29 Ιουλίου 2015

«Δεν είναι θέμα χρημάτων: είναι περιβαλλοντικό και πολιτιστικό ζήτημα» ΑΣΚΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΧΘΟΝΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ! ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΓΩΓΟΥ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥΣ!


03-4-ceremonyΑυτόχθονη φυλή στον Καναδά αρνείται 267.000 δολάρια ανά άτομο για να επιτρέψει τη διέλευση αγωγού από τη γη τους

PHOTO-43Η φυλή των Lax Kw’alaams, ενός «πρώτου έθνους» που ζει σε ένα απομακρυσμένο μέρος της Βρετανικής Κολομβίας στον Καναδά, απέρριψε μια προσφορά ύψους 267.000 δολαρίων ανά άτομο για να επιτρέψει σε έναν αγωγό φυσικού αερίου να κατασκευαστεί στη γη τους. Το εταιρικό σχήμα υπό τον ενεργειακό γίγαντα Petronas της Μαλαισίας είχε προσφέρει στα 3600 άτομα της φυλής συνολικά 960.000.000 δολάρια για να καταστεί δυνατή η κατασκευή του αξίας 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων τερματικού σταθμού υγροποιημένου φυσικού αερίου του Βορειοδυτικού Ειρηνικού.
«Δεν είναι θέμα χρημάτων: είναι περιβαλλοντικό και πολιτιστικό ζήτημα» ανέφεραν στη δήλωσή τους οι εκπρόσωποι της φυλής που ψήφισαν ομόφωνα ενάντια στην προσφορά. Η ψηφοφορία έγινε εν μέρει δυνατή από μια απόφαση του Καναδικού Ανώτατου Δικαστηρίου πέρυσι που έδωσε μεγαλύτερη αυτονομία στις αυτόχθονες ομάδες και μεγαλύτερο έλεγχο επί των φυσικών πόρων και ζητημάτων που επηρεάζουν τα εδάφη τους.
Η απόφαση αποτελεί ένα ακόμη εμπόδιο στα σχέδια ενεργειακών κολοσσών να εξάγουν περισσότερα ορυκτά καύσιμα από τον Καναδά. Εκτός από τον αγωγό Keystone XL Pipeline του οποίου το τελευταίο διασυνοριακό σκέλος δεν εγκρίθηκε από το Λευκό Οίκο, η νέα πρωθυπουργός της Αλμπέρτα έχει δηλώσει ότι θα αποσύρει την υποστήριξη της Επαρχίας στον αγωγό Northern Gateway που θα μεταφέρει αραιωμένη άσφαλτο από πισσώδεις άμμους στην ακτή του Ειρηνικού. http://oikotrives.gr/periodiko/kosmos/eidame-10/
………………….
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ , ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ! Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ , ΤΟΥ ΕΘΙΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ! 
ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ! 
ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ
ΟΙ ΜΕΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ , ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΘΝΟΣ , ΕΝΩ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ (απλώς ισχυρίζονται , δεν υπάρχει νομική βάση για κατακτητικά δικαιώματα ! Δεν έχουν τίτλους οι αλλογενείς κατακτητές και δεν μπορούν ποτέ να αποκτήσουν , όσοι αιώνες και να περάσουν. Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό για τα δικά μας εδάφη , όπου ζούσαν οι Πρόγονοί μας !!! /// BRETTON WOODS, HENRY MORGENTHAU, ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ROTHSCHILD, Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BADEN ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ /// ΦΕΚ 119/1922 Νόμος 2870. ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ /// Η «ΕΘΝΙΚΗ» ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ) … «ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Ή ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ» !!! ………………………. 
……………………………………….
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ …………………………………………….
kadmosPainter-Hippodameia,1a

αγ.-θωμάς-Διαπόρια-νησιά ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ-

…………………………………………………………………….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου