12 Μαΐου 2014

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΠΕΡΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ BRETTON WOODS. ΕΙ Ε.Ν.D. ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΠΕΡΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ BRETTON WOODS. ΕΙ Ε.Ν.D. ΠΕΙΡΑΙΑΣ

MNHMBRE
ΟΜΙΛΙΑ ΤΩΝ ΔΟΚΤΩΡΟΣ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ
ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ EI-END ΠΕΙΡΑΙΑΣ 9 ΜΑΪΟΥ 2014. 
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
Screenshot 2014-05-12 at 13.04.26


ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ
Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Καλησπέρα σας, ως είθισται πρέπει πρώτα να καλωσορίσω τους υποψηφίους δημάρχους γιατί είχαν το θάρρος να μπουν μπροστά. Το θάρρος πρέπει πάντα να υπογραμμίζεται και βεβαίως όλοι εμείς να δίδουμε τις κατάλληλες αναγνωρίσεις σε αυτούς οι οποίοι προσπαθούνε να ελευθερώσουν την πατρίδα. Απόψε θα ήθελα να απευθυνθώ σε εσάς σε λίγο πιο υψηλό επίπεδο από ότι συνήθως όσον αφορά την νομική διαδικασία.
Μέχρι σήμερα μιλάμε για καταπιστεύματα, μιλάμε για απελευθέρωση της Ελλάδος θα ήθελα πρώτα να σας υπενθυμίσω το σύνδρομο της Στοκχόλμης. Φαντάζομαι ότι πολλοί από σας ξέρετε τι είναι αυτό. Ξέρετε έγινε μία ληστεία στην Σουηδία και κάποιοι μπήκαν σε μία τράπεζα πιάσαν τους υπαλλήλους, αυτό έγινε πριν από μία τριακονταετία, και τους κρατήσαν ομήρους για 22 ημέρες. Στο διάστημα της ομηρίας λοιπόν οι υπάλληλοι της τραπέζης ανέπτυξαν τέτοια ψυχολογική εξάρτηση με τους κατακτητές που όταν λύθηκε πλέον η ομηρία βγήκαν εκείνοι τους οποίους κρατάγαν ομήρους να υπερασπιστούν νομικά αυτούς που ήσαν πραγματικά οι ληστές. Αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα.
Η απελευθέρωση της Ελλάδος σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να ξυπνήσει το Ελληνικό DNA και να αποβάλουμε την εξάρτηση με τους κατακτητές. Αυτήν την σημασία έχει η παρουσία των δημάρχων απόψε εκεί. Ότι έκαναν το πρώτο βήμα να αποκόψουν τον ομφάλιο λώρο από αυτό που ονομάζουμε καθεστώς.
ΦΕΚ 766 27/12/1945 ΠΕΡΙ ΚΥΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ BRETTON WOODS
Θα σας παραπέμψω σήμερα σε ένα πολύ συγκεκριμένο ΦΕΚ. Το φύλλο εφημερίδος κυβερνήσεως του οποίο εμφανίστηκε με τον αριθμό 766 λέγεται «Αναγκαστικός νόμος 766» και αναφέρεται στο εξής :
«Περί κυρώσεως της εν Μπρετον Γουντς-Bretton Woods υπογραφείσης τελικής πράξεως και εξουσιοδοτήσεως προς υπογραφή των σχετικών συμφωνιών.»
Η ημερομηνία είναι 27 Δεκεμβρίου του 1945. Μπορείτε όλοι σας να ανατρέξετε στο διαδίκτυο, οι δε υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι αναθέστε σας παρακαλώ στις νομικές σας υπηρεσίες να τραβήξουν από το διαδίκτυο το συγκεκριμένο φύλλο της κυβερνήσεως όπου θα διαπιστώσετε πλέον μετά από 60-70 χρόνια πραγματικής σκλαβιάς ότι ποτέ μα ποτέ δεν είχατε οικονομικό πρόβλημα, αλλά ήτανε πάντα θέμα κατάκτησης. Ήσασταν υποδουλωμένοι στους αγάδες οι οποίοι δεν ήσαν οι πραγματικοί ιδιοκτήτες του πλούτου της Γης, του πλούτου της Ελλάδος.
Οι άνθρωποι οι οποίοι αντιπροσώπευσαν την Ελλάδα στην συμφωνία του Μπρετον Γουντς-Bretton Woods ήτανε ο Κυριάκος Βαρβαρέσος διοικητής της τραπέζης Ελλάδος, έκτακτος πρεσβευτής οικονομικών και δημοσιονομικών ζητημάτων και πρόεδρος της αντιπροσωπίας. Αλέξανδρος Αργυρόπουλος πρόεδρος υπουργός διευθυντής του εμπορικού και οικονομικού τμήματος του υπουργείου των εξωτερικών. Αθανάσιος Σμπαρούνης γενικός διευθυντής του υπουργείου οικονομικών. Όλες τις συμφωνίες του Bretton Woods τις υπέγραψε ο κύριος Κυριάκος Βαρβαρέσος, προσέξτε, έχει σημασία ποιος τις υπέγραψε διότι ο πρώτος ήτανε υπάλληλος των τραπεζιτών Rothschild. Ο Κυριάκος Βαρβαρέσος ήτανε ο πρόεδρος της τραπέζης Ελλάδος.
Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ 9 ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
Η τράπεζα της Ελλάδος είχε δημιουργηθεί το 1928 με κεφάλαια της Εθνικής. Με άλλα λόγια το μετοχικό κεφάλαιο της τραπέζης Ελλάδος κατετέθει εξολοκλήρου από την Εθνική τράπεζα η οποία είναι ιδιοκτησία των 9 τραπεζικών οίκων που λυμαίνονται τον πλανήτη. Οι 9 αυτοί τραπεζικοί οίκοι συμπεριλαμβάνουν Εβραίους εσκενάζι και Εβραίους σεφάρδιν, δηλαδή, και οι Εβραίοι οι οποίοι, γιατί όταν λέμε για Καζάρους δεν εννοούμε Ιουδαίους, δεν εννοούμε τους αληθινούς Εβραίους της διαθήκης, τέτοιοι υπάρχουν ελάχιστοι στον πλανήτη σήμερα. Αυτοί, δηλαδή το Εβραϊκό στοιχείο σήμερα είναι το μεγαλύτερο θύμα των Καζάρων πολύ περισσότερο και από τους Έλληνες ακόμα, πολύ περισσότερο και από τους υπολοίπους λαούς. Το πραγματικό Εβραϊκό στοιχείο, οι αληθινοί Εβραίοι είναι τα μεγάλα θύματα όλης της οικουμένης, για ποιο λόγο ; διότι χρησιμοποιώντας οι Καζάροι την Εβραϊκή θρησκεία έστρεψαν τα βέλη όλων εναντίων του Εβραϊκού πληθυσμού, ενώ δεν έχουν τίποτα απολύτως να κάνουν οι Εβραίοι με το τι συμβαίνει στον πλανήτη. Όλα είναι θέμα Καζάρων.
khazaria
Καζάροι είναι Μογγόλοι, είναι Μογγολικής καταγωγής και οι οποίοι σήμερα ενώ έχουν μόνο το 0,17 % του πλανήτη σαν πληθυσμός κατέχουν το 92% των θέσεων εξουσίας οικονομικής εκπαιδευτικής πολιτικής όποια εξουσία και να δεις είναι Καζάροι. Επειδή λοιπόν η τράπεζα της Ελλάδος δημιουργήθηκε σαν θυγατρική της Εθνικής και η οποία ανέλαβε, μάλλον η Εθνική μετεβίβασε στην τράπεζα της Ελλάδος το δικαίωμα της νομισματικής πολιτικής της εκτυπώσεως της δραχμής πολύ δε περισσότερο με το άρθρο 70 στο καταστατικό της τραπέζης της Ελλάδος απαγορεύεται με οποιοδήποτε τρόπο ο έλεγχος της τραπέζης της Ελλάδος από το κράτος των Ελλήνων. Οι μετοχές τραπέζης Ελλάδος ουδέποτε μπορούν να είναι πάνω από 35% στην κατοχή του Ελληνικού κράτους ή Ελλήνων πολιτών, δηλαδή το 65% των μετοχών δια νόμου και καταστατικού η τράπεζα της Ελλάδος πρέπει να ανήκει στους τραπεζίτες. Αυτό είναι στο καταστατικό της τραπέζης.
Η σύνθεση του μετοχικού κεφαλαίου σήμερα είναι: 94% ανήκει στου 9 τραπεζίτες και το υπόλοιπο 6% είναι διαχωρισμένο στην Ελληνική δημοκρατία και στην μητρόπολη Ιωαννίνων, διότι οι αδελφοί Ζωσιμαίοι είχαν ένα μεγάλο αριθμό μετοχών και το παρέδωσαν σαν διαθήκη στην εκκλησία της Ελλάδος γι’ αυτό εξάλλου η εκκλησία της Ελλάδος έχει πάντα ένα υψηλόβαθμο στέλεχος στην διοίκηση της Εθνικής τραπέζης.
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ BRETTON WOODS
Αυτό λοιπόν άρχισε ακόμα από την δημιουργία της Εθνικής τραπέζης μετά τον θάνατο του Καποδίστρια το 1841, δημιουργήθηκε η Εθνική τράπεζα με μετοχικό κεφάλαιο των τραπεζιτών που είπαμε προηγουμένως. Και γιατί κάναμε αυτήν την εισαγωγή την μακροσκελή διότι αυτός που υπέγραψε την συνθήκη υπέρ της Ελλάδος, εκ μέρους της Ελλάδος στο Bretton Woods ήτανε ο Κυριάκος Βαρβαρέσος ο οποίος, μιλάμε τώρα για την 2 με 22 Ιουλίου του 1944. Γιατί έχω μείνει εκεί; Διότι η απελευθέρωση όλων των λαών αποφασίστηκε από όλα τα Έθνη της Γης εκείνη την ημέρα. Η Ελλάδα συνέβαλλε με το ποσόν, θα σας πω ακριβώς ποια ήταν τα κράτη τα οποία κάναν την αρχική συμφωνία ήταν 44 κράτη. Αυτά τα 44 κράτη δημιούργησαν ένα μετοχικό κεφάλαιο που ονομάστηκε το σύστημα του Bretton Woods. Το μετοχικό κεφάλαιο ήτανε 9 δις 100 εκατομμύρια δολάρια εν έτη 1944.
brettonwoods44
Το μετοχικό κεφάλαιο κατανεμήθηκε ως εξής η Αυστραλία 200 εκατ., το Βέλγιο 225, η Βολιβία 7, Βραζιλία 105, Καναδάς 325, Χιλή 35, Κίνα 600, Κολομβία 35, Κόστα Ρίκα 2, Κούβα 35, Τσεχοσλοβακία 125, Δομινικανή Δημοκρατία 2, Ισημερινός 3,2 , Αίγυπτος 40, Σαλβαδόρ 1, Αιθιοπία 3, Γαλλία 450, Ελλάς 25, Γουατεμάλα 2, Αϊτή 2, Ονδούρα 1, Ισλανδία 1, Ινδία 400, Ιράν 24, Ιράκ 6, Λιβερία 0,5, Λουξεμβούργο 10, Μεξικό 65, Ολλανδία 275, Νέα Ζηλανδία 50, Νικαράγουα 0,8, Νορβηγία 50, Παναμάς 0,2, Παραγουάη 0,8, Περού 17,5, Φιλιππίνες 15, Πολωνία 125, Νότιο-Αφρικανική Ένωσης 100, Σοβιετική Δημοκρατία 1,2 δις, Ηνωμένο Βασίλειο 1,3 δις, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής 3,175 δις, Ουρουγουάη 10,5, Βενεζουέλα 10,5, Γιουγκοσλαβία 40.
Αυτές λοιπόν οι 44 χώρες προσυπέγραψαν και εκ μέρους της Ελλάδος ο κύριος Κυριάκος Βαρβαρέσος υπέγραψε την συνθήκη του Bretton Woods. Αυτή η συνθήκη σαν αρχικό, θα παρακαλούσα πάρα πολύ ιδιαίτερα τους υποψηφίους δημάρχους εάν θέλουν να αντιληφθούν το τι σκλαβιά έχει περάσει η Ελλάδα να διαβάσουν την συνθήκη του Bretton Woods η οποία δεν προέρχεται από οποιαδήποτε ιστοσελίδα στο Google ή από οποιοδήποτε ιστότοπο, είναι το φύλλο εφημερίδος της Κυβερνήσεως της Ελληνικής Δημοκρατίας. Τι συμφωνήθηκε εκεί, συμφωνήθηκε ότι οι πόλεμοι γίνονται για οικονομικές ανισότητες. Ένα κράτος είναι πλούσιο κι έχει πολλά όπλα ένα άλλο κράτος είναι φτωχό και δεν έχει να φάει. Για να εξομοιωθούνε λοιπόν όλα αυτά, θέλω να ακούσετε το πόσο ηθικό και δίκαιο ήτανε το κίνητρο της δημιουργίας του συστήματος αλλά πως το είχανε εκ των προτέρων νοθεύσει οι τρεις μεγάλες δυνάμεις, είπανε λοιπόν ότι θα συμφωνήσουμε ότι τα προϊόντα τα οποία αγοράζει το ένα κράτος από το άλλο θα πωλούνται σε σταθερές τιμές.
Με άλλα λόγια στο χρηματιστήριο του Λονδίνου κάθε πρωί αποφασίζεται η τιμή του πετρελαίου, η τιμή του χρυσού, η τιμή του σιταριού, η τιμή του καλαμποκιού, η τιμή του φυσικού αερίου, όλα εκείνα τα οποία χρειάζεται το Διεθνές εμπόριο σε κρατικό επίπεδο για να μπορεί το διεθνές εμπόριο δε να εξομοιώνει τα διάφορα νομίσματα αποφασίστηκε ότι όλα τα νομίσματα θα εξομοιώνονται πρώτα με το δολάριο και κατόπιν θα γίνεται η συναλλαγή έτσι λοιπόν έχουμε σαν νόμισμα αναφοράς το δολάριο, εάν δηλαδή η Ελλάδα θέλει να αγοράσει πετρέλαιο με δραχμές, μετατρέπει τις δραχμές τις σε δολάριο. Εάν η Σουηδία θέλει να αγοράσει πετρέλαιο μετατρέπει την κορώνα σε δολάριο και κατόπιν γίνεται η συναλλαγή. Έτσι λοιπόν από κάθε συναλλαγή τέτοια το 60% του κέρδους θα κατατίθεται σε αυτό το συγκεκριμένο ταμείο υπέρ του κράτους, υπέρ του, αναλογικά σας είπα τις διάφορες αναλογίες και αυτό είναι το μετοχικό κεφάλαιο των κρατών.
Η Ελλάδα δηλαδή συμμετείχε με 25 εκατομμύρια δολάρια. Έχει λοιπόν το ανάλογο ποσοστό σε κάθε συναλλαγή που γίνεται στον πλανήτη αυτό δημιουργεί ένα τεράστιο κεφάλαιο για την Ελλάδα το οποίο όταν διαβάσετε ακριβώς την συνθήκη θα δείτε ότι η Ελλάδα μπορεί να έχει πρόσβαση ανά πάσα στιγμή σε αυτό το ταμείο, με ορισμένους κανόνες βεβαίως αλλά πάντα πρέπει να έχει, δηλαδή όταν η Ελλάδα λέμε ότι είχε εξωτερικό χρέος μέχρι και που ανέλαβε ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου η Ελλάδα δεν χρώσταγε σε κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό της. Σύμφωνα με την συνθήκη του Bretton Woods δηλαδή η Ελλάδα έπαιρνε χρήματα από τα δικά της ταμεία είχε υποχρέωση όμως σύμφωνα με την συνθήκη να τα γυρίζει πίσω σε βάθος 50 ετών χωρίς επιτόκιο. Επομένως ουδέποτε η Ελλάδα συνήψε εξωτερικό δανεισμό. Η Ελλάδα πάντα δανειζότανε από τα δικά της αποθέματα διότι καθημερινά αυτά τα αποθέματα αυξάνονται και οποιαδήποτε κρατική χρηματοδότηση έγινε μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και μέχρι τον Απρίλιο του 2010, οποιαδήποτε χρηματοδότηση έγινε σε κρατικό επίπεδο έγινε εξ ιδίων κεφαλαίων.
ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ & Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, CIA, OITC
Γιατί τώρα το ονομάζουμε εξωτερικό χρέος ; είναι διότι στο ίδιο συμφωνητικό ανέθεσαν σε τρία κράτη την Γαλλία, την Αγγλία και την Αμερική να δημιουργήσουν μία επιτροπή που να επιβλέπει το πως γίνεται η διαχείριση των χρημάτων. Αυτή η επιτροπή είχε διάρκεια 50 ετών, από το 1945 μέχρι το 1995, σε αυτό το διάστημα λοιπόν αυτή η τριμερής επιτροπή έγινε κράτος εν κράτη καταλήστεψε τα ταμεία, αυτές οι τρεις χώρες λοιπόν καταληστέψαν τα ταμεία όχι σε κρατικό επίπεδο αλλά σε επίπεδο των αντιπροσώπων που τα κράτη είχανε βάλει. Σας λέω ότι η οικογένεια Bush μόνον, έχει κλέψει από αυτά τα ταμεία πάνω από 330 τρις δολάρια, γιατί ; Διότι ο γέρος πρόεδρος Bush ήτανε αρχηγός της CIA. Τι δουλειά έχει τώρα η CIA, τι είναι αυτό.
Υπάρχει γενικά η λαϊκή αντίληψη ότι η CIA είναι η μυστική υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, αυτό είναι μακράν της αληθείας, η CIA δεν είναι μυστική υπηρεσία των Ηνωμένων πολιτειών. ΟΙ Ηνωμένες πολιτείες ανέλαβαν σαν θεματοφύλακας του καταπιστεύματος, ανέλαβαν δε να νομιμοποιήσουν αυτήν την συμφωνία περνώντας το από την Γερουσία και το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών. Έτσι και έγινε, ανέλαβαν δε και την υποχρέωση να δημιουργήσουν μία συγκεκριμένη υπηρεσία ασφαλείας η οποία θα επιβλέπει τα καταπιστεύματα και συμφώνησαν όλα τα κράτη στο Bretton Woods ότι αυτή η συγκεκριμένη υπηρεσία ασφαλείας θα είναι παρούσα σε όλα τα κράτη που λάβανε μέρος. Άρα η CIA βρίσκεται στην Ελλάδα με την έγγραφη συνθήκη της Ελληνικής Δημοκρατίας που υπογράφηκε στις 22 Ιουλίου του 1945, επομένως δεν θέλω να ακούγεται συνεχώς η CIA που μας καταπιέζει, που μας κάνει, που θα μας δείξει.
Εάν μας καταπιέζει η CIA το κάνει επειδή οι διοικητές, οι διαχειριστές των κεφαλαίων αυτών, όχι οι ιδιοκτήτες, ιδιοκτήτης είναι ο Αδριανός, είναι οι δήμαρχοι που είναι παρόντες, όλοι εσείς, εσείς είστε οι ιδιοκτήτες, εσείς έχετε αναθέσει την διαχείριση σε αυτούς τους τρεις και αυτοί οι τρεις είναι εκείνοι που ελέγχουν και διατάσσουν την CIA, γιατί εσείς το επιτρέψατε, εσείς το υπογράψατε, άρα λοιπόν δε πρέπει να παραπονείστε τι έγινε τώρα ; στο διάστημα αυτών των 50 ετών έχοντας αυτοί οι 3 πρόσβαση σε απεριόριστο χρήμα, γιατί μην ξεχνάτε ότι, το ότι πληρώνετε το ένα λίτρο την βενζίνη 1,70 ευρώ δεν σημαίνει ότι τόσο στοιχίζει η βενζίνη. Η βενζίνη στοιχίζει 10 σεντς εσείς την πληρώνετε όμως 1,70 γιατί ένα δολάριο από κάθε λίτρο βενζίνη που βάζετε στο αυτοκίνητό σας πηγαίνει στα ταμεία, είναι δικά σας χρήματα, είναι τα χρήματα τα οποία μπορείτε να χρηματοδοτήσετε τους δήμους σας, να χρηματοδοτήσετε το κράτος, την ανάπτυξή σας, το εάν δεν σας επιτρέπετε να το κάνετε είναι επειδή αυτοί οι διαχειριστές βάλανε ανθρώπους όπως τον Σαμαρά τον Βενιζέλο, τον Κουβέλη, τον Τσίπρα, τον Μητσοτάκη, τον Καραμανλή, τον Παπανδρέου, όλοι αυτοί τι είναι ; όλοι αυτοί είναι πράκτορες των τραπεζιτών, είναι πράκτορες των διαχειριστών και για να τους κάνουν πρωθυπουργούς πρέπει να είναι πρώτα εκβιάσιμοι, αν δεν είναι εκβιάσιμοι δεν γίνονται.
Επομένως επειδή ξέρουμε και με τι εκβιάζουν τον κάθε ένα, σας λέω δεν υπάρχει ούτε ένας ο οποίος ήταν πρωθυπουργός ή είναι εν δυνάμη πρωθυπουργός που να μην είναι εκβιάσιμος. Το 1995 λοιπόν η διεθνής κοινότητα όταν διεπίστωσε την μεγάλη καταλήστευση των χρημάτων του ανθρωπίνου γένους, αφήρεσε την δικαιοδοσία από τους 3. Έφτιαξε λοιπόν ένα άλλο ταμείο που το ονόμασε (office of international treasury control ) OITC αυτό λοιπόν έγινε με ένα νόμο των Ηνωμένων Εθνών που έχει νούμερο 1088 διόρισε έναν μόνον ο οποίος να είναι υπεύθυνος να ελέγχει πλέον τα ταμεία για να είναι πιο άμεσα ελέγξιμος από τα Ηνωμένα Έθνη. Το όνομα του ανθρώπου που ανέλαβε αυτήν την ευθύνη ήταν Dr Ray C. Damn όλο το επίθετο είναι Damnianik, καταγωγή από την Ινδονησία και έχει σημασία η καταγωγή του, θα το συζητήσουμε ίσως μια άλλη φορά, ο Dr Ray C. Damn λοιπόν το 1995 με ψήφισμα όλων των κρατών μέσω των Ηνωμένων Εθνών ανέλαβε την διαχείριση του παγκοσμίου πλούτου. Επειδή όμως η παλαιά φρουρά έλεγχε την CIA, ήταν όλοι δικοί τους.
Ο DR. RAY C. DAM ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ
(ΔΙΑΚΟΠΗ) ……ξέρετε εμένα μου κλείνουν το skype. Δεν αρέσουνε αυτά που λέω, γιατί τώρα που λέω τα ακούνε όλες οι μυστικές υπηρεσίες στον πλανήτη και δεν τους αρέσουν αυτά που λέμε, να στείλετε σε όλους χαιρετίσματα και να τους πείτε ότι αυτό το δολάριο που κυκλοφορεί στον πλανήτη είναι Ελληνικής ιδιοκτησίας και αργά ή γρήγορα θα αποδώσουν ισολογισμό στον Ελληνισμό να είναι απόλυτα σίγουροι.
Ο Dr Ray C. Dam λοιπόν τι έκανε, ο άνθρωπος φαίνεται ότι είναι πολύ ηθικό στοιχείο επειδή όμως η παλαιά φρουρά ήλεγχε την CIA, επειδή η παλαιά φρουρά είχε όλους τους καθεστωτικούς της CIA στις διάφορες χώρες γι’ αυτό το λόγο για πολύ χρονικό διάστημα ο Dr Ray C. Dam προσπαθούσε να ανακτήσει την δικαιοδοσία που του δώσανε όλοι οι λαοί του πλανήτη. Σε κάποιο ταξίδι του στην Καμπόζη ο Dr Ray C. Dam δηλητηριάστηκε από έναν πράκτορα της CIA, έμεινε στην εντατική, αυτό έγινε το Δεκέμβριο του 2010. Ο Dr Ray C. Dam ανέλαβε εντέλει τα καθήκοντά του το 2004. Χρειάστηκε 8 χρόνια για να φτιάξει όλες τις υποδομές για να μπορεί να αναλάβει. Έχει απόλυτη αμνηστία, δεν υπάρχει κανένα δικαστήριο το οποίο να έχει δικαιοδοσία πάνω στον Dr Ray C. Dam.
raycdam
Η παλαιά φρουρά λοιπόν δεν θέλει να αφήσει τα ηνία του καταπιστεύματος γιατί έχει εγκαταστήσει σε αυτά τα 50 χρόνια εγκάθετους σε όλες τις χώρες, έχει τους δικούς της πράκτορες στην CIA που ελέγχονται από την παλαιά φρουρά και γίνεται τώρα μία θανάσιμη μάχη κορυφής να επιτραπεί ή να μην επιτραπεί στον Dr Ray C. Dam να ασκεί τα καθήκοντα που του ανέθεσαν όλοι οι λαοί του πλανήτη. Σε αυτήν λοιπόν την διαδικασία εμφανίστηκε ο Ελληνισμός. Έγινε αντιληπτό από τις δυνάμεις, και αυτό τώρα μπορείτε να με ρωτήσετε μετά από λίγο, από τις δυνάμεις που προστατεύουν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό έγινε αντιληπτό ότι σε αυτήν την αντιπαράθεση δεν θα υπάρξει νικητής. Ιδιαίτερα ο Dr Ray C. Dam δεν πέθανε παρόλο που δηλητηριάστηκε στην Καμπόζη, αλλά μετά από 40 μέρες στην εντατική επανήλθε στα καθήκοντά του. Προσπάθησαν οι καθεστωτικοί να του αφαιρέσουν την δικαιοδοσία και να την δώσουν σε κάποιον άλλον, δεν θέλω να μπω σε αυτές τις λεπτομέρειες, χωρίς την έγκριση των Ηνωμένων Εθνών, χωρίς την ψήφο των διαφόρων λαών. Σε αυτήν λοιπόν την διαδικασία παρενέβησαν οι δυνάμεις του Ελληνισμού.
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ & ΑΛΛΕΣ 10 ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ
Εδώ τώρα εμφανίστηκε ο Σώρρας, και πρέπει να σας πω δεν είναι μόνο ο Σώρρας αλλά είναι και άλλες 10 ομάδες οι οποίες λειτουργούν εντελώς ανεξάρτητα σε όλο τον πλανήτη με σκοπό όμως την αποκατάσταση της ηθικής τάξης, με σκοπό την δικαιοσύνη και την ισότητα και την απόδοση όλων των περιουσιακών στοιχείων στους διαφόρους λαούς.
Ο Αντώνης σας ανέφερε το τι ποσό χρημάτων υπάρχει σήμερα σε αυτά τα ταμεία. Όταν διαβάσουν οι νομικοί σας σύμβουλοι την συμφωνία του Bretton Woods θα αντιληφθείτε ότι όλα αυτά τα χρήματα τα οποία ανήκουν στην Ελλάδα καθημερινώς παίζουν στο χρηματιστήριο. Οι αποδώσεις των χρημάτων αυτών είναι αστρονομικές. Μιλάμε για 50, 100, 200, 500 % την εβδομάδα. Έτσι λοιπόν αυτές οι αποδώσεις προστίθεντε στο καταπίστευμα. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι πρόβλημα οικονομικό στον πλανήτη δεν υπάρχει. Πρόβλημα οικονομικό στην Ελλάδα δεν υπήρχε και δεν υπάρχει ποτέ. Είναι μία συγκεκριμένη ομάδα, δεν θέλω να τους ονομάσω ανθρώπους διότι με το μεταλλαγμένο DNA το οποίο φέρουν δεν ανήκουν ουσιαστικά στο ανθρώπινο γένος είναι όμως μία ομάδα η οποία προσπαθεί να επιβάλλει την επικυριαρχία της στο ανθρώπινο γένος και ξέρετε ότι το 99% του πλούτου του πλανήτη το χειρίζεται το 1%. Ενώ δηλαδή υπάρχουν τέτοια κεφάλαια διαθέσιμα, ξέρετε ότι η Αφρική κατ’ έτος σε κάθε άτομο αντιστοιχεί 20 δολάρια κατά κεφαλήν, για σκεφτείτε για φαγητό, για στέγαση, για περίθαλψη, για τα πάντα.
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν την μεγάλη αδικία που υπάρχει στον πλανήτη. Δεν θέλω να πάω στους υπολοίπους, δεν θέλω να πάω στις άλλες 9 ομάδες οι οποίες λειτουργούν παράλληλα και ταυτόχρονα με τις δικές μας ομάδες. Θα σας πω όμως ένα παράπονο του κυρίου Hill ο οποίος είναι υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου εξωτερικών των Ηνωμένων πολιτειών και το εξέφρασε πριν από μία εβδομάδα. Ο Πούτιν λέει μας πρόδωσε διότι επρόδωσε την νέα τάξη πραγμάτων. Ενώ δηλαδή συμβάδιζε μαζί μας μέχρι το 2012, από το 2012 έφυγε από μας και αυτό είναι μια δήλωση του κορυφαίου διπλωμάτη Κρίστοφερ Π. Χίλ λέει ότι η Μόσχα, ακούστε τις πραγματικές λέξεις που χρησιμοποίησε « έχει προδώσει την νέα τάξη πραγμάτων» ένα μέρος της οποίας κατείχε τα προηγούμενα 25 χρόνια, γιατί σας το είπα αυτό ; για να πάρετε μία γεύση σε ποιο επίπεδο λειτουργούν αυτές οι 10 ομάδες. Ένα πράγμα πρέπει να σας διαβεβαιώσω σήμερα ότι σύρραξης γενική στον πλανήτη μετά την 30η Απριλίου αποκλείεται να συμβεί. Δεν υπάρχει πιθανότης να συμβεί παγκόσμια σύρραξη.
Το δεύτερο που πρέπει να σας πω τοπικές, μικρό-πόλεμοι εδώ και εκεί και αψιμαχίες θα γίνουν. Η αλλαγή, η επαναφορά του πλανήτη στον Ελληνισμό στο δίκαιο και την ηθική έχει ήδη αρχίσει εδώ και 3-4 μέρες.
Με την δύση του μηνός Απριλίου και την ανατολή του Μαΐου τι ακριβώς συνέβει για να επαναλάβουμε κάτι που είπαμε χθες, ένα υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος της τραπέζης της Ελλάδος ρωτήθηκε την 1η Μαΐου πριν από 9 μέρες ακριβώς 8 μέρες τι είναι αυτά τέλος πάντων , εάν ο Σώρρας είναι αληθινός, εάν τα καταπιστεύματα, οτιδήποτε είπε λοιπόν αυτός ο διοικητής της τραπέζης της Ελλάδος ότι 2,3 τρις τα οποία ο Σώρρας εγγυήθηκε έχει ήδη ειδοποιηθεί η τράπεζα της Ελλάδος ότι τα χρήματα είναι προς διάθεση των Ελλήνων και προσπαθεί λέει η τράπεζα να δει πως θα διαχειριστεί αυτό το θέμα.
Δεν είπε κανένας ότι κάποιος δήμος έχει πάρει χρήματα αυτό που είπε ο διοικητής της τραπέζης της Ελλάδος, είπε ότι πήραμε το σήμα ότι, γιατί μην ξεχνάτε ότι τα χρήματα δεν θα έρθουν από κάπου απ’ έξω τα χρήματα είναι κατατεθημένα σε Ελληνικές τράπεζες. Κάποιος όμως σύμφωνα πάντα με το Bretton Woods πρέπει να εγγυηθεί για να πάρει η Ελλάδα χρήματα, η συνήθης εγγύηση δηλαδή η δημιουργία του χρήματος γίνεται με δύο τρόπους με τον ορθόδοξο τρόπο και με τον ανορθόδοξο τρόπο. Ο ορθόδοξος τρόπος είναι έχω 2 τόνους χρυσό στο χρηματοκιβώτιό μου και κόβω τόσες δραχμές που αντιστοιχούν σε τόσα δολάρια, αυτός είναι ο ορθόδοξος τρόπος.
Α’ & Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ
Ξέρουμε όμως ότι ο χρυσός δεν είναι πλέον αντίστοιχος με τα χρήματα που κυκλοφορούν, ούτε το δολάριο, ούτε το ευρώ, έχει αντιστοιχία χρυσού δεν είναι επομένως αυτά τα δύο νομίσματα δεν έχουν καμία αξία δεν βασίζονται σε καμία πραγματική αξία γιατί ; γιατί ο λόγος που έγιναν οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι ήταν να συλλεγεί όλος ο χρυσός και να καταλήξει κατατεθημένος στην Ινδονησία όπου τουλάχιστον 35 με 40 εκατομμύρια τόνοι χρυσού είναι κατατεθημένοι σε μία μόνο μεγάλη αποθήκη η οποία ανήκει σε όλους τους λαούς του πλανήτη.
Αφού λοιπόν οι 3 μεγάλοι Άγγλοι, Γάλλοι και Αμερικανοί είχαν εξασφαλίσει την μεταφορά του χρυσού ο τρόπος ο οποίος δημιουργείται πλέον το χρήμα είναι ο ανορθόδοξος που είναι ομόλογα , δηλαδή ομολογεί ένα κράτος ότι παίρνει από τα ταμεία 100 εκ. και θα τα γυρίσει πίσω χωρίς επιτόκιο. Πολύ απλά ο υπουργός οικονομικών γράφει ένα ομόλογο αποφασίζει το υπουργικό συμβούλιο ότι πρέπει να πιστωθεί ο Ελληνικός λογαριασμός, ο υπουργός οικονομικών βάζει ένα ομόλογο στο χρηματοκιβώτιο της κεντρικής τραπέζης, της τραπέζης Ελλάδος η οποία όπως σας είπα είναι ιδιοκτησία των Rothschild των τραπεζιτών και αυτομάτως πιστώνεται ο Ελληνικός λογαριασμός από τα ήδη καταταθημένα χρήματα στις Ελληνικές τράπεζες. Αυτός είναι ο δεύτερος ανορθόδοξος τρόπος δημιουργίας χρήματος. Ο πρώτος δεν ισχύει πλέον γιατί δεν υπάρχει ισοτιμία χρυσού.
Μoneymaker

Όλα τα κράτη πλέον σήμερα χρησιμοποιούν τον δεύτερο τρόπο. Τώρα που είναι η μεγάλη παγίδα κάποιος πρέπει να αποφασίσει εάν τα ομόλογα που μου δίνει ο Αδριανός να βάλω στο χρηματοκιβώτιό μου είναι καλά ή δεν είναι. Εδώ τώρα είναι η μεγάλη κλοπή, τα ομόλογα της Ελλάδος αποφάσισαν αυτοί οι τρεις αξιωματούχοι αξιολόγησης ότι είναι σκουπίδια. Γιατί ; διότι αυτό είχε αποφασίσει η νέα τάξης πραγμάτων και αυτό επέβαλε ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου.
Ο Γιώργος ο Παπανδρέου εκτελούσε ένα συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο πατέρας του στις 8 Αυγούστου του 1974. Αυτό το συμβόλαιο το υπέγραψε με τους Rockefellers και πήρε 100 εκ. δολάρια για να δημιουργήσει το ΠΑΣΟΚ, αυτό το συμβόλαιο έπρεπε να εκτελεστεί. Όλη αυτή η μεγάλη διαδικασία του πολλαπλασιασμού του ελλείματος μέσω της κυρίας Γεωργαντά και του κυρίου της στατιστικής υπηρεσίας, όπως επίσης και η καμπάνια του Γιωργάκη από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Απρίλιο του 2010 να εμφανίσει την Ελλάδα ως το πλέον διεφθαρμένο κράτος στον πλανήτη, αυτό οδήγησε τα Ελληνικά ομόλογα να είναι σκουπίδια. Τι λένε τώρα, αφού τα ομόλογα της Ελλάδος είναι σκουπίδια δεν μπορούν να μπουν σαν εγγύηση να πάρει η Ελλάδα χρήματα από τα δικά της, πρέπει να πάει τώρα στην δευτερογενή αγορά των τοκογλύφων στην Goldman Sachs, GP Morgan, και όλα τα ωραία παιδιά που είναι Καζάροι έτσι τώρα δεν έχει πρόσβαση η Ελλάδα στα δικά της κεφάλαια, επειδή δεν έχει φερεγγυότητα πλέον.
ΟΜΙΛΙΑ ΤΩΝ ΔΟΚΤΩΡΟΣ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ
ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ EI-END ΠΕΙΡΑΙΑΣ 9 ΜΑΪΟΥ 2014. 
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
mnymosini

MNHMBRE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου