12 Δεκεμβρίου 2010

Τα πρόσωπα πίσω από το ΒίκιΛεκές (σόρρυ WikiLeaks)...

Πριν λίγες μέρες έλεγα τι εστί βερύκοκο... σόρρυ, τι εστί ΒίκιΛεκές, τώρα έχει γίνει διάσημη τούτη η Βίκι, αλλά στο χέρι όλων μας ήταν να δουμε τι "καπνό φουμάρει"... και δεν την πιάνει ούτε η "απαγόρευση καπνίσματος"... 

Κάποιοι δεν έβλεπαν απλά πως ήταν αντι-περισπασμός από το ίδιο σύστημα...
Τώρα το βλέπουνε πολλοί
αυτό είναι ευτύχημα...

Είπαμε ο κλέφτης και ο ψεύτης για λίγο μόνο  χαίρονται...

Πληροφορία από το φίλο Κωστή που βρήκε σε άλλη Πηγή...

Ειδικού Συνεργάτη


Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ονόματα των μελών του Δ.Σ. του WikiLeaks. Από την παράθεσή τους μπορεί κανείς να συμπεράνει και τους σκοπούς τους:


Μπεν Λόρι( Ben Laurie), πρώην αξιωματούχος ασφαλείας του Google. (σημ. τοξότισσας είναι αυτοί που μέσω του φάτσα μπουκ έχουν πλέον τον αριθμό κουνηστού που είχα δώσει... τώρα έχει το κουνηστό μου και η ΒίκιΛεκές)

Βαν Νταν (Wan Dan), ο άνθρωπος που υλοποίησε την Πορτοκαλί Επανάσταση το 1998.
Βανγκ Γιουκάι (Wang Youcai), ιδρυτής του Δημοκρατικού Κόμματος της Κίνας.
Ξια Κιανγκ (Xia Qiang), Πρόεδρος του Προγράμματος Κίνα – Ιντερνέτ του Πανεπιστημίου Μπέρκλεϊ, ο οποίος εργάζεται στο Ραδιοφωνικό σταθμό Free Asia του Σόρος.
Τάσι Ναμγκιάλ Καμσιτσάν (Tashi Namgyal Khamsitsan), που συνδέεται με την «Δημοκρατική Πλατφόρμα» του Σόρος και παίζει το χαρτί της Δύσης έναντι του Θιβέτ.
Προσθέστε σε όλα αυτά το γεγονός ότι ο αμφιλεγόμενος κερδοσκόπος Τζορτζ Σόρος μόλις εντάχθηκε στη λίστα των 100 «μεγάλων στοχαστών» που έδωσε στην δημοσιότητα πρόσφατα το περιοδικό «Foreign Policy» (με τον κ. Παπανδρέου στην 79η θέση) και θα βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Οι αόρατοι κυβερνήτες του πλανήτη απασχολούν τις μάζες, κατά διαστήματα, με κάποια θέματα που εκείνοι καλλιεργούν , για να κάνουν ανενόχλητα τη δουλειά τους.

Όλος ο κόσμος ασχολείται σήμερα με τις «αποκαλύψεις» του Ιστότοπου Wilkileaks , οι οποίες «διέρρευσαν « μόνο σε τρεις εφημερίδες: Der Spiegel, Guardian, New York Times . Καμία από αυτές που δημοσίευσε τα «κουτσομπολιά» των διπλωματικών υπηρεσιών δεν αναρωτήθηκε ποιος είναι ο ιδρυτής του Ιστότοπου Julien Assange - πώς ζει χλιδάτη ζωή , πού βρίσκει τόσα χρήματα, πώς δίνει συνεντεύξεις στην καρδιά του Λονδίνου και δεν συλλαμβάνεται, ο καταζητούμενος….
Όταν η ομάδα Ρότσιλντ-Ροκφέλλερ-Μόργκαν ξεκίνησε την εφαρμογή του σχεδίου πυραυλικής ασπίδας, αξίας ενός τρις δολαρίων το 2001, είχαμε την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους.

Ο σκοπός του ήταν να προκαλέσουν το φόβο για την τρομοκρατία και να θέσουν τον πλανήτη υπό τον πλήρη έλεγχο τους. Ακόμα και ο πρώην αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας Τζόζεφ Στίγκλιτς δεν δίστασε να πει ότι οι Δίδυμοι Πύργοι κατέρρευσαν από τη «σπείρα» που διοικεί την αμερικανική αυτοκρατορία.
Το σχέδιο τους δέκα χρόνια μετά πλησιάζει στην ολοκλήρωση του. Η αντιπυραυλική ασπίδα θα εγκατασταθεί με την ομπρέλα του ΝΑΤΟ σε όλο τον κόσμο. Τα έσοδα γνωστό ποιοι θα τα εισπράξουν…..
Με τις αποκαλύψεις που κάνουν τώρα θέλουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια μας ή να εκβιάσουν κάποιους που αρνούνται να αποδεχτούν τα επόμενα χειρότερα σχέδια τους;

Πηγή...

1 σχόλιο:

  1. Το Wikileaks.org βρίσκεται κάτω από συνεχή επίθεση. Μπορείτε να βρείτε το Wikileaks σε «αντίγραφα-mirrors» στις ακόλουθες διευθύνσεις:
    http://wikileaks.gr/index.php?title=Wikileaks.org_mirrors

    ΑπάντησηΔιαγραφή