25 Σεπτεμβρίου 2008

Το...GPS(Γεωδαιτικόν Σύστημα),το είχαν ανακαλύψει οι Νεορωμαίοι Βυζαντινοί!!!!!!!

Το τοπογραφικό που είχε παρουσιάσει ο Εφραίμ(τελικά μπορεί να μας πει κάποιος τι εθνικότητος είναι ο λεγάμενος;),διεκδικώντας τη λίμνη Βιστωνίδα,όπως είπε ο συνήγορος του Δημοσίου(δηλ. ο δικός μας δικηγόρος),το οποίο τοπογραφικό το έχει σχεδιάσει κάποιος καλόγερος!τοπογράφος,είναι πλαστό! 
Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι ενώ ο Εφραίμ και οι συν αυτώ παρουσίασαν το τοπογραφικό ως προιόν "βυζαντινό",αυτό είναι τόσο ακριβές στις συντεταγμένες που μόνο με το όργανο της σημερινής επιστήμης,το GPS,θα μπορούσε να σχεδιαστεί!
Άρα,ή οι καλόγεροι είναι κοινοί απατεώνες,πράγμα που είναι πλέον τοις πάσι γνωστόν,ή οι Βυζαντινοί είχαν όντως ανακαλύψει το..."Δορυφορικόν Γεωδαιτικόν Σύστημα",πράγμα που σημαίνει ότι η ανακάλυψις αυτή ήτο "όργανον...θεικής εμπνεύσεως αποκλειστικώς δοθέν",προς χρήσιν των εκπροσώπων του επί της γης δια ίδιον όφελος!
Και λέμε..."θε ι κής" επειδή ως γνωστόν οι Αυτοκράτορες του Βυζαντίου ήταν "ελέω...θεού" αντιπρόσωποί του επί γης!
Και επειδή ο...στρατός του...θεού ήταν και είναι οι χριστιανοί,θεώρησε καλό να τους χαρίσει και την τεχνολογία και τη γη ολόκληρη!Ως..."στρατός" λογίζονται οι έγκλειστοι εντός μοναστηρίων λεγομένων,αλλά και οι λοιποί ρασοφόροι!
Φτάνοντας στο άκρον άωτον της αναίδειας,ζητούν τώρα πίσω τη λίμνη Βιστωνίδα και άλλες εκτάσεις,ενώ για το Ολυμπιακό ακίνητο,άκουσον άκουσον,λένε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γιατί...το πουλήσαμε!

ΚΥΡΙΟΙ,Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου