28 Μαΐου 2013

Η ΟΜΑΔΑ ''ΕΨΙΛΟΝ''ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ;;;;ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!!!!! ΠΗΓΗ : PERIERGAA: Η ΟΜΑΔΑ ''ΕΨΙΛΟΝ''ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ;;;;ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!!!!!


Κωνσταντίνα Αλαφογιάννη

Η ΟΜΑΔΑ ''ΕΨΙΛΟΝ''ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ;;;;ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!!!!!

Μετά τον αναμφισβήτητο και πρωτόγνωρο θόρυβο που προκάλεσαν τα δημοσιεύματά μου τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες στην Ε.Ω. υπήρξε κινητικότητα και εξελίξεις γύρω από το θέμα της Ορκομωσίας του Μυστρά και των όσων -προσώπων και καταστάσεων- συνδέονται μ’ αυτόν. Αυτό και μόνο το συμβάν θα αρκούσε για να δείξει πόσο κοντά στην αλήθεια βρίσκονται όσα τολμά και δημοσιεύει αυτή εδώ η εφημερίδα! Σήμερα οι αποκαλύψεις συνεχίζονται, καθώς επίσης και νεότερες πτυχές του θέματος αλλά και ένα πολύ πρόσφατο περιστατικό που συνέβη στην Τουρκία. Ας τα δούμε λοιπόν ένα προς ένα…



Το πρώτο εντυπωσιακό περιστατικό, το οποίο είναι πέρα για πέρα αληθινό δημοσιεύθηκε μόλις πριν από λίγες μέρες στον τουρκικό Τύπο. Αυτό από μόνο του προκάλεσε εντύπωση σε πολλούς και διάφορους κύκλους και απασχόλησε τις συζητήσεις πολλών ανθρώπων που ασχολούνται με την έρευνα του «ανεξήγητου». Να τι ακριβώς συνέβη. Έγινε γνωστό συγκεκριμένα ότι οι Τούρκοι –θορυβημένοι προφανώς από «κάτι»- κατέβηκαν στις υπόγειες στοές της Κωνσταντινούπολης και έκαναν κάτι άκρως εντυπωσιακό: Άνοιξαν για πρώτη φορά ύστερα από πολλούς αιώνες μια μυστική κρύπτη, ακριβώς κάτω από τον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας που οι Τουρκομόγγολοι μετέτρεψαν σε μουσείο και που ο Ερντογάν θέλει να κάνει τζαμί!!!

Ακόμη πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τις τουρκικές εφημερίδες, στο πλαίσιο δήθεν αρχαιολογικών ερευνών η ομάδα ειδικών επιστημόνων -η οποία έχει μέσα και ανθρώπους της ΜΙΤ- έφτασε στο τρίτο επίπεδο, δηλαδή αρκετά μέτρα κάτω από την επιφάνεια της Πόλης, όπου και προέβη σε προωθημένες εργασίες σε έναν τομέα άγνωστο μέχρι και σήμερα. Πρόκειται για τον τομέα, όπου θρυλείται από την παράδοσή μας ότι Άγγελος Κυρίου μετέφερε τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά αμέσως μετά την άλωση της Βασιλεύουσας… Άραγε αυτό το γεγονός είναι μία απόδειξη και δικαίωση αυτών που έγραφα για το θέμα, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, στις 9 Μαΐου; Υπενθυμίζω ακριβώς τι έγραφε τότε η Ε.Ω.:

«Έγινε… μυστική έρευνα (!!!) κάτω από την Αγιά Σοφιά, μέσα στις υπόγειες στοές της Κωνσταντινούπολης, για το αν υπάρχει κρυμμένος ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς! Με δήθεν πρόσχημα τα αρχαιολογικά έργα (συντήρηση αρχαιοτήτων, νέες ανασκαφές) προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιο είναι το ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ των Ελλήνων». [Ε.Ω., 9 Μαΐου 2013, σελίδα 9]

Αυτά όλα τα παραπάνω δείχνουν φυσικά πόσο αληθινές είναι οι πληροφορίες που έχουμε για το θέμα. Πληροφορίες που είναι οι καλύτερες, ακριβώς γιατί προέρχονται ΑΠΟ ΜΕΣΑ, όπως έγραφα ήδη από το πρώτο μέρος της δημοσιογραφικής μου έρευνας (Ε.Ω., 25 Απριλίου 2013). Δεν μπορεί να είναι τυχαίο, αλλά ούτε να αποτελεί σύμπτωση ότι οι δήθεν αρχαιολογικές έρευνες των Μογγόλων (οι οποίοι σημειωτέον ανήκουν στις μιαρές φυλές) έγιναν αμέσως μετά την δημοσίευση του κειμένου μου, την αμέσως προηγούμενη Πέμπτη!

Όμως δεν είναι μόνο αυτά τα εντυπωσιακά που συνδέονται με τον Όρκο που έδωσαν οι Επίλεκτοι Έσχατοι Μαχητές του Πανελληνισμού στο κάστρο του Μυστρά. Αυτό το λέμε, επειδή οι αναφορές των δύο προηγούμενων άρθρων μου στον Μύστη Φουράκη προκάλεσαν συνειρμούς σε πάρα πολλούς σχετικά με το ποιοι είναι στην πραγματικότητα οι Πανέλληνες που ορκίστηκαν να διώξουν από τη χώρα μας τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ και να φέρουν στον τόπο αυτό μία καινούργια κυβέρνηση που θα μεγαλώσει την πατρίδα!!!

Το κεντρικό ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής ακόλουθο: Είναι άραγε ο κύκλος των Πανελλήνων που μυήθηκε στον Μυστρά η… περιβόητη Ομάδα «Έψιλον», η οποία συνδέεται με θρυλικά γεγονότα και καταστάσεις; Βέβαια, για το θέμα της Ομάδας «Έψιλον», στην Ε.Ω. έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς σπουδαία κείμενα και άρθρα, τόσο από τον μεγάλο Έλληνα ερευνητή, κ. Γιώργο Πάλμο, όσο και από τον ίδιο τον Διδάσκαλο μου, δρ. Ησαΐα Κωνσταντινίδη. Σ’ αυτές τις αναλύσεις είχαν βγει πολλά σημαντικά στοιχεία για τους «Έψιλον».

Είναι λοιπόν οι περίφημοι Πανέλληνες, που είναι η τελευταία ελπίδα μας, η Ομάδα «Έψιλον»; Το ερώτημα αυτό υπονοεί την ταύτιση των μελών αυτών των δύο Ομάδων (ή μήπως τελικά πρόκειται για την ίδια Ομάδα;)… Αν δούμε πάντως τους στόχους των Ομάδων αυτών αμφότερων, είναι γεγονός πως ο βασικός τους στόχος είναι κοινός και δεν είναι παρά η σωτηρία του Έθνους και το μεγαλείο του Ελληνισμού! Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι τα ίδια ισχύουν και σε ό,τι αφορά την μεθοδολογία που χρησιμοποιούν τα μέλη των δύο θρυλικών Ομάδων. Αυτό άραγε υπονοούσε ο Ιωάννης Φουράκης, όταν κάποτε μίλησε δημόσια για το τεράστιο ζήτημα του Μυστρά; Και τι υπονοούσε; Μάλλον… ότι οι Πανέλληνες και οι «Έψιλον» είναι ακριβώς ο ίδιος πυρήνας που εργάζεται αδιάλειπτα για τη συντριβή του Εχθρού και τη νίκη της Ελλάδας! Έχουμε και άλλα στοιχεία, με τα οποία θα χαρούν οι Φίλοι και θα στενοχωρηθούν ακόμη περισσότερο οι ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ…



πηγη
http://thesecretrealtruth.blogspot.com
http://periergaa.blogspot.com 
ΠΗΓΗ
http://periergaa.blogspot.com/2013/05/blog-post_6484.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#.UaSw-9Jhhs4
ΠΗΓΗ : PERIERGAA: Η ΟΜΑΔΑ ''ΕΨΙΛΟΝ''ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ;;;;ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου