13 Ιανουαρίου 2009

Τι είδους λαμόγια είναι οι φυγόστρατοι;;;

Τι θα κάνουν σε περίπτωση...πολέμου;Θα την κοπανήσουν όπως κάνουν πάντα!!!


-----------------------------------------------------------------------------
PRESS-GR

Φυγόστρατοι μεγαλοσχήμονες...

.
Ένα σύντομο σχόλιο σε αυτά που προέκυψαν με αφορμή τις «προνομιακές» ή και πολλές φορές ανύπαρκτες στρατιωτικές θητείες των πάσης φύσεως πολιτικών και άλλων επωνύμων. Γιατί αγχώνεστε βρε παιδιά; Βλέποντας το ζήτημα από ιστορικής πλευράς είναι πασιφανές ότι ακόμη και αν είχαν υπηρετήσει οι εν λόγω φίρμες, πάλι δεν θα υπήρχε περίπτωση να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε τυχόν πόλεμο.
Το ιστορικό παράδειγμα του `41 είναι πολύ, μα πάρα πολύ πρόσφατο. Ρωτήστε τους παλιότερους ή διαβάστε ιστορία.
Οι "χάιδες" της εποχής την κάνανε κατά Λονδίνο μεριά και οι λοιποί «μάχιμοι» εξ`αυτών παραθέριζαν στο … τροπικό Κάιρο. Όσο για τις μάχες; Σε αυτές συμμετείχαν οι ανώνυμοι. Η πλέμπα.
Όσο για αντίσταση στους ΝΑΖΙ; Ε πια αυτό και αν δεν είναι γνωστό σε όλους! Ποιοι λέτε να συμμετείχαν; Οι τότε Ελληνάρες και οι λοιποί πατριώτες του γλυκού νερού; ΟΧΙ. Αυτοί συνεργάστηκαν. Ο κλήρος έπεσε στους άκουσον άκουσον «διεθνιστές, προδότες, μιάσματα κλπ.» Στους «απάτριδες» Κομμουνιστές δηλαδή.
Πηγαίνοντας πιο πίσω ιστορικά. Ξέρουμε (όσοι το ψάχνουμε) ότι είναι δεδομένο πως την Πόλη την υπερασπίστηκαν από τους Τούρκους καμιά 5-6.000 ανώνυμοι φουκαράδες μαζί με 3.000 Βενετσιάνους (αλλοδαπούς δηλαδή) μισθοφόρους. Που ήταν οι δεκάδες χιλιάδες επώνυμοι, προύχοντες, κληρικοί, μοναχοί και λοιποί opinion makers και leaders της εποχής; Είτε κρυμμένοι στα υπόγεια των μοναστηριών ψάχνοντας τρόπους συνθηκολόγησης ή στο εξωτερικό….
Αυτά τα πολύ ολίγα. Γι`αυτό λοιπόν μην εξιστάμεθα με τραγουδιστές, ποδοσφαιριστές, δημοσιογράφους ή ακόμη και Υπουργούς Άμυνας (!) ή βουλευτές που δεν πάνε φαντάροι.
Και να πηγαίνανε: ΔΩΡΟΝ ΑΔΩΡΟΝ.
Η ιστορία μας βρίθει παραδειγμάτων. Άλλωστε εμείς ως γνήσια κορόιδα, θα συνεχίζουμε να τους ψηφίζουμε ή να τους ακούμε στα σκυλάδικα. Άσχετα αν δεν υπήρξαν ποτέ θαλαμοφύλακες….
ΜΑΡΚΟΥΖΕ
------------ (Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου