12 Δεκεμβρίου 2008

Ποιοί είναι αυτοί οι κουκουλοφόροι;;;....Μπας κι είναι...αυτοί;;;

________________________________________________________
http://www.nikos63.blogspot.com/

Οι κουκουλοφόροι..

Κάποια μέρα, κάποιος κουκουλοφόρος θα σκοτωθεί, κάπου, κάτι, και κάπως θα συμβεί, μα θα γίνει το κακό.
Πρός Θεού, δεν εύχομαι κανενός τον θάνατο, απλά προβλέπω κάτι που θα συμβεί σίγουρα μια των ημερών, δεν χρειάζεται δα και μαντικές ικανότητες.
Τότε θα μάθει και ο υπόλοιπος κόσμος, ποιοί επιτέλους κρύβονται κάτω από τις κουκούλες.
Πάντε από περιέργεια στην κηδεία του, την επόμενη μέρα.. μα μην απορήσετε πολύ, αν τύχει να δείτε να τον συνοδεύουν "δακρυσμένοι συνάδελφοι(??)" αστυνομικοί στο τελευταίο του ταξίδι.
Γιατί άραγε;
Η φωτογραφία αριστερά, κάτι μας λέει, έτσι δεν είναι;
Δείτε τους τύπους με τα πολιτικά, με τα ρόπαλα στα χέρια και τις κουκούλες, δίπλα-δίπλα με τους μπάτσους, και απολύτως ασφαλείς, κι ύστερα πέστε μου αν δεν σας μυρίζει προβοκάτσια η όλη σαπίλα..
Και ρωτάω μετά εύλογα, μπάτσος και καλός, μπορεί να υπάρχει;
Άνθρωποι που έχουν τόσο πολύ πωρωθεί με τη ρουφιανιά, που η ψυχή τους είναι παντελώς σάπια και που δεν έχουν ίχνος φιλότιμου, μπορεί να είναι ποτέ καλοί;
Λυπάμαι που γίνομαι ακραίος και υπερβολικά σκληρός. Ίσως κάποιοι απο εσάς που με διαβάζετε, να είστε αστυνομικοί, ίσως να έχετε φίλους ή συγγενείς αστυνομικούς, και να μην συμφωνείτε μαζί μου, ίσως και κάποιοι να αγανακτείτε.
Δικαίωμά σας, δεν σας κατηγορώ, όπως επίσης και δικό μου, να μην μπορώ να ανεχτώ την μυρωδιά ενός μπάτσου, μέχρι 30 χιλιόμετρα απόσταση μακρυά μου.
Ο καθ' ένας με τα βιώματά του άλλωστε..και τα δικά μου ήταν πολύ άσχημα, οι θύμησες νωπές και θα πονάνε για πάντα..

  • Πατήστε "Police" (το πρώτο-πρώτο Link)
  • , και ακούστε να φρίξετε...


    (Να ευχαριστήσω το Blog "Ανεμος" απο το οποίο δανείστηκα αυτήν την "μοναδικά" αποκαλυπτική φωτογραφία, και -αν διάβασα καλά- ο δημοσιογράφος που την εμφάνισε και την έκανε θέμα, απολύθηκε)

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου