30 Μαΐου 2015

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.


SION-ELLINES-EXTHROSVasilis Theodoropoulos ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4.000 ΧΡΟΝΙΑ.
ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΘΙΞΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΙΧΝΟΣ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ.

ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ : ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ , ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΟΥΣ , ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥΣ , ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ , ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ , ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ , ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ , ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ;
ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΟ Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ; ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΕΧΘΡΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ;

ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ Ζαχ. 9,13-15 
«διότι ἐνέτεινά σε, Ἰούδα, ἐμαυτῷ εἰς τόξον, ἔπλησα τὸν Ἐφραὶμ καὶ ἐξεγερῶ τὰ τέκνα σου, Σιών, ἐπὶ τὰ τέκνα τῶν Ἑλλήνων καὶ ψηλαφήσω σε ὡς ῥομφαίαν μαχητοῦ· καὶ Κύριος ἔσται ἐπ᾿ αὐτοὺς καὶ ἐξελεύσεται ὡς ἀστραπὴ βολίς, καὶ Κύριος παντοκράτωρ ἐν σάλπιγγι σαλπιεῖ καὶ πορεύσεται ἐν σάλῳ ἀπειλῆς αὐτοῦ. καὶ Κύριος ἔσται ἐπ᾿ αὐτοὺς καὶ ἐξελεύσεται ὡς ἀστραπὴ βολίς, καὶ Κύριος παντοκράτωρ ἐν σάλπιγγι σαλπιεῖ καὶ πορεύσεται ἐν σάλῳ ἀπειλῆς αὐτοῦ. καὶ Κύριος ἔσται ἐπ᾿ αὐτοὺς καὶ ἐξελεύσεται ὡς ἀστραπὴ βολίς, καὶ Κύριος παντοκράτωρ ἐν σάλπιγγι σαλπιεῖ καὶ πορεύσεται ἐν σάλῳ ἀπειλῆς αὐτοῦ. καὶ Κύριος ἔσται ἐπ᾿ αὐτοὺς καὶ ἐξελεύσεται ὡς ἀστραπὴ βολίς, καὶ Κύριος παντοκράτωρ ἐν σάλπιγγι σαλπιεῖ καὶ πορεύσεται ἐν σάλῳ ἀπειλῆς αὐτοῦ. καὶ Κύριος ἔσται ἐπ᾿ αὐτοὺς καὶ ἐξελεύσεται ὡς ἀστραπὴ βολίς, καὶ Κύριος παντοκράτωρ ἐν σάλπιγγι σαλπιεῖ καὶ πορεύσεται ἐν σάλῳ ἀπειλῆς αὐτοῦ. Κύριος παντοκράτωρ ὑπερασπιεῖ αὐτούς, καὶ καταναλώσουσιν αὐτούς, καί καταχώσουσιν αὐτοὺς ἐν λίθοις σφενδόνης καὶ ἐκπίονται αὐτοὺς ὡς οἶνον καὶ πλήσουσιν ὡς φιάλας θυσιαστήριον«. 
ΑΠΟΔΟΣΗ
Διότι σας, της φυλής Ιούδα, σας εχρησιμοποίησα και σας ετέντωσα ως τόξον, ως άλλην δε φαρέτραν εγέμισα με βέλη τους άλλους Ισραηλίτας. Θα εξεγείρω τα τέκνα σου, ω Σιών, εναντίον των τέκνων των Ελλήνων και θα σε χειρισθώ ως ρομφαίαν πολεμιστού. Ο Κυριος θα επέλθη εναντίον αυτών των εχθρών και τα βέλη του θα εξακοντισθούν ως αστραπαί. Ο Κυριος ο παντοκράτωρ θα σαλπίση με σάλπιγγα και θα βαδίση εναντίον αυτών προκαλών αναταραχήν με την δικαίαν αυτού απειλήν. Αλλά ο Κυριος ο παντοκράτωρ, θα βοηθήση τους Ιουδαίους και θα εξοντώσουν τους εχθρούς. Θα τους καταχώσουν με τους λίθους της σφενδόνης των, θα τους καταπιούν, όπως πίνουν τον οίνον, θα γεμίσουν δοχεία από αίμα όπως γεμάται από το αίμα των θυσιαζομένων ζώων είναι αι φιάλαι και το θυσιαστήριον των ολοκαυτωμάτων.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ (ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
………………………………………………………………
……………………………………………………………..
……………………………………………………………..
Artemis Sorras ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΞΟΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΕ ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΙΣ ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΛΟΠΗΣ ΑΡΠΑΓΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΒΙΑΣΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΒΟΣΚΟΙ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΨΕΥΤΟΘΕΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ;;;;;
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
…………………………………………………………….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου