12 Μαΐου 2014

ΗΛΕΙΑ. Νεκρός αστυνομικός με δύο μαχαιριές στην καρδιά, στην προσπάθειά του να συλλάβει διαρρήκτη…

ΗΛΕΙΑ. Νεκρός αστυνομικός με δύο μαχαιριές στην καρδιά, στην προσπάθειά του να συλλάβει διαρρήκτη…

Θλίψη και οργή για τη δολοφονία του 35χρονου Αστυνομικού Βασίλη Μαρτζάκλη στην Ανδραβίδα

egklima_peripoliko
(η φωτό από αρχείο)

Συγκλονισμένη είναι η Ανδραβίδα αλλα και όλη η Ηλεία στο άκουσμα της δολοφονίας του 35χρονου Αστυνομικού Βασίλη Μαρτζάκλη χθες το βράδι στην Ανδραβίδα. Ο άτυχος αστυνομικός περίπου στις 11 το βράδι γυρνούσε στο σπίτι του και  αντελήφθη διάρηξη σε εξέλιξη σε γειτονικό του σπίτι. Αμέσως ,αν και ήταν εκτός υπηρεσίας, προσπάθησε να συλλάβει το δράστη ο οποίος μάλιστα είχε τραυματίσει και τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.   Ο δράστης αντέδρασε χτυπώντας τον 35χρονο αστυνομικό με 2 μαχαιριές στην καρδιά, ρίχνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο απο τους γείτονες που μετέφερε αιμόφυρτο τον αστυνομικό στο νοσοκομείο αλλα δυστηχώς ήταν αργά.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τη νύχτα έγινε προσαγωγή ενός 30χρονου Ρομά ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του Αστυνομικού.
Ο Βασίλης Μαρτζάκλης υπηρετούσε στη δίωξη ναρκωτικών στον Πύργο και ήταν πατέρας 2 παιδιών. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός αφού ασχολούταν με τις ακαδημίες της Δάφνης Ανδραβίδας ενώ ήταν και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Α. Κορομηλά.
Το odigos.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Συγκλονισμένη είναι η Ανδραβίδα αλλα και όλη η Ηλεία στο άκουσμα της δολοφονίας του 35χρονου Αστυνομικού Βασίλη Μαρτζάκλη χθες το βράδι στην Ανδραβίδα.


…………………………………………………………………
Ο Αλφειός εκφράζει τα συλληπητήρια στους συγγενείς του… Είθε να έρθει κάποτε ο καιρός να καθαρίσει ο τόπος από αυτήν την γάγγραινα… που λυμαίνεται επί δεκαετίες τα χωριά και την ύπαιθρο της Ηλείας… Δεν ξέρουμε αν ο ύποπτος έχει σχέση… Αυτό θα αποδειχθεί… Δεδομένο είναι το πλούσιο αστυνομικό δελτίο δεκάδων χρόνων από τις πληγές που έχουν επιφέρει αυτοί οι… «ρομά», που δεν είναι άλλοι από τους «τουρκόγυφτους» ή «γύφτους», όπως αποκαλεί ο Ηλειακός λαός τους τουρκοαιγύπτιους που έμειναν στον κατά τα άλλα πανέμορφο τόπο της Ηλείας, μετά την εισβολή του Ιμπραήμ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου