.  
Οπότε το έργο θα γίνεται και αποδοτικό ούτως ώστε να μπορεί να αντέξει στο χρόνο. 
Ο Δήμος αφού το έργο αποπληρωθεί από τον Αρτέμη Σώρρα και μεταβιβαστεί σε πλήρη νομή και κατοχή, ελευθέρων βαρών και υπό την πλήρη διαχείρησή του, θα πρέπει να ακολουθεί το εγχειρίδιο λειτουργίας που θα συνοδεύει το έργο από την αρχή και θα πρέπει να τηρούνται οι όροι όπως αυτό θα συμφωνηθεί (ως προς την ποιότητα, ελέγχους, λειτουργία, προσόντα ένταξης, ύλης κτλ).
…………………………………………………….
ΠΑΙΔΕΙΑ: 
Όλες οι βαθμίδες της μάθησης θα καλυφθούν εξολοκλήρου. Ο Έλληνας, ο οποίος θα έχει τη χρυσή κάρτα, θα διακαιούται να έχει δωρεάν παιδεία υψηλών προδιαγραφών σε όποιο μέρος της Ελλάδας ή/ και στο Εξωτερικό βρίσκεται.  

«θα διοργανώσει, σχεδιάσ
ει και αποκαλύψει και θα εδραιώσει την οργάνωση που θα καθιερώσει την διδαχή της νεοελληνικής γλώσσας καθώς και της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, που θα διακλαδωθεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και του Κόσμου γενικότερα και την περαιτέρω καθιέρωση αυτών των οργανώσεων με Μαθητευομένους Έλληνες και Φιλέλληνες, να επαναφέρει, να αναδιοργανώσει και να υπερασπιστεί την Ορθοδοξία της Ελληνικής γλώσσας στο παγκόσμιο στερέωμα, την Ορθοδοξία της Ελληνικής ιστορίας παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων αυτών των επιτροπών Ελλήνων & Φιλελλήνων που θα εγκατασταθούν σε κάθε πρωτεύουσα του εξωτερικού και που θα διδάσκουν, ενημερώσουν και να «εκπολιτίσουν» όλα τα μη Ελληνικά νομοθετικά σώματα όπου θα διατηρούν, ενισχύουν και θα υπερασπίζονται την «Διαφώτιση και την πηγή της διαφώτισης» που ονομάζεται Ελλάς, Έλληνες και Ελληνισμός στην αιωνιότητα, οδεύοντας προς το μέλλον.
ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ: 
Είναι η μάστιγα της εποχής μας. Το οικονομικό αδιέξοδο, ο πυρήνας της οικογένειας, η αστυφιλία κτλ έφεραν τους Έλληνες να έχουμε μέσο όρο 1.3 παιδιά μέσο όρο.. Σε λίγα χρόνια η Ελλάδα, αν δεν γίνουν δραστικές αλλαγές δεν θα μπορέσουμε να βγούμε από το αδιέξοδο της πληθυσμιακής σμίκρυνσης της γηραιάς Ηπείρου. Γι” αυτό ένα από τα βασικά “Εργα» προς υλοποίηση στους Δήμους είναι ότι θα δοθούν βοηθήματα προς τις οικογένειες για ανάπτυξη τους ………….. 

«θα ενθαρρυνθεί η ανάπτυξη των Ελληνικών οικογενειών και του Ελληνισμού, ακόμα και προσφέροντας ένα «υγιές μηνιαίο πάγιο για το νεογνό » έτσι ώστε περισσότερες οικογένειες να γίνονται «εκτεταμένες – πολυοικογένειες», συμπεριλαμβανομένου και του προγράμματος «από το λίκνο μέχρι το μνήμα», όπου ο πατέρας και η μητέρα δεν θα έχουν πια καμία ανησυχία του πως θα μεγαλώσουν και εκπαιδεύσουν τους απογόνους τους « 
Αυτό είναι ένας από τους όρους που τέθηκαν προς υλοποίηση στο πακέτο των Δήμων..
ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: 

«Θα οργανωθούν ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για τους Έλληνες όλων των ηλικιών και θα επιδοτηθεί ένα «τέλος της εκπαίδευσης» για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα ξεχωριστά, για να παρακολουθούν τις εκπαιδευτικές συνεδρίες και τα προγράμματα κ
αι θα οργανώνονται τέτοιες συνεδρίες και προγράμματα για «επανεκπαιδεύση και επανακατάρτιση», έτσι ώστε, ο κάθε Έλληνας να μαθαίνει τις νέες προοπτικές, τα νέα επαγγέλματα, νέες δεξιοτεχνίες, τέχνες, έτσι ώστε ως αποτέλεσμα να μετατρέπονται όλοι σε παραγωγικούς πολίτες»..
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ & ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ: 

«θα χρηματοδοτηθούν καινοτόμα προγράμματα και να εγκατασταθούν σοβαρά δίκτυα σε όλα τα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα και Κύπρο γενικότερα, έτσι ώστε
 με τα ειδικά προγράμματα να μπορέσουν να χρηματοδοτηθούν οι νέες καινοτομίες, δημιουργίες, τεχνολογίες και άλλες εξελίξιμες μορφές προϊόντων, έτσι ώστε τα παραγόμενα προϊόντα να διατίθενται αμέσως στο εμπόριο για περαιτέρω αμοιβαίο όφελος του εκπαιδευτικού προγράμματος, τους μαθητές που φοιτούν, τους καθηγητές που διδάσκουν και κατ” επέκταση της Ελλάδος, των Ελλήνων και του Ελληνισμού γενικότερα, με τέτοιο τρόπο ώστε μέχρι το δέκα (10 %) τοις εκατό των δικαιωμάτων να επιστρέφει πίσω στο ίδρυμα/ σχολείο από όλες τις εμπορικές δραστηριότητες που θα προωθηθούν με τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογίες και έτσι αυτά τα σχολεία/ ιδρύματα να δημιουργούν δικούς τους μηχανισμούς αυτοχρηματοδότησης για να λειτουργούν στην αιωνιότητα»
……………………………………………………….
……………………………………………………….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου