30 Ιανουαρίου 2010

HAΑRPαχτές


Κάποιοι θεωρούν πως ο σεισμός στην Αϊτή ήταν απλά μια πρόβα τζενεράλε για το σεισμό *που θέλουν να προκαλέσουν μελλοντικά οι ΗΠΑ στο ΙΡΑΝ, ενώ με την παρούσα "δοκιμή" στην Αϊτή τους δίνεται "η ευκαιρία" να επέμβουν με το στρατό τους, "ως δήθεν ειρηνευτική δύναμη αλληλεγγύης και βοήθειας", ώστε να βάλουν χέρι στα κοιτάσματα πετρελαίου της Αϊτής, που φέρεται να είναι πιο πλούσια από αυτά της Βενεζουέλας...( κύριος επενδυτής στην Αϊτή είναι οι ΗΠΑ...).

Υπενθυμίζεται ότι στην Αίτή στάλησαν 13.000 Αμερικανοί στρατιώτες (ειρηνευτική δύναμη αλληλεγγύης και βοήθειας!), για να συντονίσουν τις ενέργειες και να βοηθήσουν τη χώρα.

Δεν είναι λίγο περίεργο ότι άμεσα γειτονικές περιοχές που είναι υπό αμερικάνικη επιρροή δεν έπαθαν τίποτα από τον σεισμό;

*Το σύστημα HAΑRP τέμνει την γή. Σύμφωνα με επιστήμονες που ασχολήθηκαν με το θέμα σε Αμερική και Ευρώπη, είναι δυνατόν τα χημικά που αφήνουν τα αεροσκάφη πίσω τους να έχουν ρόλο υποστήριξης στις πειραματικές λειτουργίες του υπερόπλου. Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία ανθρώπου ο οποίος είδε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο chemtrails πάνω από τη νησί της Ικαρίας. Το ίδιο βράδυ στην Ικαρία έγινε σεισμός. Σύμπτωση; Έτσι λένε οι επιστήμονες. Η Ελλάδα είναι όντως μια σεισμογενής περιοχή. Ωστόσο ο οποιοσδήποτε που θα ήθελε να δοκιμάσει ένα όπλο το οποίο μπορεί να προκαλέσει σεισμούς, δεν θα το δοκίμαζε σε περιοχή που δεν έχει ιστορικό σεισμών ώστε να μην τραβήξει την προσοχή.

Ας αναφέρουμε όμως και κάτι ευχάριστο. Οχι κάποιος έλληνας στρατιώτης, αλλά ο Σωτήρης Δανέζης ήταν "σωτήρας" ενός 24χρονου στην Αϊτή...

Δείτε πως πριέγραψε τα περιστατικά αλλά και την κατάσταση στην Αϊτή ο Σωτήρης Δανέζης σε πρωινή εκπομπή του Mega...

Πηγή1

Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου