11 Ιουλίου 2014

ΝΑ ΧΑΡΩ «ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΗΛΕΙΟΥΣ»!!! ΠΝΕΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΡΟΤΑΞΟΥΝ… ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

ΝΑ ΧΑΡΩ «ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΗΛΕΙΟΥΣ»!!! ΠΝΕΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΡΟΤΑΞΟΥΝ… ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

ΜΑΛΙΣΤΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ… «Ηλεία ενωμένη» ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ!
ΚΟΙΤΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΟΥ!
ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ!
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ!!!

Ηλεία Ενωμένη

ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΗΛΕΙΟΥΣ!!!
ΠΟΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!!!
ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ…
ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ… «Ηλεία ενωμένη» !!!!!!!
ΚΙ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ… ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ… ΠΟΥ Η ΗΛΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ… Η ΑΘΛΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ… ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΝΟΙΩΘΩ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ! ΝΑΙ, ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ!!! ΠΝΕΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΡΟΤΑΞΟΥΝ… ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ… Ο ΛΥΚΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ…ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΠΟΤΕ…
https://www.facebook.com/groups/146189948777999/
……………………………………………………………..
ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ
Ο Διαμαντής Σεϊτανίδης γεννήθηκε το 1963 από πατέρα μικρασιατικής καταγωγής και μητέρα από τη Βρίνα Κρεστένων Ολυμπίας. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας από όπου αποφοίτησε με «Λίαν Καλώς». Γράφτηκε στη φοιτητική παράταξη ΔΑΠ- ΝΔΦΚ κι εκλέχτηκε αντιπρόσωπός της σε δυο Πανσπουδαστικά Συνέδρια. Την ίδια περίοδο έγινε μέλος της ΟΝΝΕΔ κι ανέβηκε την ιεραρχία, φτάνοντας στην Κεντρική Γραμματεία Ιδεολογικού. Εκλέχτηκε στην πρώτη Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ. Ένα χρόνο αργότερα πήρε το πτυχίο του κι άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και περιοδικά, ενώ από το 1997 ως σήμερα, παράλληλα με τη δημοσιογραφική του απασχόληση, διδάσκει και σε Σχολές Δημοσιογραφίας. Το 1990 ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος Βύρων Πολύδωρας τον πήρε στενό συνεργάτη στο υπουργικό γραφείο του. Αργότερα έγινε επικεφαλής του Τομέα Μελετών Τύπου στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» και Γενικός Διευθυντής στο Κέντρο Πολιτικής Έρευνας και Επικοινωνίας (ΚΠΕΕ). Ακολούθως, καλείται να βοηθήσει τις Γραμματείες Οικονομικών και Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας. Το 2004 ορίζεται από την κυβέρνηση Καραμανλή Πρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας (ΕΙΝ). Στη συνέχεια αναλαμβάνει διευθυντής στο Γραφείο Τύπου του Υπουργού Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη. Το 2009 εξέδωσε τη μηνιαία επιθεώρηση πολιτικών και διεθνών αναλύσεων με τίτλο «Τα Πράγματα».
Έχει γράψει τα βιβλία «Τα αίτια της χρόνιας κρίσης στην ελληνική κεντροδεξιά» (εκδ. Παπαζήση 1997) και «Πρόταση διαλόγου για τη νέα Ηλεία» (εκλ. Γαβριηλίδη, 2007). Έχει δημοσιεύσει άρθρα πολιτικής επιστήμης και πολιτικής πρακτικής σε περιοδικά της Ελλάδας και του εξωτερικού. Υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων. Υπήρξε μέλος του Ανώτατου Φροντιστηρίου Συνταγματικού Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Ομιλεί αγγλικά και γαλλικά. Είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Κατερίνα Τζαβάρα κι έχουν τρία παιδιά: Τη Γεωργία, τον Αναστάσιο- Φαίδωνα και τον Παναγιώτη.
ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ 1

http://alfeiospotamos.gr/?p=8034

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου