17 Ιουλίου 2010

GAP...ΓΚΑΡ και γκαρίσματα...


marathonΜία -πολύ μεγάλης σημασίας- ιστορική επέτειος πλησιάζει. Πρόκειται γιά την μάχη του Μαραθώνα, πριν 2.500 χρόνια (Δείτε)... Δυστυχώς, η ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού-Τουρισμού δεν ασχολείται, με κίνδυνο, η επέτειος, να μείνει αναξιοποίητη γιά την προβολή της Ελλάδας σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο (part time) υπουργός Π. Γερουλάνος και o υφυπουργός Γ. Νικητιάδης, τόχουν ρίξει στα -προσωπικά- ταξίδια αναψυχής, με χρήματα των κορόϊδων φορολογούμενων, τα οποία επίσημα βαφτίζουν ως... ''προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό''! Και οι δύο, αποδεδειγμένα, δεν μπορούν ν' ασχοληθούν με σοβαρά ζητήματα και η ημέρα της επετείου είναι πολύ κοντά. Λογικά οι προετοιμασίες θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει στις αρχές του χρόνου. Δυστυχώς, φαίνεται ότι πάλι θα γίνουν οι νεοελληνικές συνηθισμένες ''δουλειές του ποδαριού'', γιά εσωτερική κατανάλωση μόνο, ενώ και ο απόδημος Ελληνισμός, που θα έπρεπε ήδη να λειτουργεί ως ''προπαγανδιστής'' της επετείου παγκόσμια, κοιμάται τον ύπνο του...ΣΑΕ.
Υπήρξε η σκέψη ο GAP να διαφημίσει την επέτειο, κάνοντας την διαδρομή Μαραθώνας-Φάληρο με κανό. Αλλά ιστορικοί εξήγησαν στο υπουργείο Πολιτισμού-Τουρισμού και στο Μέγαρο Μαξίμου ότι, την θαλάσσια διαδρομή την είχαν κάνει τα...περσικά πλοία, με στόχο την κατάληψη της Αθήνας, μετά την μάχη του Μαραθώνα Τελικά, αποφασίστηκε να τρέξει την κλασσική διαδρομή μαραθώνιου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του GAP.

(Γιά να μην ξεχνάμε) Οι ισραηλινο-εβραϊκές οργανώσεις-λόμπι στις ΗΠΑ, γιά τον GAP: «There is no better friend in Greece of the Jewish community, of Israel and of the United States than you, Mr. Papandreou.»
(Αναλυτικά στα δεξιά της σελίδας και κάντε κλικ στα σχετικά links. Αποκαλυπτικό άρθρο, Δεκέμβριος 2006)

'Εχουμε αρχηγό βαρβάτο...
Ο μεγάλος GAP κατάφερε, γιά πρώτη φορά μετά την πτώση της χούντας, να κάνει την Ουάσιγκτον ειδικά, αλλά και τις φανερές και κρυφές λέσχες του πλανήτη, να τρίβουν τα χέρια από ικανοποίηση, αφού ανώδυνα γιά το διεφθαρμένο πολιτικό-κομματικό κατεστημένο της Αθήνας, ο ελληνικός λαός χρησιμοποιείται ως πειραματόζωο, μέτρων κι έμμεσης υποταγής. Ο
''παγκόσμιας ακτινοβολίας'' (πήρε και τα εύσημα του πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα), o ''καταλληλότερος'', ο υπέρμαχος της παγκοσμιοποίησης, σχέδιου Ανάν κλπ, o εκλεκτός των νταβατζήδων, αφού ''γέμισε'' τις φυλακές με λαμόγια πολιτικούς, συνδιαλέγεται σε συμπόσια, ώστε η Σοσιαλιστική Διεθνής με την πράσινη ανάπτυξη, να σώσει και τον πλανήτη. Στην πλέον δύσκολη περίοδο γιά την Ελλάδα, ο μόνιμα σε διακοπές ταξιδευτής-πρωθυπουργός της, χωρίς σχέδιο και στρατηγική, ομιλεί περί (πράσινων) ανέμων (κοπανιστών) και υδάτων και πάει ''στο άγνωστο με κανό την ελπίδα'', χρησιμοποιώντας GPS προκαθορισμένο, made in USA, γιά να μην τον χάσουν, στην πορεία...
http://www.kalami.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου