20 Ιουνίου 2015

ΤΡΥΠΙΑ ΜΠΡΙΚΙΑ Η… «σωτηρία» του BRICS ! Γιάννης Καλογερόπουλος: ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΗΝ BRICS… ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΝ… ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ;


Η σωτηρία του BRICS
Γιάννης Καλογερόπουλος12388_1426029690975516_1288559917_n
Στην αντιπροσωπεία των BRICS ( ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ … ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ) ….συμμετείχαν ο πρώτος πρόεδρος της νέας αναπτυξιακής τράπεζας, Kundapur Vamar Kamath,……………………………………. ο εκτελεστικός διευθυντής του ΔΝΤ και νέος αντιπρόεδρος της νέας αναπτυξιακής τράπεζας των BRICS, Paolo Nogueira Batista, ………………………….

ο εκτελεστικός διευθυντής του ΔΝΤ ………………….ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΗΝ BRICS… ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΝ………… ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ???? ……………ΜΑ ΤΗ BRICS ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ ΚΛΠ …. ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ????……. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ??????…….ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ … ΗΡΩΑΣ ???/ …………. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ……..ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ … ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ??? …. ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ??? …..ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΘΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ??? ………ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ…… ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ……… τα στοιχεία είναι ΟΛΑ μπροστά σας και μάλιστα με Φ Ε Κ … ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΨΕΥΤΟΚΡΑΤΟΥΣ

…………………………………………..
Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΩΛ ΜΑΙΗΣΟΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΔΝΤ
ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΣΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΜΕΗΣΟΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ !!! 
ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΕΕΕ ???? .
ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕ ΚΑΙ …. ΛΑΙΚ …...ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ … ΕΛΛΗΝΕΣ ?????? . . .
.Δυστυχως ετσι είναι η κατασταση.
Την στιγμη που υπεγραψες την προδοτικες δανειακες συμβασεις ( ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ … Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΥΠΕΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ) δεν υφίστασαι πλεον ως ανεξαρτητο κρατος. Τι σημαινει αυτό ?
Ότι το πρωι υπογραφεις ως κρατος και το βραδυ βγαινεις ΑΠΟΙΚΙΑ, …. ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ !!!!! 
…. ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ( ΠΡΟΣΕΞΤΕ … ΟΧΙ ΚΡΑΤΙΚΩΝ … ΑΛΛΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ) ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ( ΦΕΚ 18 … 25 / 1/ 2013 )
Δηλαδη, δεν υφίστασαι πλεον ως κυβερνηση ανεξαρτητου κρατους, αρα δεν εσαι νομιμη. Το παιζεις νομιμη και προσεχεις να μην το παρουν χαμπαρι οι πολιτες οι οποιοι νομιζουν ότι εχουν ανεξαρτητο κρατος. Την χρονικη στιγμη που δεν εισαι νομιμη κυβερνηση ολες οι ενεργειες σου είναι παρανομες. ακομη και η παρουσια σου στα δημοσια και κυβερνητικα κτιρια. Μεχρι σημερα ολοι οι «νομοι» που εχεις εφαρμοσει δεν εχουν καμμια νομικη βαση και ισχυ ακομη και οι εκλογες. Γινεται μια παρανομη κυβερνηση να κανει νομιμιμες εκλογες ? διοτι υπαρχει ο δολος για την παραπλανηση των πολιτων της χωρας και του εκλογικου σωματος. αρα τα αποτελεματα των «νομιμων» εκλογων δεν εχουν νομικη βαση και είναι υπο αμφισβητηση.
Η προδοσια του Ελληνικου λαου συνεχιζεται μεχρι και σημερα.
Συγγνωμη αλεξη, εάν δεν καταγγειλεις την δανειακη συμβαση δεν εχεις νομιμη κυβερνηση.ανεξαρτητου Ελληνικου κρατους και αυτος είναι ο λογος που μας συμπεριφερονται οι γερμανοι και οι «δανειστες» με αυτον τον τροπο και μας εχουν στο φτυσιμο.εδω και 5 χρονια.
Ο σοιμπλε τα εχει παιξε τελειως. λεει ότι, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ? ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ?? ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ?? τι ερχεστε τωρα με ορους.?
Μας συμπεριφερονται ως επικυριαρχοι.και δεχομαστε τους ορους και εντολες τους διοτι εμεις τους δωσαμε το δικαιωμα. με τον ΓΑΠ να στηνει την προδοσια και τους επομενους πολιτικους και παρανομες κυβερνησεις να συνεχιζουν το θεατρο του ανεξαρτητου κρατους με «εντιμες συμφωνιες».
Ναι αλεξη, ….. εχεις νωπη εντολη,απο τους Ελληνες, γιατι ακομη σταζουν αιμα.τα ψηφοδελτια..απο την Γενοκτονια που είναι σε εξελιξη και τις αυτοκτονιες των Ελλήνων. 

…..ΑΡΑ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΠΩΛ ΜΑΙΗΣΟΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ …..
.ΔΙΟΤΙ ΠΡΩΤΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ……. ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ …………ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !!! ΦΕΚ 18 …. 26 /1 2013 !! ΣΕΛΙΣ 366 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ !!! …
….ΑΡΑ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΩΣ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΑΧΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΜΑ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ .. ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ … ΕΡΓΑ … ΔΗΜΟΥΣ …. ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ …… ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!
ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΟΣΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ [ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ 1941-- 45 ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΦΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ]…
….ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΕΤΑΙΡΕΙΑΣ < ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ > ΣΕ … ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!! … ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΤΕ …. ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΕΕ ????
……………………………………….
………………………………………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου