31 Αυγούστου 2013

Ω. ναί! Μας ψεκάζουν ανυποψίαστε και καλοπροαίρετε άνθρωπε!

Να σας συστήσω τη ΓεωμηχανικήΤΕΧΝΗΤΗ διαμόρφωση κλίματος, ως λύση για την υπερθέρμανση του πλανήτη, ναί, έτσι είναι για ένα μή υποψιασμένο κοινό, αλλά στο παρασκήνιο δημιουργείται μια ολόκληρη βιομηχανία και μάλιστα κερδοφόρα! Κι εδώ θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ: ~ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, με επιστημονικά στοιχεία~ Λοιπόοον, οι κυβερνήσεις (παίζοντας τους Θεούς και εφαρμόζοντας τη γεωμηχανική παντού) εφαρμόζουν ένα παγκόσμιο πρόγραμμα ψεκασμών,με τοξικά-βαρέα μέταλλα τα οποία πέφτουν επάνω στα φυτά, στα δέντρα, στον ωκεανό, και ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ.


   Συνεχιζονται οι αποκαλύψεις για τους χημικούς αεροψεκασμούς που γίνονται από αγνώστων στοιχείων και μυστηριώδους προέλευσης αεροπλάνα. Χημικούς αεροψεκασμούς που θα έπρεπε να ανησυχούν όχι μόνο τους Ελληνες, αλλά και άλλους λαούς που τους υφίστα­νται.
    Σύμφωνα με έρευνες σε διάφορα σημεία του πλανήτη, κάποια από τα ψεκαζόμενα στοιχεία είναι το αλουμίνιο που προκαλεί Αλτσχάιμερ (συσσώρευση αλουμινίου στα εγκεφαλικά κύτταρα) και το βάριο που προκαλεί ΚΑΡΚΙΝΟ. Τα οποία είναι καταστροφικά για τον πλανήτη και ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.
Ψεκαζόμαστε και είναι άκρως αληθινό γεγονός.
Μας αποβλακώνουν και μας αρρωσταίνουν...
~Ανατρέξτε στο βίντεο του πρώτου συνεδρίου στο Βέλγιο που πραγματοποιήθηκε για τα chemtrails, αλλιώς αεροψεκασμοί, για να ενημερωθείτε σχετικά.~
    Οι άνθρωποι λοιπόν που είναι στη εξουσία, ελέγχουν την αγορά, εμάς και τον καιρό, και μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για πολεμικές εφαρμογές. ΠΡΟΣΟΧΗ και πάλι, γιατι θα θίξω το εξής: Μέρος του σχεδίου τους είναι να αναντικαταστήσουν τους φυσικούς βιολογικούς πόρους με μεταλλαγμένους σπόρους που θα επιβιώνουν στην παρουσία αλουμινίου. Και, ναί! Υπάρχουν εταιρείες που φτιάχνουν μεταλλαγμένους σπόρους. Οι έρευνες το πιστοποιούν, κι όχι εγώ.
    Να σας υπενθυμίσω πως το Μάιο του 2009 έγινε στο Μανχάταν μια συνάντηση χαμηλής δημοσιότητας. Σε μια διακριτική συνεδρία 14 δισεκατομμυριούχοι και πανίσχυροι παράγοντες της Αμερικής συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν την ανησυχία τους για τη ραγδαία αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού και τους τρόπους επιβράδυνσής της... Τα συμπεράσματα θα τα αφήσω για σας. Θα σας δώσω μόνο τα ονόματα των 3 συνδιοργανωτών: Μπιλ Γκέιτς, Γουόρεν Μπάφετ, Ντέϊβιντ Ροκφέλερ! Να σας ενημερώσω επίσης για την Παγκόσμια Τράπεζα Σπόρων Svalbard, ένα ιδαίτερα ασφαλές θησαυροφυλάκιο σπόρων, ΠΡΟΣΟΧΗ, οπού φυλάγονται σε πολική κατάψυξη κάθε είδους σπόροι, παρθένοι ή γενετικά τροποποιημένοι! Συμμετέχει και το ίδρυμα Ροκφέλερ... έλεγχος και παγκόσμιας τροφής λοιπόν!
    Και κλείνοντας τον κύκλο ναί, ψεκαζόμαστε, κι αν προσθέσουμε κι άλλες τοξίνες στο περιβάλλον θα αυθηξούν τα κρούσματα καρκίνου, της μάστιγας του αιώνα. Τί πιο σημαντικό να βγαίνεις και να εισπνέεις έναν αέρα, χωρίς βαρεά και τοξικά μέταλλα τα οποία ρίχνουν τα αεροπλάνα; Το φαινόμενο δεν είναι τωρινό, να ξέρετε, αλλά συνεχίζετε, γιατί κανείς δεν σταματά τις κυβερνήσεις, επειδή έχουν τα τεχνολογικά μέσα και θέλουν ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Κι αυτό με εξοργίζει, γιατί αυτοί είναι αδίστακτοι εγκληματίες και αρρωστημένα μυαλά.
   (Είναι πολύ αποκαλυπτική η συντρι­βή αεροσκάφους σε αμερικανική ναυτική βάση των Η­ΠΑ, που αναμφισβή­τητα μετέφερε χημικά για αεροψεκασμούς, τα οποία εί­ναι άγνωστης σύνθεσης και πιστεύεται ότι στοχεύουν τους ανθρώπους των περιοχών που ψεκάζονται, με σκοπό να επηρεάσουν το νευρικό τους σύστημα, την ψυχολογία τους και γενικά την υγεία τους.)
   Πολύ λυπηρό... σας μιλώ απο καρδιάς... Καλύτερα να αντιστέκομαι, παρά να δέχομαι ό,τι μου σερβίρουν!

ΠΗΓΗ 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ!!!

http://www.awakengr.com/2012/11/blog-post_9553.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου