17 Ιουλίου 2010

Οι εβραιόπληκτοι ηγέτες της χώρας μας...‏

e mail αναγνώστη

Θυμίζω στους φίλους ότι στις 31/05/2010 οι εβραίοι δολοφόνησαν 9 ή και περισσότερους ανθρώπους στην επίθεση που εξαπέλυσαν στα έξι πλοία του "στόλου της ελευθερίας" ενώ έπλεαν 65 ν.μ. μακριά από το ισραήλ...και τι έγινε μετά? Έχουν περάσει 2,5 μήνες...και καμία ουσιαστική αντίδραση από κανένα κράτος, καμία "υπερδύναμη"...

η αντίδραση της δικής μας χώρας ήταν:

"Όπως έγινε γνωστό από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, διεκόπη η ελληνο-ισραηλινή άσκηση με την επωνυμία "Μίνωας 2010", που επρόκειτο να ολοκληρωθεί στις 3 Ιουνίου, με αφορμή τις εξελίξεις με την ανθρωπιστική βοήθεια προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα, ενώ ματαιώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του ισραηλινού αρχηγού ΓΕΑ στην Ελλάδα"

και τώρα διαβάστε το παρακάτω κείμενο από το Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr, 16/07/2010.




"Eιδική" ισραηλινή άσκηση στο Αιγαίο - Οκτώβριο η δεύτερη φάση της ΜΙΝΩΑΣ 2010 (ανανέωση)

"Μεγάλη άσκηση εναέριου ανεφοδιασμού . ελικοπτέρων πρόκειται να εκτελέσουν στις 18 και 19/07 ισραηλινά αεροσκάφη και ελικόπτερα στο Αιγαίο μετά από συμφωνία στην οποία ήρθε το Τελ Αβίβ με την ελληνική κυβέρνηση. Τέτοιου είδους άσκηση δεν έχει επαναληφθεί ποτέ στο παρελθόν και σίγουρα φωτογραφίζει την προετοιμασία μιας επιχείρησης ειδικών δυνάμεων στο βάθος της εχθρικής ενδοχώρας, είτε σε διαμόρφωση CSAR είτε σε διαμόρφωση μεταφοράς προωθημένων παρατηρητών κατάδειξης και κατεύθυνσης πυρών. Δηλαδή «Ιράν». Η άσκηση στην οποία δεν θα έχουν καμία άμεση εμπλοκή οι ελληνικές δυνάμεις θα περιλαμβάνει αεροσκάφη C-130 ειδικά διαμορφωμένα σε ρόλο ιπτάμενων τάνκερ και ελικόπτερα CH-53 Sea Stallion. Η άσκηση καλύπτεται από πέπλο μυστικότητας, τόσο για το γεγονός ότι έρχεται μερικές εβδομάδες μετά τα γεγονότα στα ανοικτά της Γάζας με την νηοπομπή που μετέφερε εφόδια, όσο και για τον "ειδικό" χαρακτήρα της.
Ο διάδρομος-περιοχή των σχετικών δραστηριοτήτων εκτείνεται από τα όρια FIR Αθηνών με FIR Λευκωσίας, μέχρι τα βορειοδυτικά Καρπάθου, και από εκεί έως βορειοανατολικά του Αγ.Όρους.
Επίσης, όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, έχει κατ'αρχήν συμφωνηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο να επαναληφθεί η άσκηση ΜΙΝΩΑΣ 2010 που διακόπηκε τον περασμένο Μάϊο, λόγω των γεγονότων με την νηοπομπή. Απομένει η τελική έγκριση του υπουργείου Εξωτερικών.
Το γεγονός ότι η Ελλάδα λίγες εβδομάδες μετά τα γεγονότα αποκαθιστά την στρατηγική της σχέσες με το Ισραήλ, μόνο τυχαίο δεν είναι...
Πάντως σε ένα άλλο επίπεδο, αυτό των υπηρεσιών πληροφοριών, οι ισραηλινές υπηρεσίες έχουν εντοπίσει στα Κατεχόμενα «υψηλή κινητικότητα» τουρκικών ειδικών δυνάμεων."

Και ερωτώ πώς και με ποιό τρόπο αποκαταστήσαμε τις σχέσεις μας με το Ισραήλ? 

Η ερώτηση είναι ρητορική... οι εβραίοπληκτοι ηγέτες της χώρας μας ξέρουν να δίνουν γη και ύδωρ χωρίς ανταλλάγματα...αλλά ως εδώ... τίποτα πλέον δεν θα μένει κρυφό, τίποτα δεν θα περνάει απαρατήρητο...

"Τρίς γαρ μυρίοι εισίν επί χθονί πουλυβοτείρη
αθάνατοι Ζηνός φύλακες θνητών ανθρώπων
οι ρα φυλάσσουσιν τε δίκας και σχέτλια έργα
ηέρα εσσάμενοι, πάντη φοιτώντες επ' αίαν"
(Ησίοδος, Έργα και Ημέραι, στιχ.252-255)
--
Adonis mp

Σχετικά θέματα:

Άσκηση "Glorius Spartan 2008" και ερώτηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Ερώτηση στη Βουλή για την άσκηση "Glorious Spartan 2008"

Attack on "ΣΦΕΝΔΟΝΗ"...

Κοίτα ποιος μιλάει….

Η απίστευτη σφαγή στο "Στόλο της Ελευθερίας".Μητσοτάκης, Κοέν, Δήμου, Φραγκουδάκη και τα άλλα τα "παιδιά", αναγκάζονται τώρα και κρύβονται.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες των πρώτων Ελλήνων που έφτασαν πριν λίγο(Εχει χτυπηθεί ο Γιάννης Καρυπίδης;;)

«Πάρε τους ω Γιαχβέ, όπως τ’ αρνιά προς το σφαγείο και ετοίμασέ τους για το μακελειό».(Ιερεμίας,12.3)

Ξαναζητά το Ισραήλ τον εναέριο χώρο μας για...άσκηση!

Η.Π.Α.,Ισραήλ-Ιράν και στη μέση η Ελλάς!!!.

Εγκλήματα πολέμου καταλογίζει στο Ισραήλ ο ΟΗΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου