14 Αυγούστου 2008

Στο μαύρο σκοτάδι ζωντανεύουν οι....βρυκόλακες!!

Η φωτογραφία από το http://www.kalami.net/

Αντί να γίνεται κουβέντα μήπως εμφανιστεί από κάπου κάποιος ΕΛΛΗΝΑΣ να ηγηθεί και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του,πάνε να μας φορέσουν πάλι καπέλο τους Γλύξμπουργκ!!!!!Καλά ρε Έλληνες πως ανέχεστε ακόμα στην πλάτη σας ξένους και ξενόδουλους;;;;;Και μη μας πει κανείς ότι επειδή γεννήθηκε στην Ελλάδα είναι και Έλληνας, γιατί η ερώτηση έρχεται μόνη της.Όσα παιδιά γεννήθηκαν από Έλληνες γονείς στη Ζουαζιλάνδη είναι Έλληνες ή Ζουαζιλανδοί;;;;;;Γιατί τότε δεν δικαιούμαστε να ομιλούμε για Ομογένειες,Διασπορές,μειονότητες,κλπ,ανά τον κόσμο διότι απλά αφού γεννήθηκαν αλλού δεν είναι....Έλληνες!!!

________________________________________________
PRESS-GR
Τι φοβάται ο Καραμανλής... ...και όχι μόνον αυτός!
.
Γράφει ο Αναστάσιος Καζαντζίδης
Εκπαιδευτικός-αρθρογράφος
.
Έντονες είναι οι φήμες τον τελευταίο καιρό, ότι ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, μόλις συμπληρωθεί ο ένας χρόνος παραμονής της Ν.Δ. στην κυβέρνηση, θα επιδιώξει πρόωρες εκλογές για να βγει η χώρα από την κρίση.Τις φήμες αυτές, φροντίζουν με τις παρεμβάσεις τους οι ‘αντάρτες’ βουλευτές της Ν.Δ., να τις πολλαπλασιάζουν.Και εκεί δημιουργούνται τα διάφορα σενάρια για την μη δυνατότητα αυτοδυναμίας του πρώτου κόμματος, τις διάφορες συνεργασίες κτλ.
Αυτά όμως που προβληματίζουν τον Καραμανλή, είναι δυο ενδεχόμενα: το ένα αφορά τις ίδιες τις εκλογές και το δεύτερο μετά, σαν το κερασάκι στην τούρτα.Και έρχομαι στο πρώτο αδιαμφισβήτητο γεγονός: αν γίνουν οι εκλογές πριν το 18μηνο, θα γίνουν με λίστα.
Εδώ είναι και το ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα της Ν.Δ. αλλά και του ΠΑΣΟΚ εν μέρει. Σε πάρα πολλές εκλογικές περιφέρειες, οι σχέσεις βουλευτών είναι αν όχι ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ, τουλάχιστον …παγωμένες.Πολλά στελέχη για παράδειγμα, του βουλευτή που θα μπει επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. επειδή ήρθε πρώτος σε σταυρούς το 2007, έχουν σφοδρή την επιθυμία να ΜΗΝ ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της ΛΙΣΤΑΣ, αλλά ΑΛΛΟ κόμμα, για να μην εκλεγεί έτσι ο …θανάσιμος εσωκομματικός τους αντίπαλος!Αυτό το σενάριο υπάρχει σε πολλούς νομούς, ιδιαίτερα στη Μακεδονία και στην Πελοπόννησο…Για να μην το τραβάω άλλο το θέμα, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στα διάφορα…αγαπημένα βουλευτικά "ζευγαράκια" σε όλη την Ελλάδα…
Ξέρετε που μπορεί να κατρακυλήσει το πανελλαδικό ποσοστό της Ν.Δ. αν "κάτσει" το σενάριο αυτό σε πέντε –έξι νομούς;
Το δεύτερο πρόβλημα, το οποίο θα προκύψει μετά τις εκλογές της ΜΗ αυτοδυναμίας, ακούει στο όνομα ΤΕΩΣ
Ο Ντε Γκρέτσια φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να κάνει την ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ στην πολιτική κατάσταση της χώρας μας, μέσω όμως του "καλού παιδιού" του "όμορφου παιδιού", του "καλού οικογενειάρχη"’ κτλ γιού του ΠΑΥΛΟΥ.
Εδώ, ανακατέψτε τις τελευταίες του επισκέψεις στην Ελλάδα, τις διάφορες συνεντεύξεις του στα κανάλια εσωτερικού-εξωτερικού και τις εφημερίδες, μέχρι και τα τελευταία του πλάνα στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου….
Ένα νέο κόμμα ΟΛΩΝ των Ελλήνων, με επικεφαλής τον ΠΑΥΛΟ! Το νέο Σωτήρα της Πατρίδας! Φαντάζεστε πόσοι αγανακτισμένοι Έλληνες, μπορούν να δουν στο πρόσωπό του, τον άνθρωπο που θα βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο; Αυτό φαντάζεται και ο Καραμανλής….
Για τον Καρατζαφέρη δεν γράφω λέξη, γιατί θα είναι ο πρώτος που θα …προσχωρήσει! Τι θα κάνει όμως η Αγία Οικογένεια;
---------------------------- (Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...)
# posted by press.gr@hotmail.com @ 4:48:00 πμ 0 comments

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου