03 Ιουνίου 2014

θάβουν την είδηση ότι κύπριος ιατρός θεραπεύει τον καρκίνο για ευνοήτους λογούς τα παπαγαλάκια της ενημέρωσης!

η είδηση ότι κύπριος ιατρός θεραπεύει τον καρκίνο δεν έχει την την αναγνωρίσει για ευνοήτους λογούς
Ο Κύπριος γιατρός Ηλίας Πετάης που ισχυρίζεται ότι έχει την θεραπεία κατά του καρκίνου συνεχίζει απτόητος να δημοσιεύει ντοκουμέντα που αποδεικνύουν του λόγου του το αληθές!!!

Τo lougantina-news επικοινώνησε με τον γιατρό και του έθεσε ευθέως το ζήτημα των προσδοκιών που δημιουργούνται σε ασθενείς και που δεν πρέπει να απογοητευθούν αν η μέθοδος δεν δουλεύει.
Ο Δρ Ηλίας Πετάης μας διαβεβαίωσε ότι είναι απολύτως σίγουρος ότι η φόρμουλα του δουλεύει!!!
Αξίζει να αναφερθεί ότι όπως μας ενημέρωσε την φόρμουλα του την εμπιστεύτηκαν καλόγεροι και η συνταγή της χάνεται στο βάθος των αιώνων!!!Δείτε με στοιχεία ένα νέο περιστατικό που ομολογουμένως θα βάλει σε σκέψεις ακόμα και τους πιο δύσπιστους αναγνώστες!!!
η φόρμουλα του δουλεύει!
Δείτε και τα στοιχεία που βεβαιώνουν το περιστατικό πάνω το βέλος για zoom.
Τις επόμενες μέρες το lougantina-news θα παρουσιάσει κι άλλα περιστατικά, και δεν θα σταματήσει να το κάνει μέχρι να αποδειχτεί πλήρως ή ότι η φόρμουλα δουλεύει και άρα κάποιοι πρέπει να σκύψουν και να ερευνήσουν το γεγονός, ή ότι δεν δουλεύει και πρέπει να την ξεχάσουμε...
Το mail για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον γιατρό είναι... drpetais@gmail.com
Σήμερα θα σας παρουσιάσω ακόμη ένα περιστατικό, προχωρημένος ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΩΟΘΗΚΩΝ με διάσπαρτες περιτονα'ι'κές Μεταστάσεις στη κοιλιακή χώρα,δηλαδή στο τελευταίο στάδιο.
Η ασθενής από την Κύπρο έκανε πρώτα κάποιες χημειοθεραπείες με μικρή ανταπόκριση,μετά πήγε στην Αγγλία, οπου την χειρούργησαν στις 29 Φεβρ 2012 ,την άνοιξαν και την έκλεισαν αμέσως και την έστειλαν πίσω Κύπρο.
θεραπεία κατά του καρκίνου
Στις 16 Μαρτίου 2012 με επισκέφθηκε και της έδωσα την θεραπεία μου. Στις 5 ημέρες άρχισε να βρίσκει το χρώμα της και άνοιξε και η όρεξη της.
Υποχώρησε η γενική κατάπτωση που είχε.Στις διαδοχικές εξετάσεις που έκανε οι καρκινικοί δείκτες υποχώρησαν εντός 2 μηνών στο φυσιολογικό και ο μεγάλος όγκος από 14 εκατοστά πήγε στα 3 εκατοστά μέχρι τον Αύγουστο του 2012. Μετά αποφάσισε να ξαναχειρουργηθεί αλλά δεν την δέχτηκαν στην Αγγλία γιατί το θεωρούσαν άσκοπο(την είχαν χαμένη εν ολίγοις).
Έτσι βρήκε κάποιο Ισραηλίτη γιατρό και τη χειρούργησε.
Το αποτέλεσμα ήταν να βρει ΝΕΚΡΩΜΕΝΕΣ όλες τις Μεταστάσεις και τον όγκο και μόνο μετά τον κυτταρολογικό έλεγχο βρήκαν κάποια κύτταρα ζωντανά εντός των ωοθηκών.Η ασθενής 2 1/2 χρόνια μετά ζει και είναι και μέλος αυτού του Γκρουπ.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

http://mhnpetaslefta.blogspot.com/2014/05/therapeia-karkinou-kypros.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου