24 Απριλίου 2014

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΟΡΕΑΣ


ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΟΡΕΑΣ



Αρτέμης Σώρρας : Εγώ θέλω να πω σε όλους τους συν-Έλληνες οι δήμαρχοι όσοι έχουν σκελετούς στις ντουλάπες τους δεν θα έρθουνε ποτέ. Μην ασχοληθείτε με αυτούς είναι τόσο κομματοποιημένοι ή τουλάχιστον έχουν και πολύ φυλακή πάνω από του κεφάλι τους γιατί οι μισοί δήμαρχοι είναι για φυλακή και οι άλλοι μισοί είναι ήδη μέσα. Απλά δεν έχει τεθεί η ημερομηνία πότε θα μπούνε. Οι δήμαρχοι είναι όλοι για φυλακή. Έχουνε καταστρέψει όλη την Ελλάδα οι δήμαρχοι .
Γιάννης Καλογερόπουλος : Έτσι ακριβώς είναι, έχουμε σε ένα δήμο 3 δημάρχους που έχουν αλλάξει γιατί είναι υπόδικοι και οι τρεις.


Αρτέμης Σώρρας : Έχουμε θέμα σοβαρό στην Ελλάδα, όλοι οι δήμαρχοι είναι χρεωμένοι και κοιτάνε τώρα να πάρουν την κυριαρχία της Ελλάδας μέσα από τους δήμους. Δεν θα τους επιτρέψουμε. Δηλώνω και λέω στον Ελληνικό λαό να πάρει τους δήμους στα χέρια του. Εμείς θα στηρίξουμε οποιονδήποτε δήμαρχο, Έλληνα δηλαδή που θέλει το καλό του τόπου του να ανέβει στον τόπο του να μην νομίσει ότι αυτοί οι δήμαρχοι είναι εκεί πέρα που έχουνε βγει είναι τίποτα εξειδικευμένοι άνθρωποι από αμόρφωτοι μέχρι σκελετωμένοι. Δεν υπάρχει θέμα μόρφωσης έτσι όπως το δίνουν οι Χαζάροι ή τα Σιωνόπαιδα με κάτι πτυχία τα οποία βγαίνουν απ’ τα δικά τους πανεπιστήμια. Η μόρφωση στον άνθρωπο είναι τελείως διαφορετική και όχι μόνο με την ιδιότητα που θέλει να δουλέψει. Να πάρει τους δήμους στα χέρια του. Να βγούνε και να κατέβουνε στις δημοτικές εκλογές και να σαρώσουνε. Να πάρουν την Ελλάδα. Εγώ χρειάζομαι 50 δήμους να πάω να σπάσω όλο το παγκόσμιο καταπίστευμα και να σπάσω και τα μούτρα ολωνών. Με 50 δήμους δεσμεύομαι να ανατινάξω όλο το παγκόσμιο καταπίστευμα και οι λαοί να πάρουν τα λεφτά στα χέρια τους και να έχουνε μία πολύ καλή ζωή με τα δικά τους λεφτά ή να έρθουνε οι δήμοι που δεν είναι σκελετωμένοι και να τρέξουν γρήγορα πριν τις εκλογές, μπορούνε να ρθούνε να υπογράψουνε, θα υπογράψουνε για την Ελλάδα τους. Είναι θεσμοί έχουνε θέση, έχουνε βήμα. Ας κάνουν αυτό που πρέπει γιατί εμείς θα το κάνουμε με τον ένα τρόπο ή με τον άλλο. Εμείς μπορούμε να το κάνουμε και με την Αθηνά και με τον Άρη. Δεν θα σταματήσουμε πουθενά, ξέρουμε τι θέλουμε, ξέρουμε τι έχουμε, ξέρουμε που θα πάμε και μη μας αναγκάσετε ποτέ να γίνουμε φορέας. Ελπίζω.
Δημοσιογράφος : Αυτό ήτανε κάλο που ακούστηκε. Θα το ρωτήσω στην επόμενη εκπομπή. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάτι περισσότερο.
Δημοσιογράφος : Γελάει και ο κύριος Καλογερόπουλος. Αρτέμη Σώρρα σε ευχαριστώ πολύ, Γιάννη Καλογερόπουλε σε ευχαριστώ πολύ.
Γιάννης Καλογερόπουλος : Κι εγώ ευχαριστώ
Αρτέμης Σώρρας : Και εγώ ευχαριστώ και σε όλους τους συν-Έλληνες αγωνιστικούς χαιρετισμούς και σε όλη την Ελλάδα. Έλληνες η Ελλάδα είναι δικιά μας και θα μείνει δικιά μας. Δεν θα την ακουμπήσει κανένας.
Γιάννης Καλογερόπουλος : Και ενωμένοι θα την πάρουμε στα χέρια μας.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ & ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΕΝΑ TV
20 AΠΡΙΛΙΟΥ 2014
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΙΜΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ, ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΓΡΑΦΙΚΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ



Ei-End Mnemosyne International

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου