04 Ιουνίου 2014

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ : ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ - ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ




ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ : ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ -
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ 



ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ GAZPROM

Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης: Αντί να σας πώ τι έγινε με την άσκηση των Τούρκων στο Αιγαίο, θα σας δώσω μια άσκηση πνευματική.
Ο πρόεδρος της Gazprom από τη Ρωσία, ήρθε στην Ελλάδα χθες (29/5/14) και για πρώτη φορά - ποτέ άλλοτε στην ιστορία δεν είχε δώσει συνέντευξη σε κανέναν - είναι η πρώτη συνέντευξη που δίνει στο εξωτερικό. Αυτό έγινε μόνον μερικές ώρες μετά την “αποβατική άσκηση” των Τούρκων κοντά στο Καστελόριζο.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ξέρουμε ότι όλα τα κόμματα τα ελληνικά συμφώνησαν να κρατήσουν συγκεκριμένη γραμμή έναντι των εξ ανατολών κινδύνου. Μπορεί να το αρνούνται μπορεί να λένε ό,τι θέλουν, γνωρίζουμε όμως πολύ περισσότερα από ό,τι γνωρίζουν τα κόμματα τα ίδια.
Αυτή λοιπόν η συνεννόηση ήταν για να αποφευχθεί ο κίνδυνος - γιατί αντιλαμβάνεσθε ότι για να είναι κάποιος βασιλιάς κάπου πρέπει να έχει υπηκόους. Όταν λοιπόν κινδυνεύει το βασίλειο, προσπαθεί με κάθε μέσο να εξασφαλίσει το βασίλειο για να συνεχίσει να έχει υπηκόους ειδάλλως δεν μπορεί να είναι βασιλιάς. Έτσι λοιπόν, αγαπητέ μου κύριε Βενιζέλο και κύριε Σαμαρά και κύριε Στουρνάρα και κύριε Ρίτσαρντ Χάρις και κύρια Μέρκελ και κύριε Σόιμπλε και μίστερ Κάμερον, όταν ήρθαν τα δύσκολα για την Ελλάδα, δεν σας είδα να προθυμοποιηθείτε να υπερασπίσετε τα ελληνικά εδάφη. Δεν είδα εκείνη τη μεγάλη συμφωνία που έκανε ο Άλεξ Ρόντος με το μεγάλο Ισραήλ για την προστασία-υποτίθεται- της Κύπρου, που δεν ήταν τίποτε άλλο από την προστασία των πετρελαίων. Δεν σας είδα αγαπητοί μου κύριοι να προασπίζετε τα ελληνικά εθνικά εδάφη. Όταν ήλθε ο “Ζόρες” -όπως λέμε στην Κρήτη- (τα ζόρικα) τί κανατε; Φωνάξατε τη gazprom να’ρθεί να σας πει τι θα κάνετε. Είναι προφανές βέβαια ό,τι τόσον ο Σαμαράς όσον και ο Βενιζέλος έχουν συμπεριφερθεί απάνθρωπα στην Ρωσική κυβέρνηση και στο επίσημο κράτος της Ρωσίας.

Αντώνης Βαλσαμάκης: Ουσιαστικά πρόεδρε, ο επικεφαλής της gazprom ήρθε σαν πρέσβης της Ρωσίας...

Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης: Έτσι είναι. Επειδή ακριβώς δεν μπορούσε να έρθει ο Λαμπρώφ, επειδή ήταν αντιδιπλωματική δεοντολογία να εμφανιστεί από το πουθενά, επειδή τα ενεργειακά προβλήματα που έχει η Ευρώπη και για τα οποία τσακώνονται οι Αμερικανοί με τους Ρώσους, έχουν την Ελλάδα ανακατεμένη, για αυτό ακριβώς τον λόγο όταν είδαν τα ζόρικα- και το λέω για εσάς κύριε Βενιζέλε- διότι εσείς είστε εκείνος που- για τα δικά μου μέτρα- όταν έρθει η ώρα της δικαιοσύνης, θα καταδικαστείτε σε ισόβια για την προδοσία της Ελλάδος.
Όταν ήρθε λοιπόν η μεγάλη στιγμή να κινδυνεύσουν ελληνικά εδάφη, εστράφησαν προς την gazprom.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
ΠΟΤΑΜΙ & ΟΥΡΟΒΟΡΟΣ ΟΦΙΣ

Θα σας πω και τι θα γίνει από τώρα και πέρα. Εντός συντόμου χρονικού διαστήματος, αυτός που ονομάζεται “κίνδυνος εξ ανατολών” θα κοπάσει. Και θα διαπιστώσετε τις επόμενες εβδομάδες ότι θα αρχίσει πάλι το μεγάλο φάγωμα για το “ποιος” θα εξουσιάζει “τι”... εάν είναι το ΠΑΣΟΚ εάν είναι η ΕΛΙΑ ή το ΠΟΤΑΜΙ...
Να σας πω καταρχήν κάτι για το ΠΟΤΑΜΙ. Θέλω να δείτε το σήμα του “ποταμιού” και να αντιληφθείτε οτι είναι ένα κομμάτι από τον “ουροβόρο όφι”. Ξέρετε τι είναι ο ουροβόρος όφις, έτσι; Ο ουροβόρος όφις είναι η επικράτησις των Σιωνιστών στον πλανήτη με ένα φίδι να ξεκινάει από το Ισραήλ, να γυρνάει όλη την υφήλιο, να περνάει από την Ευρώπη , την Ελλάδα και εντέλει να δαγκώνει την ουρά του. Σαν να έχει δηλαδή περικυκλώσει όλον τον πλανήτη. Αυτός είναι ο ουροβόρος όφις. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη δεύτερη σελίδα των Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών, τα οποία ενεφανίσθησαν για πρώτη φορά το 1897 και δημοσιεύθηκαν από την εφημερίδα independent του Λονδίνου όταν ένας Ρώσος στρατηγός τα έβγαλε μέσω της Ρωσίας και τα έστειλε στο Λονδίνο. Αυτός λοιπόν ο ουροβόρος όφις είναι το σήμα του “ποταμιού”. Αυτό δικαιολογείται βεβαίως διότι πίσω από το ΠΟΤΑΜΙ δεν είναι κανένας άλλος από τον Ααρών Μαρδοχαίο Αβουρί (Κώστας Σημίτης). Επομένως, ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν και τι διαμάχες θα έχουν μετά από δύο, τρεις εβδομάδες για το πώς θα γίνει ο διαμοιρασμός της εξουσίας, η ζωή αυτής της κυβερνήσεως έχει μια πολύ συγκεκριμένη ημερομηνία λήξεως. Εντός του θέρους δεν θα υπάρχει αυτή προδοτική κυβέρνησις.
Με χαρά σας λέω ότι η κρίσιμη μάζα αφύπνισης έχει επιτευχθεί στην Ελλάδα.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΙ - Ε Ν D. ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΟΝ ART FM RADIO ΚΥΠΡΟΣ 30 ΜΑΪΟΥ 2014 


ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ
https://www.youtube.com/watch?v=q3wtUIjSess#t=3823 
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Ei-End Μνημοσυνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου