04 Ιανουαρίου 2015

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ (Δωδώνη 30/11/2014) (Απομαγνητοφώνηση ομάδα Μνημοσύνη)


water_lgΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΔΩΔΩΝΗ 30/11/2898(2014)
ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΝΕΡΟ

Αρτέμης Σώρρας: Αγαπητοί μου συνέλληνες, κοιτάξτε πως είμαστε όλοι ενωμένοι, χθες ήμασταν ξένοι, σήμερα ήμαστε αδέρφια κάτω από τον ίδιο σκοπό για τον ίδιο αγώνα. Έχει πάρα πολλά χρόνια να γίνει αυτό, άλλωστε ξέρετε από τους Έλληνες δεν λείπει ποτέ το συμπόσιο, το κρασί ποτέ. Και άλλοι μάθανε να πίνουν κρασί γι αυτό και η φύρα είναι δικιά τους, δεν είναι δικιά μας, κρασί φτιάχνουμε εμείς. Δεν θα πω την λέξη «αρχαιότητα» αλλά όταν η Ελλάδα ήταν στην τέταρτη διάσταση – γιατί έπεσε από την τέταρτη στην τρίτη – το κρασί δεν φτιάχνονταν μόνο με σταφύλια το θεϊκό ποτό το ποτό των θεών, αλλά φτιάχνονταν και με συχνότητες. Ό,τι είναι υγρό μπορεί να αντικατασταθεί. Υπήρχε η ιερά γεωμετρία, υπήρχαν τεράστιοι κωδικοί στην δικιά μας ιστορία, έτσι τα θαύματα περί Χριστού δεν υπήρχαν. Τα θαύματα ήταν Απολλώνια για όσους καταλαβαίνουν. Και σήμερα έχουμε την δυνατότητα το νερό να το κάνουμε κρασί.
Θα πω κάτι γιατί πολλούς απασχολεί και θα μπω με ένα θεώρημα δικό μου παραθέτοντας την άποψή μου. Οι εβραίοι και όλοι οι αποστάτες επένδυσαν επάνω στην υγεία που είναι μία τεράστια βιομηχανία. Άλλωστε γι αυτό μας σκοτώνουν, γι αυτό μας έχουνε φτιάξει διοικητήρια, γι αυτό όλα τα φάρμακα είναι δηλητηριασμένα σε μας. Υπάρχει μία αλήθεια όμως, το χειρότερο που μας έκαναν τα δόγματα, μας χάραξαν τον θάνατο. Θέλω να καταλάβετε ότι ήμαστε όλοι ποτήρια με νερό, τίποτα παραπάνω, είμαστε φτιαγμένοι από νερό. Το μοναδικό είδος – δεν θα πω με σιγουριά στο σύμπαν – αλλά τουλάχιστον στους δικούς μας γαλαξίες, ο άνθρωπος φτιάχτηκε από νερό, δεν είναι χώμα, είναι νερό. Γιατί είμαστε 98% από νερό, αν στεγνώσουν τα κόκαλά μας είμαστε 98% νερό.
Το νερό λοιπόν είναι συμπαντικό.
Είναι ένα προϊόν το οποίο δεν φτιάχτηκε στην Γη, ζει από όταν δεν υπήρχε και ο Ζευς, τόσο παλιά. Είναι το συστατικό του σύμπαντος. Είναι θεϊκό, είναι όλη η μνήμη του σύμπαντος και του κάθε σύμπαντος, δεν μπορείς να το τιμωρήσεις, δεν μπορείς να το εξαϋλώσεις, δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα, δεν μπορείς να το σκοτώσεις. Είναι αθάνατο, το νερό είναι αθάνατο μέσα στους αιώνες. Στο DNA του νερού, γιατί έχει DNA το νερό, σας λέω ότι δεν υπάρχει η λέξη θάνατος. Χάραξη, θάνατος δεν υπάρχει. Όλοι ψάχνουνε για το ελιξίριο της ζωής, ναι είναι το νερό, είσαι εσύ. Γι” αυτό είμαστε τόσο δυνατοί, γι αυτό μας φοβούνται και οι πάντες. Φαινόμαστε αδύνατοι, ναι γιατί μπορείς να μας κάνεις ό,τι θέλεις, να μας πλάσεις, όμως αντιδρούμε όπως αντιδρά το νερό. Ενώ όλα τα φυσικά σώματα όταν κρυώσουν συρρικνώνουν την μάζα τους, το νερό διογκώνεται, είναι το μοναδικό πάνω στον πλανήτη που έχει αυτή την ιδιότητα. Ναι αγαπητοί μου, το νερό δεν έχει θάνατο μέσα. Η χάραξη η δικιά μας όμως από τότε που γεννιόμαστε, εδώ και χιλιάδες χρόνια, μας έχουν χαράξει στην συμπαντική μας μνήμη ότι θα πεθάνουμε. Άρα ουσιαστικά στην μνήμη, στην χάραξή μας του DNA μας υπάρχει θάνατος. Πέθανε η γιαγιά, πέθανε ο παππούς έτσι θα πεθάνουμε και εμείς, θυμηθείτε όλη μας την ζωή από μικροί πως ζήσαμε, έτσι γαλουχούμαστε από γενιά σε γενιά. Άρα έχουμε ήδη την χάραξη των προγόνων μας, το DNA μας, και χαραγμένο βαθιά είναι η λέξη θάνατος. Εάν με κάποιον τρόπο μπορούσαμε να διώξουμε αυτή την χάραξη θα ήμασταν αθάνατοι όπως είναι το νερό, όπως δεν μπορεί να πεθάνει τον νερό δεν μπορούμε να πεθάνουμε και εμείς. Και η έκφραση το «αθάνατο νερό» δεν υπάρχει, είναι από την φύση του αθάνατο το νερό, δεν μπορεί κανείς να του κάνει τίποτα, φανταστείτε το. Ακόμα και αν η Γη ανατιναχτεί και δεν θα υπάρχει πλέον, το νερό δεν θα πάθει τίποτα, θα ταξιδέψει σε άλλους πλανήτες, θα δημιουργηθεί με άλλα σώματα και θα επιζήσει με ότι μνήμη επιφέρει. Άλλωστε έτσι ήρθε και το νερό εδώ πέρα.
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι είμαστε ένα κομμάτι του συμπαντικού νερού, αλλιώς δεν έχει λόγο ύπαρξης γιατί από αυτό είμαστε κατασκευασμένοι, με μια τεράστια χάραξη πάνω στην μνήμη του δικού μας νερού που μεταβιβάζεται με την γέννησή μας από γενιά σε γενιά και αυτή την χάραξη την κουβαλάμε συνεχώς μαζί μας. Μπορείτε να φανταστείτε μία χάραξη που είναι ένα τεράστιο κλειδί στο DNA μας, να ξεχάσουμε την λέξη θάνατος. Να υπάρχει ένα κλειδί να κλειδώσουμε μία μνήμη και να μην υπάρχει. Εγώ πιστεύω ότι εάν δημιουργηθεί μία συνθήκη, πέντε-δέκα-είκοσι παιδιά, τα οποία γεννηθούν σε ένα τέτοιο σημείο όπου δεν θα τους μιλήσει κανένας για την λέξη θάνατος και δεν θα υπάρχουν δίπλα άνθρωποι να πεθαίνουν, αυτά τα παιδιά θα μείνουν αθάνατα, σε μια τέτοια συνθήκη.
Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΙΚΙΛΗ ΜΟΡΦΗ
Σήμερα λοιπόν την συνειδητότητά μας την σφραγίσαμε με νερό, έτσι μας σφραγίζουνε. Ακόμη και στην βάπτισή μας θυμηθείτε τι σφραγίσαμε «βαπτίζεται ο δούλος του Θεού» σφραγίδα συμπαντική, που; Στην συμπαντική μνήμη του νερού. Ας θυμηθούμε λοιπόν τι όρκο δώσαμε. Η παλιγγενεσία είναι παρών με χιλιάδες τεχνολογίες, θα ξανάρθουμε, η γνώση είναι μέσα μας, άσχετα αν κάποιος την έγραψε, ακόμα και αν την έγραψαν αφήστε τους να την έγραψαν. Θα υπάρξουν τα κατάλληλα κλειδιά σε κατάλληλους ανθρώπους που θα ξεκλειδώσουν την τεράστια γνώση και κάθε φορά θα έρχεται. Χωρίς να κοιτάτε αν κάποιος έχει χούι, ποιος τελικά είναι όμορφος ή όμορφη με τις συνθήκες που τελικά αυτοί δίνουν. Τελικά η ομορφιά είναι μία ποικίλη μορφή, εγώ δεν βλέπω κάποιον άσχημο. Όλο αυτό είναι μία ποικιλομορφία και μορφολογία του ίδιου του νερού, δηλαδή του ύδωρ. Εμείς όμως δεν είμαστε ποτήρια με νερό, είμαστε ύδωρ, είμαστε εμψυχωμένοι.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ
Σήμερα λοιπόν καλούμαστε να κάνουμε κάτι πάρα πολύ μεγάλο. Ενώνονται οι ψυχές σε όλη την Ελλάδα. Κοιτάξτε εδώ, γεμίσαμε ένα ολόκληρο κατάστημα το οποίο είναι στα βουνά, σε ποια άλλη περίπτωση θα ερχόσασταν να ενωθείτε με τα αδέρφια σας; Το θέμα είναι να καταλάβετε ότι πρέπει να ενωθείτε όλοι μαζί, εκεί είναι το μυστικό. Και άλλοι άνθρωποι που έρχονται για εσάς σε αυτό τον δρόμο με οποιοδήποτε κόστος όπως λέει ο όρκος, για μένα ναι οποιοδήποτε είναι το κόστος, δεν υπάρχει κόστος μεγαλύτερο από το προορισμό και το αποτέλεσμα. Σήμερα πρέπει να ενωθείτε με όλα σας τα αδέρφια και αν δεν μπορείτε πρέπει να τα ενημερώσετε. Πρέπει λοιπόν να μάθει η Ελλάδα από άκρη σε άκρη αυτό που μπορεί να γίνει γιατί έχουμε φτάσει σε ένα πολύ κομβικό σημείο. Τελικά είδατε ότι δεν είναι οικονομικό το θέμα, είναι και πνευματικό, είδατε ότι είναι τελικά και δογματικό, γιατί είναι καθαρά δογματικό. Από την χάραξη στην μνήμη μας, μέχρι την χάραξη ότι πρέπει να είμαστε δούλοι, μέχρι την χάραξη πρέπει να είμαστε διαιρεμένοι και τελικά να έχουμε και προβλήματα μαζί.
Εγώ θα πω ότι υπάρχουν δράσεις και αντιδράσεις και αυτό αν το θέλετε είναι και ο χαρακτηρισμός μας, των Ελλήνων. Πρέπει να είμαστε, είμαστε δυνατοί χαρακτήρες, είμαστε ηγέτες όπως το έχω πει, είμαστε ένας λαός ηγετών. Ε ωραία, ας μαζευτούν όλοι οι ηγέτες να πάρουν την χώρα τους πίσω. Έχουμε προχωρήσει πολύ σε κινήσεις, και ορκωμοσίες θα καθιερωθούν σε όλη την χώρα. Είναι η ίδια μας η ύπαρξη που ορκιζόμαστε. Αν διαβάσετε τις πρώτες λέξεις λέει, «Τάσσομαι και αφοσιώνομαι στην ενότητα του πανάγαθου φωτός…», γιατί πανάγαθου; Γιατί οι διάολοι και οι δαίμονες έχουνε φως αλλά δεν είναι δικό τους. Όλοι θα έρθουν με καλό πρόσωπο, όλοι θα έρθουν με ευγένεια, όλη αυτή η συλλογικότητα λοιπόν προστατεύεται. Σήμερα είμαστε στην Δωδώνη, δεν ξέρω πως μας επέτρεψαν και κάναμε στο στάδιο αυτή την ορκωμοσία, πραγματικά με χαροποιεί πάρα πολύ το γεγονός, αν και με λυπεί που εγώ ο Έλληνας για να δω το στάδιο των αρχαίων προγόνων μου και το μαντείο – είναι το αρχαιότερο μαντείο στην Ελλάδα, δεν υπάρχει αρχαιότερο – και πλήρωσα / πληρώσαμε να δούμε ή να πάμε στον χώρο των προγόνων μας. Είναι η σύνδεσή μας με την συνειδητότητά μας, δεν είμαστε μόνο αυτό που βλέπετε, είμαστε κάτι πολύ παραπάνω με πολύ συγκεκριμένα σημεία και πολύ συγκεκριμένα στοιχεία που κάποιοι τα βλέπουνε, κάποιοι δεν τα βλέπουνε.
Αφυπνίζονται κάθε μέρα, συνέχεια, πάρα πολλοί Έλληνες, πρέπει λοιπόν και γίνεται να σπάσουν όλα αυτά. Και τα δόγματα θα σπάσουν, όλες οι αλήθειες θα βγουν, ότι μας έκρυψαν. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι είμαστε στην εποχή του Υδροχόου. Θα εμφανιστούνε όλα τώρα, και οι προδοσίες θα εμφανιστούνε, όλα θα εμφανιστούνε. Αφήστε τα να βγουν έξω, εάν το κακό δεν βγει έξω, στο φως, δεν μπορεί να εξαγνιστεί, παρά να μείνει σε ένα υπόγειο και να κατακαίει και να περιμένει πότε θα σου κάνει κακό. Οτιδήποτε ψεύτικο βγάλτε το στον αέρα, πρέπει να βγει.
Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Η Συνέλευση Ελλήνων είναι γεγονός, έχει γίνει μη κερδοσκοπικός οργανισμός, έχει ένα καταστατικό 38 σελίδες, ήδη αρχίζουμε και πιστεύω με την οργάνωση που έχουμε, να αρχίσουμε τις εγγραφές όλων των συνελλήνων, σε μια τεράστια αγκαλιά Ελληνικής συνέλευσης για πάμε σε μια Εθνοσυνέλευση, χωρίς κόμμα, χωρίς δόγμα. 910 ομάδες έχουνε ανοιχτεί σε όλη την Ελλάδα, τόσοι είναι οι Καποδιστριακοί δήμοι για να φτιάξουμε πολύ σοβαρούς πυρήνες και να ενημερωθούνε όλοι από άκρη σε άκρη τι έχει γίνει, πως θα γίνει, πως θα κινηθούμε και τι ακριβώς θέλουμε να κάνουμε. Έχουν στηθεί όλοι οι μηχανισμοί, αυτοί που μπορούνε να στηθούν, για να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Θα υπάρξει ένα μανιφέστο αν το θέλετε για το πώς θα φέρεστε, δεν θα ξανά βρίσετε κανέναν μεταξύ σας, θα μονιάσετε όλοι για το καλό όλης της κίνησης για να φτάσουμε μέχρι το τέλος.
Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε, είμαι σίγουρος γιατί μου δίνουνε κάθε μέρα ειδήσεις όπως εσείς εδώ και συνέχεια σε όσες συνελεύσεις πηγαίνουμε και σε όσες εκδηλώσεις. Μπορούμε να γίνουμε όλοι και θα σφυρηλατηθείτε με πραγματικές αλήθειες και αφύπνιση, να μην έρχεται ο καθένας και σας κουνάει και σας κλονίζει. Με συνείδηση, όχι πίστη, εγώ δεν έχω πίστη, πίστη έχουν αυτοί που δεν έχουν σχέδιο, δεν ξέρουν τι να κάνουν. Για μένα όπως έχω πει ακόμη και η λέξη αγάπη δεν υπάρχει ούτε σε ένα αρχαίο κείμενο, η αγάπη είναι αποτέλεσμα, είναι θέμα σεβασμού, είναι τεράστια η έννοια του σεβασμού. Έτσι λοιπόν ας αρχίσουμε να σεβόμαστε τους συνέλληνές μας, ας σεβαστούμε τον σκοπό, ας σεβαστούμε τους όρκους μας, γιατί τον όρκο τον σέβεσαι, τον θεό δεν τον αγαπάς τον σέβεσαι. Σέβεσαι το θείο, σέβεσαι τον σκοπό, είναι θέμα σεβασμού λοιπόν, δεν είναι θέμα αγάπης. Δεν είναι σκληρό, η αγάπη είναι αποτέλεσμα, σίγουρα από πολύ αγάπη έχει πάθει ο πλανήτης μας αυτά που έχει πάθει, από τεράστιες αγάπες, από τεράστιες προσευχές. Εμείς θα πορευτούμε με αλήθεια και με σεβασμό. Έχουμε πολλούς συμπολεμιστές και πολεμιστές σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Δεν φαντάζεστε τι ψυχές είναι, που σήμερα δεν τις ξέρατε αλλά από αύριο θα τις έχετε μαζί σας. Όλοι οι πολεμιστές, ειδικά οι ορκισμένοι, αλλά και οι ενεργοί άμα το θέλετε γιατί και αυτό θέλουν τον χρόνο τους, θα τους δώσουμε τον χρόνο να ωριμάσουν, να κατανοήσουν, να καταλάβουν. Άλλοι είστε πολύ καιρό στον αγώνα, άλλοι έχουν έρθει τώρα και οι καινούριοι θα πρέπει να κατανοήσουν τι ακριβώς κάνουμε.
Αυτό που κάνουμε είναι 2.400 χρόνια Ελλήνων και λέγεται παλιγγενεσία και θα σηκώσουμε τα κόκαλα και τις αλήθειες όλων, όχι μόνο των προγόνων μας, δεν θα λέω των προγόνων θα λέω τις δικές μου, γιατί ανήκουνε σε εμάς και σήμερα που είμαστε εμείς εδώ θα τις διαχειριστούμε εμείς και θα αφήσουμε τεράστια κληρονομιά όπως αυτοί κάποτε μας άφησαν για τους απογόνους μας και δεν θα σβήσει ποτέ το ίχνος της Ελλάδος. Η Ελλάδα δεν μπορεί να κλείσει ούτε οι Έλληνες. Σήμερα λοιπόν είναι θέμα αφανισμού Ελλήνων και είναι επιτακτική ανάγκη και αυτό το κάνει πάρα πολύ σοβαρό, να το σκεφτούμε και να μεταλαμπαδεύσουμε όλη αυτή την αλήθεια και να γίνει η παλιγγενεσία πραγματικότητα γιατί μόνο τότε θα πάρουμε την Ελλάδα και ο πλανήτης θα αρχίσει να παίρνει μία γραμμή καθαρά Ελλάνια γιατί από εκεί προέρχεται. Με αποδείξεις πια, χωρίς πολλά λόγια.
Απομαγνητοφώνηση Αλεξάνδρα Τσίκου
ΟΜΑΔΑ Μνημοσυνη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου