ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ EI-END :
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ 4/12/2013 
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ART FM RADIO ΚΥΠΡΟΥ

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ




10skopoi.jpg

Ποιοι είναι οι σκοποί του οργανισμού EI-END και εντέλει του Ελληνισμού.

Α : Να εξαλείψει το εξωτερικό χρέος της Ελλάδος. Να επαναφέρει τις αρχές του Ελληνισμού με τις οποίες κατήλθε ο πολιτισμός στην Γη ως τρόπος ζωής των Ελλήνων δια της παιδείας και της πειθούς. Με σεβασμό στην συμπαντική αρχή της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου.

Β : Να ταυτοποιήσει τον παγκόσμιο δανειστή και να εξαλείψει τις πρακτικές του φεουδαρχικού συστήματος αποδίδοντας στους αυτόχθονες λαούς την κυριαρχία των πλουτοπαραγωγικών τους πόρων και την δικαιοδοσία επί αυτών, χωρίς έξωθεν παρεμβάσεις. Ιδίως παρεμβάσεις βίας και εκμετάλλευσης οργανωμένων υλικών συμφερόντων.

Γ : Να βοηθήσει τους λαούς και τις κυβερνήσεις όλων των κρατών της Γης. Να απαλλαγούν από τα εξωτερικά τους χρέη κατευθύνοντας τον εθνικό τους πλούτο στην ανέλιξη του βιοτικού επιπέδου ολοκλήρου του ανθρωπίνου γένους.

Δ : Να βοηθήσει την αποκατάσταση των κυριαρχικών δικαιωμάτων όλων των λαών και το αναφαίρετο δικαίωμα της αυτοδιαθέσεως των, μέσω της ελεύθερης λαϊκής ετοιμηγορίας. Συγχρόνως δε σε συνεργασία με όλους τους λαούς η Γαία να λειτουργεί αρμονικά σαν ένας ζωντανός οργανισμός με κάθε μέλος της να εκτελεί την συμπαντική του αποστολή συμβάλλοντας στην λειτουργία του συνόλου.

Ε : Να αποκαταστήσει την αρμονική συνύπαρξη και την συνεργασία των αυτοχθόνων λαών με αποδοχή και σεβασμό στις ιδιαιτερότητες των κοινωνιών. Τον τρόπο που κάθε κοινωνία επιλέγει να ζει, χωρίς την παρέμβαση ή την βίαιη επιβολή εξωτερικών επιδράσεων οποιασδήποτε μορφής υλικής, ιδιαίτερα δε βίαιης αποδοχής αξιακών συστημάτων.

ΣΤ : Η αποκατάσταση της τάξις στην Ελλάδα. Οικονομική, κοινωνική και πολιτική.

Ζ : Η αποκατάσταση της τάξις στον πλανήτη. Οι κοινές ανθρώπινες αρχές. Τα κοινά αξιακά συστήματα και η ελεύθερη επιλογή των συστημάτων.

Η : Η αποκατάσταση των συμπαντικών αξιών. Ο καθορισμός της πορείας της ανθρωπότητος στη Γη. Οι χρονικοί στόχοι. Η επιλογή πορείας. 

Θ : Εξασφάλιση αρμονικής συνύπαρξης και συνεργασίας όλων των λαών για την αποδοχή κοινών αρχών, για την κωδικοποίηση των κοινών αρχών και την θεσμοθέτηση της λειτουργίας αυτών των αρχών.

Ι : Η ευαισθητοποίηση των ενεργειακών στόχων. Η ευαισθητοποίηση των ενεργειακών στόχων , η εμφάνισις των κοινών ενεργειακών πεδίων και εντέλει ο χρονικός προσδιορισμός της ανέλιξης του ανθρωπίνου γένους. 

Αυτά είναι χρονικά προσδιορισμένα και δεν είναι ούτε αφηρημένα, ούτε αφανή. 


ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ EI-END :
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ 4/12/2013 
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ART FM RADIO ΚΥΠΡΟΥ