12 Δεκεμβρίου 2008

Για να μη ξεχνάμε και το Βα(λ)τοπέδι!!!!

Μόνο αυτά;;;;Και τα κλεμένα;;;Φέρτε τα όλα,δε σας παίρνει άλλο!!!!!
Για να μην έρθουν και σας τα πάρουν!!!!!
___________________________________________________________
http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_fireboard&func=view&id=8170&catid=43#8170

Είναι η επιστολή ντοκουμέντο του νέου διαχειριστή-ηγούμενου της μονής Βατοπεδίου προς τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Αλογοσκούφη, με την οποία προτείνει νέο σχέδιο επιστροφής των οικοπέδων στο ελληνικό Δημόσιο.



Έως σήμερα, ο ηγούμενος Εφραίμ διατηρούσε την πάγια θέση της μονής, σύμφωνα με την οποία η Βιστωνίδα θα επανερχόταν στην κυριότητα της μονής και θα επιστρέφονταν στην Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου τα οικόπεδα που είχαν συμπεριληφθεί στην ανταλλαγή. Ο νέος διαχειριστής της μονής, Γερμανός, προτείνει τη διατήρηση της κυριότητας της λίμνης Βιστωνίδας από το Δημόσιο, αλλά και την επιστροφή των οικοπέδων. Δηλαδή, πλέον, το Βατοπέδι, βάσει της συγκεκριμένης πρότασης, δεν έχει καμία αξίωση, παραχωρώντας τα πάντα, τόσο τη Βιστωνίδα όσο και τα οικόπεδα.

Μάλιστα, ο καθηγούμενος του Βατοπεδίου λέει χαρακτηριστικά ότι ο τρόπος της επιστροφής των οικοπέδων μπορεί να υποδειχθεί από το Δημόσιο. Όλα αυτά, λέει, προτείνονται, προκειμένου να επέλθει η ειρήνη στη μονή, αλλά και γενικότερα να κοπάσει ο θόρυβος που έχει προκληθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου