28 Μαΐου 2013

CYPRUS MOTHERLAND LAND BANK - E.N.D. (ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ)



CYPRUS MOTHERLAND LAND BANK - E.N.D.
(ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ)

απομανητοφώνησης της ομιλίας του Δόκτορος Λαμπράκη προέδρου της E.N.D. και του κυρίου Βαλσαμάκη εκπροσώπου τύπου της E.N.D στον δημοσιογράφο Νίκο Αμάραντο για το Art FM της Κύπρου 24/05/2013)


Δόκτορ Λαμπράκης: Υπάρχει μία οργάνωση στην Αμερική η οποία ονομάζεται C.A.N.A. Cyprus Action Network of America. Εκείνοι οι οποίοι είναι στο διοικητικό συμβούλιο είναι ο κύριος Νίκ Τανέρης και η σύζηγός του Γεωργία Μαραθεύτης η οποία είναι και δικηγόρος, ο Ιωαννίδης, ένας κύριος Λουκής Λουκαϊδης, η Φανούλα Αργυρού από το Λονδίνο, ο κύριος Γιαλτουρίδης - γνωστός και μη εξαιρετέος και όλη αυτή η παρέα ή μάλλον σπείρα εντελώς ανεξάρτητα από τη δική μας προσπάθεια, αντιπροσωπεύει το εξής: Στην Washington έχει δημιουργηθεί μία οργάνωση από την τουρκική πλευρά η οποία ονομάζεται Turkish Republic of North Cyprus. Αυτό είναι το όνομα που χρησιμοποιεί η παράνομη οντότητα στο βόρειο τμήμα της Κύπρου αλλά αυτή η εταιρεία στην Washington είναι ένας Μ.Κ.Ο. (Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός) και έχει ένα παρακλάδι που λέγεται Immovable Property Comission. (I.P.C.) , Επιτροπή Ακινήτου Περιουσίας. Αυτά τα αναφέρω επειδή κατ'επανάληψη τις τελευταίες μέρες ο "σοφός" Γιαλτουρίδης και ο "σοφός' Ιγνατίου και οι υπόλοιποι της σπείρας και την ονομάζω σπείρα διότι περι σπείρας πρόκειται καθότι άλλοι μεν εξαρτώμενοι από τη μισθοδοσία του κυρίου Μπόμπολα προσπαθούν με κάθε τρόπο να προλάβουν οποιαδήποτε λύση στην Κύπρο που θα αλλάξει τα δεδομένα. Οι υπόλοιποι δε με κίνητρα που θα τα ακούσετε τώρα. 

Η εταιρία αυτή λοιπόν που ονομάζεται Turkish Republic of North Cyprus είναι ένας Μ.Κ.Ο. ο οποίος δημιουργήθηκε στην Washington D.C. και η θυγατρική του το Immovable Property Comission. (I.P.C.) έχουν σκοπό να αγοράσουν τις περιουσίες των Ελληνοκυπρίων υπέρ της Τουρκίας. Αρωγό και βοηθό συγκεκαλυμένο βεβαίως βρήκαν τους ως άνω κυρίους που σας είπα. Δηλαδή ο κύριος Λουκής Λουκαϊδης ο οποίος ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου στην Κύπρο και ο οποίος προηγουμένος συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο, για κάποιο λόγο αρχικώς δεν συμφωνούσε με την παρουσία της εταιρείας 
Immovable Property Comission. (I.P.C.) αυτή η εταιρεία μαζί με την Immovable Property Comission. (I.P.C.) προσπαθούν να αγοράσουν τις περιουσίες των Ελληνοκυπρίων υπέρ των Τουρκοκυπρίων. Αυτό λοιπόν το I.P.C. ήταν εχθρός του κυρίου Λουκαϊδη αρχικά και εντελώς ξαφνικά για κάποιο λόγο αντεστράφει εντελώς η θέσις του και είπε πως ο μόνος τρόπος για να αποζημιωθούν οι Κύπριοι είναι να πάνε στο I.P.C. και τα λέω αυτά για να τα ακούσει ο κύριος Γιαννάκης Μάτσης του οποίου το όνομα δεν το εμφανίσαμε εμείς, το προώθησε όμως ο κύριος Ιγνατίου και ο κύριος Γιαλτουρίδης. Γι'αυτό το λόγο λοιπόν θέλω ο κύριος Γιαννάκης Μάτσης να ακούσει ποιοί είναι εκείνοι οι οποίοι του επετέθησαν. Κύριε Μάτση σας επετέθησαν αυτοί που επιθυμούν να πάρουν τις περιουσίες των Ελληνοκυπρίων οι Τούρκοι. Επειδή όμως υπήρχε μιά προηγούμενη δικαστική διαμάχη όπου ένας Έλληνας δικηγόρος στήν Washington είχε κερδίσει μία παρόμοια υπόθεση και εάν ενθυμάστε μερικά χρόνια πρίν, το 2010 και 2011 υπήρξε μία σοβαρή κίνηση στην οποία συμμετείχαν 1000-1500 Ελληνοκύπριοι οι οποίοι προσπάθησαν να μυνήσουν την Τουρκοκυπριακή πλευρά όχι πλέον στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια γιατί τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια πρέπει να σας πω πως είναι υποχείρια της Ν.Τ.Π. (Νέα Τάξη Πραγμάτων) και δέν υπάρχει καμία αμφιβολία επ'αυτού. Επειδή όμως τα τελευταία χρόνια στην Αμερική έχει πνέυσει ένας άνεμος ελευθερίας παρ'όλο που σας είπα στην προηγούμενη συνέντευξη ότι υπάρχει μιά μεγάλη θανάσιμη διαμάχη για το ποιός θα επικρατήσει στην κορυφή και σ'αυτό θα αναφερθούμε λίγο αργότερα το ίδιο συμβαίνει και στο δικαστικό σώμα ιδιαίτερα στην Washington D.C.. Η Washington D.C. είναι κατά τη γνώμη μου και κατά τη γνώμη των περισσοτέρων νομικών ο καταλληλότερος τόπος για να μυνηθεί η τουρκοκυπριακή πλευρά με σκοπό την παραμονή των τίτλων στα χέρια των Ελληνοκυπρίων.
Δημοσιογράφος: Στα κατεχόμενα υπάρχει έξαρση στις πωλήσεις.
Δόκτορ Λαμπράκης: Αυτή η έξαρση από πωλήσεις πρέπει να θεωρηθεί επιτυχία του κυρίου Γιαλτουρίδη, του κυρίου Λούκη Λουκαϊδη της κυρίας Γεωργίας Μαραθεύτης, της κυρίας Φανούλας Αργυρού οι οποίοι τεχνηέντως και πάντα με πατριοτικό προπέτασμα, προωθούν τις πωλήσεις στο I.P.C. που είναι όπως είπαμε η επιτροπή ακινήτου περιουσίας που εξαρτάται κατευθείαν από την Τουρκία. Έτσι λοιπόν ο λόγος που έγιναν αυτές οι επιθέσεις τελευταία είναι επειδή απεκαλύφθησαν στον κύριο Ιγνατίου κάποια προδωτικά στοιχεία στην Κύπρο. Ο κύριος Γιαννάκης Μάτσης έχει τον διακαή πόθο να δεί τις περιουσίες των Ελληνοκυπρίων να παραμένουν σε Ελληνικά χέρια. Έτσι λοιπόν ο κύριος Γιαννάκης Μάτσης ο οποίος είναι ένας αληθινός πατριώτης ο οποίος ποτέ δεν πρόδωσε τα ιδεώδη του Ελληνισμού και της Κύπρου καλό θα είναι να ακούσει γιατί του επετέθει ο κύριος Ιγνατίου, ο κύριος Γιαλτουρίδης και ο λόγος τον οποίο δεν μπορούμε πλέον να το κρατάμε μυστικό είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν προσωπικό συμφέρον και σας το λέω εσάς κύριε Λούκη Λουκαϊδη έχετε προσωπικό συμφέρον οι περιουσίες των Ελληνοκυπρίων να πάνε σε Τουρκικά χέρια. Έτσι λοιπόν η διαδικασία και ο τρόπος και ο λόγος αλλά και οι αιτιολογίες αυτών των λυσσαλέων επιθέσεων των τελευταίων 15 ημερών είναι γιατί πατήσαμε ένα νεύρο που λέγεται περιουσίες των Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα.
http://immovablepropertycommission.org/

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ E.N.D.

Επειδή λοιπόν εμείς σαν E.N.D. παρουσιάσαμε ένα σχέδιο, ένα πραγματικά εύκολα υλοποιήσιμο σχέδιο όπου με τη δημιουργία της εταιρείας Cyprus Motherland Land Bank και παρακαλώ να μην συγχέεται το όνομα με τράπεζα. Αυτό είναι το όνομα της εταιρείας. Ο Αρτέμης Σώρρας λοιπόν προτίθετε να καταθέσει 20 δισεκατομμύρια δολλάρια στο ταμείο αυτό για να δημιουργίσει ένα Pulling - ένα σύνολο τίτλων ιδιοκτησίας που θα είναι κάτω από αυτήν την οντότητα και αυτή η οντότητα λοιπόν όταν αποκτήσει το 60% των τίτλων των κατεχομένων μέσω του Ο.Η.Ε. έχει το δικαίωμα να ζητήσει την επανένωση της κύπρου χωρίς να υπάρξει καμία άλλη διαδικασία. Αυτά που σας λένε πως θα μπούν οι τούρκοι είναι μόνο απειλές που εξαπολύουν. Σύμφωνα με τον Ο.Η.Ε. δέν μπορεί με οποιοδήποτε τρόπο απο τη στιγμή που επικρατεί το Αγγλικό δίκαιο στην Κύπρο ο τίτλος ιδιοκτησίας να αλλάξει χέρια χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του κυρίαρχου του τίτλου. Οι κυρίαρχοι ιδιοκτήτες των τίτλων της ελεύθερης Κύπρου να το ακούσουν πολύ προσεκτικά αυτό. Η πώληση των ακινήτων σας γής ή οποιονδήποτε κτηρίων στη βόρεια Κύπρο το μόνο που κάνει είναι να δώσει το νομικό έρεισμα στους τουρκοκυπρίους να ανακυρήξουν ανεξάρτητο κράτος. Οι τίτλοι αυτοί πρέπει να παραμείνουν σε Ελληνικά χέρια σε μία οντότητα την οποία εσείς θα κοντρολάρετε.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ CYPRUS MOTHERLAND LAND BANK - E.N.D.

Αυτό το κάνει ο Αρτέμης Σώρρας επειδή υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στους εκδιωχθέντες από τον Βορρά γιαυτό το λόγο τα χρήματα αυτά θα είναι στο ταμείο αυτό για να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες των περιουσιών της βορείου Κύπρου και για τον λόγο αυτό θα παραμείνουν σε αυτή την εταιρεία σε Ελληνικά χέρια την οποία θα διοικείτε πάλι εσείς. Θα βάλετε εσείς μιά επιτροπή την οποία θα την διοικείτε και μόλις πάρετε το 60% των τίτλων στα χέρια σας μπορείτε νόμιμα και νομικά να απευθυνθείτε στα Ηνωμένα Έθνη και να επανενωθεί το νησί χωρίς να πέσει μία τουφεκιά και χωρίς να υπάρξει διεθνής μεσολάβηση. Αυτό είναι το μεγάλο διακύβευμα αυτή τη στιγμή. Δηλαδή ο πόλεμος που δέχεται η E.N.D. συγκεκριμένα στην Κύπρο και πιό συγκεκριμένα σε εσάς κύριε Μάτση και για εσάς κυρία Παπαδοπούλου και για εσάς κύριε Φλουρέντζο είναι αυτός ο συγκεκριμένος λόγος.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ "ΣΠΕΙΡΑΣ"

Οι κύριοι αυτοί που τους ανέφερα και επαναλαμβάνω τα ονόματα: ο κύριος Νίκ Τανέρης, η κυρία Γεωργία Μαραθεύτης, ο κύριος Ιωαννίδης, ο κύριος Λουκής Λουκαϊδης, η κυρία Φανούλα Αργυρού, μαζί με τον εν λόγο κύριο Γιαλτουρίδη και Ρήνο - αυτοί λοιπόν οι κύριοι συμπλέουν με την Τουρκοκυπριακή πλευρά όσων όσων αφορά στην αγορά των περιουσιών και με το εξής σκεπτικό, ακούστε τι σκεπτικό προβάλουν: Αν στην Αμερική υπάρξει οποιαδήποτε νομική παρέμβαση θα αναγνωρίσει De Facto την ύπαρξη Τουρκοκυπριακού κράτους. Αυτό είναι η μεγαλύτερη αναλήθεια και ψεύδος το οποίο προβάλουν αυτοί οι κύριοι και το λέω για εσάς κυρία Αργυρού και για εσάς κύριε Λουκαϊδη και κύριε Ιωαννίδη. Το λέω γιά εσάς που προβάλετε κατα κόρων όπως και ο Γιαλτουρίδης εννίοτε το έχει προβάλει χωρίς ακριβώς την εποχή εκείνη να ξέραμε τι ακριβώς έλεγε. Τώρα γνωρίζουμε ακριβώς μετά τις έρευνες που κάναμε. Ξέρουμε λοιπόν ό,τι δεν είναι δυνατόν η δικαστική εξουσία να αναγνωρίσει κυρίαρχο κράτος. Μόνον συντεταγμένα κράτη μπορούν να αναγνωρίσουν άλλα συντεταγμένα κράτη, επομένως η νομική δικαιολογία που προβάλουν οι Ιωαννίδης, Λουκαϊδης και Αργυρού δεν έχουν απολύτως καμία νόμιμη βάση. Δεν είναι δυνατόν οποιοδήποτε δικαστήριο ακόμα και το Διεθνές δικαστήριο να αναγνωρίσει κυρίαρχο κράτος και να του δώσει νομική υπόσταση. Ο μόνος που μπορεί να το κάνει είναι η Κοινωνία των Εθνών, τα Ηνωμένα Έθνη και μόνο άλλα κυρίαρχα κράτη. Αυτή τη στιγμή λοιπόν πρέπει να σας πω ό,τι η μάχη που γίνετε και ο πόλεμος που δέχεται η E.N.D. στην Κύπρο από την εν λόγο "σπείρα" έχει να κάνει με προσωπικό συμφέρον διότι έχουν προσωπικό συμφέρον το οποίο βεβαίως έχει να κάνει με την πώληση των περιουσιών στα κατεχόμενα. 

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΛΟΥΚΗΣ ΛΟΥΚΑΪΔΗΣ

Να μας εξηγήσει ο πρώην δικαστής του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου Λουκής Λουκαϊδης για ποιό λόγο πιστεύει αυτό που έχει γράψει επανειλημμένως και να μην το αμφισβητήσει ό,τι η μόνη ελπίδα που έχουν οι Ελληνοκύπριοι να πάρουν κάτι από τις περιουσίες τους είναι να απευθυνθούν στο I.P.C. το οποίο είναι καθαρά δημιούργημα της Τουρκίας. Αυτός είναι ο πατριωτισμός σας κύριε Λουκαϊδη; Θέλω να μας εξηγήσετε είτε δημοσίως είτε ιδιωτικώς. Εγώ σας λέγω ό,τι η θέσις αυτή είναι ανθελληνική και οποιοσδήποτε πωλεί την περιουσία του μέσω της δικής σας προώθησης στο I.P.C. όπως επίσης και στο T.R.N.C. που είναι η κυρίαρχη εταιρεία που υποτίθετε πως είναι "μη κερδοσκοπική". Είναι λέει Μ.Κ.Ο. των τουρκοκυπρίων στην Washington. Αυτοί είναι οι φορείς κύριε Λουκή Λουκαϊδη τους οποίους προτείνετε στούς Ελληνοκυπρίους να απευθυνθούν για να πάρουν κάποια χρήματα για τις περιουσίες τους; Πρέπει να εξηγήσετε στον Κυπριακό λαό γιατί νομίζετε πως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να συνεργαστείτε με τους Τούρκους και να τους πουλήσουμε τις περιουσίες μας και παρακαλώ μην μας αναγκάσετε να βγάλουμε αυτά που έχετε γράψει στο εξωτερικό. Διότι το έχετε γράψει και το γνωρίζετε και γι τις ίδιες αιτιάσεις αναφέρομαι για τον κύριο Κανέρη και την κυρία Mαραθεύτη και είναι θα έλεγα πάρα πολύ λυπηρό Έλληνες να προσπαθούν να εκμεταλευτούν την τραγωδία για προσωπικό τους όφελος στην συγκεκριμένη ιστορική συγκυρία. 

(Απόσπασμα απομανητοφώνησης της ομιλίας του Δόκτορος Λαμπράκη προέδρου της E.N.D. και του κυρίου Βαλσαμάκη εκπροσώπου τύπου της E.N.D στον δημοσιογράφο Νίκο Αμάραντο για το Art FM της Κύπρου 24/05/2013)


Adrianos Bezouglof


Ε.Ν.D.: Λαμπράκης & Βαλσαμάκης 24.05.2013 στο artFM Radio

Υ.Γ. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως την επομένη της συνέντευξης ο δημοσιογράφος Νικόλας Αμάραντος εδέχθει φραστικές επιθέσεις και απειλές από τον κύριο Λουκή Λουκαϊδη στον ραδιοφωνικό σταθμό που εργάζεται.

CYPRUS MOTHERLAND LAND BANK

http://www.youtube.com/watch?v=zqjhP4cdwjo



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου