14 Αυγούστου 2008

Το ένστικτο χτυπά καμπανάκι!ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ!

Αυτά που λέμε κι εμείς,άρα το ένστικτο δεν ξεγελά κανέναν!!!!!Μόνο τους αφελείς και τα.....παπαγαλάκια!!!!!!!!
Μακάρι να κάνουμε λάθος,αλλά θα δείτε σιγά-σιγά να γεμίζει η Μαύρη Θάλασσα από Νατοικούς Στόλους που δήθεν θα πηγαίνουν "ανθρωπιστική βοήθεια" στη Γεωργία!
Κι επειδή όλοι λένε για το...2012...,εμείς λέμε μιας και ο...Χριστός γεννήθηκε το 4 προ Χριστού!,
προσθέστε τα στο 2008 κι έτσι έχουμε φτάσει αισίως στο...2012...!!!!!!!!
Απλούς συνειρμούς κάνουμε......!!!!!!
_________________________________
http://olympia.gr/
Πάμε για 3ο Παγκόσμιο; Υπό Ρωσική κατάληψη το Πότι, επιχειρεί να σπάσει το εμπάργκο ο Μπούς

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Αύγουστος 13, 2008

Πάνω που όλοι μεταδίδουν την δήθεν “εκτόνωση” της κατάστασης, προετοιμάζεται η πρώτη σύγκρουση Ρωσίας - ΗΠΑ σε φυσικό επίπεδο. Οι Ρωσικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει από θαλάσσης και ξηράς το σημαντικότατο λιμάνι Πότι.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες με δηλώσεις του ίδιου του Μπούς ανακοίνωσαν σπάσιμο του εμπάργκο από πολεμικά Αμερικανικά πλοία με το μανδύα της μεταφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας.

Το ότι ο ίδιος ο Μπούς ανακοίνωσε αυτή την ενέργεια φανερώνει τη σημασία αλλά και σημειολογία αυτής της κίνησης. Εάν ο Πούτιν επιτρέψει τη δίοδο των πλοίων, σημαίνει ότι υποχωρεί έναντι των Αμερικανικών πιέσεων και αυτομάτως επιτρέπει τη διατήρηση του Σαακασβίλι στην εξουσία.

Εάν ο Πούτιν δεν επιτρέψει τη δίοδο των πλοίων τότε θε πρέπει να έρθει σε απ’ ευθείας εμπλοκή με το Αμερικανικό πολεμικό ναυτικό. Άρα ενεργοποιείται αυτόματα το καταστατικό του ΝΑΤΟ με απρόβλεπτες συνέπειες.

Το λιμάνι Πότι (αρχαία ονομασία Φάσις, ιδρύθηκε από Έλληνες τον 7ο αι. π.χ.) είναι στρατηγικής σημασίας γεγονός που αποκρύπτεται από όλα τα μέσα. Είναι ο τόπος που εδρεύει η Γεωργιανή ναυτική διοίκηση και βρίσκεται πλησίον της Αμπχαζίας. Ο αποκλεισμός του εκτός του ότι αχρηστεύει το Γεωργιανό ναυτικό, προστατεύει τους Αμπχάζιους από αντίποινα της Γεωργίας. Οι Αμπχάζιοι έχουν ταχθεί ανοιχτά με το μέρος των Ρώσων.

Η Ελλάδα, σε άλλο πλανήτη ως συνήθως, στέλνει ανθρωπιστική βοήθεια στη Γεωργία με C-`130!! Είναι τέτοια η ανευθυνότητα της κρατικής μηχανής, ώστε έστειλαν το Ελληνικό C-130 να προσγειωθεί όχι στην Τυφλίδα, αλλά στο Βατούμ δίπλα δηλαδή στις Ρωσικές δυνάμεις με κίνδυνο να καταρριφθεί (έρμαια στις μεθοδεύσεις των Γεωργιανών). Που ήταν τα C-130 όταν ο Σαακασβίλι έσφαζε τους Έλληνες ομογενείς;;

Από την άλλη μεριά η κυρία Μπακογιάννη, ενώ ο πλανήτης βρίσκεται στα πρόθυρα ανάφλεξης, δηλώνει την ικανοποίηση της για τη συμφωνία κατάπαυσης πυρός!! Ξυπνήστε κυρία Μπακογιάννη.

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Με ετικέτα: , , , , , | 1 σχόλιο »

2 σχόλια:

  1. Δεν νομιζω να παιξει κατι τετοιο που ανεφερετε παραπανω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω οτι πρέπει να συνεχιστεί η αναζήτηση της τελικής έκβασης αυτού του πολέμου από οικονομικούς πολεμικούς και πολιτικούς αναλυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή