20 Νοεμβρίου 2013

Cabal βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις παράδοση! Διατάχθηκαν να παραδώσουν τα 700 τρισεκατομμύρια δολαρίων ή $ 10.000 για κάθε ανθρώπινη ύπαρξη.

Cabal βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις παράδοση!

Διατάχθηκαν να παραδώσουν τα 700 τρισεκατομμύρια δολαρίων ή $ 10.000 για κάθε ανθρώπινη ύπαρξη. 


Αναρτήθηκε από τον Benjamin, στις 19 Νοέμβρη, 2013

fΕκπρόσωποι της επιτροπής των 15 ατόμων, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι είναι υπεύθυνος για το σύστημα για τη δημιουργία και τη διανομή δολάρια ΗΠΑ και τα περισσότερα άλλα ιδιόκτητα κεντρική τράπεζα νομίσματα, προσπαθούν να οργανώσει μια ειρηνευτική συμφωνία για τη σκευωρία.Συμφώνησαν την περασμένη εβδομάδα, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με White Dragon εκπροσώπου της κοινωνίας, αρχικά να θέσει στη διάθεση 700000000 εκατομμύρια δολάρια, ή $ 10.000 για κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί στον πλανήτη γη που πρέπει να παραδοθεί με τη μορφή αγαθών και υπηρεσιών.Συμφώνησαν επίσης στη διαγραφή χρεών για όλα τα έθνη, συμπεριλαμβανομένων, λένε, κάποια χρέη που χρονολογούνται από το 1700. Συμφώνησαν επίσης να συγχωρήσει τις περισσότερες ατομικές οφειλές.

Η επιτροπή υποστηρίζει ότι πρέπει να διευθύνεται από δύο άνδρες της Ασίας, το καθένα άνω των 90 ετών, καθώς και εκπρόσωποι των πέντε ασιατικές οικογένειες, επτά ευρωπαϊκές οικογένειες και ένα ρωσικής οικογένειας.
Υπήρξε επίσης μια συνάντηση την περασμένη εβδομάδα μεταξύ των εκπροσώπων των ασιατικών φυλών των τραπεζών και των WDS. Αυτές οι φυλές υποστήριξε τα δικαιώματα για περισσότερες χρυσού στον κόσμο. Θα ήταν επίσης σύμφωνο με την πρόταση για διανομή 700.000 δισεκατομμύρια δολάρια για τους ανθρώπους και τα έθνη του κόσμου.
Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες ισχυρές φατρίες ακόμα προσκολλημένοι σε εφιάλτη σιωνιστικό από την έναρξη Αρμαγεδδώνα, κυρίως την οικογένεια του εγκλήματος Cohen στη Νέα Υόρκη και ένα ιταλικό μέλος Lodge P2 από το όνομα του Giuseppe Di Antonio, σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του P2. Antonio Di είναι ο άνθρωπος πίσω από τις πρόσφατες απειλές για να σκοτώσει τον Πάπα Francis, είπε. Αυτή η ομάδα έχει μια εξαιρετικά οργανωμένη φράξια στο εσωτερικό της Μοσάντ και βρίσκεται στην κορυφή του Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες με βάση ομίλων μέσων ενημέρωσης, σημείωσε. Το κύριο χρηματοδοτικό μέσο τους είναι Leumi Bank, πρόσθεσε. Μπορούν επίσης να εκτελέσετε διάφορες Πεντηκοστιανή χριστιανική λατρεία, είπε. Ένας εκπρόσωπος των οικογενειών παραπάνω επιβεβαίωσε την ύπαρξη αυτής της ομάδας και είπε ότι θα χρειάζονται βοήθεια για την αντιμετώπισή τους.
Είναι αλήθεια ότι η Νέα Υόρκη είναι μια πολύ γκάνγκστερ μολυσμένο πόλη και που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η μαζική δολοφόνους, όπως το απεχθές τέρας βάτραχος Henry Kissinger και ο Larry "τραβήξτε", Silverstein ακόμη strutting γύρω σαν παγώνια. Μπορεί να είναι απαραίτητο να σταλεί στην πολιτοφυλακή από τη Μινεσότα στη Νέα Υόρκη για να αρχίσει τη σύλληψη αυτών των εγκληματιών και παρελαύνει τους χειροπέδες μπροστά της εταιρικής κάμερες μέσα ενημέρωσης, έτσι ώστε όλοι μπορούν να δουν ότι δεν είναι πλέον business as usual για αυτά τα αποβράσματα. Αν οι Minnesotans χρειάζονται βοήθεια, αναμφίβολα καναδική ένοπλες δυνάμεις μπορούν να διατεθούν κατόπιν πρόσκλησης.
Οι Καλιφορνέζοι πρέπει επίσης να στρογγυλοποιεί προς τα πάνω τα μέλη της συμμορίας Cohen στο Λος Άντζελες και μπορεί να είναι σίγουρος Latino βοήθεια με αυτό τον τρόπο.
Εάν αυτό δεν πραγματοποιηθεί, θα είναι η απόδειξη για τους ανθρώπους του κόσμου, ότι η κάποτε κυρίαρχη Δημοκρατία Christian των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής έχει γίνει ένα κράτος σκλάβων διευθύνεται από τον Σατανά λατρεία Βαβυλώνας (μη εβραϊκό) γκάνγκστερ.
Οι Γάλλοι, από την πλευρά τους, συνέβαλαν επίσης τα WDS την περασμένη εβδομάδα με την παράδοση εγγράφων σε χαρτί αποκαλύπτοντας τις ακριβείς συντεταγμένες όλων των Google, NSA, Facebook κ.λπ. υπολογιστικών κέντρων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η σιωπηλή απειλή στην παροχή των εν λόγω πληροφοριών είναι ότι αυτά τα κέντρα δεδομένων που μπορεί να ληφθεί έξω με διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους. Οι προετοιμασίες έχουν γίνει επίσης από τους Ευρωπαίους να κόψει όλες τις διηπειρωτικές καλώδια επικοινωνιών στην βυθού του Ατλαντικού, εάν είναι απαραίτητο. Αυτό είναι μια απάντηση στην πειρατεία NSA των ευρωπαϊκών χρηματοπιστωτικών και άλλα δίκτυα υπολογιστών. Είναι επίσης μια σαφή ένδειξη του πόσο απομονωμένη ΗΠΑ το σάπιο καθεστώς.
Μιλώντας για το καθεστώς απατεώνων ΗΠΑ, έχουμε ένα νέο όνομα για να προσθέσετε στη λίστα των γνωστών συμμετεχόντων στο 11 Μαρτίου, 2011 και το τσουνάμι πυρηνικό επίθεση μαζική δολοφονία στην Ιαπωνία: Γενική Richard Meyers, σύμφωνα με μια πηγή οργανισμό. Γενική Meyers έγινε πρόεδρος της Μεικτής Αρχηγών του προσωπικού του Πενταγώνου, αμέσως μετά τη δολοφονία 911 μάζας.
Αν ο αμερικανικός λαός δεν ξεκινούν στρογγυλοποίηση εγκληματίες όπως η General Meyers και τη θέση τους στη φυλακή, η διεθνής οικονομική θηλιά τεθεί γύρω από τη χώρα αυτή θα συνεχίσει να πάρει αυστηρότερα. Κρίνοντας από τις διάφορες εκθέσεις ειδήσεων, η λεγόμενη Ομπάμα φροντίδα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, για παράδειγμα, φαίνεται να είναι απλά μια προσπάθεια από την εταιρική διακυβέρνηση στην Ουάσιγκτον για να κλέψει κάποια χρήματα ασφάλισης, προκειμένου να κρατήσει μόνη της από το να πηγαίνουν κάτω για μερικά περισσότερα εβδομάδες.
Η φατρία του Πενταγώνου, που ισχυρίζεται να χρησιμοποιεί Ομπάμα ως εκπρόσωπό τους πρέπει να κινηθεί μέσα σε Νέα Υόρκη και να αρχίσει τη σύλληψη των εγκληματιών Wall Οδός ASAP αν θέλουν να σωθούν.
Σε κάθε περίπτωση, ενώ η εξυγίανση των τελευταίων θυλάκων αντίστασης κλίκας συνεχίζεται, οι προτάσεις να τεθούν στο τραπέζι για το πώς να διανείμει το υποσχέθηκε 700 τρισεκατομμύρια δολάρια.
Οι WDS έχει προτείνει ότι οι ακόλουθες υπάρχουσες οργανώσεις και ομάδες θα τα προσόντα για να διανείμει τα $ 700 τρισεκατομμύρια δολάρια σε μη διεφθαρμένη, μη πληθωριστικής τρόπο:
Η κινεζική κυβέρνηση τη συμμετοχή εκπροσώπων από την Ταϊβάν, η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία και τις κυβερνήσεις της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής, η ιαπωνική κυβέρνηση και της ASEAN, της Κοινοπολιτείας των Εθνών (εφόσον ένας Ινδός έχει τεθεί επικεφαλής), τη Γαλλία και γαλλόφωνη Αφρική, η Δημοκρατία της Ηνωμένες Πολιτείες και η κυβέρνηση του Καναδά, της Βόρειας Ευρώπης συν τη Ρωσία και τον ισλαμικό κόσμο.
Αυτή είναι μόνο μια αρχική πρόταση που βασίζεται στο γεγονός ότι αυτές οι οργανωτικές δομές που υπάρχουν ήδη και έχουν αποδειχθεί να είναι σχετικά απαλλαγμένου από τη διαφθορά. Φυσικά, τα ισλαμικά έθνη θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε διάφορες ιστορικές διαφορές τους και να επιλέξουν ένα μόνο αντιπρόσωπο του, πριν η χρηματοδότηση θα πάει προς την κατεύθυνσή τους.
Η πρόταση WDS περιορίζεται μόνο στο υπάρχον σύστημα του δολαρίου των ΗΠΑ και δεν αποκλείει νέα κυβέρνηση εξέδωσε νομίσματα, χόρτο νομίσματα ρίζες όπως Bitcoin ή οποιαδήποτε σχέδια από άλλες ανεξάρτητες ομάδες. Η πρόταση απλώς αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι οι εν λόγω προ-υπάρχουσες ομάδες θα μπορούσαν να είναι σε θέση να πραγματοποιήσει μεγάλα έργα σχεδόν αμέσως μόλις τα χρήματα που αρχίζει να ρέει.
Δεν κάνω προβλέψεις σχετικά με το πόσο σύντομα θα αρχίσει να συμβαίνει, αλλά μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι σοβαρές παίκτες έχουν συνάντηση και ότι υπάρχει γενική συμφωνία τώρα για να ξεκινήσει μια μαζική εκστρατεία για να "σώσει τον πλανήτη."
Περισσότερα:

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια για το άρθρο σας!!! ...όχι μόνο βαρεθήκατε να διορθώσετε τα σφάλματα στη μετάφραση, αλλά προωθείτε το παραμύθι των εχθρών μας και όλου του πλανήτη...και καλά θα μας σώσουν οι μογγόλοι με τη βοήθεια των νίντζα-δολοφόνων και των λευκών δράκων...και μιας και μιλάμε για δράκους τα μάτια του καναδοεβραίου benjamin fulford που διαδίδει όλες αυτές τις μαλακίες τα είδατε?!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή