26 Ιανουαρίου 2009

ΠΝΕΟΥΝ ΤΑ ΛΙΣΘΙΑ....

ΚΙΝΕΖΟΒΟΥΔΙΣΜΟΣ,ΑΡΑΒΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ,ΡΩΣΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ....
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ;;;;;;
------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ?? ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ!!!!

Εξ αιτίας της αδρανείας των Ελλήνων, ενώ ο ιουδαιοχριστιανισμός σήμερα καταρρέει σε όλη την Ευρώπη, στην Ελλάδα έχει ανεβεί στην πλάτη του Ελληνιστικού κινήματος και με το μαστίγιο του καβαλάρη φωνάζει: Εμπρός, πολεμείστε για την σωτηρία ...ΜΑΣ(!) Παλέψτε Έλληνες για να σωθεί ο ...χριστιανισμός (!!) Εάν χαθούμε εμείς θα ...χαθείτε και σεις(!!!). Τι συγκινητικό παραμυθάκι...

Μόνον ένας ηλίθιος θα πολεμούσε για να σωθεί η ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων. Επειδή όμως οι Έλληνες δεν είναι τόσο πρόβατα και τόσο ανόητοι όσο τους θεωρούν οι χριστιανοί δημαγωγοί, άρχισαν να συνειδητοποιούν την μισελληνική φύση του ιουδαιοχριστιανισμού. Γι' αυτό έχει καταλάβει πανικός τους παπάδες, γιατί θα βρεθούν χωρίς πρόβατα στο μαντρί. Γι' αυτό χρησιμοποιούν και τις περίφημες «μαθηματικές εξισώσεις»:

Ελληνισμός=χριστιανισμός=ορθοδοξία=παπάδες, που σημαίνουν ότι όποιος κτυπάει τον Ιερωνυμο κτυπάει τον ...Ελληνισμό(!!).

Τα επιχειρήματα των χριστιανών κατά των αναδυομένων Ελλήνων στο θρήσκευμα είναι καταπληκτικά, πραγματικά υποδείγματα προπαγάνδας. Η ευρηματικότης τους εντυπωσιακή: «Είστε φανατικοί ...σχοινοβατείτε ...θα αφανιστούμε αν χάσουμε την ορθοδοξία(όχι αν χάσουμε τον Ελληνισμό μας, η ορθοδοξία να μην χαθεί)».

Και συνεχίζουν απτόητοι: «Ας τα ξεχάσουμε τώρα ...να ενωθούμε όλοι κάτω από την σημαία της ορθοδοξίας εκεί βρίσκεται η δύναμή μας(δεν ζητούν ένωση κάτω από την σημαία του Ελληνισμού αλλά κάτω από την σημαία της ...βυζαντινής λαίλαπας). «Μας δυσαρεστείτε με την στάση σας(το ότι αποκαλύπτουμε την γενοκτονία των Ελλήνων από τους χριστιανούς)». «Η θετική προσφορά της ορθοδοξίας στον Ελληνισμό δεν αμφισβητείται (βεβαίως, κάψιμο βιβλίων και συγγραφέων)».

Έτσι κλαψουρίζουν οι ιουδαιοχριστιανοί παπάδες γιατί ξέρουν αυτό που ήξερε ο Στάλιν το 1940, ότι ο Ρωσικός λαός δεν έδινε δεκάρα για τον κομμουνισμό και δεν επρόκειτο να πολεμήσει για να σώσει τον κομμουνισμό από την εισβολή των Γερμανών Ναζί. Γι' αυτό πολύ έξυπνα ο Στάλιν έριξε το σύνθημα «Να σώσουμε την πατρίδα», μετέτρεψε τον πόλεμο σε πατριωτικό. Έτσι και η ορθοδοξία, ξέρει ότι ουδείς Έλλην θα πολεμήσει για την σωτηρία των παπάδων ενώ όλοι θα πολεμήσουν για την Ελλάδα. Έξυπνα λοιπόν χρησιμοποιούν την εξίσωση: «επίθεση κατά της ορθοδοξίας=επίθεση κατά της Ελλάδος».

Μας μιλούν συνεχώς για ελληνοχριστιανούς. Δεν υπάρχει έννοια ελληνοχριστιανού ανθρώπου, είναι δικής τους κατασκευής. Τι είδους όρος είναι αυτός; Δεν μπορείς να είσαι ταυτοχρόνως και Έλλην και ιουδαιοχριστιανός. Ή Έλλην ή ιουδαιοχριστιανός, και τα δύο δεν γίνεται. Δεν μπορείς να είσαι ταυτοχρόνως και άντρας και γυναίκα, ένα από τα δύο. Και τα δύο δεν γίνεται, εκτός αν είσαι υβρίδιο. Και αυτό είναι στην πραγματικότητα ο ελληνοχριστιανισμός: μία υβριδική ιδεολογία. Και επειδή χριστιανισμός=ιουδαϊσμός, οι χριστιανοί δεν μπορούν να μιλάνε για ελληνοϊουδαικό πολιτισμό. Κτυπάει άσχημα στο αυτί, γι' αυτό ονομάζουν τον ιουδαϊσμό τους χριστιανισμό.

2. Οι «Ελληνικές» ρίζες του ιουδαιχριστιανισμού.

Αν πραγματικά ο ιουδαιοχριστιανισμός είχε τις ρίζες του στον Ελληνισμό τότε θα μας δίδασκαν στο σχολείο οι καθηγητές την κοσμογονία του Ησιόδου και όχι την κοσμογονία των εβραίων. Θα είχαμε για προφήτες την Πυθία και του Έλληνες μάντεις, ο ραβίνος Τζεσουά θα αναφέρετο στους Νόμους του Σόλωνος/Λυκούργου και όχι στον νόμο του Μωϋσή. Θα έλεγε «δεν ήρθα να καταργήσω τους νόμους του Λυκούργου αλλά να τους συμπληρώσω», ενώ είπε «δεν ήρθα να καταργήσω τον νόμο του Μωϋσή αλλά να τον συμπληρώσω». Οι επίσημοι σοφοί μας θα ήταν ο Ηράκλειτος, ο Θαλής και όχι ο Σαούλ-Παύλος. Και ο Τζεσουά θα ήτο υιός του Διός και όχι του Ιεχωβά.

Αρα οι ιουδαιοχριστιανοί προπαγανδιστές είναι φθηνοί δημαγωγοί και ψεύτες. Με τόσα οφθαλμοφανή ιουδαϊκά στοιχεία κάνουν του κόσμου τις αλχημείες για να αποδείξουν ότι η ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων έχει ρίζα Ελληνική. Αυτό ονομάζεται εξαπάτηση του Ελληνικού λαού. Προδίδουν τον Ελληνισμό, και γίνονται 5η φάλαγγα του σιωνισμού στην Ελλάδα και από πάνω έχουν το θράσος να λένε ότι εμείς είμαστε πράκτορες του σιωνισμού.

Αν έχουμε λάθος στους χαρακτηρισμούς μας τότε να μας αποδείξουν το αντίθετο. Ας δημοσιεύσουν μια απόφαση που να λέει ότι τα Ελληνόπουλα από εδώ και πέρα θα διδάσκονται και την Εθνική τους Θρησκεία και την ιουδαιοχριστιανική, μια που «ο ιουδαιοχριστιανισμός είναι η συνέχεια του Ελληνισμού»; Όχι, οι ιουδαιοχριστιανοί δημαγωγοί δεν πρόκειται να πάρουν τέτοια απόφαση γιατί μισούν τον Ελληνισμό που είναι άρρηκτα δεμένος με την Εθνική μας Θρησκεία. Όχι μόνο διδάσκουν την εθνική θρησκεία των εβραίων στα ελληνόπουλα μέσω της Παλαιάς Διαθήκης αλλά ταυτοχρόνως απαγορεύουν την διδασκαλία της Εθνικής Θρησκείας των Ελλήνων.

Έτσι αποδεικνύουν οι ιουδαιοχριστιανοί δημαγωγοί την συνέχεια Ελληνισμού-χριστιανισμού: διδάσκοντας την εβραϊκή θρησκεία στα ελληνόπουλα και απαγορεύοντας την ...Ελληνική!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου