18 Μαρτίου 2014

ΝΕΟ ΑΙΤΗΜΑ (για όσους δεν έστειλαν ακόμα) ΠΡΟΣ ΤΑ Δ.Σ των ΔΗΜΩΝ (Συμπληρωμένο)

507236-1459331_10202596741064725_699745502_n.jpg

ΝΕΟ ΑΙΤΗΜΑ (για όσους δεν έστειλαν ακόμα) ΠΡΟΣ ΤΑ Δ.Σ των ΔΗΜΩΝ
 
Το αρχείο «Αίτημα Πολιτών» επισυνάπτεται σε 2 μορφές (νεώτερη και πλαιά μορφή word) – είναι το ίδιο.
 
Αγαπητοί φίλοι Συνέλληνες και συναγωνιστές ,
 
Τους τελευταίους 3 – 4 περίπου μήνες, έχουμε όλοι οργώσει την Ελλάδα στην προσπάθεια να ενημερώσουμε για την πρόταση υλοποίησης έργων στους Δήμους της χώρας που δομήθηκε από τον Αρτέμη Σώρρα και τον οργανισμό EI-END.
 
Οι ομάδες των Ενεργών Πολιτών σε όλη την επικράτεια και όχι μόνο, έχουν φτάσει να διασταυρώνονται κατά τις πολλές προσπάθειες και άρα αυτό θα πρέπει να σημαίνει ότι έχει καλυφθεί όλη η Ελλάδα.
 
Πολλοί εξ” αυτών των Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, κάνουν την «πάπια», άλλοι κρύβονται πίσω από το γεγονός ότι δεν έχουν πλειοψηφία, άλλοι χρησιμοποιούν ως πάτημα τις εκλογές για να το πετάνε για αργότερα, κάποιοι αντιδήμαρχοι ευελπιστούν στο να γίνουν Δήμαρχοι και άρα προκαλούν πρόβλημα και πάει λέγοντας.
Μερικοί φωτεινοί άνθρωποι, είχαν πρωτοστατήσει και υπογράψει και κάποια στιγμή, όταν τελειώσουμε αυτόν τον Γολγοθά και θα απολαμβάνουμε από ψηλά την θέα των όσων καταφέραμε, θα μπορέσουμε ν” ανακοινώσουμε αυτά τα ονόματα γιατί τους αξίζει ένα μεγάλο Μπράβο αλλά και Ευχαριστώ για το ότι μας πίστεψαν και συμπορεύτηκαν και αυτοί προς τον κοινό μας σκοπό τον ΥΠΕΡ-ΕΡΓΟ με την ονομασία ΕΛ-ΛΑΣ!
 
Επειδή ο χρόνος των εκλογών έφτασε και οι αποφάσεις των ΔΣ παύουν να είναι σε ισχύ δύο (2) μήνες πριν τις εκλογές, ο χρόνος που θα πρέπει να έχουμε στους υπολογισμούς μας είναι περίπου τα μέσα του μήνα Μαρτίου. Και μέχρι να μπουν ξανά σε λειτουργία μετά τις εκλογές θα θέλουν δύο (2) άλλους μήνες.. Αυτό σημαίνει ότι από Μάρτιο μέχρι μέσα Ιουνίου που αμέσως μετά είναι καλοκαίρι και μετά Σεπτέμβρης και πάει λέγοντας.. χάνεται στην ουσία όλος ο χρόνος.
Άρα οι επόμενες λίγες ημέρες μέχρι τα μέσα Μαρτίου είναι νευραλγικής σημασίας και χρειάζεται να κάνουμε πιο έντονες προσπάθειες.
 
Πολλοί από εσάς ζητήσατε τη βοήθεια να γράψω ένα έγγραφο για να κατατίθεται από εσάς και να λαμβάνεται πρωτόκολλο. Σας το στέλνω λοιπόν αυτό το έντυπο που συνοδεύεται με τα τρία σχετικά έγγραφα (σχετικό 1 & 2 & 3),
      Σχετικό 1) την απόφαση της ελεγκτικής επιτροπής στην Ιεράπετρα,
      Σχετικό 2) την απόφαση του ΔΣ (όπως πρέπει να είναι) και το
      Σχετικό 3) Υπογραφές Δημοτών
 
Μπορείτε να συμπληρώσετε το αίτημα όσοι επιθυμείτε και να συνυπογράψετε με πολλούς Δημότες του ιδίου Δήμου και να το καταθέσετε και να το πρωτοκολλήσετε ως αίτημα στην κάθε περιοχή ξεχωριστά συνοδευμένο από τα τρία σχετικά (σχετικό 1, 2 & 3).
 
Ω παράδειγμα, στην Ιεράπετρα, υπέγραψαν ήδη 500 άτομα και κατατέθηκε, στον Άγιο Βασίλειο – Κρήτης υπέγραψαν 250 υπογραφές και κατατέθηκε κτλ.
Προσπαθήστε να έχετε 1000 υπογραφές από Δημότες και περισσότερες εαν μπορείτε. Και απο όλες τις πλευρές. Μόνο έτσι θα γίνει αισθητή η δύναμή μας.. Η δύναμη του ΠΟΛΙΤΗ- ΟΠΛΙΤΗ! Αφού καταθέσετε και πάρετε πρωτόκολλο, παρακαλούμε να το σκανάρετε και να το στείλετε σε εμένα προς αρχειοθέτηση.
 
Επίσης, για σκοπούς αρχειοθέτησης, παρακαλείστε να συμπληρώσετε επίσης την λίστα που σας έχει σταλεί ήδη με όλους τους Δήμους. Βρείτε σε ποιόν Δήμο έχετε κάνει εσείς παρουσίαση και παρακαλώ συμπληρώστε κάποιο σχόλιο για να μπορέσουμε να έχουμε εικόνα του τι έγινε. Θα αναλάβουμε στη συνέχεια να κάνουμε 1 φάκελο όπου όλα θα κρατηθούν σαν ένα αρχείο και έτσι θα έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα. Αν θέλετε να προσθέσετε περισσότερες σημειώσεις για κάποιο θέμα, καλό είναι να το κάνετε ξεχωριστά χωρίς να επιβαρύνετε το αρχείο με τις συνοπτικές περιγραφές.
Για ευκολία στις υπογραφές ετοιμάστηκε το σχετικό έγγραφο με αρ. 3. το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους για να μαζευτούν οι υπογραφές καί να δοθούν στον αντιπρόσωπο ο οποίος με τη σειρά του θα τα συνδέσει και θα τα καταθέσει όλα μαζί στον εκάστοτε Δήμο. Καλό θα ήταν ο αντιπρόσωπος αυτός να είναι δικηγόρος.
 
Παρακαλώ, κοινοποιήστε αυτές τις πληροφορίες προς όλες τις ομάδες.
Ευχαριστώ
 
Φιλικούς και Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
Βίκυ Χαραλάμπους
690911061 

………………………………………………………..
Έκανα ακόμα λίγες σημειώσεις επί των θεμάτων για τους Δήμους για ευκολία.
Παρακαλώ μελετήστε τα για να υπάρχει μια κοινή συνισταμένη.
Ευχαριστώ
Βίκυ Χ.



…………………………………………………………
***ΣΗΜΕΙΩΣΗ***
-Την αίτηση με τις σελίδες των υπογραφών την έχουμε εις διπλούν, το πρωτότυπο και ένα αντίγραφο. 
-Και τις δύο τις επικυρώνουμε σε ΚΕΠ ή σε δικηγόρο. 
-Κατά την κατάθεση σφραγίζουμε και τις δύο με πρωτότυπη σφραγίδα πρωτοκόλλου και γράφεται εκεί ο ίδιος αριθμός πρωτοκόλλου. 
-Κρατάμε την πρωτότυπη και παραδίδουμε το αντίγραφό της.
-Μετά την κατάθεση συνεχίζουμε και συλλέγουμε υπογραφές, τις οποίες μπορούμε να επισυνάψουμε αριθμώντας την κάθε σελίδα υπογραφών συνεχίζοντας από την τελευταία αριθμημένη σελίδα του συνόλου που υπάρχουν στην αίτηση μαζί με τις υπογραφές. Πάντοτε εις διπλούν και επικυρωμένες και κρατώντας το πρωτότυπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου