03 Ιουλίου 2015

ΚΙ Ο Β. ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ «ΝΑΙ» ! χοχοχοχ !! ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ, ΕΝΑ, ΕΝΑ!


1736847Λεβέντης: Το «όχι» ανοίγει το δρόμο στην τρέλα
χοχοχοχοχο!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ;;; ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ , ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ , ΤΩΝ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕΦΑΡΑΔΙΜ !!! ΠΑΝΤΩΣ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ… ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !

Αλέξανδρος Μακεδών ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ!!!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: ΤΟ ΟΧΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ!!!
( ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ… )
ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ; ΤΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΜΠΑΡΙΣΕ; ΓΙΑΤΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΙ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΝΤΑΣΗ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ, ΕΝΑ, ΕΝΑ!
ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΑΡΤΕΜΗ, Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣΚΟΦΟΡΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΟΦΙΑΣ!!!
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΟΥΝ! ΑΦΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΘΕΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!
……………………………………………………….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου