26 Ιανουαρίου 2009

Η ΑΡΓΩ ΚΑΙ Η ΥΒΡΙΣ ΤΟΥ...."ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ"!!!

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ!!!
ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ!!!!
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ;;;
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ....ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ!!!!!!!!!
ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΩΣ...ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΡΟ 12000 ΕΤΩΝ!!!!!!!!!
ΥΒΡΙΣ,ΥΒΡΙΣ,ΥΒΡΙΣ.
ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!
----------------------------------------------------------------------------------------
http://www.epanellinismos.com/

Μετά από 3.500 χρόνια η «Αργοναυτική εκστρατεία» θα αναβιώσει, σύμφωνα με τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του αντιπροέδρου της Βουλής Γ. Σούρλα και του Δημάρχου Βόλου Αλ. Βούλγαρη.

Τον Ιούλιο του 2009, η «Αργώ» θα ταξιδέψει για το Πότι της Γεωργίας, τη σημερινή Κολχίδα. Καπετάνιος της θα είναι ο Απ. Κούρτης, ο οποίος θα κατευθύνει τους κωπηλάτες που θα συμμετάσχουν στο εγχείρημα.

Είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σούρλας ότι «το σχέδιο θα πετύχει κι η «Αργώ» μετά από 3.500 χρόνια θα ξαναπάει στην Κολχίδα. Ό,τι κι αν γίνει, το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη μεταφορά της «Αργούς» με εμπορικό πλοίο μέχρι το Μπατούμι και από εκεί το ταξίδι 40 ναυτικών μιλίων μέχρι το Πότι της Γεωργίας. Εκεί θα διοργανωθεί μεγάλη εκδήλωση υποδοχής, που θα τιμηθεί με την παρουσία του Πατριάρχη Γεωργίας Ηλία Β'.

Στο Μπατούμι θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο μέρος του Συνεδρίου για την «Αργώ», που είχε αρχίσει την περασμένη χρονιά στο Βόλο.

Σύμφωνα με τον κύριο Σούρλα, οι Γεωργιανοί έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για το εγχείρημα και υποσχέθηκαν να δώσουν χέρι βοήθειας, υποστήριξης και φιλοξενίας.

Σε ό,τι αφορά στην οικονομική κάλυψη του εγχειρήματος: «Μέρος των εξόδων θα καλυφθεί από τη Βουλή και το Δήμο Βόλου, ενώ θα ζητηθούν χρήματα τόσο από το Υπουργείο Πολιτισμού όσο και από χορηγούς», δήλωσε ο κ. Σούρλας. Αυτό που φαίνεται να μένει ακόμα, είναι η υπογραφή του πρωτοκόλλου- συμφωνητικού μεταξύ των δημάρχων Βόλου, Μπατούμι και Πότι.

Η αναβίωση του μύθου της Αργοναυτικής Εκστρατείας έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού και του Γεωργιανού Κοινοβουλίου, της Βουλής, του Υπουργείου Πολιτισμού και της ανεξάρτητης Δημοκρατίας της Αντζαρίας.



zougla.gr

Υ.Γ.
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΜΥΘΟΣ-ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΤ'ΕΣΑΣ-,ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου