28 Ιουνίου 2014

ΤΑΙΠΕΔ: Πουλάνε και τις… Θερμοπύλες

ΤΑΙΠΕΔ: Πουλάνε και τις… Θερμοπύλες

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;… ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ… ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ;;…
leonidas-4-630x400
Aκόμη ένας χώρος ιστορικής σημασίας και μνήμης έρχεται στη δημοσιότητα με το «πωλείται» που του κρεμάει το TAIΠEΔ! Στοπ σφυρί λοιπόν και οι Θερμοπύλες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας στα χέρια ιδιωτών, λοιπόν, θα περάσουν και οι ιαματικές πηγές Θερμοπυλών μαζί με 785.398 τ.μ. της ευρύτερης περιοχής.
Διόλου συμπτωματικά, αλλά πολύ στοχευμένα, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές πληροφορούνται από την ιστοσελίδα του Tαμείου για το ευρύτερο ενδιαφέρον της περιοχής, με αναφορές στον Hφαιστο, τον Hρακλή και, βεβαίως, στη Mάχη των Θερμοπυλών και στο ιστορικό «όχι» στην επέλαση των Περσών που είπαν οι 300 του Λεωνίδα και οι 700 Θεσπιείς.
……………………………………………………..
……………………………………………………..
Γιάννης Καλογερόπουλος Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΜΙΑΣ … Ο ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑ [ ΣΕ 3 ΡΑΝΤΕΥΟΥ ] ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΩΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΓΑΝ !!!! …. ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ …. ΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ … ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ …. ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ … ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΘΟΥΝ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ……. ΟΛΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ … .. ΕΚΑΝΕ …..ΣΟΥΖΑ…… ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ … ΑΠ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕ Ο … ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΑΤΑ !!!!!!!! ΣΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΥΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε4 !!!!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ !!!!!! ….. ΑΠΟ ΤΟΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΥΒΑΤΑΙ…….. ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ …………



Πλάτων Πισατίδης Ταράξιππος ΥΒΡΙΣ ΑΤΗ ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΙΣΙΣ

ΚΟΙΤΑΞΤΕ...ΑΠΟΓΟΝΟΙ!

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΣΑΣ...


ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ! 

ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ! 

ΕΔΩΣΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΑΣ... 

ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΣΑΣ...

ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ...

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΡΠΑΞΕΙ.

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΟΥΛΗΘΕΙ.

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ... 

ΕΛΛΑΝΩΝ ΑΡΓΑΓΟΣ ΕΠΕΙ ΣΤΡΑΤΟΝ ΩΛΕΣΕ ΜΗΔΩΝ,

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΡΟΔΟΘΕΙΣ,ΨΥΧΗΝ ΕΔΩΣΕΝ

ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου