24 Σεπτεμβρίου 2014

Greece Debt Free...ο Αντίνοος ξανακτυπά!

Vaya Sorra

Αυτό το μασκαριλίκι,δημιουργήθηκε αν δεν κάνω τόοοοσο μεγάλο λάθος,απο ενα παλληκαράκι νεαρό(εφοπλιστή το επάγγελμα),ως ΜΚΟ με έδρα κάποιο μέρος του πλανήτη όπου εδρεύουν εκατοντάδες οφσόρ εταιρίες.Εκτοτε μας κοροϊδεύουν-επειδή αυτό ξέρουν να κάνουν καλύτερα οι Σταϊκούρες-ότι το εθνικό χρέος που πολλαπλασιάζεται με ρυθμό ανεξέλεγχτο,θα διαγραφεί με μερικά ψωροεκατομυριάκια γιάπηδων ελληναράδων,και κάποιων αφελών που θα τσιμπήσουνε το δόλωμα.Ωστόσο οι Σταϊκούρες,δεν θα χρειάζεται να ελέγχουν την προέλευση των χρημάτων,εφόσον θα προέρχονται απο δωρεές της οφσόρ,που ο κάθε μεγαλοκαταθέτης θα απαλλάσεται της φορολογίας στο ελληνικό κράτος λόγω της δωρεάς του.Μόνο του απατεώνα Σώρρα η προσφορά δεν γίνεται αποδεκτή απ'τους Σταϊκούρες,που φέρει διαπιστευτήρια προέλευσης.Κι αν κάνω λάθος σε κάτι απ'όλα τα παραπάνω,δέχομαι διόρθωση.......
Εδώ δε,τα λέει όλα:''Το GDF είναι δύο οργανισμοί, αλλά ένα κίνημα. Το GREECE DEBT FREE Inc. (ΗΠΑ) είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός 501(c)(3) και το GREECE DEBT FREE – ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΟΣ είναι ένας ελληνικός μη-κερδοσκοπικός φορέας.'' .......Ενας αμερικάνικος....κι ένας ελληνικός.....σα να λέμε......Ε.Ν.D Ελλάδας,E.N.D.Αμερικής.Οχι,δεν μιμούνται ό,τι έχει απήχηση και θέλουν να το θάψουν....Σημειωτέον δε,δημιουργήθηκε λίγο καιρό μετά την παρουσίαση της τελευταίας..

Ποιος είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Greece Debt Free» που σβήνει το χρέος της Ελλάδας

http://www.sahiel.gr/2014/08/greece-debt-free.html

Greece Debt Free...ο Αντίνοος ξανακτυπά!

Kάποιος καλός φίλος, με παρατηρητικότητα, μας έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες.

ΕΔΩ
http://olixnos.blogspot.com.ar/2014/08/greece-debt-free.html


Είδατε τι γράφει το μπουκάλι;



Γράφει: "grand supporter Greece Debt Free.οrg"....

Xμμμ...μπήκαμε λοιπόν στην ιστοσελίδα της εν λόγω ΜΚΟ... 



Τί είναι το GREECE DEBT FREE;
Το GREECE DEBT FREE είναι δύο οργανισμοί, αλλά ένα κίνημα. (!?)
Το GREECE DEBT FREE Inc. (ΗΠΑ) είναι ένας 501(c)(3) μη-κερδοσκοπικός οργανισμός και το GREECE DEBT FREE – ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΟΣ είναι ένας ελληνικός μη-κερδοσκοπικός φορέας. 
Κάθε οργανισμός έχει παρόμοιους στόχους και κώδικα ηθικής και εργάζεται αποκλειστικά και μόνο προς όφελος του ελληνικού λαού. 
Και οι δύο φορείς του GDF είναι μη-πολιτικοί, μη-κυβερνητικοί και μη-κερδοσκοπικοί οργανισμοί, 
οι οποίοι προτρέπουν πολίτες και εταιρείες να αναλάβουν δράση με σκοπό τη μείωση του Ελληνικού εθνικού χρέους σε βιώσιμα επίπεδα.

Τί κάνει το GREECE DEBT FREE;
Το GREECE DEBT FREE δέχεται δωρεές με σκοπό την αγορά ελληνικών κρατικών ομολόγων στις διεθνείς αγορές, 
σε τιμές πολύ χαμηλότερες από το ποσό που οφείλεται από το ελληνικό κράτος. 
Στη συνέχεια, το GDF βοηθά στη μείωση του χρέους μέσω της ακύρωσης των εν λόγω ομολόγων, 
βοηθώντας κατά αυτό τον τρόπο να μειωθεί το Ελληνικό εθνικό χρέος σε βιώσιμα επίπεδα. 
Επίσης, εκδίδονται GDF Value Banners (αυτοκόλλητα με την ειδική σήμανση του GDF) 
σε άτομα και επιχειρήσεις ως αναγνώριση των δωρεών που έχουν ήδη γίνει.

Διαφάνεια
Οι ιδρυτικές αρχές του GREECE DEBT FREE κωδικοποιούνται στα καταστατικά των δύο φορέων, 
που αποκλείουν την πολιτική επιρροή, καθώς και την εμπλοκή πολιτικών προσώπων σε οποιαδήποτε θέση εντός των οργανισμών. 
Το GDF δεν έχει υπαλλήλους, λειτουργεί από εθελοντές και ενδιαφερόμενους πατριώτες και τα έξοδα λειτουργίας του είναι αμελητέα. 
Αυτό που κάνει το GDF είναι απλό, αυτοματοποιημένο και αναφέρεται στο καταστατικό μας.
Το GREECE DEBT FREE προτρέπει πολίτες και εταιρείες να αναλάβουν δράση με σκοπό τη μείωση του Ελληνικού εθνικού χρέους σε βιώσιμα επίπεδα. 
Το GDF καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι μια διαφανής πλατφόρμα, η οποία δίνει τη δυνατότητα εξαγοράς και ακύρωσης του Ελληνικού εθνικού χρέους 
από τους πολίτες. Το GDF δίνει δύναμη στους πολίτες, επιτρέποντας σε όλους να συμμετάσχουν σε μια δημοκρατική και συλλογική λύση απέναντι την κρίση. 
Το GDF aποτελεί μια πλατφόρμα πολιτών, που συμβάλλουν σε μία θετική οικονομική αλλαγή με πολύ έξυπνο τρόπο.... "

Το καλύτερο, εκτός από το βιντεάκι που ακολουθεί και που ως μεγάλοι υποστηρικτές φιγουράρουν: οι: 
Vangelis Marinakis Olympiakos football club (το γράφουμε όπως είναι γραμμένο) και... η μπύρα Volkan, είναι πως το υπουργείο οικονομικών δημοσίευσε και Δελτίο Τύπου σχετικά με τα 3.120.000 ευρώ που γράφει πως έχει μαζέψει μέχρι στιγμής η ΜΚΟ... 


Φυσικά η πρωτοβουλία Σώρρα (τον οποίο τον βράβευσαν μαζί με μέλη του οργανισμού ΕΙ ΕΝD πριν τους γνωστοποιήσουν τους όρους για να πάρουν τα 600$ δις) δεν τους κάνει.... 
....μια και έχει ως όρους τον ενδελεχή έλεγχο του χρέους και τις ποινικές ευθύνες και διώξεις κατά των υπευθύνων όπως θα προκύψουν από την έρευνα....Σιγή ιχθύος! Λάσπη και πόλεμος όπως πιστεύουμε πως είναι και αυτή η κίνηση. Μια κίνηση σύγχυσις και απόσπασης της προσοχής μας από την γνήσια λύση.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ (ΠΑΠΑΤΖΙΔΙΚΟ-ΥΠΕΡΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΟ) ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ GDF!...

 

Το ωραίο είναι πως οι τύποι παρουσιάζουν την μπύρα VOLKAN Σαντορίνης, ως: "..το πρώτο πιστοποιημένο προϊόν του GREECE DEBT FREE..." 
Δηλαδή παίρνουν τα λεφτά και φτιάχνουν...μπύρες;

Και βέβαια: 
"... φέρει τη σημαία GDF και αποτελεί παράδειγμα για να ακολουθήσουν και άλλες μάρκες προϊόντων με το σήμα GDF.."

Δείτε και γελάστε (κλάψτε γιατί μας έχουν κάνει εντελώς ηλίθιους και ανοήτους μια και συνεχίζουμε και πιστεύουμε ότι δήθεν, για το καλό μας, κομπίνα για αποπροσανατολισμό μας στήνουν).
 ΔΕΙΤΕ:  http://www.greecedebtfree.org/grand-supporters

ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ:

Δεν θα ήταν ευκολότερο αν όλοι οι Έλληνες άρχιζαν να πληρώνουν τους φόρους τους;



Οι πολίτες θα πρέπει πάντοτε να πληρώνουν τους φόρους τους – είναι μέρος της Σωκρατικής συμφωνίας μας με την κοινωνία. Ωστόσο, οι φόροι δεν πηγαίνουν πάντοτε εξολοκλήρου στην αποπληρωμή του χρέους. Το GDF χρησιμοποιεί όλες τις δωρεές από τον Ιούνιο του 2012 για να αγοράσει ομόλογα σε πολύ χαμηλές τιμές και να τα ακυρώσει.


Πολλοί Έλληνες πιστεύουν ότι το χρέος της Ελλάδας δεν είναι δικό τους σφάλμα, αλλά σφάλμα της κυβέρνησης. Θέλω να πω, δεν φοβάστε ότι οι απλοί άνθρωποι θα αισθανθούν δυσαρέσκεια για την πρωτοβουλία αυτή;

Τα σφάλματα είναι θέματα που ο κόσμος πρέπει να συζητήσει εκτενώς αργότερα, σήμερα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια κρίση. Έχουμε κατανοήσει ότι το χρέος είναι κάτι με το οποίο ζούμε και για το οποίο πληρώνουμε, ανεξάρτητα από το ποιος έφταιξε. Το να αναζητήσουμε ποιος φταίει δεν είναι θέμα που αφορά το κίνημα του GDF ή τις αρχές μας. Οι Έλληνες πληρώνουν για το χρέος ούτως ή άλλως μέσω της πολιτικής λιτότητας, των περικοπών και της ανεργίας. Δεν είναι αυτό που θέλουν, αλλά αυτό με το οποίο είναι αναγκασμένοι να ζουν. Ωστόσο, το βάρος της κρίσης δεν κατανέμεται ομοιόμορφα μεταξύ των Ελλήνων. Πολλοί Έλληνες δεν έχουν νιώσει τις επιπτώσεις της κρίσης, ενώ άλλοι υποφέρουν πολύ. Για πολλούς Έλληνες, είναι ανυπόφορο να βλέπουν τους συμπολίτες τους να υποφέρουν και θέλουν να κάνουν κάτι γι 'αυτό. Και εμείς, στο GDF, πιστεύουμε ότι μπορούν. Δίνουμε δύναμη στους εαυτούς μας όταν επιλέγουμε να αναλάβουμε δράση και να αντιμετωπίσουμε οι ίδιοι τα προβλήματά μας. Το GDF είναι ένα εργαλείο για τους ανθρώπους να αναλάβουν δράση, εάν το επιλέξουν. Το GDF προσφέρει στους πολίτες ένα ασφαλές μέσο για να αντιμετωπίσουν το χρέος μέσω μιας επαναγοράς που πρόερχεται από τους πολίτες. Το GDF επιτρέπει στους ανθρώπους να συμμετέχουν σε μια επαναγορά που πρόερχεται από τους πολίτες σε όποιο βαθμό μπορούν, οικονομικά, εάν το επιθυμούν. Το GDF επιτρέπει τη μείωση του χρέους, χωρίς να ασχολείται με την κυβέρνηση ή με την απόδοση σφαλμάτων. 

Τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω το GREECE DEBT FREE – ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΟΣ;



Μπορείς να κάνεις δωρεά απευθείας online. Μπορείς να διαδώσεις το μήνυμα του GDF μέσω των Social Media: FacebookTwitter και Youtube. Μπορείς να επιλέξεις προϊόντα που υποστηρίζουν το GDF και βοηθούν να μειωθεί το Ελληνικό χρέος. Το GDF value banner πάνω σε ένα προϊόν δείχνει ότι αυτό το προϊόν βοηθά στη μείωση του χρέους με την τιμή που αναγράφεται στο αυτοκόλλητο. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να είστε καταναλωτής και δωρητής την ίδια στιγμή, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για εσάς. Μπορείτε να γίνετε εθελοντής - δείτε το Ambassador Manual.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ:

Μπορώ εγώ, ως φορολογούμενος στις ΗΠΑ, να έχω φοροαπαλλαγή;



Το Greece Debt Free είναι μια οργάνωση κατοχυρωμένη στην πολιτεία Delaware, η οποία έχει κάνει αίτηση στη Φορολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ για απαλλαγή από φόρους σύμφωνα με το άρθρο 501 (c) (3) του κώδικα εσωτερικού εισοδήματος των ΗΠΑ. Οι συνεισφορές στο Greece Debt Free θα εκπίπτουν από τη φορολογία για τον δότη, όσον αφορά τον ομοσπονδιακό φόρο εισοδήματος των ΗΠΑ (στο βαθμό που επιτρέπεται, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία) σε περίπτωση που η Φορολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ καθορίσει ότι το Greece Debt Free πληροί τις προϋποθέσεις ως 501 (c) (3) αφορολόγητη οργάνωση. Οι δωρητές προς το Greece Debt Free ενθαρρύνονται να συζητήσουν τη δυνατότητα εκπτώσεως των εισφορών τους με δικούς τους φορολογικούς συμβούλους.




Μπορώ εγώ, ως φορολογούμενος στον Καναδά, να έχω φοροαπαλλαγή;



Το Greece Debt Free είναι μια οργάνωση κατοχυρωμένη στην πολιτεία Delaware, η οποία έχει κάνει αίτηση στη Φορολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ για απαλλαγή από φόρους σύμφωνα με το άρθρο 501 (c) (3) του κώδικα εσωτερικού εισοδήματος των ΗΠΑ. Σε περίπτωση που η Φορολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ καθορίσει ότι το Greece Debt Free πληροί τις προϋποθέσεις ως 501 (c) (3) αφορολόγητη οργάνωση, τότε στο βαθμό που επιτρέπει η ισχύουσα νομοθεσία του Καναδά, οι εισφορές στο GDF θα πρέπει να φοροεκπίπτουν από τον δωρητή για φορολογικούς σκοπούς εισοδήματος στον Καναδά. Οι δωρητές προς το Greece Debt Free από τον Καναδά ενθαρρύνονται να συζητήσουν τη δυνατότητα φοροαπαλλαγής των εισφορών τους με τους φορολογικούς συμβούλους τους.


ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ...
...ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ...
ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΩΣ:
"ΝΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΩΣ ΕΧΕΙ"
(ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΩ...)
ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ, ΒΟΗΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΜΕ "ΕΞΥΠΝΟ ΤΡΟΠΟ"...
...ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ...Ή ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ...

ΠΟΣΟ ΦΑΙΔΡΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΕΚΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΣΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΤΕ ΕΣΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;; 


ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΘΗΤΕ 
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ 
ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ 
ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ
ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ!
ΕΝΩΣΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ!


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΟ - ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ: https://app.box.com/s/531gab2y6sc24ujopvcc


Ο Λύχνος καταγράφει ως χρονολογία την από Ανανέωση των Ολυμπιακών Αγώνων από τον Ίφιτο.

Οι Παλαιοί μας Πρόγονοι, μετά την Ανανέωση μετρούσαν... "από πρώτης Ολυμπιάδος"... εννοώντας βέβαια την υπό του Ιφίτου πρώτη!
Ο θεσμός των Ολυμπιάδων χάνεται στα βάθη του χρόνου.
Σεβόμενοι λοιπόν τον Δελφικό χρησμό που έδωσε ο Πύθιος Απόλλων,
το πως δηλαδή,
θα σταματήσουν οι Έλληνες τις εμφύλιες διαμάχες,
το κατ' ελάχιστον θα χρησιμοποιούμε αυτήν την χρονολογία,
τιμώντας τον και ελπίζοντας στην
ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Κάτι που επιζητεί και επαναλαμβάνει συνεχώς και ο Συνέλληνας Αρτέμης Σώρρας.

ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου