19 Μαΐου 2014

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ LUCY ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΧΟ ΑΓΑΝΙΚΟΛΑ 10/5/2898

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ LUCY ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΧΟ ΑΓΑΝΙΚΟΛΑ 10/5/2898

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.. ΕΠΙΣΗΣ, ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ, ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΤΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ (email) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΘΗΚΑΝ ΙΔΙΟΧΕΙΡΩΣ, ΠΕΡΙΠΟΥ 130 (ΕΚΑΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑ) ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ & ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ) ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΔΡΑΜΑΣ, ΚΙΛΚΙΣ, ΞΑΝΘΗΣ, ΡΟΔΟΠΗΣ, ΣΕΡΡΩΝ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΩΝ (ΝΕΑ, ΕΛΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, MEGA, ANTENA,ΣΚΑΪ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ZOUGLA,κλπ), ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΜΗΝΥΜΑ
Σας προσκαλούμε,
το Σάββατο 10 Μαΐου 2014, στο ξενοδοχείο LUCY, στην αίθουσα «ΟΡΦΕΑΣ», στην Καλαμίτσα, Καβάλας, και ώρα 13:00μ.μ., στη συνέντευξη τύπου που θα δοθεί , από τον Αρτέμη Σώρρα και την ομάδα Ε4 Καβάλας, που διεκδικεί τον Δήμο Καβάλας στις Δημοτικές εκλογές 2014, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παράσχο Αγανικόλα, προς ενημέρωση όλων των Μ.Μ.Ε. για το χρηματοοικονομικό πρόγραμμα προς τους Δήμους, εγκεκριμένο από τον Ο.Η.Ε., με χρηματοδότηση από το Παγκόσμιο Ταμείο, το οποίο εγγυοδοτείται από τον Αρτέμη Σώρρα και τον μη κερδοσκοπικό συμβουλευτικό οργανισμό ΕΙ-E.N.D. (End National Debt = Τέλος στο Εθνικό Χρέος)………
….. Η ενημέρωση θα συμπεριλαμβάνει, την ανάλυση θεμάτων όπως, η εξαγορά των κόκκινων δανείων, παροχή ιατρικών και υγειονομικών υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, δωρεάν για τους πολίτες, σύγχρονες εγκαταστάσεις εκπαίδευσης για όλα τα επίπεδα, επίσης δωρεάν για τους πολίτες, προγράμματα επιχειρηματικότητας, ανάπτυξη βιομηχανίας, επενδύσεις στον πρωτογενή παράγοντα, στην έρευνα κ.α.

Για δική σας ευκολία και εξυπηρέτηση, περιμένουμε την επίσημη δήλωση συμμετοχής σας , με αριθμό ατόμων για το κάθε συνεργείο, έτσι ώστε να σας εξασφαλίσουμε θέσεις καθισμάτων.
Ελπίζοντας να μας τιμήσετε με την παρουσία σας 
Μετά Τιμής
Ε4 ΚΑΒΑΛΑΣ
Υ.Γ. Σας επισυνάπτουμε πρόσκληση, την οποία μπορείτε να εκτυπώσετε, όπως επίσης και την ανακοίνωσή μας στην σελίδα μας στο FACEBOOK https://www.facebook.com/DimosKavalas . Μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα http://e4kavalas.gr/ για περαιτέρω πληροφορίες.
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ (!) ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Ο,ΤΙ ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΜΗ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ Ή ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΘΕΤΕ..
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ (ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ) ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ»… “Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΟ «ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ»?
Υ.Γ. ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ. ΑΠΛΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ Ε4 ΚΑΒΑΛΑΣ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ email.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου