08 Σεπτεμβρίου 2008

Γάμοι με το πατρώο ελληνικό τυπικό ή… με αλλότριο;

Για πάμε σιγά-σιγά,χωρίς φόβο και πάθος,να αρχίσει η απελευθέρωση!!!Είναι δύσκολη βέβαια η απαγκίστρωση,αλλά όχι ακατόρθωτη!!!!Σήμερα λίγοι πρωτοπόροι,αύριο θα ακολουθήσουν πολλοί,μέχρι που στο τέλος θα σπάσει το φράγμα!!!!!!
____________________________________________

http://www.schizas.com/site3/
Γάμοι με το πατρώο ελληνικό τυπικό ή… με αλλότριο;
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
08.09.08
Γάμοι με το πατρώο ελληνικό τυπικό ή… με αλλότριο;Με αφορμή τις ευχές του αγαπητού Πολύδωρα από την μακρινή Αυστραλία για τους ελληνικούς γάμους, έκανα ορισμένες σκέψεις τις οποίες μεταφέρω εδώ.

Οι γάμοι με το πατρώο ελληνικό τυπικό θα εξαπλωθούν διότι αποτελούν μια αδήριτη αναγκαιότητα. Ήδη οι αιτήσεις είναι αρκετές και προγραμματίστηκαν να ξεκινήσουν και πάλι οι τελετές γάμων από τα τέλη του Αυγούστου. Αποτελούν αδήριτη αναγκαιότητα διότι πολλοί είναι οι Έλληνες που δεν επιθυμούν, γι αυτήν την τελετή που συμβολίζει μια τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους, ν’ ακολουθήσουν ιουδαϊκά πρότυπα. Προτιμούν, όταν νοιώθουν ότι η στεγνή τελετή του δημαρχείου δεν καλύπτει την εσώτερη ανάγκη που προσιδιάζει στις ψυχικές απαιτήσεις τους, να προχωρήσουν και σε μια δεύτερη τελετή – εφόσον όπως είδαμε ο νομοθέτης την προβλέπει και την δέχεται - με τυπικό που να ανταποκρίνεται στα ελληνοπρεπή ιδεώδη.

Τελευταία ανανέωση ( 08.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου