11 Σεπτεμβρίου 2014

«Καίγεται» ο Νίκος Αναστασιάδης

«Καίγεται» ο Νίκος Αναστασιάδης

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ , , ,
«Καίγεται» ο Νίκος Αναστασιάδης
EΙΔΗΣΕΙΣ — 11 Απριλίου 2013
«Καίγεται» ο Νίκος Αναστασιάδης
Και ενώ το θέμα με την εκροή κεφαλαίων λίγες μέρες πριν το κούρεμα των καταθέσεων από την αποφαση το Eurogroup καθημερινά προσλαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις τα ελληνικά ΜΜΕ και κυρίως οι ιστοσελίδες ασχολούνται εν εκτάσει με το τελευταίο στοιχείο που προέκυψε και αφορά τους κύριους Νίκο Αναστασιάδη και Μιχάλη Σαρρή.

Δείτε πως σχολιάζει σήμερα μια από τις τρεις μεγαλύτερες σε επισκεψιμότηατ ισοσελίδες, το Newsbomb.gr, του δημοσιογράφου Κώστα Χαρδαβέλλα το συγκεκρικένο θέμα

«Στη λίστα των 6.000 καταθετών, που έβγαλαν 4 περίπου δισεκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, περιλαμβάνεται η κόρη του Κύπριου Προέδρου, η κ.Έλσα Αναστασιάδη αλλά και ο πρώην υπουργός οικονομικών (που εξαναγκάστηκε σε παραίτηση) κ. Μ.Σαρρής.

Οι μεταφορές χρημάτων έγιναν λίγο πριν από το κρίσιμο Eurogroup στο οποίο έπεσε για πρώτη φορά στο τραπέζι η λύση του κουρέματος.
Με αυτό τον τρόπο όσοι κατάφεραν να μεταφέρουν χρήματα από τις Κυπριακές Τράπεζες προς το εξωτερικό, τα γλύτωσαν από το κούρεμα.

Οι νέες αυτές αποκαλύψεις έρχονται να προστεθούν σε αυτές που αφορούν τους συμπέθερους του κ.Αναστασιάδη και το γαμπρό του.

Στις 12 Μαρτίου, πάλι λίγο πριν από το καθοριστικό Εurogroup, η εταιρεία A.Loutsios and Sons, μετέφερε στο Λονδίνο 21.5 εκατομμύρια ευρώ που μέχρι τότε βρίσκονταν στη Λαϊκή Τράπεζα.

Τώρα, οι νέες αποκαλύψεις και για την κόρη του κ.Αναστασιάδη, δημιουργούν νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό του νησιού και είναι βέβαιο ότι θα επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο το κλίμα.

Η κ.Έλσα Αναστασιάδη αναμένεται να απαντήσει εντός της ημέρας και σύμφωνα με πληροφορίες, ενδέχεται να υποστηρίξει ότι όλα έγιναν νομότυπα ενώ για την προέλευση των χρημάτων θα αναφέρει ότι πρόκειται για χρήματα πελατών της, που διαχειριζόταν ή ίδια ως δικηγόρος.

Άγνωστο είναι τι θα επικαλεστεί και ο πρώην υπουργός κ.Σαρρής που πλέον θεωρείται ότι έχει καεί πολιτικά.
Φαίνεται όμως ότι αυτές οι αποκαλύψεις «καίνε» και τον κ.Αναστασιάδη, ο οποίος έχει περιέλθει σε δεινή, πολιτικά, θέση. Λιγότερο από δύο μήνες, από την εκλογή του, ο Κύπριος Πρόεδρος βλέπει την εικόνα του να καταρρέει και να έχει ήδη συσσωρευθεί τεράστια φθορά.
Διεθνείς πολιτικοί κύκλοι εκτιμούν ότι τα περιθώρια ελιγμών για τον Κύπριο Πρόεδρο είναι εξαιρετικά περιορισμένα, έχοντας απωλέσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και το ηθικό πλεονέκτημα είναι πολύ δύσκολο να υποστηρίξει και να εφαρμόσει σκληρές πολιτικές λιτότητας.
Ουσιαστικά το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο, έχει έντονα χαρακτηριστικά ρευστότητας και αστάθειας και όλα είναι πλέον ανοιχτά.»
Εδώ:

«Καίγεται» ο Νίκος ΑναστασιάδηςΝέες αποκαλύψεις που εκθέτουν τον Κύπριο Πρόεδρο και εγείρουν μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα, έρχονται στην επιφάνεια.
Στη λίστα των 6.000 καταθετών, που έβγαλαν 4 περίπου δισεκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, περιλαμβάνεται η κόρη του Κύπριου Προέδρου, η κ.Έλσα Αναστασιάδη αλλά και ο πρώην υπουργός οικονομικών (που εξαναγκάστηκε σε παραίτηση) κ. Μ.Σαρρής.
Οι μεταφορές χρημάτων έγιναν λίγο πριν από το κρίσιμο Eurogroup στο οποίο έπεσε για πρώτη φορά στο τραπέζι η λύση του κουρέματος.
Με αυτό τον τρόπο όσοι κατάφεραν να μεταφέρουν χρήματα από τις Κυπριακές Τράπεζες προς το εξωτερικό, τα γλύτωσαν από το κούρεμα.
Οι νέες αυτές αποκαλύψεις έρχονται να προστεθούν σε αυτές που αφορούν τους συμπέθερους του κ.Αναστασιάδη και το γαμπρό του.
Στις 12 Μαρτίου, πάλι λίγο πριν από το καθοριστικό Εurogroup, η εταιρεία A.Loutsios and Sons, μετέφερε στο Λονδίνο 21.5 εκατομμύρια ευρώ που μέχρι τότε βρίσκονταν στη Λαϊκή Τράπεζα.
Τώρα, οι νέες αποκαλύψεις και για την κόρη του κ.Αναστασιάδη, δημιουργούν νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό του νησιού και είναι βέβαιο ότι θα επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο το κλίμα.
Η κ.Έλσα Αναστασιάδη αναμένεται να απαντήσει εντός της ημέρας και σύμφωνα με πληροφορίες, ενδέχεται να υποστηρίξει ότι όλα έγιναν νομότυπα ενώ για την προέλευση των χρημάτων θα αναφέρει ότι πρόκειται για χρήματα πελατών της, που διαχειριζόταν ή ίδια ως δικηγόρος.
Άγνωστο είναι τι θα επικαλεστεί και ο πρώην υπουργός κ.Σαρρής που πλέον θεωρείται ότι έχει καεί πολιτικά.
Φαίνεται όμως ότι αυτές οι αποκαλύψεις «καίνε» και τον κ.Αναστασιάδη, ο οποίος έχει περιέλθει σε δεινή, πολιτικά, θέση. Λιγότερο από δύο μήνες, από την εκλογή του, ο Κύπριος Πρόεδρος βλέπει την εικόνα του να καταρρέει και να έχει ήδη συσσωρευθεί τεράστια φθορά.
Διεθνείς πολιτικοί κύκλοι εκτιμούν ότι τα περιθώρια ελιγμών για τον Κύπριο Πρόεδρο είναι εξαιρετικά περιορισμένα, έχοντας απωλέσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και το ηθικό πλεονέκτημα είναι πολύ δύσκολο να υποστηρίξει και να εφαρμόσει σκληρές πολιτικές λιτότητας.
Ουσιαστικά το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο, έχει έντονα χαρακτηριστικά ρευστότητας και αστάθειας και όλα είναι πλέον ανοιχτά.
Διαβάστε επίσης:
==========================================================================================

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ... ΔΕΙΤΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ... ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ..

World Bank Group Historical Chronology CYPRUS


World Bank Group Historical Chronology CYPRUS

1961 December 21 IBRD Articles of
Agreement Signed by Cyprus IBRD Articles of Agreement signed by Cyprus, becoming the 74th member of the Bank.

1962 March 2 IFC and IDA Articles of Agreement Signed by Cyprus IFC and IDA Articles of Agreement signed by Cyprus, becoming the 61st member of IFC and the 58th member of IDA.


1963 April 17 First Funding for Cyprus First funding for Cyprus: Loan 0335 – Power Project. The project financed the construction of a new 60-000 kilowatt thermal power station at Moni on the southern coast, and extensions and reinforcements of the transmission and distribution systems.


1966 December 25 Cyprus Joins ICSID Cyprus becomes the 23rd member of ICSID.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΔΕΣΜΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ…

1961 December 21 IBRD Articles of Agreement Signed by Cyprus IBRD Articles of Agreement signed by Cyprus, becoming the 74th member of the Bank..

Φ.Ε.Κ. 27-12-1945 ΠΕΡΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ BRETTON WOODS.!! 


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ


Αρτεμης Σωρρας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΤΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠ” ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΠ” ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ
Κ..Α..Τ..Α..Λ..Α..Β..Α..Τ…Ε… ;;;;;;;;;
ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑΑΑΑΑΑ


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ! ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!!

http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.com/2014/08/blog-post_112.html


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ:
Turkish Republic of Northern Cyprus 5401 Westbard Ave, Bethesda, MD 208161424

WORLD BANK PROJECT Power Project CYPRUS


"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλα είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)


ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Νίκο Αναστασιάδη, είσαι ο μεγαλύτερος ψεύτης - Ο Πρόεδρος της Κύπρου έχει στα χέρια την προσφορά του κ. Αρτέμη Σώρρα και της END για 50ΔΙΣ

Η Προδοσία του Κυπριακού Λαού από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β'

Προεδρικό
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ-ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΙ; 1ον ΝΑ ΕΛΕΓΘΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, 2ον ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ (Δικαστές Ανωτάτου Δικαστηρίου), 3ον ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .
*Από την τότε ημερομηνία μέχρι και σήμερα και παρόλες τις συνεχείς οχλήσεις μας, ουδείς από τους αρμόδιους φορείς, Υπουργείο Οικονομικών και Κεντρική Τράπεζα, δεν αντιμετώπισε με σοβαρότητα την πρόταση αυτή, καθώς και ΟΥΔΕΙΣ δεν προέβη σε ΚΑΝΕΝΑ είδος ελέγχου αλλά αντιθέτως με διάφορες αστοιχείωτες και άτοπες δικαιολογίες και υπεκφυγές εσκεμμένα ή μη, αποφεύχθηκε η υλοποίηση της χρηματοδότησης.
 Ο Αρτέμης Σώρρας και ο οργανισμός E.N.D. (END NATIONAL DEBT) με τον πιο επίσημο τρόπο προσφέρουν $600 Δις για την Ελληνική Δημοκρατία και $50 Δις για την Κυπριακή Δημοκρατία. (Δείτε τις προτάσεις χρηματοδότησης και τα πρωτόκολλα παραλαβής)

Ένα μικρό απόσπασμα από την (συνολικά 40 λεπτά) ομιλία της Ε.Ν.D. στην Βουλή τον αντιπροσώπων στην Κύπρο όπου μιλάνε ο Πρόεδρος Δρ Μανώλης Λαμπράκης και ο Αρτέμης Σώρρας για την οικονομική διάσωση της Κύπρου και την αποφυγή του μνημονίου.
σωρρας-βουλήend cyp vouli
Η ενημέρωση αυτή δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ που ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ τα 600 δις $!

Η Πιστοποίηση ελληνικού δικαστηρίου (67650/13) για την κατάθεση των 600 δις

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ & ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ…

Αγαπητοί συνέλληνες, ανοίξτε τα μάτια σας και διαβάστε μόνοι σαςαυτό που προσπαθούν να μας πείσουν τόσο καιρό ότι είναι ψεύτικο και πολλοί το αποδέχθηκαν ως τέτοιο γιατί δεν το κοινοποίησαν τα επίσημα ΜΜΕ. Διαβάστε μόνοι σας, χωρίς την μεσολάβηση καναλιών, εφημερίδων και όλων των καθεστωτικών εργαλείων προπαγάνδας .

Δείτε την απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου που στις 28/6/2013 και μετά από την εξέταση όλων των απαραίτητων στοιχείων και μαρτύρων αποφάσισε ότι οι ισχυρισμοί του Αρτέμη Σώρρα (έλληνα πολίτη, μόνιμου κατοίκου Πατρών) για την κατάθεση των 600 δις δολ. είναι ΑΛΗΘΕΙΣ.

Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για κανέναν μας για να δηλώνουμε ελαφρά τη καρδία τον δικαιολογημένο ή αδικαιολόγητο σκεπτικισμό μας, την άρνηση μας να ερευνήσουμε και εν τέλει για να μην κοροϊδευόμαστε:

την αποφυγή ανάληψης των ΕΥΘΥΝΩΝ μας.

Το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, η ευημερία μας, η ψυχική και σωματική μας υγεία, η αξιοπρέπεια μας, η διατήρησηαλώβητης της εθνικής και εδαφικής κυριαρχίας της χώρας μας είναι στα χέρια μας. Τόσο καιρό δεν ξέραμε πως θα το καταφέρουμε. Τώρα ξέρουμε!

Τα εργαλεία μας τα έφεραν ο οργανισμός EI-E.N.D. (End National Debt)

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλα είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Νίκο Αναστασιάδη, είσαι ο μεγαλύτερος ψεύτης - Ο Πρόεδρος της Κύπρου έχει στα χέρια την προσφορά του κ. Αρτέμη Σώρρα και της END για 50ΔΙΣ

Η Προδοσία του Κυπριακού Λαού από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β'


10277680_1401572376791779_4911703557656859351_n1Global Collateral Accounts 2007
Διεθνείς Λογαριασμοί Καταπιστευμάτων 2007
Με υπογραφή και της Ελλάδος-Κυπρος


Βασίλειος Σωτήρας Ο Γεώργιος Πίκης (γεννημένος το 1939) είναι Κύπριος δικαστής και προηγούμενο μέλος του διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου. Ήταν Πρόεδρος του ανώτατου δικαστηρίου της Κύπρου από το 1995 ως το 2004, και σαν ειδικός δικαστής του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ως μέλος της Επιτροπής Ηνωμένων Εθνών ενάντια στα βασανιστήρια.Εκλέχτηκε στο διεθνές Ποινικό Δικαστήριο το 2003 για μία εξαετή περίοδο, και διορίστηκε στο τμήμα εφέσεων.http://en.wikipedia.org/wiki/Georghios_PikisGeorghios Pikis (born 1939) is a Cypriot judge and a former member of the International Criminal Court. He was President of the Supreme Court of Cyprus from 1995 to 2004, and he has also served as an ad hoc judge of the European Court of Human Rights and as a member of the United Nations Committee against Torture.He was elected to the International Criminal Court in 2003 for a six-year term, and he was assigned to the Appeals Division.Με δική του υπογραφή και στα Παγκόσμια Καταπιστεύματα.Δεν μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη για την Κύπρο;
Global Collateral Accounts 2007
Διεθνείς Λογαριασμοί Καταπιστευμάτων 2007
Με υπογραφή και της Ελλάδος-Κυπρος
ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΠΙΚΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ !
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΔΕΣΜΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ…


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑWorld Bank Group Historical Chronology CYPRUS

WORLD BANK PROJECT Power Project CYPRUS

http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.com/2014/08/world-bank-project-power-project-cyprus.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ! ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΔΕΣΜΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ…

1961 December 21 IBRD Articles of
Agreement Signed by Cyprus IBRD Articles of Agreement signed by Cyprus, becoming the 74th member of the Bank.

INTERNATIONAL MONETARY FUND ANNUAL REPORT OF THE EXECUTIVE DIRECTORS FOR THE FISCAL YEAR ENDED APRIL 30,1962 WASHINGTON, D. C.

https://www.imf.org/external/pubs/ft/ar/archive/pdf/ar1962.pdf
INTERNATIONAL MONETARY FUND ANNUAL REPORT OF THE EXECUTIVE DIRECTORS FOR THE FISCAL YEAR ENDED APRIL 30,1962


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΔΕΣΜΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ…

Appendix I. MEMBERS, QUOTAS, GOVERNORS, AND VOTING POWER as of April 30, 1962
https://www.imf.org/external/pubs/ft/ar/archive/pdf/ar1962.pdf

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΔΕΣΜΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ…

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
http://www.centralbank.gov.cy/nqcontent.cfm?a_id=10456

Διοικητής

Χρυστάλλα Γιωρκάτζη

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%A4%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%9A%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%85
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE_%CE%9A%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%A4%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B1
http://www.centralbank.gov.cy/nqcontent.cfm?a_id=10455
Διοικητικά Συμβούλια 
Χριστάκης Στεφανή (μέχρι τον Απρίλιο του 1982)
1963 Αντιπρόσωπος του Υπουργού Οικονομικών: Χριστάκης Στεφανή

http://www.centralbank.gov.cy/nqcontent.cfm?a_id=13145&lang=gr
http://www.centralbank.gov.cy/nqcontent.cfm?a_id=13145


Μιχάλης Σαρρής
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
http://www.laiki.com/GR/News/Documents/MichalisSarrisCV.pdf
http://www.cyprus.gov.cy/moi/pio/pio.nsf/all/B9ABD6D4D48BC992C225718800314C82?opendocument
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B9%CF%87%CE%AC%CE%BB%CE%B7%CF%82_%CE%A3%CE%B1%CF%81%CF%81%CE%AE%CF%82
http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Sarris
BOARDS OF GOVERNORS 2005 ANNUAL MEETINGS WASHINGTON, D.C.
http://www.imf.org/external/am/2005/speeches/pr20e.pdf
http://www.imf.org/external/am/2005/
http://www.eib.org/infocentre/press/news/all/michalis-sarris-new-governor-for-cyprus.htm
https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/cy.html
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΝ?ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΕΙ?ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ?ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ 300 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ?ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ?ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ?ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΟΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΕΥΜΑΝ?ΟΤΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ?ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ .ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ!ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΑΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΛΕΞΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ?ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ????????????????????

ΕΙ - Ε.Ν.D. ΚΥΠΡΟΥ - Μιχάλης Σαρρής - Παγκόσμιο Καταπίστευμα


http://www.scribd.com/doc/135370661/Complete-Puzzle-of-ASBLP-File-of-2007
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ

ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2007

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΥΣ 4 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΤΟ 2007


Global Collateral Accounts 2007


Διεθνείς Λογαριασμοί Καταπιστευμάτων 2007


Με υπογραφή και της Ελλάδος-Κυπρος
Βασίλειος Σωτήρας Ο Γεώργιος Πίκης (γεννημένος το 1939) είναι Κύπριος δικαστής και προηγούμενο μέλος του διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου. Ήταν Πρόεδρος του ανώτατου δικαστηρίου της Κύπρου από το 1995 ως το 2004, και σαν ειδικός δικαστής του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ως μέλος της Επιτροπής Ηνωμένων Εθνών ενάντια στα βασανιστήρια.Εκλέχτηκε στο διεθνές Ποινικό Δικαστήριο το 2003 για μία εξαετή περίοδο, και διορίστηκε στο τμήμα εφέσεων.http://en.wikipedia.org/wiki/Georghios_PikisGeorghios Pikis (born 1939) is a Cypriot judge and a former member of the International Criminal Court. He was President of the Supreme Court of Cyprus from 1995 to 2004, and he has also served as an ad hoc judge of the European Court of Human Rights and as a member of the United Nations Committee against Torture.He was elected to the International Criminal Court in 2003 for a six-year term, and he was assigned to the Appeals Division.Με δική του υπογραφή και στα Παγκόσμια Καταπιστεύματα.Δεν μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη για την Κύπρο;
ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΠΙΚΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ !

audited statements 2012 asblp

Ακολουθεί ανάλογη αναφορά της Παγκόσμιας Τράπεζας (του 2012), για τους καταπιστευματικούς αυτούς λογαριασμούς

"The World Bank Group"-"Όμιλος της Παγκόσμιας Τράπεζας"  World Bank 2012 Final Audited Statement Files for ASBLP Accounts (Updates and Revised 3-30-2012) *Παγκόσμια Τράπεζα 2012 Τελικές Ελεγμένες δήλωσης αρχεία για ASBLP Λογαριασμών (Ενημερώσεις Αναθεωρημένες 03.30.2012)
"The World Bank Group"-"Όμιλος της Παγκόσμιας Τράπεζας"  World Bank 2012 Final Audited Statement Files for ASBLP Accounts (Updates and Revised 3-30-2012) *Παγκόσμια Τράπεζα 2012 Τελικές Ελεγμένες δήλωσης αρχεία για ASBLP Λογαριασμών (Ενημερώσεις Αναθεωρημένες 03.30.2012)

Μπορείτε να δείτε ή/και να κατεβάσετε το πλήρες κείμενο της έκθεσης 2012 από εδώ:

http://endpatras.files.wordpress.com/2014/02/209255397-world-bank-2012-final-audited-statement-files-for-asblp-accounts-updates-and-revised-3-30-2012.pdf


Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… «ΦΙΛΙΚΕΣ» ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΚΛΟΠΕΣ…

Ο Αρτέμης Σώρρας και ο οργανισμός E.N.D. (END NATIONAL DEBT) με τον πιο επίσημο τρόπο προσφέρουν $600 Δις για την Ελληνική Δημοκρατία και $50 Δις για την Κυπριακή Δημοκρατία. (Δείτε τις προτάσεις χρηματοδότησης και τα πρωτόκολλα παραλαβής)
Επειδή, υποθέτουμε ότι δεν έχετε πληροφορηθεί όσα πρέπει για αυτή την τεράστιας σημασίας προσφορά, θεωρούμε ότι είναι υποχρέωση μας να φέρουμε σε γνώση σας την πάσα αλήθεια για αυτό το ζήτημα.
σωρρας-βουλή      end cyp vouli
Τον Μάιο του 2013, λίγες μέρες πριν την υπογραφή του μνημονίου, η ομάδα της E.N.D. επισκέφτηκε τον πρόεδρο της Βουλής κ. Ομήρου, κατέθεσε και επεξήγησε την πρόταση της, και στη συνέχεια έκανε δημοσιογραφική ενημέρωση 45 λεπτών σε όλα τα κανάλια της Κύπρου.
Η ενημέρωση αυτή δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας.
Μόνο το κανάλι EXTRA της Λεμεσού έκανε μια δίλεπτη αναφορά που μπορείτε να δείτε πιο κάτω.
Ο κος Σώρρας, είναι νόμιμος δικαιούχος χρεογράφου της Αμερικάνικης Κυβέρνησης και έχει κάθε δικαίωμα να το χρησιμοποιήσει ως αντασφάλεια για παροχή δανείου σε κράτη όπως αυτός αποφασίσει με την προϋπόθεση να ενημερώσει το Αμερικανικό Δημόσιο από πριν και δίδοντας τον απαιτούμενο χρόνο για τυχόν ενστάσεις έναντι της οποιασδήποτε πράξης δανεισμού που προτίθεται ο ίδιος να προχωρήσει.
Στις 26/ 06/ 2012 παραδόθηκε πρόταση χρηματοδότησης για την Κύπρο, από τον οργανισμό με την ονομασία «END» (End National Debt) – Μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα δια λογαριασμό του κου Αρτέμιου Σώρρα, μέσω του Κυπριακού Προξενείου στην Νέα Υόρκη στην Αμερική.
Η πρόταση που κατατέθηκε αφορούσε τη χορήγηση δανείου ποσού 48.926.500.000 USD μεεπιτόκιο 0 % και αποπληρωμή από 50 μέχρι και 100 χρόνια (όσα αποφασιστούν) με σκοπό την εξαγορά του υφιστάμενου δημοσίου χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών, την κεφαλαιοποίηση τραπεζών αλλά και την υποστήριξη των προσφύγων.
Την πρόταση συνόδευαν όλα τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα.
Η βασική πρόταση χρηματοδότησης αφορούσε και αφορά:
 • Εξαγορά του εξωτερικού δανεισμού, επιτόκιο 0 %
 • Χρηματοδότηση των νέων αναγκών, επιτόκιο 0 %
 • Χρηματοδότηση των τραπεζών με αυστηρότερους όρους και επιτόκιο που θα συμφωνηθεί
Σε περιπτώσεις και σε συνδυασμό αν ζητηθεί με τις τράπεζες η Αναχρηματοδότηση του ιδιωτικού τομέα, με χαμηλό επιτόκιο (θα κυμαίνεται από 0 – 0.5 % εξαρτάται από τις περιστάσεις και το πλάνο βιωσιμότητας).
H ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 26/6/2012Χρηματοδότηση με κάλυψη Διεθνούς Συναλλαγματικής (IBOE) του Αμερικανικού Δημοσίου η οποία θα ρευστοποιηθεί αμέσως μετά την μεταφορά.
Η ρευστοποίηση είναι έτοιμη να γίνει αυτόματα μόλις το χρεόγραφο μεταφερθεί στο όνομα της Κυπριακής Δημοκρατίας.
 • Αξία: $48.926.500.000 (Σαράντα οκτώ δισεκατομμύρια εννιακόσια είκοσι έξι εκατομμύρια πεντακόσιες χιλιάδες δολάρια)
 • Επιτόκιο: 0 %
 • Αποπληρωμή: από 50 – 100 έτη (όσο αποφασιστεί)
*Από την τότε ημερομηνία μέχρι και σήμερα και παρόλες τις συνεχείς οχλήσεις μας, ουδείς από τους αρμόδιους φορείς, Υπουργείο Οικονομικών και Κεντρική Τράπεζα, δεν αντιμετώπισε με σοβαρότητα την πρόταση αυτή, καθώς και ΟΥΔΕΙΣ δεν προέβη σε ΚΑΝΕΝΑ είδος ελέγχου αλλά αντιθέτως με διάφορες αστοιχείωτες και άτοπες δικαιολογίες και υπεκφυγές εσκεμμένα ή μη, αποφεύχθηκε η υλοποίηση της χρηματοδότησης.
Πρόσθετες πέντε (5) υποστηρικτικές προτάσεις ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ:
Έκτοτε, παραδόθηκαν πρόσθετες άλλες πέντε (5) υποστηρικτικές προτάσεις για την κάλυψη των άμεσων αναγκών χρηματοδότησης, ανεξάρτητα με τη ρευστοποίηση του χρεογράφου δηλαδή με ρευστό που βρίσκεται ήδη σε τράπεζες με παράλληλη εξασφάλιση Κυπριακών ομολόγων, μεταφορά έναντι πληρωμής (DVP) αλλά και επίσης δόθηκε λύση που θα μπορεί να ενεργοποιηθεί σε περίπτωση που το εν λόγω χρεόγραφο για οποιοδήποτε άγνωστο λόγο δεν καταστεί εφικτό να ρευστοποιηθεί.
Πρόταση Α:
Χρηματοδότησης έναντι αγοράς Συναλλαγματικής Κυπριακού Δημοσίου (Χρεόγραφο), και με χαμηλό επιτόκιο που θα συμφωνηθεί. Παράδοση (DVP) των ομολόγων έναντι πληρωμής, μέχρι ύψους 
Τριακοσίων Πενήντα Εκατομμυρίων (350 εκ) Ευρώ, τρίμηνης διάρκειας.
(Όρος: Αμέσως μετά την επιτυχή υλοποίηση των κυπριακών ομολόγων θα συζητηθούν οι όροι της συνολικής πρότασής χρηματοδότησης με σοβαρότητα και με απώτερο σκοπό την επιτυχή υλοποίηση της).
Πρόταση Β:
Σε περίπτωση που, αντί για την Λύση «Α», χρειάζονται περισσότερα χρήματα, έχει προταθεί Ένα (1.000.000.000) δισ. Eυρώ ως χρηματοδότηση (Bridge Funding) για ικανοποίηση των βραχυπρόθεσμων αναγκών, έως ότου η τελική συμφωνία μεταξύ του χρηματοδότη και της Κυπριακής Δημοκρατίας οριστικοποιηθεί.
 • Επιτόκιο: (χαμηλό) Θα συμφωνηθεί
 • Αποπληρωμή: 1 έτος
Πρόταση Γ:
Ως σχέδιο «Ανάγκης» σε περίπτωση που το χρεόγραφο, για άγνωστους λόγους δεν μπορεί να ρευστοποιηθεί, κατατέθηκε πρόταση αύξησης της πιστωτικής διευκόλυνσης της Κυπριακής Δημοκρατίας για Είκοσι Δισεκατομμύρια (20.000.000.000) Ευρώ ή και περισσότερο, με τους ιδίους όρους και προϋποθέσεις όπως και για το προσωρινό δάνειο του ενός Δισ. ευρώ(ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ) έτσι ώστε να καλυφθούν οι βραχυπρόθεσμες ανάγκες του παρόντος έτους. Οι όροι θα συζητηθούν.
Πρόταση Δ:
Ως άμεση εξυπηρέτηση και ως εναλλακτική πρόταση έναντι των λύσεων «Α, Β & Γ» , προτάθηκε ο Χρηματοδότης και η ομάδα του, να αναλάβουν την κεφαλαιοποίηση της Λαϊκής Τραπέζης και να γίνει προσωρινή μεταφορά του ρίσκου από την Κυπριακή Δημοκρατία προς τον κο Σώρρα, μέχρι να ολοκληρωθεί η τελική συμφωνία δανεισμού βάσει της λύσης «ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ».
 • Ποσό : Ένα δισεκατομμύριο οκτακόσια εκατομμύρια (1.800.000.000) Ευρώ με επιτόκιο και προϋποθέσεις που θα συμφωνηθούν.
Πρόταση Ε:
Η προσωρινή πρόταση δανείου για 1 δις, προτάθηκε ξανά πριν τα Χριστούγεννα. Αγορά ομολόγων λήξης 3 μηνών. Μόνη προϋπόθεση ότι τα ομόλογα, θα ασφαλίζοντο έναντι πιθανού «κουρέματος» εάν η Κυβέρνηση προχωρούσε σε σύναψη δανειακής σχέσης τελικά με το ΔΝΤ. Και αυτό, γιατί δίδεται ως δάνειο και όχι ως επένδυση και μόνο για να μπορέσει να δει η Κυπριακή Κυβέρνηση ότι υλοποιείται με επιτυχία η δική μας παρέμβαση και να μην πιέζονται και στη βιασύνη να πιεστεί για υπογραφές. Που τελικώς δεν θα είναι προς όφελος της Κύπρου.
Ο λόγος που δεν υλοποιήθηκε ούτε και αυτή η λύση είναι το γεγονός ότι το Κράτος ζήτησε να αυτοασφαλιστούν! Δηλαδή, δίδεται δάνειο και ο δανειολήπτης ζητά στον δανειοδότη να ασφαλίσει την επισφάλεια του δανειολήπτη!
Σημείωση: Μόνο «Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ» αφορά τη χρηματοδότηση έναντι ρευστοποίησης της συναλλαγματικής που αφορά το Αμερικάνικο Δημόσιο (ΙΒΟΕ – International Bill Of Exchange). Όλες οι άλλες προτάσεις βασίζονται στο συμβατικό τρόπο χρηματοδότησης (ΜΕΤΡΗΤΑ).


Στις 28/6/2013 έγινε δίκη στο δικαστήριο Αθηνών με μηνυτή τον γνωστόν κ. Άδωνη Γεωργιάδη και κατηγορούμενους τους Α. Σώρρα και Ε. Λαμπράκη. Το επίσημο δικαστήριο του Ελληνικού κράτους αθώωσε πανηγυρικά και τους δύο πιο πάνω κατηγορούμενους και το δικαστήριο ήταν καταπέλτης εναντίον των κατηγόρων του κ. Σώρρα και Δρ. Λαμπράκη.

Προτάσεις Χρηματοδότησης – Επιστολές που κατατέθηκαν στην κυβέρνηση τον Μάρτιο και Απρίλιο 2013

17.03.2013
Κατεπείγουσα Επιστολή ενώπιον του Προέρδου της Κυπριακής Δημοκρατίας και πάσης εν γένει αρχής
Θέμα: Πρόταση Χρηματοδότησης της Κυπριακής Δημοκρατίας για την εξαγορά του υφιστάμενου χρέους, κάλυψη νέων αναγκών, κεφαλαιοποίηση τραπεζών και αναζωογόνηση της οικονομικής δραστηριότητας του ιδιωτικού τομέα, από τον Κο Αρτέμιο Σώρρα.
(κάντε κλικ να κατεβάσετε το αρχείο)15.04.2013
Νέα Πρόταση Χρηματοδότησης της Κυπριακής Δημοκρατίας
Πακέτο Προτάσεων “Β”: Επιστολή με τα συνοδευτικά για τα ταμεία
1) Περιουσία Μαόρι & Hedge Fund
2) ρευστοποίηση της Περιουσίας του ταμείου “Α”

(κάντε κλικ να κατεβάσετε το αρχείο)

8.5.2013
Προσφυγές προς Κυβερνητικούς Φορείς


Θέμα: Προσφυγή εναντίον των λειτουργών της Κυπριακής Κυβέρνησης που ασκούν εκτελεστική και διοικητική λειτουργία και που ενέργειες τους. κατά παράβαση των κανόνων ορθής συμπεριφοράς και χρηστής διοίκησης, παραβιάζουν και επηρεάζουν άμεσα και έμμεσα τα συνταγματικά μου δικαιώματα.ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ/ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΘΕΙ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ:

 1. τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη
 2. τον Αρχιεπίσκοπο κκ Χρυσόστομο, Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου
 3. τον Πρόεδρο της Βουλής των αντιπροσώπων, κο Γιαννάκη Ομήρου
 4. τους Αρχηγούς των Πολιτικών Κομμάτων
 5. το Υπουργείο Οικονομικών, όπως νόμιμα εκπροσωπείται από τον εκάστοτε Υπουργό
 6. τα Μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου
 7. τα Μέλη του Κυπριακού Κοινοβουλίου (ΒΟΥΛΗ)
 8. τον Γενικό Εισαγγελέα της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Πέτρο Κληρίδη

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ
(κάντε κλικ εδώ)

Προεδρικό

Επιστολές / Αλληλογραφία

 1. Επιστολή προς Παύλο Μυλωνά 23/5/2013
 2. Επιστολή προς Διευθυντή ειδήσεων ΡΙΚ κ. Γ. Καρεκλά 24/5/2013
 3. Επιστολή προς Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομο Β’ 22/5/13
 4. Επιστολή προς εφ. “Φιλελεύθερος” 24/5/2013
 5. Επιστολή προς κύριο Νικόλα Παπαδόπουλο 10/05/2013
 6. Επιστολή προς κ. Ιγνατίου – 12/5/2013
 7. Επιστολή προς κ. Ιγνατίου 9/7/2013
 8. Επιστολή στον Μάριο Δημητρίου 30/5/2013
 9. Επιστολή στον Άριστο Μιχαηλίδη 28/7/2013
 10. Επιστολή στον Σάββα Ιακωβίδη 29/7/2013
 11. Επιστολή προς κ. Ευθύμιο Φλουρέντζο
 12. Επιστολή πρός κ.Περδίκη – 1/11/2013
 13. Επιστολή πρός κ. Ελίτα Μιχαηλίδου – 26/12/2013
 14. Επιστολή πρός κ. Σταύρο Ζένιο – 3/1/2014
 15. Επιστολή πρός Φ. Σιακαβάρα – 29/4/14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου