18 Μαρτίου 2014

Νίκος Τανάλιας Οργάνωσε κι ΕΣΥ μια ΣΥΝΑΞΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ. Μπορείς!



ΟΥ ΔΗ ΠΑΤΡΙΟΝ ΕΣΤΙ ΗΓΕΙΣΘΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΗΛΥΔΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ

΄Ητοι: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ


Οργάνωσε κι ΕΣΥ μια ΣΥΝΑΞΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ. Μπορείς!


Νίκος Τανάλιας

Οδηγίες προς ναυτιλομένους. Τα βασικά συστατικά είναι 5 (πέντε).


α΄) Κανονίζεις τον χωροχρόνο: πού και τι ώρα.

β΄) Προσκαλείς μέλη της οικογενειακής σου εστίας, φίλους και γνωστούς, κυρίως με αντίθετες από τις δικές σου απόψεις, ώστε να υπάρξει διάλογος, με θέσι, αντίθεσι και σύνθεσι, για την διεξαγωγή συμπερασμάτων προς συλλογική πράξι. 

γ΄) Αρχίζεις να θέτεις ερωτήματα προς το κοινό:

γ΄.1) Αναγνωρίζουμε όλες και όλοι ότι διαβούμε σε μία περίοδο απόλυτης τυραννοκρατίας με ολέθριες συνέπειες για την διατήρησι του ελληνικού μας έθνους; Οσες και όσοι δεν το αναγνωρίζουν, τους ευχαριστούμε για την προσέλευσή τους και τους καλούμε να αποχωρήσουν, διότι τα επόμενα θέματα δεν τους αφορούν.

γ΄.2) Εάν υπάρχει καταφατική απάντηση εκ μέρους του κοινού, τότε τους καλείς να προσδιορίσουν ποιές είναι οι συνέπειες από αυτήν την έξωθεν επιβεβλημένη επιβολή και πόσα επιστρώματα της πολλαπλής μας κατοχής νομίζουν ότι υπάρχουν. Καταγράφονται όλες οι απαντήσεις που αναφέρει το κοινό (~20 λεπτά).

δ΄) Αναφέρεσαι στις προσφορές χρηματιστικής του ΄Ελληνα Αρτέμη Σώρρα (ΕΙ·ΕΝD), ως ανακουφιστικά εργαλεία για την έξοδο από το τέλμα και τι πρέπει να πράξουμε συλλογικά, για να τα υλοποιήσουμε (~20 λεπτά).

ε΄) Προτάσεις συμμετεχόντων επί θεμάτων προς διάλογο, με θέσι, αντίθεσι και σύνθεσι, για την διεξαγωγή συμπερασμάτων προς συλλογική πράξι.

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου