04 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ «ΘΑ» ΚΑΙ ΟΙ «ΣΩΤΗΡΕΣ»


10420293_1603561966539604_327768435292759428_nΤΟ «ΘΑ» ΚΑΙ ΟΙ «ΣΩΤΗΡΕΣ»
«ΘΑ» = άκλιτον μόριον της Ελληνικής γλώσσης χρησιμοποιούμενον:

α) Διά τον σχηματισμόν ρηματικών τύπων, οι οποίοι περιγράφουν πράξιν, η οποία πρόκειται να συμβεί στο μέλλον, π.χ. «την Δευτέραν ΘΑ πάω στην εργασίαν μου».
β) Διά τον σχηματισμόν ρηματικών τύπων, οι οποίοι περιγράφουν κάτι πιθανόν να συμβεί αλλά και να μην συμβεί, π.χ. «ΘΑ ήθελα να με προσέξετε».
γ) Ως άκλιτον ουδέτερον ουσιαστικόν επί αδυνάτων υποσχέσεων, π.χ. «βαρεθήκαμε τα πολλά ΘΑ που μας σερβίρετε».
Είναι η πλέον αγαπημένη λέξις, την οποίαν χρησιμοποιούν κατά κόρον οι ΨΕΥΤΕΣ και οι ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, επειδή και οι δύο αυτές συνομοταξίες ψευδολογούν ασύστολα.
Ο κατ’ εξοχήν χρησιμοποιήσας το μόριον αυτόν μεταπολιτευτικώς, ήταν ο αλήστου μνήμης ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ο οποίος διά του «ΘΑ» κατέστρεψεν την χώραν, η οποία του εδάνεισεν την γλώσσαν της (επειδή βιολογικώς καμίαν σχέσιν δεν είχεν μαζί της).
Τελευταίως η λέξις αυτή χρησιμοποιήθηκε (και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται) από ομάδα «ΣΩΤΗΡΩΝ», η οποία υποκινούμενη από τα ίδια κέντρα, τα οποία μας επέβαλαν την κατάστασιν την οποίαν βιώνουμε όλοι μας, προσπαθεί να αγρεύσει πελατείαν, από Έλληνες, οι οποίοι ξεχνούν ευκόλως τα διδάγματα της Ιστορίας των και παραγνωρίζουν τις δύο βασικές χρήσεις του «ΘΑ», δηλαδή τις ανωτέρω αναφερόμενες (β) και (γ).
Επειδή όμως η σοφή παροιμία λέγει ότι «ΤΟ ΘΑ ΤΟ ΣΠΕΙΡΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΣΕ», και επειδή το από πολλού χρόνου «ΘΑ» των ΣΩΤΗΡΩΝ έχει παραμείνει ακόμη ως μόριον αδυνάτων υποσχέσεων, είναι μαθηματικώς αποδεδειγμένον ότι η προσπάθειά τους είναι αμφιβόλου αποδοτικότητος και όσοι τους ακολούθησαν στον δρόμον του «ΘΑ», είναι καταδικασμένοι να απογοητεύονται συνεχώς και στο τέλος να τους εγκαταλείψουν.

3-1-2014
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ Basilis Drosos
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)
………………………………………………………………
ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΡΟΥΑΓΙΑΛ ΟΛΥΜΠΙΚ (30/12/2898)…
ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ
ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΦΑΝΑΡΙ 30 11 2014 3
ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ( 2/1/2899) ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΡΟΥΑΓΙΑΛ ΟΛΥΜΠΙΚ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…
10423322_10204477023199192_1489139385290097580_n
Βασιλειάδης Δημήτριος ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΚΩΣΤΑ ΤΟΣΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΣΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΥ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΕΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥ !!
ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΆΟ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΥ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΑΛΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΣΥ
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΑΝΙΕΣΕ ??
ΣΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ?//
ΕΠΡΕΠΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘΕΛ ???
ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ : ΟΚ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΛΕΣ ΠΑΛΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ?? ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΣΩΤΗΡΕΣ ? ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ??
ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΙΔΙΑ
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ !!
ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ …..Σ.Ω.Τ.Η.Ρ.Α.Σ…
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !!!
ΟΠΟΤΕ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ Ε” ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΑ Μ Ε Λ Ε Τ Η Σ Τ Ε !!!
…………………………………………..
Βίκυ Σώζου Καλημέρα σας !!! Δεν έχω Υπολογιστη και παλεύω απο το κινητό να σας γράψω λίγα λόγια !!! Χθες πήγα σε μια συγκέντρωση του Λαμπρακη !!! Ναι κύριοι !!! Ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα και να καταλάβω γιατι κάποιοι «αγωνιστές » «φίλοι » μου άλλαξαν πορεία !!!
Εντελώς αντικειμενικά θα σας πω ότι αηδίασα με πολλούς παρεβρισκομενους στην ομιλία !!!! Δεύτερον ως ανοιχτός νους » ετσι νομίζω» , άκουσα πολλά «θα» και δεν έλαβα απαντήσεις σε τίποτε !!! Απορώ με μερικούς που με την χτεσινή συζήτηση -παρουσίαση , κατάλαβαν , είπαν !!! Ίσως εγω είμαι μπούφος !
Ο Λαμπράκης πάντως δήλωσε πρώτον : δεν γνώριζε για την Ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα ότι ήταν η Γαλλική τράπεζα.!! &@&@@ (μόνο εμείς το γνωρίζαμε απο τις μετοχές της Ανατολής ) !!!!
Δεύτερον: υπάρχουν κάποιοι δωροθετες ( που ονόματα δεν λέμε ) που θα φέρουν χρήματα αλλά έχουν όρους και κανόνες !!! @@@@!!! ( η διαφάνεια τους σπάει Κόκκαλα ) . Θα χρηματοδοτήσουν αυτοί οι δωροθετες «φαντάσματα», 5 ΜΚΟ για να βοηθήσουν τους Έλληνες αναξιοπαθούντες !!!
Είδα πολλούς εκεί μέσα στην αίθουσα χθες!!!!! Θα ειναι ένας φορέας αλλά με πυραμιδικο σχήμα !!! (τι σας θυμίζει ; )
τρίτον : αν ειναι να ψηφίσουμε κάποιο κόμμα καλύτερα να ψηφίσουμε το δεύτερο μεγάλο !!!!&@@@@@( δεν σας λέμε ποιο! ) μαντέψτε !!!! Τα εργαλεία του Αρτέμη Σώρρα ειναι όλα έγκυρα αλλά εμείς δεν τον γουστάρουμε και θα πάμε με τους ελληναράδες απο το εξωτερικό !!!! @@@&@ ! Οι οποίοι δεν θέλουν ούτε να δούμε ποιοι ειναι ούτε να μας πουν ποσά θα φέρουν €!
Τώρα, τα δάνεια σας, τα κόκκινα πρώτης κατοικίας, δια στόματος Λαμπρακη, απο το να σας τα πάρουν οι ξένοι, καλύτερα οι ιδιώτες ελληναράδες απο το εξωτερικό !! Πάντως εσείς σπίτι δεν θα έχετε δικό σας ! Όσο για την ενέργεια, μη φοβάστε, θα μπει στο παιχνίδι ο ένας επιχειρηματίας ελληναρας, που θα φέρει οικονομικό καύσιμο με υδρογόνο ( θα βγάλει πολλά λεφτά απο τα κορόιδα ), και θα σας τα δώσει απο τη μια τσέπη ! Θα σας τα πάρει απο την άλλη !!!!! Ετσι ειναι οι επιχειρηματιες !!!!
Και όσο για το χρονικό όριο για να δείτε κάτι απο αυτά να υλοποιείται , Χμ , δεν φταίνε αυτοί για την καθηστερηση , η γραφειοκρατία !!!!! Ενώ στις καθυστερήσεις του Αρτεμη Σωρρα, έφταιγε αυτός !!!!!!
Ήθελα να πω κι αλλά αλλά όπως σας είπα, λόγω κινητού, κολιωμαι ! Περαστικά σας «συνέλληνες» !
…………………………………..
Μαιρη Ιρις Γραμματικογιαννη ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΟΣ ΟΠΩΣ Π.Χ Ο κ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο κ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ
ΤΙ ΕΝΝΟΩ… ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΠΛΑΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΞΕΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΡΩΤΗΣΕΣ
ΤΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ
Ε…….. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΒΡΩ ΛΟΓΙΑ ΚΟΣΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΓΡΑΨΩ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΣΟ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΞΕΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΟΚΤΟΡΟΣ?????
ΠΕΙΡΑΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ????????
ΕΧΟΥΝ ΛΕΕΙ 3 ΔΩΡΟΘΕΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ……………..
ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΩΡΟΘΕΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ…. ΣΙΑ
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ 3 ΤΡΙΗΜΕΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ………………………..
ΟΙ ΔΩΡΟΘΕΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΡΥΦΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ……. ΠΑΡΟΝ
Η ΔΕΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΔΕΗ ( ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΑΥΤΟ) ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ
ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΛΕΕΙ Μ.Κ.Ο.ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΗΡΘΑΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ`Ι`ΔΡΩΜΕΝΟΙ
ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ??????
ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ????????? ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ
ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ Π……………ΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΕΧΘΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΜΕΡΑ
ΕΛΑΤΕ ΞΑΝΑ ΟΣΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΕΤΕΩΡΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ
ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΟΝ κ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ( ΚΑΤΑ ΤΟΝ κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ) ΛΟΙΠΟΝ Η ΛΕΞΗ ΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ… ΙΑΝΣΗ ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΕΞΗ ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΩΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ
…………………………………..
Magda Karagiannopoulou ΚΑΛΗΜΕΡΑ  !!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ »ΟΥΔΕΤΕΡΟΥΣ» ΚΑΙ »ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ» ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΕΜ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ… ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ… ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΕΧΘΕΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ) ΨΕΜΜΑΤΑ… ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ, ΠΩΣ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑ’Ι’ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ… ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΑΓΕ…;;;
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ !!!
………………………………………
Elena Alexiou ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΜΕΤΙΚΗ, ΑΠΟΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΑΙΡΔΡΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΩΡΕς ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΡΙΩΝ ΤΡΙΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΤΕ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΡΙΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΕΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕ ΔΩΡΟΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ.. ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ -ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ … ΚΑΠΟΙΟΙ- ΑΝΤΕΞΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΥΠΝΩΤΙΚΕΣ ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕς ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ… ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΤΟ IQ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ… ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ… ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ, ΑΗΔΙΑΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΩΘΗΚΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ… Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ…. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΩΡΟΘΕΤΗ.. ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ…. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ…. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΑΝ ΣΟΥ ΛΕΩ….ΕΦΥΓΑ ΓΙΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΣΩ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…
………………………………………………..
Σπυριδων Αγγελου ΠΑΝΤΑ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ » ΤΡΟΠΟ »ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΔΕΙΧΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ ΞΕΚΑΘΑΡΑ !! ΚΑΙ….ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΤΣΙΠΡΑ . ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΜΜΑ , ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ….ΦΛΟΥ !!!!! . ΞΕΚΑΘΑΡΑ ( ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΡΓΑΝΟ ) ΑΛΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ . ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ , ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΔ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΡΙΑ !!! .
…………………………………………………
Basilis Drosos ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ …. ΛΑΜΠΡΑΚΙΚΑ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!
………………………………………………..
……………………………………..
ΚΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ 28/7/2897(2013)
Αρτέμης Σώρρας 28/7/2013
ΧΑΙΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΤΕΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΖΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΦ” ΟΣΟΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ
ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 75.000.000 ΕΥΡΩ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ 72.000.000 ΕΥΡΩ ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ 400.000.000 ΕΥΡΩ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΩΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ [ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ] ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ COCA COLA ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ  COCA COLA ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Κ. ΑΛΜΟΥΝΙΑ ΕΧΩ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΜΟΥΝΙΑ ΠΡΟΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΩΣΤΟΣΟ ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ Μ.Ι.G ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 500.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ M.I.G ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Ο,ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ U.S.A ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΙΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΑΡΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΑ ΣΧΟΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΡΕΥΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑΘΜΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ
ΓΙ” ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΗ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΤΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου