17 Φεβρουαρίου 2014

Νίκος Τανάλιας Διαλιέχτε! Οι 3 (τρεις) φάσεις προς την «επομένη ημέρα».

Διαλιέχτε! Οι 3 (τρεις) φάσεις προς την «επομένη ημέρα».

















Διαλιέχτε! Οι 3 (τρεις) φάσεις προς την «επομένη ημέρα».

α΄) ΑΜΥΝΑ: μεγάλη προσοχή στην καθεστωτική προπαγάνδα! Π.χ., δεν είναι Αμερικανο-εβραϊκό το Πανεπιστήμιο «Adelphi University», αλλά είναι Αμερικανο-ιουδαϊκό. Ούτε είναι πολίτευμα ή πολιτικό σύστημα το παρασιτικό, παρείσακτο, περιττό και απέριττα δυναστικό καθεστώς εξουσίας της τυραννικής κομματοκρατίας, του εν Ελλάδι και εν Κύπρω παραρτήματος του Χαζαρικού Χαγανάτου.

β΄) ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ: εξακολουθητική ή σταδιακή έναντι μιας διακοπτομένης ισορροπίας ή punctuated equilibrium. Μελετώντας προσεκτικά τα παραδείγματα ισορροπιών στο Σχ. 1, πώς ΕΣΥ φαντάζεσαι την επίτευξι ισορροπιών προς την «επομένη ημέρα»; Θα είναι η μετάβασις εξακολουθητική ή σταδιακή (Σχ. 1α), ή θα είναι η μετάβασις εκείνη της διακοπτομένης ισορροπίας ή punctuated equilibrium (Σχ. 1β);

Δεν υπάρχει ορθή ή λάθος απάντησις. Απλά πρέπει να το σκεφτείς λιγάκι, προκειμένου να δημιουργήσεις στον νου σου, όχι μνήμη από το μέλλον, αλλά μνήμη για το μέλλον.

γ΄) ΕΠΙΘΕΣΙΣ: με όπλο μας μόνον την πένα, για να το τσακίσουμε το παρασιτικό, παρείσακτο, περιττό και απέριττα δυναστικό καθεστώς εξουσίας της τυραννικής κομματοκρατίας, του εν Ελλάδι και εν Κύπρω παραρτήματος του Χαζαρικού Χαγανάτου. Διότι η πένα κόκαλα δεν έχει, αλλά κόκαλα τσακίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου