Ο ''λαλίστατος'' υπουργός Υγείας της Ελλάδας, έμπλεξε σε...δικαστική διαμάχη στις ΗΠΑ !!!
Εξαγωγή στην Ομογένεια πονηρών μεθόδων-πρακτικών ασοβάρευτων υπουργών της Ελλάδας, άσχετων με νομικά ζητήματα στην Αμερική. O ''αιθεροβάμων'' υπουργός, κάπου μπερδεύτηκε, νομίζοντας ότι ευρίσκεται στο διεφθαρμένο ελληνικό κράτος. 

EKTAKTH EIΔHΣH Βαρυσήμαντη αποκλειστική δήλωση Μαρίας Κοτρώτσου στην e-εφημερίδα ''Πρωϊνή''
 H μητέρα της Μυρτώ, εξαγριωμένη με δηλώσεις του υπουργού Υγείας 'Αδωνι Γεωργιάδη στην Βοστώνη 
«Δεν έχω εξουσιοδοτήσει κανέναν, συμπεριλαμβανόμενου και του υπουργού Υγείας, γιά να επεμβαίνει σε ένα θέμα με χρήματα που μαζεύτηκαν γιά το παιδί μου, την Μυρτώ, από την Ομογένεια και πως αυτά θα διατεθούν, την στιγμή μάλιστα που υπάρχει νομική εκκρεμότητα (σ.σ. γιά τα χρήματα του έρανου). Μόνο Δικαστήριο (στην Μασσαχουσέττη) θα επιλύσει το θέμα»... (ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, στην ''ΠΡΩΙΝΗ'')
Ομογενείς, σχολιάζοντας την ανεύθυνη δήλωση του υπουργού Υγείας της Ελλάδας, τονίζουν:
''ΠΟΙΟΣ είναι αυτός ο κ. Γεωργιάδης, που έρχεται στις ΗΠΑ και υποδεικνύει ή αποφασίζει που θα διατεθούν χρήματα Αμερικανών φορολογούμενων που έδωσαν σε έρανο γιά συγκεκριμένο σκοπό; Ποιός είναι αυτός που επεμβαίνει στα εσωτερικά αμερικάνικης μη κερδοσκοπικής εταιρίας; Που νομίζει ότι απευθύνεται; Σε υπηρεσία του υπουργείου του; Τα χρήματα Αμερικανών φορολογούμενων-δωρητών, ΔΕΝ δόθηκαν στον έρανο γιά να πάνε έμμεσα στο ελληνικό Δημόσιο, γιά να καλύψει αυτό τις δεσμεύσεις του και τις ανακολουθίες του''.

ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΔΩΡΗΤΩΝ προς ελληνική Ομοσπονδία Βοστώνης:
''ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ να δώσετε τα χρήματα του έρανου, σύμφωνα με υπόδειξη οποιουδήποτε υπουργείου Ελλάδας, άμεσα ή έμμεσα, γιά δήθεν νοσήλεια της  Μυρτώ. Θα σας κάνουμε ''βομβαρδισμό'' με αγωγές. Σταματείστε να παίζετε και να κοροϊδεύετε''

...............................
Ο υπουργός Υγείας της Ελλάδας, έμπλεξε σε...δικαστική διαμάχη στις ΗΠΑ !!! 
mirto_fhasne_kotrots.jpg
Βαρυσήμαντη αποκλειστική δήλωση Μαρίας Κοτρώτσου στην e-εφημερίδα ''Πρωϊνή''
Η μητέρα της Μυρτώ, εξαγριωμένη με δηλώσεις του υπουργού Υγείας 'Αδωνι Γεωργιάδη, στην Βοστώνη
«Δεν έχω εξουσιοδοτήσει κανέναν, συμπεριλαμβανόμενου και του υπουργού Υγείας, γιά να επεμβαίνει σε ένα θέμα με χρήματα που μαζεύτηκαν γιά το παιδί μου, την Μυρτώ, από την Ομογένεια και πως αυτά θα διατεθούν, την στιγμή μάλιστα που υπάρχει νομική εκκρεμότητα (σ.σ. γιά χρήματα έρανου). Μόνο Δικαστήριο (στην Μασσαχουσέττη) θα επιλύσει το θέμα... Ο κ. Γεωργιάδης, από τότε που επιστρέψαμε στην Ελλάδα, η Μυρτώ κι εγώ, δεν έκανε ούτε ένα τηλεφώνημα από ενδιαφέρον, δηλώσεις όμως κάνει εκτός Ελλάδας, αγνοώντας τα πραγματικά γεγoνότα στο θέμα των χρημάτων του έρανου και τις εξελίξεις νομικά...
Η επίσκεψη της συζύγου του πρωθυπουργού στην Λάρισα, όπου θεραπεύεται η Μυρτώ, μας έδωσε χαρά...». 
(Η αποκλειστική δήλωση έγινε με τηλεφωνική κλήση της κ. Μαρίας Κοτρώτσου -μητέρα της ανήλικης Μυρτώ- απόγευμα 16 Φεβ. '14, προς την e-εφημερίδα ''Πρωϊνή'', που είχε αποκαλύψει το σκάνδαλο ''έρανος γιά Μυρτώ-Ομοσπονδία Βοστώνης'' στις 2 Ιανουαρίου '14).
Ο υπουργός δήλωσε στην Βοστώνη (όπου βρέθηκε γιά να μιλήσει σε εκδήλωση φοιτητικού Σύλλογου του Χάρβαρντ), σε συνέντευξή του: «Αφού η Ομογένεια εδώ έχει 130 χιλιάδες δολάρια για να διαθέσει αποκλειστικά γι' αυτόν τον σκοπό, θα τα συμψηφίσουμε κι αυτά» (εννοώντας στα νοσήλεια γιά την Μυρτώ).
Ο υπουργός Υγείας, που δήλωνε ΕΠΙΣΗΜΑ -20 Ιανουαρίου 2014- ότι το υπουργείο (EOΠΥΥ) θα καλύψει ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ νοσηλείας της Μυρτώ στην Βοστώνη και τώρα λέει άλλα, αγνοεί ή δεν κατάλαβε ότι:
- Ο έρανος της Ομοσπονδίας Βοστώνης γιά την Μυρτώ, ήταν παράνομος. Η Οργάνωση ΔΕΝ μπορεί νόμιμα να διοργανώσει εράνους, δεν είναι δηλωμένη στην Πολιτεία ως ''φιλανθρωπική''
- ΟΙ 130 χιλιάδες δολάρια ΔΕΝ συγκεντρώθηκαν γιά τον σκοπό, που ψευδώς-παραπλανητικά επικαλείται ο κ. υπουργός, παρασυρόμενος από ''δηλώσεις'' της παρανομούσας τοπικής Ομοσπονδίας Βοστώνης.
- Με την υπόθεση των χρημάτων του έρανου, ασχολείται ήδη η εισαγγελία και η Ομοσπονδιακή Φορολογική Υπηρεσία ΗΠΑ.

Ομογενείς, σχολιάζοντας την ανεύθυνη δήλωση του υπουργού Υγείας της Ελλάδας, τονίζουν:
''ΠΟΙΟΣ είναι αυτός ο κ. Γεωργιάδης, που έρχεται στις ΗΠΑ και υποδεικνύει ή αποφασίζει που θα διατεθούν χρήματα Αμερικανών φορολογούμενων που έδωσαν σε έρανο γιά συγκεκριμένο σκοπό; Ποιός είναι αυτός που επεμβαίνει στα εσωτερικά αμερικάνικης μη κερδοσκοπικής εταιρίας; Που νομίζει ότι απευθύνεται; Σε υπηρεσία του υπουργείου του; Τα χρήματα Αμερικανών φορολογούμενων-δωρητών, ΔΕΝ δόθηκαν γιά να πάνε έμμεσα στο ελληνικό Δημόσιο, γιά να καλύψει αυτό τις δεσμεύσεις του και τις ανακολουθίες του''.
(Σημ.: ''Aγριο βρίσιμο'' κατά Α. Γεωργιάδη σε ιντερνετικά κοινωνικά δίκτυα)
Eταιρία ζητά πίσω 5.000 ευρό που έδωσε στην Ομοσπονδία Βοστώνης, στον ''έρανο γιά την Μυρτώ''
pg1.jpg
Δείτε περισσότερα στις διευθύνσεις...  http://www.proini.us/       http://www.kalami.net/
..................................................................
1143952.jpg