12 Δεκεμβρίου 2008

Η...επιβολή του Ευρωσυντάγματος!!!

[Απο ποτε δια πυρος και σιδηρου απαγορευουν σ ενα λαο να αρνειται κατι και επιβαλουν στους υπολοιπους την αποδοχη του στα μουλοχτα με πλαγιους τροπους;] Σ.Σ.

Εμείς θα απαντήσουμε στο φίλο Σ.Σ.,ότι η δια πυρός κα σιδήρου επιβολή είναι σε χρήση εδώ και 1900 χρόνια!!!!Αρκεί να ερευνήσει κανείς την Ιστορία!!!!!


______________________________________________________
PRESS-GR

Ιρλανδοι και ευρωσύνταγμα‏...

.
Προσανατολισμενος να διενεργησει και δευτερο δημοψηφισμα εντος του 2009 φαινεται να ειναι ο Προθυπουργος της Ιρλανδιας Καουεν.Στο μοναδικο κρατος της ΕΕ που ο λαος της ειχε το δικαιωμα να εκφρασει τη γνωμη του με δημοψηφισμα για ενα τοσο σοβαρο ζητημα, στα υπολοιπα κρατη μελη και φυσικα και στη χωρα μας περασε στα μουλοχτα απο τη βουλη, αναθεμα κι αν γνωριζαν οι εθνοπατερες μας τη ψηφιζαν, ηταν γραμη του κομματος ,τελεια και παυλα. Γεγονος παντως ειναι οτι μετα την αποριψη του απο τον Ιρλανδικο λαο οι πιεσεις απο τη κομισιον προς τον Καουεν και η κατασυκοφαντηση του Ιρλανδικου λαου απο τα ΜΜΕ ηταν προτοφανης. Απο ποτε δια πυρος και σιδηρου απαγορευουν σ ενα λαο να αρνειται κατι και επιβαλουν στους υπολοιπους την αποδοχη του στα μουλοχτα με πλαγιους τροπους;
Οι Ευρωπαιοι πολιτες απαγορευεται να εχουν λογο στο Ευρωπαικο γιγνεσθαι; Καποιες παραχωρησεις προς του Ιρλανδους ως προς τον μονιμο επιτροπο κιαι τα εργασιακα λυνουν το προβλημα; Οι πλατυες λαικες μαζες δεν γνωριζουν σχεδον τιποτε γι αυτη τη περιβοητη συνθηκη που θα ειναι δεσμευτικη και καθοριστικη για τις επομενες γενιες. Τι ειδους Ευρωπης σκοπευουν να δημιουργησουν; Γιατι με την ιδια λογικη με το Μαστριχτ δεν προτεινει η κομισιον καινουριο δημοψηφισμα; Ολοι βεβαιως θυμουνται πως περασε το Μαστριχτ στο δημοψηφισμα στη Γαλλια,οπου σοσιαληστες και συντηριτικοι μολονοτι ενωσαν τις δυναμεις τους υπερ του ναι και ελεγχαν τα ΜΜΕ με μια μοναδα κερδισαν.
Τωρα ετοιμαζουν τη δευτερη πραξη του δραματος ετσι για να ολοκληρωσουν την εξαθλιωση που εφερε το Μαστριχτ στους Ευρωπαιους πολιτες. Η Ευρωπη δεν ειναι μονο τραπεζες και πολυεθνικες,υπαρχουν μικρομεσαιοι που με τις παρουσες συνθηκες τεινουν να εξαφανιστουν,υπαρχουν εργαζομενοι που γινονται ημιαπασχολουμενοι,υπαρχει η γενια των 600 και 700 ευρω.
Τι λενε οι περιβοητες συνθηκες γι αυτους;Τιποτε απλως τους εξαθλιωνουν ακομα περισσοτερο.Απο τη προσφατη οικονομικη κριση κανεις δεν εβγαλε συμπερασματα?Κανεις δεν καταλαβε οτι η κοσμοκρατορια των τραπεζων ειναι μια φουσκα και μια απατη?Μεχρι ποτε οι κανονες της της ψυχρης λογιστικης και των αριθμων θα υπερεχουν της πολιτικης και της αξιοπρεπειας των πολιτων;
Αυτο που ζησαμε προσφατα στην Ελλαδα που ο κοσμος με αφορμη τον αδικοχαμο του 15χρονου,ηταν η αφορμη,τα αιτια ειναι πολυ βαθυτερα,γι αυτο φροντισαν με τα εκτροπα των κουκουλοφορων να εκφυλισουν και να κατασυκοφαντισουν τις συγκεντωσεις και τις διαμαρτυριες, παλια τακτικη αλλα και επικινδυνη,γιατι η ανοχη και η κοροιδια εχουν και ορια και οι αντιδρασεις μορει να ειναι πολυ πιο βιαιες απο αυτες που ζησαμε προσφατα.
Σ.Σ.
--------- (Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...)
# posted by press.gr@hotmail.com @ 6:02 μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου